PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل apache با مصرف بالای رم

irani1
May 31st, 2013, 21:31
با سلام . اساتید عزیز حدود یک ماه پیش سرور اختصاصی خریداری کردم و از این سرور یک عدد سرور مجازی با رم 12 گیگ و هارد 5 ترابایت در آوردم برای هاست دانلود سایتم . اول روی این سرور مجازی ویندوز نصب و زمپ سرور رو فعال کردم . بعد از شروع دانلود کاربران آپاچی به شدت رم مصرف میکرد تا حدی که 12 گیگ رم رو پر میکرد . زمپ رو پاک کردم ومپ سرور نصب کردم اینبار رم کمتر مصرف میشد مثلا 6 گیگ ولی یه هو دانلود قطع میشد ! باز ومپ رو غیر فعال کردم و iis ویندوز رو راه انداختم . اینبار خیلی خوب جواب داد و با دانلود همزمان 100 نفر رم 2 گیگ بیشتر مصرف نمیشد و فقط مشکل من این بود که برای vip کردن لینک های دانلود باید یک کد htaccess قرار میدادم که iis قبول نمیکرد پس یه کل ویندوز رو پاک و centos رو نصب و کنترل پنل دایرکت ادمین رو به امید درست شدن مصرف رم نصب کردم ولی باز روز از نو و روزی از نو وقتی کاربران شروع به دانلود میکنند مصرف رم از 1 گیگ شروع و تا 12 گیگ میرسه در حالی که تعداد کاربران بسیار کمند . لطفا کمکم کنید , 1 ماه میشه فکرم با این اوضاع بد جور مشغول شده و کاربران سایتم یکی یکی دارن از دستم میرن ! با تشکر که وقت گذاشتین .

nginxweb
May 31st, 2013, 21:45
بفرمایید apache تحت چه مدی کامپایل شده است و چه کانفیگ هایی اعمال کردید؟

محتوای فایل httpd.conf رو هم اینجا قرار بدید

irani1
May 31st, 2013, 21:54
راستش من خودم زیاد وارد نیستم , مبلغی به یکی از هاست فروش ها پرداخت کردم برام انجام دادن . محتوای فایل httpd.conf رو چه طوری بردارم بیاره اینجا ؟

shamimi
May 31st, 2013, 22:25
بهتر تنظیمات بررسی کنید و آپاچی را آپدیت نسخه جدید کنید

ertebat7
May 31st, 2013, 22:53
بهتر تنظیمات بررسی کنید و آپاچی را آپدیت نسخه جدید کنید

اپاچ ایشون به اخرین نسخه اپدیت هست

nginxweb
May 31st, 2013, 22:57
پیشنهاد میشه جهت افزایش چشم گیر سرعت و همچنین کاهش محسوس رم و مصرف از nginx+apache استفاده بفرمایید

irani1
May 31st, 2013, 23:26
جناب nginxweb اخه مصرف کامل 12 گیگ رم غیر معقوله , من حالا nginx هم نصب کنم این مشکل آپاچی که من دیدم اول یکم رم پایین مصرف میشه و کم کم باز رم رو پر میکنه ! به نظر من آپاچی مشکلی داره که باید بر طرف بشه .

ehsanh
May 31st, 2013, 23:45
12 گيگ رم رو اشغال كرده ؟ من تا 800 مگابايت رو ديده بودم ولي 12 گيگ يه مشكلي داره حتما ... nginx تاييد ميشه واقعا كمك خوبيه مخصوصا تو دانلود :->
ميشه يه عكسي بزاريد از منوي مانيتور سرورتون ؟

nginxweb
May 31st, 2013, 23:47
جناب nginxweb اخه مصرف کامل 12 گیگ رم غیر معقوله , من حالا nginx هم نصب کنم این مشکل آپاچی که من دیدم اول یکم رم پایین مصرف میشه و کم کم باز رم رو پر میکنه ! به نظر من آپاچی مشکلی داره که باید بر طرف بشه .

در این مورد نیاز به بررسی دقیق سرور و کانفیگ های اعمال شده می باشد و نمیشه نظر کامل و قطعی داد

irani1
June 1st, 2013, 00:02
بله 12 گیگ اشقال میشه , اینم عکس تایید کننده :

13573

جناب nginxweb میشه مشخصات رو براتون ارسال کنم تا بررسی کنید ؟

nginxweb
June 1st, 2013, 00:05
بله 12 گیگ اشقال میشه , اینم عکس تایید کننده :

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f55/13573-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-apache-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%81-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B1%D9%85-ram-jpg

جناب nginxweb میشه مشخصات رو براتون ارسال کنم تا بررسی کنید ؟

لطفا اگر درخواستی دارید بصورت تیکت در سایت nginxweb.ir در تماس باشید