PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل فوق فوری - لطفا فقط حرفه ای ها در whm و کانفیگش / ساخت فایل عجیب در هاست

irancheat2
May 27th, 2013, 17:22
سلام و روز خوش به همه عزیزان و سروران

دوستا عزیز مدتی هست که در هاست ها فایل با عنوان core ساخته میشه.

یک تصویر قرار میدم ببینید لطفا :

13464

این مورد رو چطور حل کنم؟
لطفا راهنمایی کنید

با تشکر فراوان

abbas141
May 27th, 2013, 17:28
ایا این فایل مشکلی نیز در سرور به وجود اورده است ؟

shivahost
May 27th, 2013, 17:30
پاک کردن این فایل ها هیچ مشکلی ندارد.

irancheat2
May 27th, 2013, 23:38
ایا این فایل مشکلی نیز در سرور به وجود اورده است ؟

سرعت سرور رو میگیره زمان ایجادش

پاک کردن این فایل ها هیچ مشکلی ندارد.

بله مشکلی نداره اما دوباره ایجاد میشه.راهی به نظرتون نمیاد که حلش کنم ایجاد نشه.اگه میدونید هزینه داره من تا جایی که با وضعیت مالیم برام مقدور باشه تقدیم میکنم.
با تشکر

cityhost
May 27th, 2013, 23:55
آیا Whm به Whmcs وصله و از اون طریق هاست مشتری هاتون هاست دریافت میکنن؟

من وصل کردم وقتی به مشتری هاست میدادم فایل هایی مثل Private می ساخت که با حذفش هیچ مشکلی پیش نمی اومد

گاهی وقت ها تو خود کامپیوتر شخصی هم ی فایل های نا مربوطی ایجاد میشه

امکان ضمیمه نبود

shivahost
May 27th, 2013, 23:59
راه حل نوشته شده در فروم cpanel که قبلا که از cpanel استفاده می کردیم بکار بردیم:

Add this in /etc/sysctl.conf

kernel.core_uses_pid = 0
kernel.core_pattern = /dev/null

and:

sysctl -p

این فایل ها در اصل وقتی memory کرش می کند یا سرور ناگهانی ریستارت می شود و .... بوجود می آیند و یک جورایی محتویات رم در آن زمان هستند و پاک کردن یا عدم ایجاد آنها هیچ مشکلی ندارد.

irancheat2
May 28th, 2013, 00:21
آیا Whm به Whmcs وصله و از اون طریق هاست مشتری هاتون هاست دریافت میکنن؟

من وصل کردم وقتی به مشتری هاست میدادم فایل هایی مثل Private می ساخت که با حذفش هیچ مشکلی پیش نمی اومد

گاهی وقت ها تو خود کامپیوتر شخصی هم ی فایل های نا مربوطی ایجاد میشه

امکان ضمیمه نبود

نه ربطی به این نداره.

راه حل نوشته شده در فروم cpanel که قبلا که از cpanel استفاده می کردیم بکار بردیم:

کد:

Add this in /etc/sysctl.conf

kernel.core_uses_pid = 0
kernel.core_pattern = /dev/null

and:

sysctl -p

این فایل ها در اصل وقتی memory کرش می کند یا سرور ناگهانی ریستارت می شود و .... بوجود می آیند و یک جورایی محتویات رم در آن زمان هستند و پاک کردن یا عدم ایجاد آنها هیچ مشکلی ندارد.

با تشکر فراوان از شما .میخواستم بهتون پیغام خصوصی بدم دوستان مثل رایان داده و ... گفتن با شما در میان بزارم که خودتون پیغام دادید. و ممنونم ازتون.
در مورد سیملینک نمیشه توی این فایل تغییراتی اعمال کرد که بشه تا حدودی جلوی سیم لینک رو گرفت؟
باز هم تشکر و سپاس مورد رو روی سرور اعمال کردم نتیجه رو بعدا ارسال میکنم.

shivahost
May 28th, 2013, 00:22
خواهش می کنم.

در مورد سیم لینک و این فایل تجربه ای ندارم.

beniii
June 9th, 2013, 20:18
How to disable core files? - cPanel Forums (http://forums.cpanel.net/f5/how-disable-core-files-110417.html)
core. files - cPanel Forums (http://forums.cpanel.net/f5/core-files-115173.html)

hamid.jafary
June 9th, 2013, 23:54
... پاک کردن یا عدم ایجاد آنها هیچ مشکلی ندارد.

دارد!

- این یعنی که اون برنامه ای که این فایل رو درست میکنه مشکل داره و ظاهراً Restart میشه. بهتر مشکل رو بررسی کنید و بعد فایلها رو پاک کنید. ممکنه یه Dataی از دست بره.

- این برنامه در حالت Debug داره اجرا میشه. وقتی مشکل برطرف شد با توجه به اینکه این روش اجرا، یه مقدار Overhead ایجاد میکنه، ببینید اگر میشه در حالت غیر Debugش اجرا کنید.