ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل عجیب ........... لطفا سریع کمک کنید

lnspiron
May 26th, 2013, 11:55
Successfully

viasky
May 26th, 2013, 12:01
منابع به اندازه کافی تخصیص یافته شده؟
کاربری ندارید که مصرف بالایی داشته باشه؟
چه مقدار رم برای سی پنل در نظر گرفتید؟

i-whost
May 26th, 2013, 13:27
لاگ آپاچی بررسی کنین احتمالا درست کانفیگ نشده و down میشه

nginxweb
May 26th, 2013, 14:42
باید سرویس رو مانیتورینگ کنید به مدت 24 ساعت و ببینید تایمی که این اتفاق میوفته چه پروسه ای در سرور اتفق میوفته و سپس لاگ های سرورر مخصوصا messages لاگ رو چک بفرمایید

baamusic
May 26th, 2013, 17:35
chk log apache

nginxweb
May 28th, 2013, 00:37
دوستانی که میتونن مشکل رو برطرف کن بگم

و یه راه ارتباطی اعلام کنن

هزینه رو هم میدم

در صورت نیاز به کانفیگ حرفه ای در خدمت هستیم
کانفیگ سرور های سی پنل و دایرکت ادمین, پلاگین nginx (http://www.nginxweb.ir)

abbas141
May 28th, 2013, 00:46
ممکن است مشکل از وب سرور شما باشد از چه وب سروری استفاده میکنید ؟

Web Host Persia
May 28th, 2013, 00:48
همونطوری که استاد عزیز nginxweb گفتن باید سرور رو مانیتور کنید و ببینید دلیل مشکل چیه
اگر از آپاچی استفاده می کنید پیشنهادم اینه که وب سرور لایت اسپید رو که می تونید 15 روز هم رایگان استفاده کنید ، نصب کنید و وضعیت رو بازم بررسی کنید .

ALI-US
May 28th, 2013, 03:38
مشکل از کانفیگ سرور ، باید اصولی و حرفه ای کانفیگ کنید.

MehrganWeb
May 29th, 2013, 11:20
سلام به همه
سرور ایشونو من کانفیگ کردم با هزینه ی 90 تومانی
سرور ایشون 4 گیگ رم داره با 2 هسته پردازنده E3 و 2 هسته اشتراکی!
ایشون از وب سرور nginx استفاده میکردند که فروشنده سرور مجازی رو مجبور به نصب اون روی سرور کنه!
سرور ای تی!
ایشون از مدیریت سرور چیزی نمیدونن حتی ریست کردن اپاچی !
بنده کلی کانفیگ براشون انجام دادم که این موضوع بر میگره به تغریبا 20 روز پیش و گارانتی یک هفته ای دادم که مشکلی بود اعلام بشه!
سرور ایشونو بهینه کردیم و مقدار مصرف پردازنده و رم رو به مقدار چشم گیری کاهش دادیم!
وب سرور لایت اسپید براشون نصب کردیم با تریال 15 روزه!
جالب اینجاست که ایشون نمی دونن که وقتی این تریال مدتش تموم میشه باید لایسنس تهیه کنند ! و الان فقط پلاگین لایت اسپید با سی پنل کانفیگ شده و فکر میکنم تریال 15 روزه به اتمام رسیده!
یه نکته دیگه هم هست سرور ایشون با این مقدار منابع ( VPS ) دارای حدودا 35 سایت چت روم هستش که کلی روش زحمت کشیدیم تا منابع رو آوردیم پایین!
ایشون نمی دونن که باید چه سایت هایی رو با این مقدار منابع میزبانی کنند!
روز بخیر

paradiseserver
May 29th, 2013, 11:24
سلام به همه
ایشون از وب سرور nginx استفاده میکردند که فروشنده سرور مجازی رو مجبور به نصب اون روی سرور کنه!
سرور ای تی!
بنده کلی کانفیگ براشون انجام دادم که این موضوع بر میگره به تغریبا 20 روز پیش و گارانتی یک هفته ای دادم که مشکلی بود اعلام بشه!
سرور ایشونو بهینه کردیم و مقدار مصرف پردازنده و رم رو به مقدار چشم گیری کاهش دادیم!
جالب اینجاست که ایشون نمی دونن که وقتی این تریال مدتش تموم میشه باید لایسنس تهیه کنند ! و الان فقط پلاگین لایت اسپید با سی پنل کانفیگ شده و فکر میکنم تریال 15 روزه به اتمام رسیده!
یه نکته دیگه هم هست سرور ایشون با این مقدار منابع ( VPS ) دارای حدودا 35 سایت چت روم هستش که کلی روش زحمت کشیدیم تا منابع رو آوردیم پایین!
روز بخیر

حرف های امیر رو تایید میکنم :111:

Yas-Host
May 29th, 2013, 11:26
سلام به همه
سرور ای تی!
روز بخیر

با سلام
امیر علی جان از همه لحاظ تایید میشه
یک سری مشکلات نیز ما در سرور داشتیم که با راهنمایی های ایشون برطرف کردیم و حل شد حالا دیگه نمیدونم.
بنده هم یک سری نگاه به سرور شما انداختم ولی متوجه سایت هاش نشدم که 35 تا چت روم روشه:|
الان متوجه این موضوع شدم!
اول بار هم گفتم که مشکل از کانفیگ است ولی چون منابع واسه این تعداد سایت کم هست 100درصد از سایت ها است.
شما 24 ساعت سایت هاتون رو ساس کنید ببنید مشکل برطرف میشه یا نه

یا حق

GoldinHost.IR
May 29th, 2013, 12:18
سلام به همه
سرور ای تی!
روز بخیر

امیر علی عزیز 100% تایید میشن از لحاظ کانفیک و سرور و... کارشون تکه:->

موفق باشید.

torbatniya
May 29th, 2013, 12:22
شما بهتر است کانفیگ های سرور را یک بار چک کنید ولاگها هم بررسی کنید

RoobinaServer
May 29th, 2013, 13:30
سلام به همه
سرور ایشون 4 گیگ رم داره با 2 هسته پردازنده e3 و 2 هسته اشتراکی!
یه نکته دیگه هم هست سرور ایشون با این مقدار منابع ( vps ) دارای حدودا 35 سایت چت روم هستش که کلی روش زحمت کشیدیم تا منابع رو آوردیم پایین!
ا
روز بخیر

با سلام

روی 4 گیگ رم 35 تا چت روم ؟ :o

جناب استارتر مطمئن باشید پردازندتون قفل میکنه که سایت هاتون چند لحظه بالا نمیاد و درست میشه.

یک چت روم هر کاربرش بخواد 10 تا 30 مگاهرتز پردازنده هم مصرف بکنه شما هر چت رومت 10 نفر آنلاین داشته باشه در 35 تا میشه کلی پردازنده. :)