توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دامنه .Net
mehdiweblogg
May 29th, 2013, 03:12
سلام من میخواستم یه دامنه ی دات نت ثبت کنم : دو راه وحواد داره : ۱- استفاده از سایت های ایرانی و پرداخت به ریال ۲- استفاده از سایت های خارجی و پرداخت به دلار لطفا ارزان ترین سایت های ایرانی که دامنه دات آی آر ثبت می کنن به همراه قیمت رو بفرمایید همچنین، سایت خارجی که به دلار باشد. و به همراه قیمت، بفرمایید و یک سوال: خرید و پرداخت به سایت اصلی به دلار، چقدر به صرفه تر است ؟؟ ممنون :)
besthosti.com
May 29th, 2013, 03:25
اصولا فرقی نداره چون سایت های ایرانی دلار را با قیمت روز می خرند و به پنل خود واریز می کنند و قیمت تمام شده دامی را برای دامین ها حساب می کنند و شاید در بعضی مواقع افر های ویژه ای را بعضی از شرکت های دامین بین المللی مانند ریسلر کلاب و ... قرار میدهند که تخفیفی داره .
منتهی الان هیچ سایت خارجی تخفیف نداره بنابراین فکر می کنم که سایت های ایرانی هم قیمت کمتری را برای دامنه حساب نمی کنند .
البته در پاره ای از مواقع است که بعضی ها ارزونتر از سایت های خاجی خساب می کنند
web-iran
May 29th, 2013, 03:33
با سلام در این قسمت نمیشه قیمت ها رو ارایه داد لطف در خواست خود رو در جایی مناسب ارایه دهید تا برای شما ارسال شد
shazo
May 29th, 2013, 03:36
سلام.. از سایت های ایرانی می تونین تخفیف پیدا کنید
بعدی می دونم خارجی این طور باشه..
مهم کنترل پنل دامینه.. یه چند هزار تومن بالا پایین ارزشی نداره..!
mehdiweblogg
May 29th, 2013, 14:13
با سلام در این قسمت نمیشه قیمت ها رو ارایه داد لطف در خواست خود رو در جایی مناسب ارایه دهید تا برای شما ارسال شد
لطفا قیمت ها رو بدید................. و البته میخوام جای معتبری هم باشه که ثبت می کنه.
mehdiweblogg
May 29th, 2013, 14:15
سلام.. از سایت های ایرانی می تونین تخفیف پیدا کنید
بعدی می دونم خارجی این طور باشه..
مهم کنترل پنل دامینه.. یه چند هزار تومن بالا پایین ارزشی نداره..!
سلام. من فقط داامنه دات آی آر ثبت کردم ...
اگه میشه واسه دامنه های بین المللی من رو راهنمایی کنید ..
منظورم اینه که چه چیزی حتما باید در کنترل پنل داشته باشه ؟؟؟؟؟
و ممنون میشم جای مطمئن و نسیتا ارزون رو واسه ثبت دامنه دات نت معرفی کنید. ممنونم :)
m-mehdipoor
May 29th, 2013, 14:25
سلام
دوست من تاپیک دیگری در بخش فروش ایجاد کنید
در این بخش همکاران نمی تونن فروش داشته باشن