ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گام به گام بعد از خرید سرور مجازی باید چکار کنم؟ سرور ویندوزی

Na3er
May 24th, 2013, 21:38
1:لطفا بگویید بعد از خرید و ریموت به سرور باید چه برنامه هایی رو نصب کنم؟( که بتوانم انلاین فعالیت کنم برای مرورکردن وب دانلود وآپلود)

(لطفا کلی گویی نکنیید تا این تاپیک بجز من برای تازه واردهایی هم که قطعا بعدها میایند اینجا گنگ نباشد)

2:رایجترین ویندوز که این روزها کانفیگ میکنند کدام هست؟

3: خود ویندوز چه مقدار رم اشغال میکند و حداقل نیازهای سخت افزاری و نرم افزاری یک سرور سرحال ویندوزی چی هستش؟

نکاتی که موقع خرید باید مورد خرید قرار بگیرد تا مشگلات احتمالی رو به حداقل برسانم کدام هستند؟(برای آگاهی داشتن موقع خرید)

4:ایا باید لایسنس بخریم ؟ هزینه های مخفی چیست (Hidden Fee)

5: چطور متوجه بشویم که میزان رم گفته شده به ما اختصاص داده شده و به اصطلاح سرمان کلاه نرود؟

(لازم به گفتن نیست که چقدر پیدا کردن این جوابها برای خریداران چون من اهمیت دارد و چقدر ممنون هستم از کسانی که اطلاع رسانی صادقانه بفرمایند)

server2013
May 24th, 2013, 21:50
با سلام
دوست گرامی مباحثی که مطرح فرمودید کلی است.مثل اینکه بپرسید ویندوز را از اول تا آخر بگو
اما
برای نصب سیستم عامل مناسب در ابتدا باید شما مشخصات سرور خودتان را بفرمایید.
برای کانفیگ هم باید نیازهای خودتان را اعلام کنید.ویندوز را می توان به هزاران طریق کانفیگ کرد.

شما در موقع خرید باید یا از مشتریان شرکت مورد نظر سوال کنید و یا اینکه با یکی دو تا سوال خودتان نیز سطح علمی کارکنان یک شرکت را می توانید حدث بزنید.
هزینه های مخفی معمولاً به هزینه هایی می گویند که در هنگام نصب و تحویل سرور مجازی به آن اشاره نمی شود.

Bullet-Vps.us
May 24th, 2013, 21:54
1:لطفا بگویید بعد از خرید و ریموت به سرور باید چه برنامه هایی رو نصب کنم؟( که بتوانم انلاین فعالیت کنم برای مرورکردن وب دانلود وآپلود)

همون برنامه هایی که روی سیستم نصب میکنید اونجا هم میتونید نصب کنید . بستگی به نیازتون داره

1:
2:رایجترین ویندوز که این روزها کانفیگ میکنند کدام هست؟

2008 و 2003 کسایی زیادی ندیدم ویندوز سرور جدیده رو نصب کنن .

1:
3: خود ویندوز چه مقدار رم اشغال میکند و حداقل نیازهای سخت افزاری و نرم افزاری یک سرور سرحال ویندوزی چی هستش؟

بستگی داره ، اما رم 1گیگ برای یک سرور ویندوز خوب هست و بالا تر هم که بهتر رم های پایین تر هم بر اساس نیازتون میتونه خوب باشه

1:
نکاتی که موقع خرید باید مورد خرید قرار بگیرد تا مشگلات احتمالی رو به حداقل برسانم کدام هستند؟(برای آگاهی داشتن موقع خرید)

اورسل نداشتن فروشنده ، مطمئن بودن از اختصاصی بودن منابع ، پشتیبانی خوب طرف و اگر هم میتونید پنل ریست هم بگیرید که دیگه اکثر فروشنده ها روی سایتاشون دارن .

شرکت ثبت شده داشتن که چه بهتر

1:
4:ایا باید لایسنس بخریم ؟ هزینه های مخفی چیست (Hidden Fee)

روی سرور مجازی اکثرا کرک شده نصب میکنن یا میزارن از دوره تریال استفاده کنید .

1:
5: چطور متوجه بشویم که میزان رم گفته شده به ما اختصاص داده شده و به اصطلاح سرمان کلاه نرود؟
طرف میتونه بزنه رم 5 گیگ اما روی 1گیگ لیمیت کنه ، باید به شخص اعتماد داشته باشین ، شاید دوستان راه دیگه ای داشته باشن

Na3er
May 24th, 2013, 21:55
با سلام
دوست گرامی مباحثی که مطرح فرمودید کلی است.مثل اینکه بپرسید ویندوز را از اول تا آخر بگو
اما
برای نصب سیستم عامل مناسب در ابتدا باید شما مشخصات سرور خودتان را بفرمایید.
برای کانفیگ هم باید نیازهای خودتان را اعلام کنید.ویندوز را می توان به هزاران طریق کانفیگ کرد.

شما در موقع خرید باید یا از مشتریان شرکت مورد نظر سوال کنید و یا اینکه با یکی دو تا سوال خودتان نیز سطح علمی کارکنان یک شرکت را می توانید حدث بزنید.
هزینه های مخفی معمولاً به هزینه هایی می گویند که در هنگام نصب و تحویل سرور مجازی به آن اشاره نمی شود.

شما جواب هیچکدام از سوالات من رو ندادین اگر نمیدانید اجازه بدهید دوستان با تجربه جواب من رو بدهند اگر هم قسمتی رو میتوانید کمک کنید بفرمایید

server2013
May 24th, 2013, 22:01
شما جواب هیچکدام از سوالات من رو ندادین اگر نمیدانید اجازه بدهید دوستان با تجربه جواب من رو بدهند اگر هم قسمتی رو میتوانید کمک کنید بفرمایید
دوست گرامی برای شرکت در این مبحث به بنده سودی نمی رسد که طلبکارانه حرف می زنید.دوست داشتم کمکتان کنم اما گفته اند که بر مدعی مگویید اسرار عشق و مستی - بگذارید تا بمیرد در درد خود پرستی
بنده این افتخار بزرگ را در اختیار دوستان قرار می دهم.
یا حق

Na3er
May 24th, 2013, 22:05
اینطور فکر نکنید دوست عزیز من قصد جسارت نداشتم فقط رک گفتم بدون حاشیه دلخور نشین

اورسل نداشتن فروشنده ، مطمئن بودن از اختصاصی بودن منابع ، پشتیبانی خوب طرف و اگر هم میتونید پنل ریست هم بگیرید

خوب معمولا این موارد بعد از خرید روشن میشود چطور موقع خرید این موارد رو استعلام کنم؟

روی سرور مجازی اکثرا کرک شده نصب میکنن یا میزارن از دوره تریال استفاده کنید .

یعنی ماهانه دوباره ویندوز رو ریمو کنم تا تریال مجدد بریزم یا کرک کنم ویندوز رو؟

طرف میتونه بزنه رم 5 گیگ اما روی 1گیگ لیمیت کنه ، باید به شخص اعتماد داشته باشین

این مورد هم معمولا بعد از همکاری مشخص میشود نمیتوان قبل از تحویل سرویس این رو فهمید اینطور نیست

ADMlN
May 24th, 2013, 22:24
1- هر برنامه ای که نیاز دارید

2- معمولا سرور 2003 چون منابع کمتری مصرف میکنه

3- بستگی به سرویس هایی که فعال می کنید دارد ولی معمولا 512 مگ به بالا برای ویندوز 2003 مناسب است

4- الزامی نیست و بستگی به کار شما دارد

5- راه حلی خاصی نداره ولی می توانید یک تست بنچ مارک بگیرید ببینید مطابقت داره یا نه

در صمن تمام جواب های جناب Na3er تایید می شود