PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک در برداشتن بکاب از ftp ovh

sarwhost
May 26th, 2013, 17:16
با سلام
یکی از سرور مارو دیتاسنتر بسته الان یه اف تی پی داده وی پی اس ها توی کدوم مسیر هستن ؟
چطور میتونم بکاب وی پی اس هارو بکشم بیرون
تا حالا اصلا با این اف تی پی ovh
کار نکردم

Milad-H
May 26th, 2013, 17:28
با سلام
یکی از سرور مارو دیتاسنتر بسته الان یه اف تی پی داده وی پی اس ها توی کدوم مسیر هستن ؟
چطور میتونم بکاب وی پی اس هارو بکشم بیرون
تا حالا اصلا با این اف تی پی ovh
کار نکردم

ما هم با همین مشکل رو به رو هستیم
کل مسیرهای را بهم ریختم هیچ کدام به درد نمیخورد

baamusic
May 26th, 2013, 17:34
منم همین مشکل رو دارم

sarwhost
May 26th, 2013, 17:38
یعنی سرورهای شماهم بدون دلیل بسته شده ؟
ایا در پنل خودتون بوده یا از همکارا تهیه کردین ؟
لطفا برام پ خ کنید از کی تهیه کردید و دلیل بسته شدن چی میگن
برای ما که دلیل نمیگن و گفتن فرستادن به بخش ابیوز در حالی که اصلا ابیوزی نداشتیم

compiler
May 26th, 2013, 17:41
سلام

خیلی سادست!! با wget و با فرمت زیر :

wget ftp://IPADRESS:"FTPPASSWORD"@FTPUSER/cpbackup/daily/yourbackup.tar.gz

sarwhost
May 26th, 2013, 17:47
سلام

خیلی سادست!! با wget و با فرمت زیر :

میشه بیشتر توضیح بدین
الان یه اف تی پی دادن میخوایم از وی پی اس های سرور بکاب برداریم توی کدام مسیر هستن وی پی اس ها

MagicVps.Com
May 26th, 2013, 19:32
یعنی سرورهای 3تا یزور باهم بسته شده ایا از یک شخص تهیه شده بودن یا ازچندین نفر بوده

شایدهم طرح ریزش شروع کرده دیتا سنتر و به کسانی که شک کردن یزور ایرانی هستند سرورهاشون بستن

SP Technical Manager
May 26th, 2013, 20:15
سلام
ovh کلا به کاربران ایرانی حساس هست و اگر بفهمند که ایرانی هستید حتما شما را می بندن
اینکه جه اطلاعاتی را بردارید به مجازی ساز شما بستگی داره ، که اگر سرور دیگری داشته باشید میتونید با دستورات ftp اطلاعات خود را بردارید

sarwhost
May 26th, 2013, 20:37
نه از ایرانی بودن نیست
چون سرور دیگه هم داریم و بدون مشکل کار میکنه
اما واقعا نمیتونم بکاب پیدا کنم از این ftp
خواهشادقیقا دوستان بگید چیکار کنم

SP Technical Manager
May 26th, 2013, 20:39
Ftp از سرور به شما دادند ؟
اگه از سرور هست ، چطور سرور در دسترس هست و فقط به ftp دسترسی دارید ؟ اگه توضیح بدید بهتر میشه راهنماییتون کرد

sarwhost
May 26th, 2013, 20:41
با ای ژی سرور یه اف تی ژس دادن اما مثل اینکه همونی هست که اگه خودمون میریختیم میشدالان بکاب برداریم

websazha
May 27th, 2013, 02:10
برای یکی از دوستان که مورد شما داشت مشکل حل شد و سرور در دسترس قرار دادم در پنل خودشون بود و ارتباطی به ایرانی و ... بودن پنل نداشت و رفع مشکل شد.

sarwhost (http://www.webhostingtalk.ir/member/36807/) اما از انجایی که متنی که اخطاری که به شما داده بوده معنی تهدید شما برای شبکه ما هستید و توانایی ادامه کار با شما ندارند فکر نمی کنم کاری بشود کرد اگر متن همانی باشد که من تصور می کنم تا دسترسی به پنل نباشد نمی شود نظر قطعی داد که سرور مسدود باشد اما همان طور که در چت گفتم اگر تمایل داشتید مشخصات ارسال کنید که نگاهی به سرور مورد خورده و تیکت ها داده و دریافت شده کنم.

majidisaloo1
May 27th, 2013, 02:25
برای یکی از دوستان که مورد شما داشت مشکل حل شد و سرور در دسترس قرار دادم در پنل خودشون بود و ارتباطی به ایرانی و ... بودن پنل نداشت و رفع مشکل شد.

sarwhost (http://www.webhostingtalk.ir/member/36807/) اما از انجایی که متنی که اخطاری که به شما داده بوده معنی تهدید شما برای شبکه ما هستید و توانایی ادامه کار با شما ندارند فکر نمی کنم کاری بشود کرد اگر متن همانی باشد که من تصور می کنم تا دسترسی به پنل نباشد نمی شود نظر قطعی داد که سرور مسدود باشد اما همان طور که در چت گفتم اگر تمایل داشتید مشخصات ارسال کنید که نگاهی به سرور مورد خورده و تیکت ها داده و دریافت شده کنم.

مشکل آقا سعید و 3 نفر دیگر را بنده چک کردم همه از OVH کانادا هست و از 5 تا سروری که در یک پنل در دست یکی از همکاران بوده 4 تاش را مسدود کردند و به این صورت اف تی پی داده اند
در ضمن لازم به ذکر است دلیل اخطار هم ارسال اسپم به سرویس دهنده ایمیل hotmail بوده است که تعداد ارسال دقیق یادم نیست ولی خیلی رفم بالایی بود

با تشکر
عیسی لو

websazha
May 27th, 2013, 04:04
مشکل آقا سعید و 3 نفر دیگر را بنده چک کردم همه از OVH کانادا هست و از 5 تا سروری که در یک پنل در دست یکی از همکاران بوده 4 تاش را مسدود کردند و به این صورت اف تی پی داده اند
در ضمن لازم به ذکر است دلیل اخطار هم ارسال اسپم به سرویس دهنده ایمیل hotmail بوده است که تعداد ارسال دقیق یادم نیست ولی خیلی رفم بالایی بود

با تشکر
عیسی لو

در پنلی که یکی از دوستان تلفنی تماس گرفت و مشخصات داداند 2 سرور کانادا بود فقط که یکی مسدود شده بود که باز شد و پاسخ مناسب ارسال شد به دیتاسنتر.
و ابیوزری که sarwhost (http://www.webhostingtalk.ir/member/36807/) به من دادند اسپم بوده ولی اسم هر رقمی باشد دلیل بر مسدود شدن کامل سرور نیست.
قابل باز هم میگم انشالله اگر فردا همکاری که سرور های این بنده خدا ها در پنلشون هست با بنده تماس بگیرند هرچند ناشناس :) تا نگاهی بندازیم و اگر مثل باقی باشد قابل حل هست به احتمال زیاد اگر نیاز هم باشد VIP Support اگر کانادا دارد تهیه کنند در جهت پاسخ گویی سریع دیتاسنتر در جهت رفع مشکل!( تا ساعت 13 فردا دست رسی به اینترنت دارم و در جاده هستم تا ساعت 21 اگر امری بود)