سلام دوستان عزیزم
هاست دانلودی تهیه کردم که میخوام برای سرویس vip ازش استفاده کنم ، میبایست طوری باشه که هرچیزی که در این هاست آپلود میشه ، تنها بوسیله یوزرنیم پسوورد دانلود بشه ...
شما چه پیشنهادی دارید ؟ دقیقا باید چیکار کنم ؟
خیلی از سایت های دانلود رو دیدم که سریعا به صورت آنلاین اکانت رو میفروشن و همون لحظه تحویل میدن و سر مثلا یک ماه نیز اکانته غیرفعال میشه و می بایست یا تمدید کنن یا اکانت جدید خریداری کنند ...
پرداخت آنلاین هم از جی پال خریداری کردم و می بایست چه کنم میشه توضیح بدید ... ؟
در کل ممنون میشم نحوه اجرای این پروسه رو بفرمایید و اگه میتونید انجام بدید راهنماییم کنید.
پیشاپیش ممنونم از شما دوستان عزیزم
mgp.co.ir
May 25th, 2013, 17:32
پیام خصوصی شد .
baranbax
May 25th, 2013, 18:27
ممنون از شما ، شرایط شما قابل انجام برای بنده نیست.
دوستان ، صرفا میخوام مثلا یه سری یوزرنیم پسوورد به Cpanel هاستم بدم که بعد از پرداخت ، این یوزرنیم پسوورد رو بده به طرف ( حالت کارت شارژ که بعد از خرید ، شماره شارژ رو برای طرف نمایان میکنه ) با این تفاوت که بعد از پرداخت ، یوزرنیم پسوورد VIP رو به کاربر نشون بده و ایمیل کنه و بعد از مدت VIP مثلا یک ماه نیز منقضی بشه ... همین ...
ممنون میشم راهنمایی کنید.
mizbanwebhost
May 25th, 2013, 20:30
سلام برای خرید اکانت وی ای پی از اسکریپت فرر استفاده کنید برای وی ای پی کردن هم پیشنهاد میکنم وی پی اس بخرید من براتون بصورت رایگان وی ای پی میکنم .
Bullet-Vps.us
May 25th, 2013, 22:08
اسکریپت persian vip هم چیز خوبی هست . امتحان کنید شاید به کارتون اومد .
اسکریپت فارسی دانلود ویژه Persian VIP Download نسخه 1.2 | پرشین اسکریپت-پایگاه تخصصی اسکریپت (http://www.persianscript.ir/1391/10/16/persian-vip-download-version-1-2-script-download/)
baranbax
May 25th, 2013, 23:05
سلام برای خرید اکانت وی ای پی از اسکریپت فرر استفاده کنید برای وی ای پی کردن هم پیشنهاد میکنم وی پی اس بخرید من براتون بصورت رایگان وی ای پی میکنم .
سلام ، درسته میشه از فرر استفاده کرد اما برای وی ای پی کردن و اینکه همون موقع پرداخت ، فرر بتونه یوزرنیم پسووردی تحت اختیار کاربر بده که اعتبارش از همون موقع شروع بشه یه مقدار سخت میکنه کار رو ...
شما لطف دارید نسبت به من ، میشه بفرمایید چطور VIP میکنید با VPS و چرا VPS ?
اسکریپت persian vip هم چیز خوبی هست . امتحان کنید شاید به کارتون اومد .
اسکریپت فارسی دانلود ویژه Persian VIP Download نسخه 1.2 | پرشین اسکریپت-پایگاه تخصصی اسکریپت (http://www.persianscript.ir/1391/10/16/persian-vip-download-version-1-2-script-download/)
ممنون دوست عزیزم ، درسته این اسکریپ کار میکنه اما این اسکریپت تنها برای ساخت یوزرنیم و پسوورد و محدودیت سازی هستش و فروش مانند فرر نداره که با پرداخت آنلاین بشه بهش متصل کرد ...
چطور میشه کاری کرد که کاربر ابتدا سرویس خودش رو در Freer انتخاب کنه ، در جی پال توسط Freer پرداخت کنه و در بازگشت به Freer ، پرشین وی ای پی وارد عمل بشه و اکانت مثلا یک ماهه رو بسازه و بهش بده ، و از اون تاریخ ، یکماه بعد اکانت غیرفعال بشه ...
میشه توضیح بدید ؟ و اینکه آیا شما دوستان میتونید این مساله رو روی سرور من راه اندازی کنید ؟ و هزینه اش چقدر هستش ؟
shangoli
May 25th, 2013, 23:33
دوست عزیز مثلا منقضی شدن میتونم بگم کار سختیه وفکر نکنم کسی ازین سایتایی که وی آیپی میدن خود به خود منقضی بشن
شما اون اسکریپت پرشین و نصب میکنی یوزراتو میسازی توش مثلا یه ماه 3 ماهه و...
بعد میری یه جا دیگه اسکریپت فریر رو نصب میکنی و لیست یوزرو پسورداتو میدی بهش و بسته تعیین میکنه براش 1 ماهه 3 ماهه و....
وقتی کاربر یوزرو وپس ورد و میخره همون موقع بهش داده میشه و میتونه برای دانلودش استفاده کنه
برای منقضی شدن سر موعد هم فقط یه راه داره که وقتی یکی یوزرو خرید تو اسکریپت فریر زمان خریدش به شما نشون داده میشه اونو یه جا یاداشت کنید و یه ماه بعدشو خودتون حساب کنید وقتی به 1 ماه رسید خودتون دستی غیر فعالش کنید
baranbax
May 26th, 2013, 00:07
آقا سایت YekMovie رو اگه دیده باشید ، به صورت آنلاین پرداخت انجام میشه ، سپس یوزرنیم پسوورد رو تحویل میده ، و کاربر رو برای فعالسازی یوزرنیم پسوورد به این سیستم راهنمایی میکنه :
*** 2 Center - Login to xed panel (http://www.peyonline.in/index.php?mod=login)
و پس از اولین بار لوگین در این سیستم ، یوزرنیم مثلا یک ماهه فعال میشه ...
اینطور هم نیست که مثلا تنها یک ماهه داشته باشه و دو ماهه و ... هم داره ، با این حال این سیستم فوق تشخیص میده یوزرنیم پسوورده چندماهه است و بعد از لوگین اولیه ، به همون مقدار اعتبار میده به کاربر ...
چطور میشه چنین سیستمی رو پیاده کرد ؟
چون نمیشه همیشه آنلاین بود و دید سیستم چه یوزرنیم پسووردی رو به چه کاربری داده و یادداشت کرد و بعد از اون مدت دستی فعال کرد ، یه دردسرها و اذیت شدن های همیشگی ای رو داره ... و مثلا یک روز نیاییم برنامه بهم میریزه ...
اما با سیستمی که مثلا همین یک مووی داره همه چیز اتوماتیک انجام میشه ...
alimo203
May 26th, 2013, 00:12
يك سرور با اكانتينگ IBSng و ويرچوال فرير براي فروش اكانت ها
baranbax
May 26th, 2013, 00:20
يك سرور با اكانتينگ IBSng و ويرچوال فرير براي فروش اكانت ها
خب میشه راهنمایی کنید چطور میشه با IBSng و Freer اکانت ساخت و به کاربر داد ؟ فکر میکنم با این دوتا بشه اکانت رو ساخت و به کاربر داد ، اینکه به سرور دانلود وصل بشن چطور انجام میشه ...
شما از نحوه راه اندازی کامل این سیستم اطلاع دارید ؟ که هم لینک های هاست دانلود محدود به یوزرنیم های IBSng بشن و هم IBSng محدودیت زمان رو تعیین کنه به صورت اتوماتیک و هم این اکانت ها توسط Virtual Freer به فروش بره ؟
baamusic
May 26th, 2013, 16:46
بهترین کار استفاده از اسکریپت هست
چون با cpanel باید دستی ست بشه و کار رو سخت تر می کنه
اسکریپت های vip برای دانلود فایل را در گ و گ ل سرچ کنید
shangoli
May 26th, 2013, 17:59
دوست عزیز اون کاریک ه شما مخای که خودکار یوزر غیر فعال بشه باید اسکمریپت اصلیشو بخرید که یه چیزی حدود 300 هزار تومن هست
baranbax
May 26th, 2013, 18:41
دوست عزیز اون کاریک ه شما مخای که خودکار یوزر غیر فعال بشه باید اسکمریپت اصلیشو بخرید که یه چیزی حدود 300 هزار تومن هست
ببینید اسکریپ بدین صورت هستش ؟
که ابتدا ، هاست دانلود رو محدود کنه به کسانیکه یوزرنیم پسوورد دارند ، سپس ، کاربر ابتدا اکانت یک ، دو یا چند ماهه و ... رو انتخاب کنه ، هزینه رو پرداخت کنه و پس از برگشت ، یوزرنیم پسوورد ساخته بشه به صورت اتوماتیک و به کاربر تحویل بده و ثبت کنه و در موعد مقرر نیز غیرفعال بشه ؟
اگه دقیقا تمامی موارد بالا هستش لطف کنید بگید از کجا قابل خریداری هستش ؟
shangoli
May 26th, 2013, 19:02
فکر کنم همین کارا رو میکرد خیلی وقت پیش دیدمش تو نت یادم نمیاد چه سایتی بود یکم تو گوگل سرچ کن خرید اسکریپت وی آیپی چندتا بهت نشون میده ببین شاید تو اونا پیدا کردی
mohamad-h
May 26th, 2013, 19:27
VIPersian.ir – سیستم دانلود ویژه نسخه 2.0 (http://vipersian.ir/)
us12
August 2nd, 2014, 18:17
با پوزش فراوان بخاطر بالا آوردن تاپیک قدیمی
ولی بخاطر افرادی که گوگل سرچ می کنند
لطفا بعد از مشاهده این تاپیک ، تاپیک زیر را نیز بررسی فرمایید :