PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی کانفیگ سرور اختصاصی corei7 و 12 گیگ رم برای هاست دانلود

skydl2011
May 30th, 2013, 22:26
با سلام خدمت مهندسین و اساتید گرامی

بنده یک سرور اختصاصی لینوکس تهیه کردم و میخوام به عنوان هاست دانلود استفاده کنم ازش
تنها چیزی که در اختیارم هست یوزر پسورد روت و آی پی سرور هست که از طریق SSH و WinSCP فایل ها رو منتقل می کنم به سرور.
روش تنها آپاچی ران شده و نمیخوایم چیزه دیگه ای روش نصب کنیم و تنها می خوایم فایل استورنج باشه.
حالا چند سوال داشتم از خدمت دوستان عزیز :

1 - درسته که باید فایل ها رو در پوشه /var/www/html انداخت؟

2 - وقتی آی پی سرور رو در مرورگر میزنم چرا چیزی نشون نمیده؟ مثلا فایل html ای که در فولدر www/html است یا دایرکتوری فایل و فولدر ها؟

3 - باید چه کانفیگ و تنظیماتی روش انجام بدم؟

4 - کاری که میخوام بکنم اینه که میخوام آی پی سرور رو به صورت A Record وصل کنم به dl.skyapps.ir ، باید چه کاری روی سرور انجام بدم؟

ممنون میشم توضیحات لازم رو به بنده بدید. بنده در لینوکس کمی مبتدی هستم.

mahdiak
June 7th, 2013, 16:35
سلام.
Storage با هاست دانلود فرق داره عزیز.
storage فقط یکبار داخلش آپلود می کنید فوقش 2-3 بار دانلود بشه.
اما هاست دانلود کانکشن های زیادی روش اجرا میشه و...
برای هاست دانلود که تعداد دانلود بالاست کانفیگ خیلی مهم هست و کانفیگ هم باید واقعا" حرفه ای باشه تا بازدید مناسب بده.
در مورد اینکه ذکر کردید پردازنده i7 , در هاست دانلود پردازنده آنچنان مهم نیست (از اهمیت کمتری برخوردار هست) در هاست دانلود بیشتر سرعت / کیفیت / میزان کشش هارد اهمیت داره.
در هاست دانلود پیشنهاد نمیشه از هارد های غیر enterprise استفاده بشه. (مثل wd green که باز هارد نسبتا" خوبی هست در مقابل segate barrucoda اما باز برای هاست دانلود مناسب نیست)
برای هاست دانلود پیشنهاد میشه هارد های وسترن دیجیتال re4 raid edition استفاده بشه و از رید 10 یا 0 استفاده کنید که کانکشن های زیادی تحمل کنه.
برای file hosting هم وب سرور nginx پیشنهاد میشه.

1 - درسته که باید فایل ها رو در پوشه /var/www/html انداخت؟
بستگی داره پوشه پابلیک شما کجا باشه

2 - وقتی آی پی سرور رو در مرورگر میزنم چرا چیزی نشون نمیده؟ مثلا فایل html ای که در فولدر www/html است یا دایرکتوری فایل و فولدر ها؟
باید فایل های تنظیمات چک کنید که premission لیست شدن directory داشته باشه.

3 - باید چه کانفیگ و تنظیماتی روش انجام بدم؟
در توضیحات بالا چکیده ای خدمتتون عرض کردم.

4 - کاری که میخوام بکنم اینه که میخوام آی پی سرور رو به صورت A Record وصل کنم به dl.skyapps.ir ، باید چه کاری روی سرور انجام بدم؟
در مورد این کار خاصی لازم نیست انجام بدید.