ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در خواست سرور ایران با ای پی اینترانت

MehrganWeb
May 27th, 2013, 20:42
با سلام
متاسفانه پیرو تاپیک
http://www.webhostingtalk.ir/f118/79472/
واسه دوهفته اول سرور داشتیم که بعد از اون نمیدونیم چرا سرور به کل اف شد
و تا الان نتونستیم اسپانسر یا کسی رو پیدا کنیم که سرور به ما بده! با وجود اینکه خواستیم براشون تبلیغ کنیم اما...
بگذریم
الانم اومدم از یکی از همکاران سرور بگیرم و شرایط رو بازگو میکنیم
1- سرور در 3 روز آخر هفته باز خواهد بود
2- اینترانت باشه
3- مقدار حافظه رم 1 گیگابایت
4- پردازنده متناسب با مقدار رم و کار
5- مقدار فضا : 10 - 15 -20 گیگ کفایت میکنه!
6- ویندوز 2003
7- پهنای باند 50 گیگ
--------------
دوستان تا الان کسانی که کمک کردند مبلغ کمک کردنشون : 16 هزارتومان بوده و منم یه مقدار گذاشتم روش شده 35 تومان
و دیگه نمیتونم واسه کاری که بد خواه داره بیشتر از این هزینه کنم
سایت زدیم اومدن هکش کردن | هک که نه فقط مطالب رو کلا حذف کردند و تا میخواستن کاربرا رو حذف کنن سریع سایتو بستیم نتونن کاری کنن
و خدارو شکر بک آپ داشتیم و برگردوندیم!
حالا میخوام به دوستان بگم کسی هست کمکی کنه یه سرور به ما بده با این مبلغ !
بنر هم براش قرار خواهیم داد توی سایت و در صفحه بازی ازش تبلیغ خواهیم کرد!
دوستانی که موافقن اعلام کنند

RoobinaServer
May 28th, 2013, 10:39
با سلام
متاسفانه پیرو تاپیک
http://www.webhostingtalk.ir/f118/79472/
واسه دوهفته اول سرور داشتیم که بعد از اون نمیدونیم چرا سرور به کل اف شد
و تا الان نتونستیم اسپانسر یا کسی رو پیدا کنیم که سرور به ما بده! با وجود اینکه خواستیم براشون تبلیغ کنیم اما...
بگذریم
الانم اومدم از یکی از همکاران سرور بگیرم و شرایط رو بازگو میکنیم
1- سرور در 3 روز آخر هفته باز خواهد بود
2- اینترانت باشه
3- مقدار حافظه رم 1 گیگابایت
4- پردازنده متناسب با مقدار رم و کار
5- مقدار فضا : 10 - 15 -20 گیگ کفایت میکنه!
6- ویندوز 2003
7- پهنای باند 50 گیگ
--------------
دوستان تا الان کسانی که کمک کردند مبلغ کمک کردنشون : 16 هزارتومان بوده و منم یه مقدار گذاشتم روش شده 35 تومان
و دیگه نمیتونم واسه کاری که بد خواه داره بیشتر از این هزینه کنم
سایت زدیم اومدن هکش کردن | هک که نه فقط مطالب رو کلا حذف کردند و تا میخواستن کاربرا رو حذف کنن سریع سایتو بستیم نتونن کاری کنن
و خدارو شکر بک آپ داشتیم و برگردوندیم!
حالا میخوام به دوستان بگم کسی هست کمکی کنه یه سرور به ما بده با این مبلغ !
بنر هم براش قرار خواهیم داد توی سایت و در صفحه بازی ازش تبلیغ خواهیم کرد!
دوستانی که موافقن اعلام کنند

قصد پاسخ گوئی نداشتم چون چندین بار قبلا آفر دادم خدمتتون ظاهرا مورد پسند نبوده فقط بگم که دنبال چنین سرویس اینترانتی نباشید چون نیست اگرم باشه که تاحالا ندیدم درست حسابی نیست.

وقتی به یک سرور فرض 10 تا اینترانت بدند کلا در یک دیتاسنتر آن هم اگر بدهند بعد دیگه اینجا مهم این نیست که شما سرور را 2 روز باز میکنید یا 30 روز هزینه کل خرج و مخارج و آیپی و ... تقسیم بر همان 10 میشه :)

تاپیکتون هم آپ شد :) امیدوارم گیرتون بیاد.

یا حق

MehrganWeb
May 28th, 2013, 10:43
قصد پاسخ گوئی نداشتم چون چندین بار قبلا آفر دادم خدمتتون ظاهرا مورد پسند نبوده فقط بگم که دنبال چنین سرویس اینترانتی نباشید چون نیست اگرم باشه که تاحالا ندیدم درست حسابی نیست.
وقتی به یک سرور فرض 10 تا اینترانت بدند کلا در یک دیتاسنتر آن هم اگر بدهند بعد دیگه اینجا مهم این نیست که شما سرور را 2 روز باز میکنید یا 30 روز هزینه کل خرج و مخارج و آیپی و ... تقسیم بر همان 10 میشه
تاپیکتون هم آپ شد :) امیدوارم گیرتون بیاد.
یا حق
سلام و تشکر از شما
بله شما درست میگید اما قیمت شما هم خیلی بالاست و صرف برای ما نداره ! چون کاریه که سودی نداره و یه عده هم که با ما چپ افتادند و ....
یه چیزی هم بود که الان میخواستم یه نمایندگی ایران ازتون بگیرم که متاسفانه سرویس رو غیر فعال کرده بودید !
لطفا 20 دقیقه بشینید پای یاهو ...
RoobinaServer
May 28th, 2013, 12:24
سلام و تشکر از شما
بله شما درست میگید اما قیمت شما هم خیلی بالاست و صرف برای ما نداره ! چون کاریه که سودی نداره و یه عده هم که با ما چپ افتادند و ....
یه چیزی هم بود که الان میخواستم یه نمایندگی ایران ازتون بگیرم که متاسفانه سرویس رو غیر فعال کرده بودید !
لطفا 20 دقیقه بشینید پای یاهو ...

50 تومان کجا اینترانت میده یا کیفیت ما که قیمت ما بالاست :-| عجب

ParsDev.Ir - سرورهای مجازی ویندوز ایران بر روی بستر اینترانت - مخصوص گیم سرورها - سایت رسمی شرکت نگاه روشن پارس (http://parsdev.ir/page-iranintranet.html) اینم یک اینترانت که پیدا کردم اگر رم را در نظر نگیریم (رم ما 1 گیگ هست رم این لینکی که دادم 512 ) 5 تومان از ما ارزانتر هست :)

نمایندگی ها الان از واحد فروش سوال کردم همه باز هست فقط پکیج 5 گیگ به حد نهایت سفارش خودش رسیده و پکیج 10 گیگ به بالا داده میشه فعلا اگر 5 گیگ کنسلی داشته باشیم خودکار اضافه میشه.(قابلیت whmcs کار کردید دیگر)

یاهو همکارمون 24 ساعته سعی میکنه باشه (روز کلا هست شب ممکنه دیر جواب بدند مثلا ساعت 2 تا 8 صبح)

یا حق

MehrganWeb
May 28th, 2013, 12:38
50 تومان کجا اینترانت میده یا کیفیت ما که قیمت ما بالاست :-| عجب

ParsDev.Ir - سرورهای مجازی ویندوز ایران بر روی بستر اینترانت - مخصوص گیم سرورها - سایت رسمی شرکت نگاه روشن پارس (http://parsdev.ir/page-iranintranet.html) اینم یک اینترانت که پیدا کردم اگر رم را در نظر نگیریم (رم ما 1 گیگ هست رم این لینکی که دادم 512 ) 5 تومان از ما ارزانتر هست :)
نمایندگی ها الان از واحد فروش سوال کردم همه باز هست فقط پکیج 5 گیگ به حد نهایت سفارش خودش رسیده و پکیج 10 گیگ به بالا داده میشه فعلا اگر 5 گیگ کنسلی داشته باشیم خودکار اضافه میشه.(قابلیت whmcs کار کردید دیگر)
یاهو همکارمون 24 ساعته سعی میکنه باشه (روز کلا هست شب ممکنه دیر جواب بدند مثلا ساعت 2 تا 8 صبح)
یا حق

اوکی بازم ببینم سود امروز چقدره سعی میکنم بیام سفارش بدم
شما هم یه تخفیفی بدید دیگه!
در مورد نمایندگی هم اوکی