توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید هاست لینوکس اشتراکی خارج با کیفیت مناسب
host-host
June 1st, 2013, 10:37
من 3 تا سایت دارم که تا حالا این مشکلات براشون پیش اومده:
1- روی هاست ارزون قیمت آلمان بودن و شرکت خدمات دهنده بدون اطلاع به سایتها و شرکتهای ایرانی اونها رو اخراج کرد و سایتهای من چند روز از دسترس خارج شد.
2- سایتها رو روی هاست ایرانی گذاشتم که هک می شه و از دسترس خارج می شه!
الان دنبال یه هاست معتبر هستم.
الان از بین شرکتهای خدمات دهنده ایرانی دنبال شرکتی هستم که پشتیبانی خوبی داشته باشه، هاست لینوکس خارج داشته باشه، جز 15 شرکت اول باشه
لطفا اگر تبلیغ شرکت خودتون رو می کنید توجه کنید که باید بین 15 شرکت اول باشید.
shivahost
June 1st, 2013, 10:45
شما لطفا در بخش آموزشی درخواست معرفی سرویس نکنید! و تاپیک را در بخش درخواست سرویس مطرح کنید.
ضمنا ملاک شما برای 15 شرکت اول رتبه بندی کجاست؟
host-host
June 1st, 2013, 11:26
شما لطفا در بخش آموزشی درخواست معرفی سرویس نکنید! و تاپیک را در بخش درخواست سرویس مطرح کنید.
چند تب با هم باز بود و حواسم نبود توی کدوم تب هستم!
لطفا مدیران انجمن این تاپیک رو به بخش مربوطه منتقل کنن.
ضمنا ملاک شما برای 15 شرکت اول رتبه بندی کجاست؟
بعضی جاها دیدم که شرکتهای هاستینگ رو رتبه بندی می کنن ولی نمی دونم که واقعا این رتبه بندی معتبر هست یا نه.
shivahost
June 1st, 2013, 11:32
چند تب با هم باز بود و حواسم نبود توی کدوم تب هستم!
لطفا مدیران انجمن این تاپیک رو به بخش مربوطه منتقل کنن.
بعضی جاها دیدم که شرکتهای هاستینگ رو رتبه بندی می کنن ولی نمی دونم که واقعا این رتبه بندی معتبر هست یا نه.
تقریبا هیچکدام معتبر نیستند. بعضی بر اساس نظر بازدید کننده ها امتیاز می دهند که خب نظرات ساختگی زیاده!
بعضی ها بر اساس تعداد سایت های میزبانی شده نظر می دهند که خب البته باید در نظر گرفت ممکنه هاستینگ خوبی با مشتری های زیاد باشه که اصلا در آن سیستم ثبت نام نکرده باشه!
بعضی ها بر اساس آپ تایم امتیز می دهند که آن هم صحیح نیست! آپتایم چی؟ کدام سرور؟ مگر هاستینگ فقط یک سرور دارد!
ولی در نهایت این رتبه بندی از همه می تونه بهتر باشه: Web Hosting Iran (http://www.webhosting.info/webhosts/tophosts/Country/IR) که بر اساس بیشترین دامین های میزبانی شده می باشد. البته باز هم کمی سرمایه گذاری لازمه تا 2000 دامین را ثبت کنیم و روی سرور خودمون تنظیم کنیم بیایم تو اینم لیست. 2000 تا 4000 تومان میشه 8 میلیون که ارزش رسیدن به رتبه 10 این لیست را دارد!
liveserver
June 1st, 2013, 15:18
عزیز جان بهترین راه صحبت با مشتریانی است که از این دوستان سرویس داشتند...
host-host
June 1st, 2013, 15:45
عزیز جان بهترین راه صحبت با مشتریانی است که از این دوستان سرویس داشتند...
از کجا می شه مشتریها رو پیدا کرد؟
صحبت با یه مشتری ناراضی ممکنه ما رو به اشتباه بندازه.
ولی در نهایت این رتبه بندی از همه می تونه بهتر باشه: Web Hosting Iran (http://www.webhosting.info/webhosts/tophosts/Country/IR) که بر اساس بیشترین دامین های میزبانی شده می باشد. البته باز هم کمی سرمایه گذاری لازمه تا 2000 دامین را ثبت کنیم و روی سرور خودمون تنظیم کنیم بیایم تو اینم لیست. 2000 تا 4000 تومان میشه 8 میلیون که ارزش رسیدن به رتبه 10 این لیست را دارد!
منظور من هم همین آمار هست.