ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ترکر

M.S.R
May 30th, 2013, 16:24
سلام
می خواستم بپرسم با توجه به عدم وجود(اجرا) قوانین کپی رایت در سرور های ایران ایا امکان راه اندازی ترکر خصوصی در ایران وجود دارد؟
کلا قانونی در رابطه با این کار در ایران وجود دارد؟
----
ترکر یک اسکریپت است که برای ادرس دهی به برنامه های دانلود تورنت به کار می رود. نیاز به هاست و پایگاه داده دارد.
با توجه به این که نمی دانم این مورد خلاف قوانین سایت است یا نه لطفا کسانی که در این زمینه اطلاعاتی دارند برای من پیام خصوصی ارسال کنند.
کسانی که هاست از ایران دارند هم پیام بفرستن.
کسانی که اطلاعاتی در مورد نحوه را راه اندازی و ... دارند هم پیام بفرستن.
یک نفر این سوال را از من پرسید گفتم این جا مطرح کنم.

shingo
May 30th, 2013, 16:47
با سلام

خیر قانونی در این رابطه نیست.فقط باید مانیتور کنید فایلهای مورد دار توسط یوزرها به ترکر اضافه نشه

راه اندازیش هم کاره خاصی نداره چند اسکریپت قوی فری در این بازه وجود دارهو بیشتر ترکر های معروف همین اسکریپت رو ادیت کردند و در حال استفادش هستند

alipirooz
May 30th, 2013, 17:46
نكته اي هست اينه كه سرعت نت بالايي بايد وصل باشه به تركر .(البته فكر كنم)

M.S.R
May 30th, 2013, 23:07
با سلام

خیر قانونی در این رابطه نیست.فقط باید مانیتور کنید فایلهای مورد دار توسط یوزرها به ترکر اضافه نشه

راه اندازیش هم کاره خاصی نداره چند اسکریپت قوی فری در این بازه وجود دارهو بیشتر ترکر های معروف همین اسکریپت رو ادیت کردند و در حال استفادش هستند

فقط برای ترکر را می خواهد انتقال دهد و سایت ترکر در خارج است.
خودم که نمی خواهم یکی از برادران روس قصد انتقال ترکر و تهیه دومین دات ای ار برای سایتش داره! <):)