PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لاگین به سایت توسط فیسبوک

ahwaziha
May 26th, 2013, 01:51
سلام به دوستان

من سیستمی دارم که بصورت اتوماتیک قابلیت لاگین توسط اکانت فیسبوک رو داره و نیازی به نصب پلاگین یا ماژول نداره فقط کافیه که کد امنیتی و کد برنامه ساخته شده در فیسبوک رو واردش کنید.

حالا من این کار رو کرده ام اما امکان لاگین کردن رو ندارم! میخوام بدونم کسی در خصوص ساخت اپ برای لاگین توسط فیسبوک اطلاعاتی داره یا نه؟! احتمال میدم که بخش یا گزینه ای رو توی اپلیکیشنم باید تنظیم کنم که نکردم!

ممنون میشم راهنمایی کنید.

why.darkness
May 26th, 2013, 09:32
منظور شما از app برای چه محیطی هست ؟

ahwaziha
May 26th, 2013, 09:59
منظور شما از app برای چه محیطی هست ؟

ینی چی منظورم چیه؟!
واضح گفتم دیگه برای لاگین کردن در سایت توسط اکانت فیسبوک.

sirpasha
May 26th, 2013, 10:33
سلام به دوستان

من سیستمی دارم که بصورت اتوماتیک قابلیت لاگین توسط اکانت فیسبوک رو داره و نیازی به نصب پلاگین یا ماژول نداره فقط کافیه که کد امنیتی و کد برنامه ساخته شده در فیسبوک رو واردش کنید.

حالا من این کار رو کرده ام اما امکان لاگین کردن رو ندارم! میخوام بدونم کسی در خصوص ساخت اپ برای لاگین توسط فیسبوک اطلاعاتی داره یا نه؟! احتمال میدم که بخش یا گزینه ای رو توی اپلیکیشنم باید تنظیم کنم که نکردم!

ممنون میشم راهنمایی کنید.

تا جاییکه میدونم (مطمئن نیستم) شما باید توی فیس بوک یک App بسازید تا بتونین از سرویس لاگین یا حتی کامنت و ... استفاده کنین. app ها دارای سکرت کد هستند که شما به افزونتون اضافه می کنید و یا علی.

ولی نهایتا ما تحریم هستیم و نمی تونیم App بسازیم ! من خودم یه App قدیمی دارم اما ویرایش هم نمیشه کرد.

فکر می کنم باید اکانت جدیدی بسازید و مثلا با خط تلفن آلمان وریفای کنید خودتونو !

ahwaziha
May 26th, 2013, 13:11
تا جاییکه میدونم (مطمئن نیستم) شما باید توی فیس بوک یک App بسازید تا بتونین از سرویس لاگین یا حتی کامنت و ... استفاده کنین. app ها دارای سکرت کد هستند که شما به افزونتون اضافه می کنید و یا علی.

ولی نهایتا ما تحریم هستیم و نمی تونیم App بسازیم ! من خودم یه App قدیمی دارم اما ویرایش هم نمیشه کرد.

فکر می کنم باید اکانت جدیدی بسازید و مثلا با خط تلفن آلمان وریفای کنید خودتونو !

با تشکر از پاسختون
درسته در حال حاضر ایران هستم اما مالزی زندگی میکنم مشکلی با تحریم و... وجود نداره برای من، اون کدها رو هم وارد برنامه کردم اما عمل نکرد متاسفانه!

sirpasha
May 26th, 2013, 18:07
با تشکر از پاسختون
درسته در حال حاضر ایران هستم اما مالزی زندگی میکنم مشکلی با تحریم و... وجود نداره برای من، اون کدها رو هم وارد برنامه کردم اما عمل نکرد متاسفانه!

به قسمت دولوپر خود فیس بوک هم سری بزنید.

gigabyte2052
May 26th, 2013, 21:19
دوست عزیز من چندی پیش یک app برای فیسبوک طراحی کردم برای دور زدن تحریم لوکیشن و هوم تون پروفایل تونو تغییر بدید....
اپیکیشن های فیسبوک به صورت یک نوع خاصی از IFRame ه که اون دامین حتما به (HTTPS(SSL نیاز داره وگرنه اجرا نمیشه ...
موفق باشید.

واسه منم بصورت HTTP ارور می داد لود نمیشد اما یک گواهینامه لوکال ساختم سایت بصورت HTTPS فقط واسه خودم لود میشد فایل ها رو توی رو توی پوشه PRIVATE_HTML کپی کردم دامین رو بصورت HTTPS ادد کردم در دایرکت ادمین لود شد ... اما واسه خودم چون گواهینامه امنیتی لوکال بوده ...

ahwaziha
May 27th, 2013, 02:01
ممنون از همه دوستان برای پاسخگوییشون :53:

ظاهرا" فعلا" این امکان رو نمیشه برقرار کرد.