ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رفع این ارور

lolaraha
May 27th, 2013, 13:15
سلام دوستان نمیدونم چرا مدیریت پنل منل من یه مدیتیه این ارور رو میده و بعد دقیقه ای درست میشه عکسش رو زیر قرار میدم

لطفا درخواست ویا پ.خ ندید که با دریافت هزینه درست میشه، چون خودم میخوام یاد بگیرم چی کار کنم تا درستش کنم.

لمور کاتا
May 27th, 2013, 13:23
مشکل از هاسته که منابع کم میاره و اینجوری میشه ؛ تو هاست های شلوغ این اتفاق می افته سایت خودم به خاطر همین موضوع کلی افت بازدید پیدا کرد که مجبور شدم هاستم رو عوض کنم :59:

dezz
May 27th, 2013, 13:32
سی پی یو کم میاره، هاستتون را عوض کنید یا درخواست افزایش منابع بدید

lolaraha
May 27th, 2013, 13:36
من خودم نمایندگی که دارم میتونم فضا رو برای خودم بیشتر کنم اما سی پی یو رو خودم میتونم درستش کنم یا نه؟

لمور کاتا
May 27th, 2013, 14:00
بالام جان سی پی یو رو نمیتونی برای خودت بیشتر کنی , سی پی یو روی اون سروریه که کلا نرم افزار سی پنل روش نصب شده و یک الی چندین ترابایت (هر ترابایت 1000 گیگابایت) هارد داره اون سرور و شما مثلا نمایندگی 2 گیگابایت ناقابل از اون همه گیگابایت رو داری؛ این سرور ممکنه میزبان هزاران سایت باشه به همین دلیل منابع کم میاره , راه حلش هم پیش تو نیست و باید به اونجایی که ازش نمایندگی گرفتی شکایت کنی که اینقدر آورسل ! نکنن و یه فکری به حال کاهش فشار یا ارتقا منابع بکنن