توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تنظیم بک آپ گیری در whm
tmfar
February 19th, 2010, 12:19
سلام میخواستم بک آپ گیری روزانه و هفتگی و ماهانه رو در whm تنظیم کنم در ضمن یه یوزر و پسوورد هم برای سرور بک آپ دارم اینها رو باید از کجا تنظیم کرد و وارد کرد تا در اون سروری که یوزر و پس میدم بک آپ گرفته میشه !
و همچنین سوال دومم این هست که مثلاً بک آپ رو امروز گرفت فردا وقتی دوباره میخواد بک آپ بگیره رو بک آپ دیروز Replase (جایگزینی ) میکنه یا اینکه نه جداگانه نگه میداره
ممنون میشم دقیق توضیح بدید .
persian.developer
February 19th, 2010, 12:39
سلام میخواستم بک آپ گیری روزانه و هفتگی و ماهانه رو در whm تنظیم کنم در ضمن یه یوزر و پسوورد هم برای سرور بک آپ دارم اینها رو باید از کجا تنظیم کرد و وارد کرد تا در اون سروری که یوزر و پس میدم بک آپ گرفته میشه !
سلام
قبلاً زیاد بحث شده با یه سرچ می تونستید به جوابتون برسید از Configure Backup می تونید تنظیم کنید
و همچنین سوال دومم این هست که مثلاً بک آپ رو امروز گرفت فردا وقتی دوباره میخواد بک آپ بگیره رو بک آپ دیروز Replase (جایگزینی ) میکنه یا اینکه نه جداگانه نگه میداره
بله جایگزین میشه
tmfar
December 17th, 2010, 12:01
لطفاً توضیح بیشتری در این خصوص بدید من که نتونستم کارمو حل کنم و اینکه چندین تاپیک رو دیدم که بی نتیجه بود .
iranwebshop
December 22nd, 2010, 23:57
کسی نیست جواب بده ؟ :105:
CANOR
December 24th, 2010, 16:59
دوست عزیز اگر جستجو میکردید زودتر به نتیجه میرسیدید
برای FTP بک آپ به WHM برید و در بخش Backup روی Configure Backup کلیک کنید
در اینجا بک آپ رو Enable کنید و تنظیمات رو به دلخواه خودتون انجام بدید
در انتهای صفحه هم مشخصات سروری که قراره بک آپ ها روی اون فرستاده بشن وارد کنید و ذخیره کنید
سرور در روزهایی که شما انتخاب کردید به طور منظم از اکانتهای شما بک خواهد گرفت
turboo
June 19th, 2011, 18:56
ببخشيد اما يك سوال داشتم ، فرق اين روش بك آپ گيري با Plugine cronconfig در چيست ؟
متشكر
---------- Post added at 06:56 PM ---------- Previous post was at 06:54 PM ----------
يك سوال خيلي مهم ديگر ، مثلا ما تنظيمات بالا رو انجام داديم و بك آپ ها ، يا در سرور ديگر يا در همان سرور گرفته شدند ، يكي از اكانت ها خواست كه به بك آپ ديروزشون برگردونده بشه ، اين امكان به چه صورت هست .
ممنون مي شم پاسخ بديد .
قزوین هاست
July 20th, 2011, 18:11
سلام ببخشید یک سوال.بک اپ گیری که میگید به سرور دیگری فرستاده میشه یعنی باید دو تا سرور داشته باشیم؟یعنی یک سرور هم باید بخیریم تا بک اپ به ان ارسال بشه؟به همون سرور اصلی یا جایی دیگه فرستاده نمی شه ؟یا به ایمیل و...؟
mgp.co.ir
July 20th, 2011, 18:57
سلام ببخشید یک سوال.بک اپ گیری که میگید به سرور دیگری فرستاده میشه یعنی باید دو تا سرور داشته باشیم؟یعنی یک سرور هم باید بخیریم تا بک اپ به ان ارسال بشه؟به همون سرور اصلی یا جایی دیگه فرستاده نمی شه ؟یا به ایمیل و...؟
بله دوست عزیز باید 2 سرور باشد تا خدای نکرده اطلاعات از بین نروند.
بهترین راه برای ذخیره بک اپ انتفال دیتا به سرور دیگری است.
تا انجای که بنده می دانم بک اپ از طریق پورتکل " ftp " file transfer portcol انجام می شود.