ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چرا دامین ثبت شده هنوز قابل ریجستر شدن هست؟

Na3er
May 29th, 2013, 12:52
چرا وقتی دامینی که در پنل من هست باز آزاد و قابل ثبت نشان داده میشود؟

Na3er
May 29th, 2013, 12:58
چند روزی هست که در سدو دنبال دامنه سن بالا میگردم هسند دامینهایی با 16 سال یا 10 سال سن و دوسوال برای من پیش آمده ایا واقعا در رنک موثر هستند اینها و ارزش دارد که خریداری کرد با تغییر محتوا و نیم سرور رنک انها از بین نمیرود؟

ساب دومین و ریدایرکت دامین جدید به اون دامنه قدیمی چه تاثیری برای ساب دومینها و دامنه های جدید دارد؟

shazo
May 29th, 2013, 13:27
سلام.. اگه منظورتون اینه که اسم دامین روی بازدید تاثیر داره اصل بدین شکل نیست..

shivahost
May 29th, 2013, 13:30
تاریخ انقضا مهمه، مثلا دامینی که 6 ماه مانده تمام بشه نسبت به دامینی که 5 سال مانده تمام بشه امتیاز کمتری داره.

Na3er
May 29th, 2013, 13:33
خیر منظورم این هست که قدمت دامنه تا چه حد در ایندکس موثره البته در وب غیر فارسی چون الگوریتم موتورهای جستجو در زبان فارسی بخاطر حجم کم مخاطب بروز نیست و دیر به دیر بروزرسانی میشود سندش هم این که تا 6-7 نتیجه اول جستجو سایتهای اسپم هستند که بدون دغدغه جا خوش کرده اند و کسی هم ترتیب اثری نمیدهد
ایا ارزش دارد که هزینه بیشتری کرد و دامنه 10 ساله گرفت در نتایج اثر قابل تاملی دارد

Saati
May 29th, 2013, 14:09
دامنه هایی که اولین تاریخ ثبتشون به 10 سال پیشه صاحبشون شرکت های بزرگ ثبت کننده دامنه هستن که دو دستی گرفتنشون ول کن هم نیستن
1 سال دنبال یه دامنه بودم که در روزهای اخر خود شرکت ثبت کننده تمدید کرد
بین این شرکت ها OnlineNic از خیر بعضی دامنه ها میگذره . دامنه های شیکی هم بودند گاها.