توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد هارد های Western Digital RE4
mizbanaval
May 31st, 2013, 15:24
سلام دوستان و همکاران عزیز :53:
سولی در مورد هارد های re4 داشتم
میخاستم بدونم چه تعداد سرور مجازی ویندوز میشه روی هر یک ازین هارد های re4 زد که کیفیت سرور هم کم نشه و فشاری هم روش نیاد(سرور های مجازی نرمال هستند و واسه دانلود و.. استفاده نمیشن)
May 31st, 2013, 15:53
Re4 رو به همراه رید کنترلر استفاده کنید خیلی بهتر است.
اما در کل در مورد سوالتون بستگی داره به خود سرورهای مجازی + مجازی ساز - اما اگر مجازی ساز رو وی ام ور و سرورهای مجازی هم نرمال در نظر بگیریم
میشه گفت 15 تا سرور مجازی که بزارید مناسب باشه ( هنوز ایده آل هستش و میتونید از 15 تا 25 بالا برید و بعد کندی سرعت تا حدی مشاهده میشه ... )
mizbanaval
May 31st, 2013, 15:58
Re4 رو به همراه رید کنترلر استفاده کنید خیلی بهتر است.
اما در کل در مورد سوالتون بستگی داره به خود سرورهای مجازی + مجازی ساز - اما اگر مجازی ساز رو وی ام ور و سرورهای مجازی هم نرمال در نظر بگیریم
میشه گفت 15 تا سرور مجازی که بزارید مناسب باشه ( هنوز ایده آل هستش و میتونید از 15 تا 25 بالا برید و بعد کندی سرعت تا حدی مشاهده میشه ... )
تشکر از شما دوست عزیز
15 تا رو که معمولا روی این هارد های معمولی دیدم میزنن ...
من فکر کنم این هارد ها با توجه به اینکه در مقالاتی نوشته از تمام هارد های موجود بهتر هست فکر کنم 25 تا براحتی جواب بدهد
البته من تاحالا تست نکردن دوستان اگه تست کردید ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید
بازم از شما تشکر میکنم :53::53::53:
dreamdata
May 31st, 2013, 16:03
سلام خواهش میکنم - با 15 تا همه چیز ایده آل هست - اما شما به راحتی همون 25 هم گفتم میتونید استفاده کنید ( سرورهایی که برای مشتری خریدم داره استفاده میکنه )
حتی جالبه بدونید روی دو ترابایت دیدم که 32 وی پی اس آوردن بالا اما قطعا سرعت خوبی نخواهد داشت عزیز اما با رید کنترلر داشتن و بی بی یو ( برای امنیت داده ها زمان قطع ناگهانی برق تا 72 ساعت ) میتونید بازدهی خوب را با 30 تا وی پی اس هم داشته باشید ( البته خوب مثلا رید 10 عرض کردم )
mizbanaval
May 31st, 2013, 16:11
سلام خواهش میکنم - با 15 تا همه چیز ایده آل هست - اما شما به راحتی همون 25 هم گفتم میتونید استفاده کنید ( سرورهایی که برای مشتری خریدم داره استفاده میکنه )
حتی جالبه بدونید روی دو ترابایت دیدم که 32 وی پی اس آوردن بالا اما قطعا سرعت خوبی نخواهد داشت عزیز اما با رید کنترلر داشتن و بی بی یو ( برای امنیت داده ها زمان قطع ناگهانی برق تا 72 ساعت ) میتونید بازدهی خوب را با 30 تا وی پی اس هم داشته باشید ( البته خوب مثلا رید 10 عرض کردم )
ممنون از اطلاعات کامل شما:53:
دوستان دیگری هم اگه تجربه دارند ممنون میشم بفرمایید
ParsNetwork
May 31st, 2013, 18:57
Western Digital RE4 و همینطور WD Black مخصوص سرورهایی هستند که بایستی همیشه روشن و پر کار باشند.
همونطور که اطلاع دارید قیمت بالایی هم دارند . نوشته های این دوستمون صحیح بود باید به همراه رید کنترلر باشند ( بعضی از دوستان حتما این مسئله رو به خاطر بسپارند که وقتی می خوان برای مشتری خواهان کولو سرور ببندند به این موضوع دقت کنند )
بنده شخصا 24 تا وی پی اس داشتم که یکیشون برای میزبانی سایت دانلود بود و در کیفیت تغییر خاصی مشاهده نشد.
البته اینجور هاردها برای عزیزانی که از لحاظ سرمایه مشکل ندارند مصرف داره . فعلا که Seegate افتاده رو دور بد هم نیستن خوبه ولی آنچنان آش دهن شوزی هم نیست
اگر مایل بودید بر روی عکس تفاوت و ... رو براتون شرح میدم
XHTML
June 5th, 2013, 03:58
روی سرور پردازنده 16 هسته ی واقعی 52تا مشتری روی یک هارد هستن بدون مشکل
هارد 2 ترابایت 64 مگ کش اینترپرایز
mobin96
June 7th, 2013, 01:33
درود
همانطور که دوستان گفتند حدود 15 عدد سرور مجازی روی این هارد در صورتیکه استفاده ای که از سرور ها می شود عادی باشد فشاری به هارد وارد نمی کند و همچنین سرعت بسیار خوبی را تجربه خواهید کرد.
این عدد به این دلیل مناسب است که فرضا اگر در یکی از سرور هایی که روی این هارد قرار دارد شخصی در حال دانلود فایلی باشد و در همان زمان اشخاص دیگر هم بخواهند فایلی کپی کنند یا ... با کندی مواجه نشوتد و به هارد هم فشار نیاید.
در کل 15 عدد سرور مجازی روی این هارد حالت نرمالی است.
در پناه حق
shingo
June 7th, 2013, 02:03
جناب سعادت عزیز هاردهایی مثل WD RE4 و Black Cavier از نظر سرعت تفاوت چندانی با هارد های معمولی ندارند.هزینه بالای اینگونه هاردها فقط به دلیل کیفیت بالایی که دارند هست.این هارد ها به دلیل چند فناوری خاصی که دارند ضریب اطمینان بسیار بالایی دارند و امکان این که در اثر فشار بیش از حد و با کار مداوم مشکلی براشون پیش بیاد و کل دیتا از بین بره بسیار ناچیز هستش
به همین علت هست که این هاردها برای استفاده در سرور ها, سیستم های ذخیره سازی و تجهیزیات حساس توصیه میشند
mahdiak
June 7th, 2013, 16:41
WD RE4 و Black Cavier از نظر سرعت تفاوت چندانی با هارد های معمولی ندارند
تعجب میکنم همچین حرفی میزنید!
هارد WD Black 64M بسیار مناسب برای مجازی سازی بدون Raid Controller هست , بنده تجربه مستقیم با این هارد ها را دارم و برای خرید تمامی سرورها با پرداخت تفاوت 20 - 30 دلار هارد های بلک خریداری می کنم.
یا هارد WD RE4 Raid Edition بنظرتون فرقی با هارد های 16 مگابایت کش Segate یا hitachi برای رید نداره؟ (مثل هارد هایی که دیتاسنتر رد استیشن استفاده میکنه)
حدود 4 ماه پیش بنده یک سرور با 4 هارد وسترن re4 داشتم میانگین 15 - 20 سرورمجازی میزبانی کردم با سرعت مناسب و بدون کندی. (البته مصرف کاربران مهم هست)
اما از نیم سال گذشته تابحال برای تمامی سرورهایی که مالکیت سخت افزارش را داریم وسترن بلک استفاده میکنم و بازده بسیار بسیار مناسبی داره.
اگر قصد خرید سخت افزار برای کلو دارید بنظور مجازی سازی بهتون پیشنهاد می کنم 2 هارد با کیفیت در حد بلک بگیرید و برای سرورهایی که میزان بالایی هارد میدید , هارد های وسترن گرین یا سیگیت باروکودا بگیرید. قیمت هارد 1.5 ترابایت گرین تقریبا برابر 500 گیگ بلک هست !
برای بدون Raid Controller هارد وسترن Black بجای RE4 پیشنهاد میشه ولی با Raid Controller شک نکنید هارد RE4
Ehsan lashkari
June 7th, 2013, 17:00
سلام
کسی اطلاع دقیقی از پهنای باند اسمی و عملی هاردهای بلک و سگیت در حالت بدون رید داره؟
mahdiak
June 7th, 2013, 17:04
سلام
کسی اطلاع دقیقی از پهنای باند اسمی و عملی هاردهای بلک و سگیت در حالت بدون رید داره؟
منظور از پهنای باند همان مکس بافر سایز هست؟ (حداکثر سرعت انتقال داده)
Ehsan lashkari
June 7th, 2013, 17:11
بله - همون سرعت کپی هارد به هارد یا درایو تو درایو خودمون!
mahdiak
June 7th, 2013, 17:13
بله - همون سرعت کپی هارد به هارد یا درایو تو درایو خودمون!
هارد بلک 120 مگابایت و سیگیت هم نزدیک به همین عدد.
اما Cache هارد های وسترن بلک 64 مگابایت هست اما Segate های معمولی 16 و حداکثر 32 مگابایت.