توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ادامه بدم تا زمان سررسید یا الان کنسل کنم؟
malmir
May 26th, 2013, 11:36
سلام من از یکی از افرادی که ظاهرا تو این انجمن بیشتر از پشتیبانی شون فعالن سرور مجازی گرفتم. قرار بود 2 شب پیش به ما سرور رو تحویل بدن که رفت تا ظهر روز بعد - یعنی دیروز- حالا سیستم عاملی که برای ما ریختن مشکل داشت و ارور میداد. و نتونستم از اون استفاده کنم کلی هم سروکله زدم با تنظیماتش اما فکر کنم اشکال از همون ارور بود. مجبورا دیشب صحبت کردیم که ریلود کنه و ویندوز بریزه که گفتن تا 1 شب یا حداکثر تا فردا صبح به ما تحویل میدن. یعنی امروز صبح.
الانم که ظهر شده و هنوز تیکتی که ارسال کردم رو جواب ندادن. حالا شما میگید چیکار کنم؟
سرور به ازای هر روزش داره برای ما هزینه میندازه.
البته با توجه به قانون "
هرگونه تاپيک و ارسال اعتراض آميز و يا انتقاد آميز در رابطه با يک کاربر و يا مدير بدون اخطار قبلي و سريعا حذف خواهد " من اسمی نبردم.
حالا اگر نهایتا تا امشب سرور رو تحویل بدن ان شالله که مشکلی نداشته باشه.ادامه بدم تا زمان سررسید یا الان کنسل کنم؟
shazo
May 26th, 2013, 11:41
سلام.. از دید من ادمه بدین..
کمی به مدیر سرور وقت بدین
شاید 28 روز باقی مونده جبران این دو روز بشه..
malmir
May 26th, 2013, 11:53
سلام.. از دید من ادمه بدین..
کمی به مدیر سرور وقت بدین
شاید 28 روز باقی مونده جبران این دو روز بشه..
سلام دوست عزیز یه مهلت داده بودم که سرور رو الان تحویل دادن اما دوست دارم هم مدیران سرور و هم کاربرایی که با این مساله مواجه شدن نظرشون رو بگن تا درک بهتری بتونیم در اینگونه مواقع داشته باشیم.
May 26th, 2013, 12:06
من می تونم حدس بزنم از کی تهیه فرمودید
به بدقولی معروفه اما صبور باشید لطفا
mr_saeed
May 26th, 2013, 21:02
البته شاید مثل بعضی دوستان تابستانی 10 تومن میزارن رو سرور و بعدش که پرداخت کردید پول رو میدن به یه هاستینگ دیگه اونوقت هی شما تیکت میدی بعد اون دوباره به یکی دیگه تیکت میده . خخخخخخ
kamkar
May 26th, 2013, 23:32
سلام
من باشم سرویس جدیدی خریداری میکنم، زیرا:
1- اطلاعاتتون خیلی مهمتر از پوله.
2- به دردسرش نمی ارزه، تا آخر ماه پیر میشید.
3- انتهای ماه دوباره باید جا به جا کنید و.....
البته کنسل نکنید، چون کسی به راحتی پول پس نمیده، کلا بخیال این سرور بشید تا زمان سررسیدش بگذره...! بعضی وقتا میشه به عنوان تست یا نگهداری موقت اطلاعات استفاده کرد.
TikData
May 26th, 2013, 23:44
قربان بهترین کار اینه که صبر فرمایید...
فکر کنم از و.پ گرفته باشید...
متاسفانه با شرایطشون مشتری زیادی دارند و نمیتونند دو نفره پاسخگو باشند...
صبر کنید...
ایشون از زمان تیکت تا رفع مشکل رو محاسبه و بهتون سرویس می دهند..
بنده خیلی باهاشون کار نکردم ولی انسان محترم و مخلصی هست...
صبر...
liveserver
May 27th, 2013, 05:15
به نظر بنده نیز اول سرویس رو تهیه کنید بعد در موردش قضاوت کنید...شاید مشکلاتی به وجود اومده که تحت اون شرایط کمی وقفه افتاده در تحویل.
majidisaloo1
May 27th, 2013, 09:14
از کجا تهیه شده؟امکان گفتنش هست؟
malmir
May 27th, 2013, 18:19
البته با توجه به قانون "
هرگونه تاپيک و ارسال اعتراض آميز و يا انتقاد آميز در رابطه با يک کاربر و يا مدير بدون اخطار قبلي و سريعا حذف خواهد " من اسمی نبردم.
خلاف قوانین انجمن هست
abbas141
May 27th, 2013, 18:48
ادامه بدین شاید مشکل برطرف شد
اگر اشتباه نکنم خیلی از شرکت ها عودت مبلغ برای سرور مجازی ندارند .
وطبق قوانین تجارت الکترونیک نیز عودت فقط برای سرویس های هاستینگ
اگر این قضیه برای شرکتی که شما از ان سرور تهیه کرده باشیدحاکم است
به ناچار مجبورید صببر کنید
واگر حاکم نیست نشان دهنده این است که شرکت انتخابی شما انتخاب تقریبا مناسبی است پس بهتر صببر کنید
در هر حال فکر کنم کمی صببر کنید بهتر باشه
malmir
May 28th, 2013, 15:49
به نظر بنده نیز اول سرویس رو تهیه کنید بعد در موردش قضاوت کنید...شاید مشکلاتی به وجود اومده که تحت اون شرایط کمی وقفه افتاده در تحویل.
مشکلاتش داره غوغا میکنه که تو اینجا یکیش رو مطرح کردم.
دلیلش هم اطلاعاتی هست که موقع خرید vps مشخصاتی مثل name server ها و... رو میگیره که اون موقع ایشون گفتن اونا مهم نیست. اما اگر اون موقع کانفیگ درست انجام میشد من الان مشکلی نداشتم.
http://www.webhostingtalk.ir/f7/81522/
hoost.ir
May 29th, 2013, 00:21
جنگ اول به از صلح اخر
شما يك مهلت ديگه بهش بديد ، مدير محترم سايت مهندسي ;;)