توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل ؟؟؟؟ شدن واحد پول
mr.ahmad
May 23rd, 2013, 18:15
سلام دوستان و همکاران عزیز و گرامی . ما بعد از انتقال سرور به مشکل ؟؟؟؟ شدن واحد پولی پیدا کردیم همه کار انجام دادیم اما درست نشد اگر امکانش هست یه راهنمای کنید
mr.ahmad
May 23rd, 2013, 18:50
Collation رو پیرشین گذاشتم لاتین هم گذاشتم
≡ ALEX ≡
May 23rd, 2013, 19:23
یونیکد دیتابیس را ابتدا تنظیم کنید و سپس اقدام به import فایل SQL نمایید. توجه داشته باشید که این unicode می بایست همان یونیکد مورد استفاده در هاست قبلی شما باشد و الزامی به UTF-8 بودن آن نیست و این احتمال وجود دارد که قبلا اطلاعات در حالتی همچون latin1 ذخیره شده باشند.
mr.ahmad
May 23rd, 2013, 19:37
بله درست میفرماید.ولی هیچ مشکلی نیست تمام قسمت ها سالم هستن فقط واحد پول این شکلی هست بقیه قسمت های که به فارسی هستن بدون مشکل هستن
≡ ALEX ≡
May 23rd, 2013, 19:41
بله درست میفرماید.ولی هیچ مشکلی نیست تمام قسمت ها سالم هستن فقط واحد پول این شکلی هست بقیه قسمت های که به فارسی هستن بدون مشکل هستن
دستی هم edit می کنید درست save نمیشه ؟! حالا چه از خود WHMCS و چه مستقیما در خود دیتابیس.
mr.ahmad
May 23rd, 2013, 19:44
دستی هم edit می کنید درست save نمیشه ؟! حالا چه از خود WHMCS و چه مستقیما در خود دیتابیس.
بله دستی هم درست نمیشه
≡ ALEX ≡
May 23rd, 2013, 19:48
بله دستی هم درست نمیشه
می تونم خودم یک نگاهی بیاندازم ؟! در صورت تمایل اطلاعات ورود به پنل را برای من پ.خ کنید.
vahab00
May 23rd, 2013, 20:06
سلام
مشکلتونو تا دلتون بخواد داشتم
باید برید تو پی اچ پی مای ادمین و تو تیبل price تمام تیبل ها رو utf8 کنید تا مشکلتون حل شه
اگه نتونستید بگید عکس بزارم
یا حق
novahost
May 23rd, 2013, 20:07
برید داخل phpmyadmin دیتابیسی که whmcs اونجاست. به دنبال currency بگردید
حالا تمام تیبل ها را ویرایش کنید و utf8 کنیدشون
mr.ahmad
May 23rd, 2013, 20:18
سلام
مشکلتونو تا دلتون بخواد داشتم
باید برید تو پی اچ پی مای ادمین و تو تیبل price تمام تیبل ها رو utf8 کنید تا مشکلتون حل شه
اگه نتونستید بگید عکس بزارم
یا حق
سلام وهاب جان اگر امکانش هست یه عکس بزارید
مشکل من فقط در
واحد پول هست
mr.ahmad
May 23rd, 2013, 20:23
برید داخل phpmyadmin دیتابیسی که whmcs اونجاست. به دنبال currency بگردید
حالا تمام تیبل ها را ویرایش کنید و utf8 کنیدشون
دوست عزیز این کار را هم انجام دادم اما نشده
xmasoud
May 23rd, 2013, 20:48
با سلام
اول از همه دقت داشته باشید راهی که بنده میگم درست میشه اما تمامی فارسی ها که از قبل نوشته شده بهم میریزه و باید از اول دستی وارد کنید مثل قالب میل و ....
پیشنهاد میشه که شما برای نصب اولیه این راه را انتخاب کنید
ابتدا به جایی که Whmcs را نصب کردید برید و فایل configuration.php باز کنید و UTF-8 ... را پاک کنید کلا خط 9 و از اول فارسی ها را وارد کنید
با تشکر...
mr.ahmad
May 23rd, 2013, 23:23
کس دیگه ای نبود؟؟؟
mr.ahmad
May 24th, 2013, 04:28
دوستان عزیز مشکل حل شد
خط $mysql_charset = 'utf8'; را از
configuration.php حذف کردم و یه بار دیگه SQL را ایپورت کردم مشکل حل شد
mr.ahmad
May 24th, 2013, 04:32
با سلام
اول از همه دقت داشته باشید راهی که بنده میگم درست میشه اما تمامی فارسی ها که از قبل نوشته شده بهم میریزه و باید از اول دستی وارد کنید مثل قالب میل و ....
پیشنهاد میشه که شما برای نصب اولیه این راه را انتخاب کنید
ابتدا به جایی که Whmcs را نصب کردید برید و فایل configuration.php باز کنید و UTF-8 ... را پاک کنید کلا خط 9 و از اول فارسی ها را وارد کنید
با تشکر...
مرسی از راهنمای. البته بعد از حذف UTF-8 دوباره دیتابیس را ایپورت کنی نیازی نیست که از اول فارسی ها را وارد کنی .و اینکه بستگی داره که UTF-8 در configuration.php قبلی بوده باشه یا نه
≡ ALEX ≡
May 24th, 2013, 08:58
من الآن داشتم دیتابیس تون رو نگاه می کردم دیدم همه charset ها روی latin1 هست. ولی توی سایت همه چیز درست شده بود که ظاهرا خودتون مشکل رو برطرف کرده اید.
موفق باشید ;)
mr.ahmad
May 24th, 2013, 13:45
من الآن داشتم دیتابیس تون رو نگاه می کردم دیدم همه charset ها روی latin1 هست. ولی توی سایت همه چیز درست شده بود که ظاهرا خودتون مشکل رو برطرف کرده اید.
موفق باشید ;)
خیلی ممنون بله اطلاع داده بودم که مشکل حل شده
mizbanwebhost
May 24th, 2013, 18:30
دوست عزیز منو ادد کن مشکلتو حل میکنم
ramin/alidoost@ymail.com
mr.ahmad
May 24th, 2013, 23:46
دوست عزیز منو ادد کن مشکلتو حل میکنم
ramin/alidoost@ymail.com
مرسی اما اگر تاپیک های اخر را مطالعه میکردین متوجه میشدین که مشکل حل شده