توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایجاد دامنه ریگان
mr_ramin
May 31st, 2013, 18:48
سلام ، منی میخواستم بدونم راهی هست که منم مثل Dot TK - Free Domains for All (http://www.dot.tk) بتونم دامنه رایگان تولید کنم؟
فکر می کنم برای ارائه دامنه میبایست از مرکزی مجوز تهیه کنی یک همچین حالتی،
که بعد، اشخاصی که کد نویس هستند پرتال مانندی می سازند و کاربران می توانند در آن دامنه به ثبت برسانند.
دقیقا مثل وبسایت ذکر شده.
ارادت :53:
alidini
June 9th, 2013, 17:59
مثل این سایت که نمی تونی به این راحتی ها ولی مثل بعضی از این سایت ها که ساب دایمین میدن میشه که اونم بدرد نمی خوره
eskelet-sokhte
June 9th, 2013, 18:24
سلام.بهتره بی خیال بشین
البته اگه پول دارین خوبه.چون مجوز گرفتن و ... یکمی هزینه بره
موفق باشید
cacodemon
June 9th, 2013, 18:40
سلام
از استارتر معذرت ميخوام
ولي چون كاملا مربوط هست سوالمو اينجا ميگم
چطور ميشه سايتي مثل afraid.org داشت؟
eskelet-sokhte
June 9th, 2013, 18:44
سلام.عزیز خدا رو شکر وب هاستینگ تاک ک محدودیتی در ایجاد تاپیک نداره یه تاپیک جدید باز میکردی!!
سایتی ک دادی من زیاد سر در نیاوردم ولی از اونجایی ک توی هدرش نوشته بود فری ... فک کنم هزینه بالایی میبره برای دی ان اس رایگان و...
ببخشید ک دخالت کردم
موفق باشید
cacodemon
June 9th, 2013, 18:51
سلام.عزیز خدا رو شکر وب هاستینگ تاک ک محدودیتی در ایجاد تاپیک نداره یه تاپیک جدید باز میکردی!!
سایتی ک دادی من زیاد سر در نیاوردم ولی از اونجایی ک توی هدرش نوشته بود فری ... فک کنم هزینه بالایی میبره برای دی ان اس رایگان و...
ببخشید ک دخالت کردم
موفق باشید
سايتي براي dns رايگان هست
همچنين هر كسي ميتونه دامنه خودشو اضافه كنه تا ديگران از اين سايت ساب دومين بگيرن
shazo
June 9th, 2013, 21:58
سلام
دامین رایگانه
نیاز به هزینه نیست..
دامین رو می گیرید dns ست می کنید
توصیه نمیشه چون مثلا با یه دامین سایت بالا میاد و چون رایگانه معلوم نیست دو فردایی باشه یا نه !