ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایجاد دامنه ریگان

mr_ramin
May 31st, 2013, 18:48
سلام ، منی میخواستم بدونم راهی هست که منم مثل Dot TK - Free Domains for All (http://www.dot.tk) بتونم دامنه رایگان تولید کنم؟

دوستان خواهش میکنم اگه کسی میدونه برام پیام خصوصی کنه .

خیلی ممنونم.

P30w.com
June 9th, 2013, 17:15
با سلام خدمت شما،

فکر می کنم برای ارائه دامنه میبایست از مرکزی مجوز تهیه کنی یک همچین حالتی،

که بعد، اشخاصی که کد نویس هستند پرتال مانندی می سازند و کاربران می توانند در آن دامنه به ثبت برسانند.

دقیقا مثل وبسایت ذکر شده.

ارادت :53:

alidini
June 9th, 2013, 17:59
مثل این سایت که نمی تونی به این راحتی ها ولی مثل بعضی از این سایت ها که ساب دایمین میدن میشه که اونم بدرد نمی خوره

eskelet-sokhte
June 9th, 2013, 18:24
سلام.بهتره بی خیال بشین
البته اگه پول دارین خوبه.چون مجوز گرفتن و ... یکمی هزینه بره
موفق باشید

cacodemon
June 9th, 2013, 18:40
سلام
از استارتر معذرت ميخوام
ولي چون كاملا مربوط هست سوالمو اينجا ميگم
چطور ميشه سايتي مثل afraid.org داشت؟

eskelet-sokhte
June 9th, 2013, 18:44
سلام.عزیز خدا رو شکر وب هاستینگ تاک ک محدودیتی در ایجاد تاپیک نداره یه تاپیک جدید باز میکردی!!
سایتی ک دادی من زیاد سر در نیاوردم ولی از اونجایی ک توی هدرش نوشته بود فری ... فک کنم هزینه بالایی میبره برای دی ان اس رایگان و...
ببخشید ک دخالت کردم
موفق باشید

cacodemon
June 9th, 2013, 18:51
سلام.عزیز خدا رو شکر وب هاستینگ تاک ک محدودیتی در ایجاد تاپیک نداره یه تاپیک جدید باز میکردی!!
سایتی ک دادی من زیاد سر در نیاوردم ولی از اونجایی ک توی هدرش نوشته بود فری ... فک کنم هزینه بالایی میبره برای دی ان اس رایگان و...
ببخشید ک دخالت کردم
موفق باشید

سايتي براي dns رايگان هست
همچنين هر كسي ميتونه دامنه خودشو اضافه كنه تا ديگران از اين سايت ساب دومين بگيرن

shazo
June 9th, 2013, 21:58
سلام

دامین رایگانه

نیاز به هزینه نیست..

دامین رو می گیرید dns ست می کنید

توصیه نمیشه چون مثلا با یه دامین سایت بالا میاد و چون رایگانه معلوم نیست دو فردایی باشه یا نه !

mh1376
June 9th, 2013, 23:21
in site mast user32.com
dns free midim