توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل بزرگ در whm تو رو خدا کمکم کنید
hajigirinof
May 23rd, 2013, 18:13
سلام ببخشید من تو اکانت رسلرم وقتی هاست ادد میکنم یه ایمیل اطلاعات واسه مشتری میفرسته اینجوریه
PassWord: ***HIDDEN***
تورو خدا کمکم کنید خواهش میکنم
Azarin Web
May 23rd, 2013, 18:19
خوب چه کمکی میخوای؟ مال همه اینجوریه فکر کنم (مال من که اینجوریه)
میخوای رمز رو بدونی؟ خوب بورو تغییر بده رمز رو به هرچی که میخوای
hajigirinof
May 23rd, 2013, 18:22
میخوام تو ایمیلی که میفرسته درست باشه و پسورد مسه همه سایت های هاست دیگه باشه توش
Azarin Web
May 23rd, 2013, 18:27
باید ریسلر رو به whmcs وصل کنی پس...
ولی اون ایمیل که میگی برای مشتری ها ارسال نمیشه ها، برای خودت ارسال میشه فقط فکر کنم
تو رمز رو تغییر بده و همراه با اطلاعات دیگه ایمیل کن به مشتری، یا هم که ریسلر رو وصل کن به whmcs
موفق باشید
ariansafaei
May 23rd, 2013, 18:41
همه ی سایت های هاستینگ دیگه هم همین جوری هستن
اون که ایمیل میده و توش مشخصات کامل هست از طرف whmcs ایمیل میاد نه whm
حتی برای روت سرور هم پسورد رو هیدن میزنه
پیشنهاد میشه وقتی اکانتو میسازید دستی همون فرمی که میده و پسوردم توشه اایمیل کنید برا کاربر
hajigirinof
May 23rd, 2013, 18:43
خود whm ایمیل میقرسته از طرف whmcs نیست!!!!! بقیه سایت های هاستینگ که خود whm میفرسته درسته !!!! اگه از طریق whmcs میشه ایمیل خودکار فرستاد و اطلاعاتو داد به مشتری میشه راهشو بگید ؟؟؟
Azarin Web
May 23rd, 2013, 18:52
اگه تمایل دارید میتونم ریسلر رو به whmcs وصل کنم و هاست های شما رو بزنم که به صورت اوتوماتیک ساخته شده و اطلاعات رو ایمیل کنه به مشتری
به بخش نصب اسکریپت ما تیکت بزنید:
صفحه اصلی پورتال - آذرین وب (http://www.client.azarinweb.com)
موفق باشید
hajigirinof
May 23rd, 2013, 18:56
عزیزه من وصله به whmcs ولی اطلاعات هاستو که میفرسته با ایمیل پسوردش هیدنه!!!!!!!!!!!! اینو جواب بدید اگه بلدید
hajigirinof
May 23rd, 2013, 19:07
نمیخوام وقتی ایمیل رو میقرسته به مشتری پسورد رو بنویسه hidden اگه بلدید تو رو خدا کمک کنید
≡ ALEX ≡
May 23rd, 2013, 19:20
نمیخوام وقتی ایمیل رو میقرسته به مشتری پسورد رو بنویسه hidden اگه بلدید تو رو خدا کمک کنید
از طرف cPanel هیچ کاری نمی تونید انجام بدهید و این جزئی از سیاست امنیت اطلاعات این سیستم هست. ولی اگر می بینید هاستینگ های دیگه مشکلی از این بابت ندارند، دلیل آن اینست که آن ها ارسال Notification Email ها را بر روی سرور بسته اند و تمامی اتوماسیون از طریق سیستم های فروش و پشتیبانی هاستینگ همچون WHMCS و یا HostBill یا ... صورت می پذیرد. فلذا این سیستم فروش هستش که پسورد را ساخته و به همراه دیگر اطلاعات برای مشتری ایمیل می کند. شما نیز دیر یا زود به یک همچین سیستمی نیاز پیدا خواهید کرد.
alimo203
May 23rd, 2013, 19:24
از طرف سي پنل فكر نكنم بتوني كاري بكني
Azarin Web
May 23rd, 2013, 19:29
اگه به whmcs وصله پس شما کاملا دارید اشتباه میکنید و چیزایی که میگید اشتباهه. چون whmcs توی ایمیل مخفی نمیکنه رمز رو