ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دیتا سنتر هتزنر و پاک کردن اطلاعات سرور!

takpar7
May 28th, 2013, 18:13
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز و اساتید محترم

چند وقتی بود که یکی از سایت های رقیب و رفیق و هم موضوع من فایل هایی که برا دانلود قرار داده بود not found میدادن
من منتظر موندم تا شاید درست بشه ولی چنین اتفاقی نیافتاد
در آخر امروز بهش ایمیل زدم که برا سایت چه اتفاق افتاده
و ایشون درپاسخ گفتن که دیتای یک ترابایت کارتون و انیمیشن که روی دیتاسنتر هتزنر آلمان بود دیتاسنتر سرور رو خودسر فرمت و از دسترس من خارج کرد!
میخواستم بدونم دیتاسنتر هتزنر همچین کاری میکنه و اون 100 گیگ فضای پشتیبانی که میده هم تو همچین مواقعی فرمت میشه یا نه
و کلا راه کار برای جلوگیری از این اتفاق چی هست؟
اجاره ی یک سرور مجازی دیگه به عنوان بک آپ برای فایل ها؟

AvalinHost
May 28th, 2013, 18:23
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز و اساتید محترم

چند وقتی بود که یکی از سایت های رقیب و رفیق و هم موضوع من فایل هایی که برا دانلود قرار داده بود not found میدادن
من منتظر موندم تا شاید درست بشه ولی چنین اتفاقی نیافتاد
در آخر امروز بهش ایمیل زدم که برا سایت چه اتفاق افتاده
و ایشون درپاسخ گفتن که دیتای یک ترابایت کارتون و انیمیشن که روی دیتاسنتر هتزنر آلمان بود دیتاسنتر سرور رو خودسر فرمت و از دسترس من خارج کرد!
میخواستم بدونم دیتاسنتر هتزنر همچین کاری میکنه و اون 100 گیگ فضای پشتیبانی که میده هم تو همچین مواقعی فرمت میشه یا نه
و کلا راه کار برای جلوگیری از این اتفاق چی هست؟
اجاره ی یک سرور مجازی دیگه به عنوان بک آپ برای فایل ها؟

سلام
همچین چیزی امکان نداره!
احتمالا ایشون از طریق پنل سرور دستکاری کردن و نصب اتوماتیک centos رو فعال کردن و بعد از یکبار ریست کلا سرور فرمت شده و centos نصب شده.
الان نزدیک به 3 سال هست با این دیتاسنتر کار می کنیم و تا الان همچین موردی نداشتیم.
موفق باشید.

bepad
May 28th, 2013, 18:25
سلام

در مورد هرتنز این اتفاقات تا حدودی درست است اما از یک بعد دیگر اینکه 24 ساعت به شما وقت میدهد و مجبور به تخلیه هستید در غیر اینصورت فرمت میکند چه تخلیه کنید چه نکنید

موفق باشید

AvalinHost
May 28th, 2013, 18:29
سلام

در مورد هرتنز این اتفاقات تا حدودی درست است اما از یک بعد دیگر اینکه 24 ساعت به شما وقت میدهد و مجبور به تخلیه هستید در غیر اینصورت فرمت میکند چه تخلیه کنید چه نکنید

موفق باشید

سلام
متاسفانه اطلاعات شما هم نادرست هست!
در هتزنر هر نوع ابیوزی بیاید اگر اقدامی نکنید فقط ip بلوکه میشود و به هیچ عنوان به دیتای شما کاری ندارند.
فقط زمانی فرمت سرور انتفاق میوفته که:
1- مشکل مالی وجود داشته باشه و بعد از بلوکه شدن سرور شما اقدام به پرداخت نکرده باشید که در این مورد 72 ساعت وقت داده می شود.
2- کاربر ناشی باشد و نصب اتوماتیک سیستم عامل رو از پنل فعال کرده باشد که در این صورت بعد از یکبار ریستارت سرور فرمت شده و سیستم عامل جدید نصب می شود.
موفق باشید.

ourweb
May 28th, 2013, 18:31
با سلام میتونند اطلاعات شان را ریستور کنند یک مشکل هم برای ما افتاده بود که ما تونستیم کل اطلاعات رو برگردونیم اگر از میزبانی که میگیرید ناشی باشه پس نمیتونه ...

takpar7
May 28th, 2013, 18:33
اگه کسی به دیتاسنتر ریپپورت بده که این سرور برای ایران میزبانی میشه دیتاسنتر مشکلی نداره باهاش؟

AvalinHost
May 28th, 2013, 18:34
اگه کسی به دیتاسنتر ریپپورت بده که این سرور برای ایران میزبانی میشه دیتاسنتر مشکلی نداره باهاش؟

خیر به هیچ عنوان!
اگر به ابیوز پاسخ داده نشه فقط ip سرور رو نال روت می کنند.

ourweb
May 28th, 2013, 18:35

تا اونجایی که من خبر دارم با ایرانی ها مشکلی ندارند و سر این چیزها اصلاسرور رو پاک نمی کنند عزیز .

takpar7
May 28th, 2013, 18:37
خیر به هیچ عنوان!
اگر به ابیوز پاسخ داده نشه فقط ip سرور رو نال روت می کنند.

سیٌد ممنونم از پاسخت

خیالم راحت شد

takpar7
May 28th, 2013, 18:38
تا اونجایی که من خبر دارم با ایرانی ها مشکلی ندارند و سر این چیزها اصلاسرور رو پاک نمی کنند عزیز .

ممنونم دوست عزیز:53:

AvalinHost
May 28th, 2013, 18:40
سیٌد ممنونم از پاسخت

خیالم راحت شد

خواهش میکنم عزیز