PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : يه متخصص براي حل مشكل هنك سرور هتزنر + هزينه برداخت ميشود

esultanzada
May 31st, 2013, 07:36
سلام دوستان،

من يه مشكل دارم با هتزنر هر يك يا دو روز سرور هنك ميكنه و مجبورم ريست بدم از ربوت تا بس بالا بياد، دو تا وي بي اي روش دارم و كارم هاستينك هست، توي فروم ديدم كه دوستان توسعه كردن كه دونه دونه وي بي اي هارو خاموش كنم ، بدليل اينكه هاستينك هست ونميتونم مدت يك يا دو روز اف بزارم، به همين دليل دوستان متخصيص كه با وي ام وير كار كردن ميتونن مشكل منو حل كنن؟ هزينه رو هم برداخت ميكنم.

aligoli
May 31st, 2013, 08:50
سلام دوستان،

من يه مشكل دارم با هتزنر هر يك يا دو روز سرور هنك ميكنه و مجبورم ريست بدم از ربوت تا بس بالا بياد، دو تا وي بي اي روش دارم و كارم هاستينك هست، توي فروم ديدم كه دوستان توسعه كردن كه دونه دونه وي بي اي هارو خاموش كنم ، بدليل اينكه هاستينك هست ونميتونم مدت يك يا دو روز اف بزارم، به همين دليل دوستان متخصيص كه با وي ام وير كار كردن ميتونن مشكل منو حل كنن؟ هزينه رو هم برداخت ميكنم.

ورژن vmware چیست ؟

esultanzada
May 31st, 2013, 09:22
ورژن vmware چیست ؟

ورژن 5.1.0

ALI-US
May 31st, 2013, 10:32
بهتره مشکلتون با پشتیبانی هتزنر در میان بزارید
ممکنه مشکل سخت افزاری باشه

esultanzada
May 31st, 2013, 10:38
بهتره مشکلتون با پشتیبانی هتزنر در میان بزارید
ممکنه مشکل سخت افزاری باشه

با اونها در جریان گذاشتم و چک کردن مشکل سخت افزاری گفتند نداره.

پارس وی پی اس
May 31st, 2013, 12:02
مشخصات سرور؟
شاید سرورهای هاستینگ باعث میشن

پارس وی پی اس
May 31st, 2013, 12:03
یه عکس هم از status سرور اصلی بذارید

mehrshad.ho
May 31st, 2013, 12:04
هارد 2 کند هست درسته ؟

esultanzada
May 31st, 2013, 12:10
مشخصات سرور؟
شاید سرورهای هاستینگ باعث میشن

Hetzner Online AG: Dedicated Server EX 4 (http://www.hetzner.de/en/hosting/produkte_rootserver/ex4)
یه وی پی اس هاستینگ دارم روش فقط، یکی دیگه مال یه وبسایت وبلاگ دهی است.

AvalinHost
May 31st, 2013, 12:13
سلام دوستان،

مشکل شما نرم افزاری هست.
از نسخه 5.0 باید روی سرورهای هتزنر استفاده کنید.
یکبار دیگر مجازی ساز را روی سرور نصب کنید با حفظ اطلاعات موجود در دیتااستورهاتون مشکل رفع میشه.

esultanzada
May 31st, 2013, 12:13
یه عکس هم از status سرور اصلی بذارید

13563