PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مديريت هاست دانلود

alipirooz
May 29th, 2013, 20:25
سلام خدمت همه ي دوستان .
يه چند تا مشكل و سوال داشتم .ممنون ميشم اگه دوستان راهنمايي كنن :
1- اول كه هاست دانلود گرفتم زماني كه وارد دايركتوري ميشدي فايل ها نمايش داده ميشد بعد از پشتيباني پرسيدم گفت كه فايل هيت اكسس رو بردار .بنده هم كلا فايل رو برداشتم و درست شد .
ميخواستم ب1رسم اين كه كلا فايل رو برداشتم مشكلي نيست ؟

********* 2- اين سوالم خيلي مهمه .
يه مدت پيش يكي به من گفت آقا من با يه دانلود منيجر وصل شدم به هاستت و خيلي از فايل هاتو دانلود كردم .ميخواستم بپرسم اصلا همچين چيزي ممكنه ؟اگه هست چه طور بايد كاري كنم كه فقط طرف از سايت خودم و با لينك خودم بتونه دانولد كنه ؟

3- بنده فعلا كاربراي زيادي تو سايتم ندارم .ولي گزارش پهناي باند رو كه ميبينم تقريبا روزانه 100 - 200 مگ دانلود دارم .البته زياد نيست ولي خوب براي مني كه چند تا كاربر بيشتر ندارم و فايل هام هم كتاب هست غير طبيعي هست .
ميخواستم بپرسم جايي ميشكل هست ؟

سايت بنده : KMT Archive: دانلود مستقيم كتاب، مجله و روزنامه و... (http://www.KMT.ir)

ممنون ميشم راهنمايي فرماييد .

alipirooz
May 29th, 2013, 20:40
من يه سرچي زدم تو نت با دو تا كد آشنا شدم
ميخواستم بپرسم كه اين دو تا واسه ما كاربرد داره :

1- كد IndexIgnore

2- كد Options +FollowSymlinks
RewriteEngine on
RewriteRule ^(.*)$ deny.php [nc]

---------------------------------------------------ويرايش :
دوستان چه طور ميتون وقتي طرف آدرسي وارد كرد و در هاست دانلود وجود نداشت اون رو ريدايركت كه به سايت دوباره ؟

ehsanh
May 29th, 2013, 20:56
يه كار ساده اي هست كه واسه مبتديان جواب ميده (منظور كساني كه ميخوان دانلود كنن)
يه فايل index.html درست كن صفحه خالي بزار تو پوشه ها و تمام...ديگه تو مرورگر ليست نميكنه

alipirooz
May 29th, 2013, 20:59
1000 پوشه دارم .
اينطوري يه سال طول ميكشه تا تو همه كپي كنم .
بنده كد Options -Indexes رو گزاشتم فايل هارو نياتورد ديگه .
اما باقي مشكلات هنوز پا برجاست .

alipirooz
May 30th, 2013, 17:45
دوستان كسي نبود به ما كمك كنه ؟

alipirooz
May 31st, 2013, 20:09
الووووووووووووووووووووووو ووووو :D