ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین هارد برای سرور بجز ُssd

Parti_Baz
May 26th, 2013, 13:45
سلام بهترین راه کار برای بالا بردن یا داشتن هارد با کیفیت بر روی سرور کلو شده چیشه ؟
در حال حاضر ssd با حجم زیاد هزینه بالای داره و به صرفه نیست
ممنون میشم دوتسان در این مورد راهنمایی های خودشون رو به اشتراک بگذارن

m-mehdipoor
May 26th, 2013, 14:27
سلام بهترین راه کار برای بالا بردن یا داشتن هارد با کیفیت بر روی سرور کلو شده چیشه ؟
در حال حاضر ssd با حجم زیاد هزینه بالای داره و به صرفه نیست
ممنون میشم دوتسان در این مورد راهنمایی های خودشون رو به اشتراک بگذارن
سلام
sas 15k

Domain
May 26th, 2013, 14:39
بعد ssd میشه همون sas 15k

Parti_Baz
May 26th, 2013, 14:42
هزینه هاش چطوره ؟ چقدر ار هارد های معمولی کیفیت بالاتری داره ؟ تو چه حجم هایی موجوده ؟ کمی بیشتر در موردش توضیح بدید

m-mehdipoor
May 26th, 2013, 15:04
عموما سیصد گیگ و ششصد گیگ و 1000 گیگ دیدم
هزینشم خیلی ارزون نیست ، شاید با هزنیه مشابه حجم دو برابر گیرتون بیاد.
بستگی داره مورد استفاده چی باشه، اگه برای دیتابیس باشه واقعا چیزی نمی تونه جای اس اس دی رو بگیره ولی اگه برای فایل باشه خیلی تفاوت نداره...

Domain
May 26th, 2013, 15:12
شما یه هارد ssd با ظرفیت 40 تا 60 برای سیستم عامل و دیتابیس بگیر. فایل‌هات هم روی SAS نگهداری کن

Parti_Baz
May 26th, 2013, 20:49
تشکر پیشنهاد خوبی هست ولی حدود قیمت ندارید ؟

danitfk
May 26th, 2013, 20:54
Western Digital RE4 on Raid 10

Parti_Baz
May 26th, 2013, 21:08
Western Digital RE4 on Raid 10

دوست من فکر کنم اون رید که پیشنهاد کردید هزینه چندتا ssd رو داره

danitfk
May 26th, 2013, 21:10
دوست من فکر کنم اون رید که پیشنهاد کردید هزینه چندتا ssd رو داره
RE4 خالی هم بگیرید کافی هست.
بافر تا 120 مگابایت بر ثانیه هست..
اما اگه از Storage صرف نظر کنید و Intel SSD 530 Series یا Samsung 840 بگیرید عالی هست.

Parti_Baz
May 26th, 2013, 21:30
دوست عزیز هارد معمولی چه ساس 1500 دور چه وسترن دیجیتال اینترپرایر از نظر سرعت با هم تفاوت چندانی ندارند و قابل مقایسه با هارد های اس اس دی نیستن

ولی اگه از چند هارد به صورت رید شده استفاده کنید میتونید سرعت بالایی در حدود هارد های اس اس دی رو تجربه کنید

به طور میانگین سرعت خواندن/نوشتن هارد های معمولی 80-130 مگابایت هست و هارد های اس اس دی 350-600 مگابایت

موفق باشید
حرف شما درست ولی این وسط هزینه که قرار بشه هم ملاک هست حدالق یک سوم هزینه ssd بشه گذاشت

Parti_Baz
May 26th, 2013, 22:27
برای من از دست رفتن اطلاعات مهم نیست فقط سرعت مهمه ! ولی مسله اصلی هزینه هست که بات کمترین هزینه بهتریت کیفیت رو بگیریم منظور این نیست ارزون دربیاد منظورم اینه که بهترین کیفیت رو با بهترین قیمت بشه راه انداخت

Bullet-Vps.us
May 26th, 2013, 22:40
برای من از دست رفتن اطلاعات مهم نیست فقط سرعت مهمه ! ولی مسله اصلی هزینه هست که بات کمترین هزینه بهتریت کیفیت رو بگیریم منظور این نیست ارزون دربیاد منظورم اینه که بهترین کیفیت رو با بهترین قیمت بشه راه انداخت

چندتا هارد رو raid 0 بزنید اما از دست رفتن یک هارد = از دست دادن تمامی یا بخش عظیمی از اطلاعات .
هزینه هم که فرمودین به مراتب هارد های معمولی از ssd ارزونتر هست .

m-mehdipoor
May 26th, 2013, 22:42
چندتا هارد رو raid 1 بزنید اما از دست رفتن یک هارد = از دست دادن تمامی یا بخش عظیمی از اطلاعات .
هزینه هم که فرمودین به مراتب هارد های معمولی از ssd ارزونتر هست .
اگه اشتباه نکنم منظورتون Raid 0 است .

Bullet-Vps.us
May 26th, 2013, 22:44
اگه اشتباه نکنم منظورتون Raid 0 است .
بله منظورم همون raid 0 بود اشتباه تایپ کردم .

ویرایش شد . تشکر