PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور هتزنر رو از کدام شرکت خریداری کنم ؟

imeg
May 25th, 2013, 07:53
سلام دوستان

من برای کارم باید یه سرور اختصاصی بگیرم که باید 4 تا وی پی اس با ویندوز 2008 روش نصب شده باشه

می خوام سرور اختصاصی از هتزنر بگیرم حالا چندتا سوال داشتم

1- از کدوم شرکت بگیرم چون زیاد وارد نیستم می خوام پشتیبانی خوبی داشته باشه
2- فرق سرور با ستاپ و بدون ستاپ در چیه؟ من باید کدوم نوع رو بگیرم ؟
3- این سرور ها انشاالله قابل ارتقا که هستش (هاردشو تا 12 ترابایت باید تو ماه دوم ارتقاء بدم) ؟
4- ما فعلا هیچ کاربری نداریم فقط می خوایم یه سری اطلاعات رو روش منتقل کنیم برای همین کدوم پلن رو پیشنهاد می کنید

خیلی ممنون از پاسختون

Bullet-Vps.us
May 25th, 2013, 08:21
1- به بخش فروش سرور اختصاصی مراجعه کنید . چند تا فروشنده هتزنر داریم .
2- بستگی به نیازتون داره . پلن ها رو توی سایت هتزنر نگاه کنید قطعات ببینید کدوم پلن بهتره براتون . Ex5 بدون ستاپ هست .
3- والا ما که گرفتیم نذاشتن ارتقا بدیم . اما انگار میتونید هارد رو اضافه کنید اگه فلکسی پک داشته باشید .
4- بازم بسته به اینکه چه نوع اطلاعاتی هست خودتون انتخاب کنید ، من به شخصه EX4S رو با پرت یک ترجیح میدم .

torbatniya
May 29th, 2013, 12:12
1- به بخش فروش سرور اختصاصی مراجعه کنید . چند تا فروشنده هتزنر داریم .
2- بستگی به نیازتون داره . پلن ها رو توی سایت هتزنر نگاه کنید قطعات ببینید کدوم پلن بهتره براتون . Ex5 بدون ستاپ هست .
3- والا ما که گرفتیم نذاشتن ارتقا بدیم . اما انگار میتونید هارد رو اضافه کنید اگه فلکسی پک داشته باشید .
4- بازم بسته به اینکه چه نوع اطلاعاتی هست خودتون انتخاب کنید ، من به شخصه EX4S رو با پرت یک ترجیح میدم .

--------------------------------------------------------------------
جهت مشاوره وخرید سرور شما می توانید با شرکت اولین هاست تماس بگیرید جناب مهندس سعادت مورد تائید هستند

RoobinaServer
May 29th, 2013, 14:06
با سلام

میتوانید از اینجا تهیه کنید تایید میشوند :

Para Server - ارسال درخواست (http://paraserver.net/submitticket.php)

یا حق