PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز فوری به اسکریپت پرداخت انلاین Egopay , CashU , Paypal ,....

dollar
May 26th, 2013, 12:32
سلام
یه script php دارم که برای پرداخت انلاین لیبرتی هست که بعد از پرداخت برای فرد یوزر و پسوورد فرستاده میشه ...
خواستم این را توسعه بدم برای پرداخت های بیشتر / یا اینکه اگر کسی داره یه جدیدش را بده یا بنویسه ...
میخوام این پیمنت ها باشه :

Paypal , Egopay(moheme) , Perfect money , Payza(Alertpay), CashU , okpay , webmoney

البته اسکریپت خودم یه سری از این پرداخت ها کدهاش را داره و فقط باید تنظیم بشه که من بلد نیستم و همینطور برای ارسال یوزرنیم و پسوورد ... لیبرتی هم نمیدونم دوباره راه میفته یا نه که البته خوب لیبرتی هم باشه
و امنیت اسکریپت آن که خیلی مهمه که میخوام بعد از پرداخت قیمت چک بشه و اگر درست بود یوزرنیم و پسوورد ارسال بشه ...( این اسکریپت من مشکلش اینه که قیمت را چک نمیکنه و ارسال میکنه)

اپن سورس هم باشه چون چند تا سایت مشابه هم دارم که میخوام روی همش استفاده کنم.
با راهنمایی که چطور شماره حساب را تنظیم کنم و کارهای مربوطه برای تنظیم خود حساب بانکی(مرچنت) ...

دوستانی که تجربه بالا (واگر بود نمونه کاری ) دارن پیام بدن و قیمت پیشنهادی خودشون هم اعلام کنند و مدت زمانی که طول میکشه تا تحویل بدند.

dollar
May 26th, 2013, 15:22
.....up+

hassan5099
May 26th, 2013, 15:34
سلام
یه script php دارم که برای پرداخت انلاین لیبرتی هست که بعد از پرداخت برای فرد یوزر و پسوورد فرستاده میشه ...
خواستم این را توسعه بدم برای پرداخت های بیشتر / یا اینکه اگر کسی داره یه جدیدش را بده یا بنویسه ...
میخوام این پیمنت ها باشه :

Paypal , Egopay(moheme) , Perfect money , Payza(Alertpay), CashU , okpay , webmoney

البته اسکریپت خودم یه سری از این پرداخت ها کدهاش را داره و فقط باید تنظیم بشه که من بلد نیستم و همینطور برای ارسال یوزرنیم و پسوورد ... لیبرتی هم نمیدونم دوباره راه میفته یا نه که البته خوب لیبرتی هم باشه
و امنیت اسکریپت آن که خیلی مهمه که میخوام بعد از پرداخت قیمت چک بشه و اگر درست بود یوزرنیم و پسوورد ارسال بشه ...( این اسکریپت من مشکلش اینه که قیمت را چک نمیکنه و ارسال میکنه)

اپن سورس هم باشه چون چند تا سایت مشابه هم دارم که میخوام روی همش استفاده کنم.
با راهنمایی که چطور شماره حساب را تنظیم کنم و کارهای مربوطه برای تنظیم خود حساب بانکی(مرچنت) ...

دوستانی که تجربه بالا (واگر بود نمونه کاری ) دارن پیام بدن و قیمت پیشنهادی خودشون هم اعلام کنند و مدت زمانی که طول میکشه تا تحویل بدند.
سلام دمو میدین

mgp.co.ir
May 26th, 2013, 16:05
با سلام ;
در خدمتیم .
025-37742000
داخلی : 125
نکته : در صورتی که فایل های راهنمای درگاه های مورد نظر موجود باشد . برنامه نویسی cms امکان پذیر می باشد .
موفق باشید

dollar
May 26th, 2013, 16:24
با سلام ;
در خدمتیم .
025-37742000
داخلی : 125
نکته : در صورتی که فایل های راهنمای درگاه های مورد نظر موجود باشد . برنامه نویسی cms امکان پذیر می باشد .
موفق باشید

همه درگاه در سایتشون فایل ها و کدها برای api و sci دارند و همینطور نمونه کاری مثل Egopay ...
چه مدت زمانی فکر میکنین بتونید تحویل بدین که همه این درگاه ها را داشته باشه( بعلاوه ارسال یوزرنیم و پسوورد؟

dollar
May 26th, 2013, 16:26
چیزی که فراموش کردماین اسکریپت قابلیت ساخت پکیج داره و میشه اکانت های مختلفی را در پکیج های گوناگون داشت .
مثلا 7 تا پکیج که هر پکیج دوره های 1 و 3و 6 ماهه باشه ... اسکریپتی که میخواهید بدهید باید این قابلیت را داشته باشه ... یا اینکه از اسکریپت خودم استفاده کنید و توسعه بدین...

dollar
May 26th, 2013, 17:25
.....up+

dollar
May 27th, 2013, 12:21
up..++

mgp.co.ir
May 27th, 2013, 17:54
با سلام ;
فایل ها و نمونه کد ها را در اختیار ما قرار دهید
کمتر از 40 روز ، cms بصورت کامل در اختیار شماست .

salehnia
June 3rd, 2013, 03:12
سلام
مشخصات و امکانات پروژه ارسال بفرمایید تا مبلغ و زمان انجام کار براتون ارسال بشه .