من بیشتر فروشگاههای ایرانی و خارجی رو بررسی کردم تقریبا هیچکدامشان از اسکریپتهای فروشگاه ساز متداول استفاده نکردن به این معنی که یا اسکریپت اختصاصی خریداری کردن یا تغییر کاربری دادند سی ام اس های دیگر رو کسی میتواند دلیلش رو اینجا بگوید مگر عیب آنها چیست؟
لطفا طوری بیان کنید که مبهم نباشد
ameri
May 24th, 2013, 12:07
اینگونه فروشگاه ها با سئو سازگار نیستند!
Na3er
May 24th, 2013, 12:09
شما چه راهکاری دارین پیشنهادتون چی هست؟
HyperServer
May 24th, 2013, 12:11
من بیشتر فروشگاههای ایرانی و خارجی رو بررسی کردم تقریبا هیچکدامشان از اسکریپتهای فروشگاه ساز متداول استفاده نکردن به این معنی که یا اسکریپت اختصاصی خریداری کردن یا تغییر کاربری دادند سی ام اس های دیگر رو کسی میتواند دلیلش رو اینجا بگوید مگر عیب آنها چیست؟
لطفا طوری بیان کنید که مبهم نباشد
با توجه به اینکه فروشگاه های اینترنتی با تراکنش های مالی در ارتباط هستند از لحاظ امنیتی با توجه به در دسترس بودن سورس برای عموم زیاد رقبتی وجود ندارد. البته خیلی از فروشگاه ها هم در حال استفاده هستند.
همچنین به دلیل اینکه cmsها قابلیت های بسیاری دارند و با ماژول ها و کامپوننت ها امکانات فروشگاهی هم در دسترس قرار میگیره به مراتب انعطاف پذیری بیشتری در اختیار ادمین سایت قرار میده.
ameri
May 24th, 2013, 12:26
اگه شما مشتری خودتون رو دارید و قصد بازاریابی از طریق سایت و گوگل رو ندارید استفاده از همون فروشگاه های آماده مناسبه
اما در غیر اینصورت باید با سئو کار هایی که کار فروشگاه انجام میدن مشورت کنید
برای این کار هم میتونید به انجمن های تخصصی فروشگاه آنلاین مراجعه کنید
ADMlN
May 24th, 2013, 15:12
نیاز های شخصی باعث استفاده از اسکریپت های شخصی میشه و کسانی هم می خوان کار زودتر انجام بگیره سعی می کنن از یه cms استفاده کنن تا حداقل یک گام جلوتر باشن و بیشتر کار روی قالب و ماژول انجام بدهند