PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دقیقا این سرور چقدر میکشه؟

wdo
May 31st, 2013, 21:46
سلام!

برای کار هاستینگ، سروری با مشخصات (سرور اختصاصیه<ex4 هتزنر> و VPS داخل اون ایجاد کردم برای هاستینگ با مشخصات زیر):

CPU: 8 Virtual
RAM: 14336MB
HDD: 4TB
BandWidth: 10 TB
Proccessor Power: 2.7 GB

اینم مشخصات سرور اصلی:
Intel® Core™ i7-2600 Quadcore
incl. Hyper-Threading Technolog

چه تعداد :

۱-میزبانی وب معمولی‌(روزانه ۲۰۰۰ بازدید)

۲-میزبانی وب پربازدید (روزانه ۴۰۰۰ بازدید با ۲۰ آیپی همزمان)

۳-نمایندگی میزبانی وب (هر نماینده ۳۰ تا مشتری بتونه بفروشه)

۴-هاست دانلود و آپلود

میتونه بکشه!

برای جواب دادن هم لطفا به این صورت عمل کنید:

۱. x تا
۲. x تا
۳. x تا
۴. x تا

i-whost
May 31st, 2013, 22:01
با 2 2 تا 4 تا وارد اینکار نشید!

wdo
May 31st, 2013, 22:13
با 2 2 تا 4 تا وارد اینکار نشید!

منظور؟

mehrshad.ho
May 31st, 2013, 22:13
کل این سرور قابلیت میزبانی بیش از 2000 تا سایت با بازدید زیر 1000 تارو داره

wdo
May 31st, 2013, 22:39
شخص دیگری جهت کمک نیست؟ سرور قوی ای هست نمیدونم چرا میگین کلا ۲۰۰۰ تا سایت خیلی ساده!

ertebat7
May 31st, 2013, 22:48
همه چیز به قدرت سی پی یو و رم نیست دوست عزیز
کانفیگ خوب و اینکه توسط شخصی با تجریه و با حوصله انجام بشه همه این آمار را تغییر میده

Ja3er TVHost
May 31st, 2013, 22:52
مسخره تر از این تاپیک من توی این انجمن ندیدم:)

nginxweb
May 31st, 2013, 23:01
همه چیز بستگی به نوع کانفیگ - سرعت هارد و نوع وب سرور داره.... مسلما استفاده از وب سرورهای قدرتمند مثل litespeed-nginx و... ظرفیت و سرعت سرور رو افزایش خواهد داد

wdo
May 31st, 2013, 23:15
مسخره تر از این تاپیک من توی این انجمن ندیدم:)
خوب وقتتون رو اینجا تلف نکنید!! مستر اسپمر!

همه چیز بستگی به نوع کانفیگ - سرعت هارد و نوع وب سرور داره.... مسلما استفاده از وب سرورهای قدرتمند مثل litespeed-nginx و... ظرفیت و سرعت سرور رو افزایش خواهد داد
تشکر دنبال همین بودم، کانفیگ عالیه!! سرعت هارد هم آره خوبه . وب سرور هم بله!‌
میشه ادامه بدید چقدر میشه ساپورت کرد(حدود)

m-mehdipoor
May 31st, 2013, 23:37
از دوستانی که می گن سرور قدرتمندی است تعجب می کنم....
من این سرور رو هتزنر داشتم ، ازش خیر ندیدم !
خیلی خیلی اذیتم کرد و زیر یک ماه با وجود اینکه هم پول ستاپ داده بودم و هم خود سرور و هم کلی مشتری بردم روشو بابت انتقال کلی اذیت شدن ، مجبور به تهیه ی سرور دیگری شدم !
اگر سرور رو هتزنر است و با هارد های پیش فرض این دیتا سنتر ، خیلی خیلی باید شانس بیارید یه چیز خوب گیرتون بیاد .
( از لایت اسپید هم استفاده می کردم ) .
به شخصه در حال حاضر برای هاستینگ زیر e3 رو پردازنده نمی دونم ( اگه قراره تک پردازنده باشه ) ...
اینیم که دوستمون گفتن با 2 2 تا 4 تا وارد نشید کاملا تایید میشه ، دلیلشم اینه که احتمال رسیدن به اون برنامه ای که مد نظرتون است خیلی زیاد نیست تا تو عمل نبینید !
می بینید که نظر من اصلا شبیه نظر دوستانی که تا الان نظر دادن نیست ، چون به این شکل تجربه کردم ...
باید خودتون تجربه کنید تا بهتر درک کنید عرایضم رو

ParsNetwork
June 1st, 2013, 00:18
به جرات میتونم بگم که سرورهای هتزنر فاقد ارزش هستند وقتی دیتاسنتری از هارد WD Green ( مصرف برای کاربران خانگی داره نه برا سرور ) برای سروراش استفاده می کنه شما خودتون تا تهشو بخونید دیگه !!

pardishosting
June 1st, 2013, 00:26
من 4 تا سرور از هت زنر گرفتم ... اون عیبی که در تمام سرور ها مشترک بود کیفیت افتضاح هاردش هست ! -- بعد از هت زنر هم لیزوب کیفیت هاردهاش معمولی هست.

wdo
June 1st, 2013, 09:28
از دوستانی که می گن سرور قدرتمندی است تعجب می کنم....
من این سرور رو هتزنر داشتم ، ازش خیر ندیدم !
خیلی خیلی اذیتم کرد و زیر یک ماه با وجود اینکه هم پول ستاپ داده بودم و هم خود سرور و هم کلی مشتری بردم روشو بابت انتقال کلی اذیت شدن ، مجبور به تهیه ی سرور دیگری شدم !
اگر سرور رو هتزنر است و با هارد های پیش فرض این دیتا سنتر ، خیلی خیلی باید شانس بیارید یه چیز خوب گیرتون بیاد .
( از لایت اسپید هم استفاده می کردم ) .
به شخصه در حال حاضر برای هاستینگ زیر e3 رو پردازنده نمی دونم ( اگه قراره تک پردازنده باشه ) ...
اینیم که دوستمون گفتن با 2 2 تا 4 تا وارد نشید کاملا تایید میشه ، دلیلشم اینه که احتمال رسیدن به اون برنامه ای که مد نظرتون است خیلی زیاد نیست تا تو عمل نبینید !
می بینید که نظر من اصلا شبیه نظر دوستانی که تا الان نظر دادن نیست ، چون به این شکل تجربه کردم ...
باید خودتون تجربه کنید تا بهتر درک کنید عرایضم رو

تشکر!‌
فعلا که مشکلی نبوده یعنی اوکیه؟؟

m-mehdipoor
June 1st, 2013, 09:48
تشکر!‌
فعلا که مشکلی نبوده یعنی اوکیه؟؟
اوکی بودن / نبودن ، خوب بودن / نبودن تعریف شخصی شما از مسئله است
تعداد کانکشن هایی که الان روی سرور هست چقدره ؟
لود سرور الان رو چنده ؟

shivahost
June 1st, 2013, 09:52
به این هم دقت کنید که سایت ها بر پایه چه cms هایی باشند و از چه افزونه هایی ممکنه استفاده کنند. کل این سرور برای یک سایت شیرترانکیس هم می تونه کم بیاره!

shivahost
June 1st, 2013, 09:55
به جرات میتونم بگم که سرورهای هتزنر فاقد ارزش هستند وقتی دیتاسنتری از هارد WD Green ( مصرف برای کاربران خانگی داره نه برا سرور ) برای سروراش استفاده می کنه شما خودتون تا تهشو بخونید دیگه !!

من 4 تا سرور از هت زنر گرفتم ... اون عیبی که در تمام سرور ها مشترک بود کیفیت افتضاح هاردش هست ! -- بعد از هت زنر هم لیزوب کیفیت هاردهاش معمولی هست.

در هتزنر برای هاستینگ خوب سرور های ex6 از نظر پردازنده و هارد خیلی خوب هستند. جدیدا هم یک سرور گران dell گذاشته که عالیه.

m-mehdipoor
June 1st, 2013, 10:06
در هتزنر برای هاستینگ خوب سرور های ex6 از نظر پردازنده و هارد خیلی خوب هستند. جدیدا هم یک سرور گران dell گذاشته که عالیه.
به نسبت ex4 حرف شما تایید می شه ، ex6 عملا به صرفه ترین سرور در هتزنر است ، 3 دستگاه داشتم
ولی اگه تجربه ی بنده ی حقیر رو بپذیرید، برای سایت هایی که فشار میارن اصلا مناسب نیست ! ( سرور با چهار هسته کلا برای سایت های پر بازدید مناسب نیست و اولین ضرر مالی رو خود هاستینگ می بینه )
تو ایران اکثرا به خاطر قیمت هست که از هتزنر می گیرن و اون سرور dell برای هیچ کسی به صرفه نیست ، جدای از اینکه دارن گرون میدن ، ستاپ هم می گیرن و جدای هزینه ی ستاپ، برای این سرور 10 ترا پهنا خیلی کمه ، بعد از اونم که دیگه خودتون در جریانید چطوری هزینه ی ترافیک رو حساب می کنند ( 1 ترا = 7 یورو ) ...
برای اینکه بهتر متوجه بشید ، این سرور با دو تا هارد ششصد گیگ سس میوفته حدود 767 دلار برای ماه اول ( با ستاپ )
کل این سرور ( حالا دارم ذهنی می گم و درست حساب نکردم ) 3500 دلار حدودا ارزش داره تو بازار، خب آدم یهو می خره کلو می کنه ...
به شخصه بعید می دونم کسی که قصد تهیه چنین سروری داشته باشه از هتزنر بگیره

wdo
June 1st, 2013, 20:25
واسه اول کار هم خوب نیست؟

m-mehdipoor
June 1st, 2013, 20:27
واسه اول کار هم خوب نیست؟
اگه مشتری خیلی پر بازدیدی نداشته باشید ، چرا خوبه کارتون که گسترش پیدا کرد میتونید عوضش کنید...

compiler
June 1st, 2013, 20:37

در لیست قیمت های هتزنر سرور هایی با مشخصات متفاوت وجود داره . سرور هایی با هارد های Enterprise هم هست ولی مسلما گران تره . نمیشه ارزان ترین سرور رو بخرید و بعد بگید کل دیتاسنتر بی کیفیته . هر چقدر پول بدید همونقدر آش میخورید این یک قانونه

ssoheil
June 2nd, 2013, 19:47
فک کنم اون مقدار که میخواید رو ساپورت میکنه...

takpar7
June 3rd, 2013, 10:41
قطعا بستگی به سایت هایی داره که میزبانی خواهید کرد و کانفیگنتون
همونطور که دوست عزیزمون شیوا هاست گفتن یه سایت با افزونه شیرترانیکس میتونه کل سرور رو مصرف بکنه
من همین سرور رو دارم و یه سایت شیرترانیکس با 15 هزار بازدید روزانه 100 درصد سی پی یو رو اشغال میکنه!