توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین سایت خارجی برای ریجستر دامنه ؟؟
ice_metal2007
May 26th, 2013, 21:22
سلام
در حال حاضر بهترین سایت خارجی برای ثبت دامنه که با ایران مشکلی نداشته باشه و در آینده هم احتمال تحریم ایران کم باشه
مرسی
server2013
May 26th, 2013, 21:24
سایت resellerclub.com می باشد.
موفق باشید.
hassan5099
May 26th, 2013, 21:26
سلام
تا حالا که به ایران گیر نداده
Reseller Hosting: Unlimited Reseller Hosting & Domain @ $1.49/mo | ResellerClub (http://www.resellerclub.com/)
ice_metal2007
May 26th, 2013, 21:35
مرسی از دوستان اصل این شرکت برای کدوم کشوره و چطور میشه شارز کرد و اگر یه مشکلی برای دامنه پیش بیاد با ارائه مدرک میشه دامنه رو پس گرفت به نظرتون با مشخصات اصلی خودم از ایران ثبت نام کنم
مرسی
Bullet-Vps.us
May 26th, 2013, 21:51
زیر مجموعه ی Directi هست که اصلیتش هندی هست . اما شرکتی جهانی هست .
حساب دارین از طریق خودش شارژ کنید ندارین بدین دوستانی که میتونن براتون شارژ کنن .
server2013
May 26th, 2013, 22:07
با عرض سلام
اگر دوست دارید تماس بگیرید تا کارهای دریافت نمایندگی شما را انجام دهیم.
شماره من 09375443163
shazo
May 26th, 2013, 22:25
ریسلر کلاب.. از name خیلی بهتره
گرفتاری های تحریم و اینان هم نداره..
و از همه مهم تر دسترسی کامل به پنل دامین خودتون..
ice_metal2007
May 26th, 2013, 22:33
چطور میشه شارزش کرد و برای ثبت نام و گرفتن نمایندگی چیکار باید کرد مرسی
shazo
May 26th, 2013, 22:38
با 99 دلار شروع می کنید
باید واریز کنید به حسابشون
حالا از طریق وب مانی یا مستر کارت
می تونید
ساب ریسلری هم بگیرید از بچه های همین انجمن
فک کنم با 30 دلار اوکی بشه براتون.. پیشنهاد می کنم اگر می خواید تازه شروع کنید از
ساب ریسلری استارت بزنید..
ice_metal2007
May 27th, 2013, 05:18
name.com با ایران مشکل داره? فکر کنم هزینه شارز اولیش پایین تر باشه؟؟؟
shazo
May 27th, 2013, 09:01
خیر پایین تر نیست...
سخت گیری name نسبت به ریسلر کلاب بیشتره..
ice_metal2007
May 27th, 2013, 21:03
اگر خودم بصورت مستقیم با ریسر کلاب کار کنم شارز اولی اش حتما باید 99$ باشه درسته و برای نیم چقدر باید باشه شارز اولیه یش و اینکه با مشخصات اصلی یم ریجستر کنم یا اصلاعات فیک بدم
مرسی
Web Host Persia
May 27th, 2013, 21:49
اگر خودم بصورت مستقیم با ریسر کلاب کار کنم شارز اولی اش حتما باید 99$ باشه درسته و برای نیم چقدر باید باشه شارز اولیه یش و اینکه با مشخصات اصلی یم ریجستر کنم یا اصلاعات فیک بدم
مرسی
ریسلر کلاب با ایران مشکل نداره و می تونید با اطلاعات واقعی ثبت نام کنید ..
اگر مستقیم بخرید برای فعال شدن اکانت باید 99 دلار پرداخت داشته باشید ..
اما اگه از دوستان ایرانی نمایندگی بگیرید هزینه اولیه نداره .. البته بسته به سیاست کاری دوستان هست ..
shazo
May 27th, 2013, 21:55
99 دلار میدین.. بعد با همون پول می تونید دامین save کنید..
ice_metal2007
May 27th, 2013, 22:07
مرسی
فکر میکنم بهترین کار همون گرقتن اکانت مستقیمه اگر بخوام که موقع هویز گرفتن مشخصات نمایش داده نشه بهترین کار چیه و امنیت این کار چقدره که مشخصات من نمایش داده نشه؟؟و هاستش خود ریسر کلاب چطوره؟؟و شما چه هاست خارجی و داخلی رو از لحاظ امنیت و قیمت پیشنهاد میدن مرسی از راهنمایتون
Web Host Persia
May 27th, 2013, 22:11
مرسی
فکر میکنم بهترین کار همون گرقتن اکانت مستقیمه اگر بخوام که موقع هویز گرفتن مشخصات نمایش داده نشه بهترین کار چیه و امنیت این کار چقدره که مشخصات من نمایش داده نشه؟؟و هاستش خود ریسر کلاب چطوره؟؟و شما چه هاست خارجی و داخلی رو از لحاظ امنیت و قیمت پیشنهاد میدن مرسی از راهنمایتون
هاست خود ریسلر کلاب رو استفاده کردم کیفیت مطلوبی داره ...
هاست بچه های داخل هم توی همین انجمن دوستانی هستند که کیفیت هاست اونا از هاست های خارجی هم بالاتره ...
shazo
May 27th, 2013, 22:16
مرسی
بیشتر توضیح بدین
یعنی چی هویز نمایش داده نشه اطلاعات ؟
shamimi
May 27th, 2013, 22:35
Directi در خدمت شما هستیم پنل با دامین با نام شما به همراه پسورد و تمامی امکانات ارایه می شود
www.irhost.org:69:
ice_metal2007
May 27th, 2013, 22:52
بیشتر توضیح بدین
یعنی چی هویز نمایش داده نشه اطلاعات ؟
whois منظورمه اسم و مشخصات تلفن .........ثبت کننده دامین نمایش داده نشه البته یه ***** میگفتن هستش که 5 $ میپردازین و همچین کاری رو میکنه ولی تا چه حد امنیت داره و راهی دیگهای سراغ دارین مرسی
shazo
May 27th, 2013, 22:58
دلیلی وجود نداره که بخواید هویز رو مخفی کنید !!
ولی توی ریسلر کلاب این امکان رایگانه - هر کسی که دامین داره با داشتن پنل می تونه پریوت کنه مشخصات رو..
توی name ولی هزینه داره ( فکر کنم هر ماه چند دلار باید برای این که پریوت بشه اطلاعات صاحب دامین هست )
ولی توی ریسلر کلاب رایگانه و با داشتن پنل دامین این امکان وجود داره که مشخصات هویز مخفی بشه..