توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای ساخت هاستینگ
Witch King
May 23rd, 2013, 12:39
دوسان بنده میخوام هاستینگ راه بندازم ! اما نمیدونم دقیقا باید از کجا شروع کنم چند تا سوال دارم اولین و مهم ترین سوال بنده اینه که با این همه هاستینگ ها معتبر و غیر معتبر در ایران آیا میشه رضایت مشتری رو جلب کرد و در آمد داشت البته در آمد بالا مد نظرم نیست بیشتر به این کار علاقه مندم تا اینکه بخوام سود کنم همین که پول تلاش خودمو بگیرم بسه نیاز به سود زیاد ندارم دومین سوال اینکه برای شروع از اول چه مقدار فضا مورد نیازه ؟کانفیگ سرور باید چی باشه تا کم نیاره ؟ سومین سوال اینکه با vps و سرور مجازی میشه شروع کرد و ابتدا فقط هاست اشتراکی لینوکس داد و بعدا سرویس های ویندوز و سرور مجازی هم اضافه کرد ؟ یا حتما باید سرور اختصاصی باشه ؟آخه الان بودجه زیاد ندارم که بتونم دو تا سرور بخرم که ویندوز و لینوکس باشه ! رو یه سرور هم که نمیشه نصب کرد سوال بعدی اینکه شنیدم احتیاج به کانفیگ اختصاصی داره ؟ یعنی کانفیگ کردن سرور برای سایت با کانفیگ کردن سرور هاستیگ فرق داره ؟ اگه یه مقاله ای چیزی باشه که کامل توضیح داده باشه خیلی خوب میشه پیشاپیش ممنون از توضیحتون
Mehran18
May 23rd, 2013, 12:49
دوست عزیز اگه تازه میخواید شروع کنید یه نمایندگی هاستینگ بگیرید اگه از جای مطمئن بگیرید اونا خودشون کانفیگ سرور رو به بهترین شکل انجام دادن ...
بعد حالا بعد از مدتی هاست هاتون زیاد شد .. میتونید یه سرور مجازی بگیرید یا اختصاصی روش کانفیگ مورد نیازتون رو انجام بدین و گسترده کار کنید.
موفق باشید.
novahost
May 23rd, 2013, 12:50
آیا میشه رضایت مشتری رو جلب کرد و در آمد داشت
باید صبور باشی و کیفیت خودت رو حتی اگه ضرر بدی نیاری پایین
مقدار فضا مورد نیازه ؟کانفیگ سرور باید چی باشه تا کم نیاره ؟
پیشنهاد میکنم اول از reseller استفاده کنید تا کمی با مفاهیم آشنا بشید
سومین سوال اینکه با vps و سرور مجازی میشه شروع کرد و ابتدا فقط هاست اشتراکی لینوکس داد و بعدا سرویس های ویندوز و سرور مجازی هم اضافه کرد ؟ یا حتما باید سرور اختصاصی باشه ؟
نیاز به سرور اختصاصی دارید که بار هم پیشنهاد میکنم به صورت نمایندگی و درصدی با کسی کار کنید. کاربراتون که به 7-8 تا رسید خودتون اقدام به خرید سرور اختصاصی کنید. اینجوری نه سرمایه نه مشتریتون رو از دست نمیدید
Witch King
May 23rd, 2013, 13:03
دوست عزیز اگه تازه میخواید شروع کنید یه نمایندگی هاستینگ بگیرید اگه از جای مطمئن بگیرید اونا خودشون کانفیگ سرور رو به بهترین شکل انجام دادن ... بعد حالا بعد از مدتی هاست هاتون زیاد شد .. میتونید یه سرور مجازی بگیرید یا اختصاصی روش کانفیگ مورد نیازتون رو انجام بدین و گسترده کار کنید. موفق باشید. ممنون از توضیحاتتون
باید صبور باشی و کیفیت خودت رو حتی اگه ضرر بدی نیاری پایین من به سود فکر نمی کنم اما ضرر هم نمیخوام داشته باشم
پیشنهاد میکنم اول از reseller استفاده کنید تا کمی با مفاهیم آشنا بشید آخه تو این reseller ها مفاهیم خاصی رو یاد نمی گیرم فقط یه پنل داره که میشه قسمت بندی کرد و داد دست مشتری اما اگه سرور بخرم بیشتر یاد میگیرم در ظمن تو reseller خرج بیشتر در میاد و همون جور که گفتم بودجه زیادی ندارم البته من تا حالا با پنل هاستینگ کار نکردم و هیچ تجربه ای هم ندارم راستی برای شروع چه قدر بودجه می خواد این کار ؟
نیاز به سرور اختصاصی دارید که بار هم پیشنهاد میکنم به صورت نمایندگی و درصدی با کسی کار کنید. کاربراتون که به 7-8 تا رسید خودتون اقدام به خرید سرور اختصاصی کنید. اینجوری نه سرمایه نه مشتریتون رو از دست نمیدید اوه پس تو سرور اختصاصی خیلی سخت میشه میشه یه کتاب معرفی که آموزش کار با سرور اختصاصی باشه ؟
novahost
May 23rd, 2013, 13:11
من به سود فکر نمی کنم اما ضرر هم نمیخوام داشته باشم
چرا به سود فکر نمیکنید؟ هر کاری که بخواید شروع کنید یک سرمایه اولیه داره. منظور منم از ضرر این بود که 1 ما ضرر میکنید 2 ماه سود دو برابر میبرید
آخه تو این reseller ها مفاهیم خاصی رو یاد نمی گیرم فقط یه پنل داره که میشه قسمت بندی کرد و داد دست مشتری اما اگه سرور بخرم بیشتر یاد میگیرم در ظمن تو reseller خرج بیشتر در میاد و همون جور که گفتم بودجه زیادی ندارم البته من تا حالا با پنل هاستینگ کار نکردم و هیچ تجربه ای هم ندارم راستی برای شروع چه قدر بودجه می خواد این کار ؟
کار کردن با اون پنل هم کار راحتی نیست. پشتیبانی کاربرا و...
اوه پس تو سرور اختصاصی خیلی سخت میشه میشه یه کتاب معرفی که آموزش کار با سرور اختصاصی باشه ؟
بهترین مرجع همینجاست توی اینترنت. کتاب بگیری کاملا گیج میشی. همشون مال سال 1990 هستن :دی
novahost
May 23rd, 2013, 13:13
برای هزینه هم ماهانه 30 -40 تومن یک سرویس عالی میتونی تهیه کنی. فکر کنم با 15-20 تومن هم کارت راه بیوفته
Witch King
May 23rd, 2013, 14:05
چرا به سود فکر نمیکنید؟ هر کاری که بخواید شروع کنید یک سرمایه اولیه داره. منظور منم از ضرر این بود که 1 ما ضرر میکنید 2 ماه سود دو برابر میبرید اتفاقا من هم برای همون ۳ ، ۴ ماه اول سود نمیخواستم
کار کردن با اون پنل هم کار راحتی نیست. پشتیبانی کاربرا و... این جریانش چه جوریه ؟ میشه رو vamp نصب کرد ؟ یعنی اسکریپت داره ؟
بهترین مرجع همینجاست توی اینترنت. کتاب بگیری کاملا گیج میشی. همشون مال سال 1990 هستن :دی ممنون
برای هزینه هم ماهانه 30 -40 تومن یک سرویس عالی میتونی تهیه کنی. فکر کنم با 15-20 تومن هم کارت راه بیوفته جدا ؟ من به ۶۰ یا ۷۰ تومن فکر می کردم ! این که خیلی عالیه ! سود خالص در هر ماه چه قدره ؟شما خودت هاستینگ داری ؟
novahost
May 23rd, 2013, 14:30
این جریانش چه جوریه ؟ میشه رو vamp نصب کرد ؟ یعنی اسکریپت داره ؟
نمونه پنل های هاستینگ رایج cpanel و directadmin هستند
جدا ؟ من به ۶۰ یا ۷۰ تومن فکر می کردم ! این که خیلی عالیه ! سود خالص در هر ماه چه قدره ؟شما خودت هاستینگ داری ؟
بسته به فروشت متغیره . باید مشتری جذب کنی.
بله هاستینگ دارم
kamkar
May 23rd, 2013, 15:28
به نظر من صبر کنید تا تابستون تموم بشه!!
در فصل تابستون تعداد هاستینگ ها بسیار زیاد میشه و کمتر کسی به هاستینگ های جدید اعتماد میکنه، رقیب هاتون هم خیلی زیاد میشن.
اصطلاحا به هاستینگ های تابستونی معروف هستند. کمتر از ۱۸ سال سن دارند و وقتی مدرسه ها شروع میشه تعطیل میکنند.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ADMlN
May 23rd, 2013, 16:21
مهم شروع کردن نیست
ادامه دادن مهم تر هست
بهتر هست با نمایندگی شروع کنی
تا جای ممکن سعی کن مشکلات خودت حل کنی تا تجربه بیشتری بدست بیاری
مطالعه زیاد داشته باش و همیشه دنبال یادگرفتن برو
همیشه می تونی امید داشته باشی که پیشرفت کنی ولی اصلا انتظار نداشته باش یه شبه یا یک ماهه یا بیشتر به سود برسی
شاید تا چند ماه متوالی ضرر زیادی ببینی ولی اگه ادامه بدی کم کم بیشرفت میکنی
مشکلی بسیاری از دوستان اینه که هاستیگ تابستانی هستند و فقط 3 4 ماه کار میکنن و بعدش میرن
Witch King
May 23rd, 2013, 21:47
نمونه پنل های هاستینگ رایج cpanel و directadmin هستند
بسته به فروشت متغیره . باید مشتری جذب کنی.
بله هاستینگ دارم
ممنون
یعنی با CPANEL میشه هاستینگ هم راه انداخت من خودم با cpanel کار کردم اما نمیدونم چه جوری میشه همچین کاری کرد !
به نظر من صبر کنید تا تابستون تموم بشه!!
در فصل تابستون تعداد هاستینگ ها بسیار زیاد میشه و کمتر کسی به هاستینگ های جدید اعتماد میکنه، رقیب هاتون هم خیلی زیاد میشن.
اصطلاحا به هاستینگ های تابستونی معروف هستند. کمتر از ۱۸ سال سن دارند و وقتی مدرسه ها شروع میشه تعطیل میکنند.
خیلی ممنون نظر جالبی بود ! البته من همین الان شروع می کنم تو این ۳ ماه یه کم تجربه مع می کنم و از پاییر پروفشنال شروع می کنم
آره میدونم منظورت در مورد هاستینگ تابستونی چیه
مهم شروع کردن نیست
ادامه دادن مهم تر هست
بهتر هست با نمایندگی شروع کنی
تا جای ممکن سعی کن مشکلات خودت حل کنی تا تجربه بیشتری بدست بیاری
مطالعه زیاد داشته باش و همیشه دنبال یادگرفتن برو
همیشه می تونی امید داشته باشی که پیشرفت کنی ولی اصلا انتظار نداشته باش یه شبه یا یک ماهه یا بیشتر به سود برسی
شاید تا چند ماه متوالی ضرر زیادی ببینی ولی اگه ادامه بدی کم کم بیشرفت میکنی
مشکلی بسیاری از دوستان اینه که هاستیگ تابستانی هستند و فقط 3 4 ماه کار میکنن و بعدش میرن
ممنون ولی فکر کنم جستجو کردن و پرسیدن زودتر به نتیجه برسم
نه من میخوام مدتی تو این کار باشم شاید چندین سال بشه
دوستان شروع با ساب دامنه رو پیشنهاد میدید یا نه ؟ من یه سایت در زمینه کامپیوتر دارم با ۲ گیگ فضا که وردپرس نصب کردم فکر می کنم اگه با ساب دامنه host.site.com شروع کنم موجب میشه که فعالیتم در زمینه کامپیوتر رو فروش هاستینگ تاثیر مستقیم داشته باشه و موجب افزایش فروش بشه
مورد بعدی هم اینکه آیا نصب انواع مدیریت محتوا و یا ترجمه قالب وردپرس و فروش اون میتونه درآمد داشته باشه یه چیزایی از ترجمه قالب وردپرس میدونم اما اگه یه کم مطالعه داشتم در این زمینه که علاقه هم دارم خیلی زود یاد میگریم
بازهم ممنون از وبسایت خوبتون کمتر جایی همچین پاسخ هایی میدن اون هم با این سرعت
novahost
May 23rd, 2013, 21:52
ممنون
یعنی با CPANEL میشه هاستینگ هم راه انداخت من خودم با cpanel کار کردم اما نمیدونم چه جوری میشه همچین کاری کرد !
Cpanel دو بخش داره یکی قسمت کلاینت که خود شما دارید و دیگری قسمت مدیریت که whm نامیده میشه
اینجا رو ببنید:
Live Demo | cPanel, Inc. (http://cpanel.net/demo/)
kamkar
May 23rd, 2013, 21:54
به نظر من، چون یک هاستینگ ارتباط کاملا مستقیمی با دامین و طراحی سایت داره، اگر نتونه از پس طراحی سایت خودش بر بیاد اصلا نمیشه بهش اعتماد کرد.
دامین .com خوشگل
سایت با قالب زیبا و بدون ارور
سرور قدرتمند و سرعت بالای هاست
ADMlN
May 24th, 2013, 00:16
جسارتا باید منو خیلی ببخشید
اگر قابل بدونید 2 تا نصیحت میکنم
اولا اصلا فکر نکنید. این کار روال مشخصی داره و مهم نیست شما چطور فکر میکنید
همیشه مسائل غیر منتظر در انتظار شماست که بدون تجربه بالا از عهده کار بر نمیایید
دوما برای پیشرفت خوب سعی کنید از همون اول با قدرت و بصورت حرفه ای وارد شوید
اینطوری هم اعتبار خوبی کسب می کنید و همه شما به عنوان حرفه ای می شناسند و هم مسیر پیشرفت شما هموارتر می شود
Witch King
May 24th, 2013, 11:48
Cpanel دو بخش داره یکی قسمت کلاینت که خود شما دارید و دیگری قسمت مدیریت که whm نامیده میشه
اینجا رو ببنید:
Live Demo | cPanel, Inc. (http://cpanel.net/demo/)
خیلی ممنون ، لینکی که دادید کمکم کرد
به نظر من، چون یک هاستینگ ارتباط کاملا مستقیمی با دامین و طراحی سایت داره، اگر نتونه از پس طراحی سایت خودش بر بیاد اصلا نمیشه بهش اعتماد کرد.
دامین .com خوشگل
سایت با قالب زیبا و بدون ارور
سرور قدرتمند و سرعت بالای هاست
یعنی شما با ساب دامنه موافق نیستید ؟
قالب اختصاصی که خیلی گرونه
جسارتا باید منو خیلی ببخشید
اگر قابل بدونید 2 تا نصیحت میکنم
اولا اصلا فکر نکنید. این کار روال مشخصی داره و مهم نیست شما چطور فکر میکنید
همیشه مسائل غیر منتظر در انتظار شماست که بدون تجربه بالا از عهده کار بر نمیایید
دوما برای پیشرفت خوب سعی کنید از همون اول با قدرت و بصورت حرفه ای وارد شوید
اینطوری هم اعتبار خوبی کسب می کنید و همه شما به عنوان حرفه ای می شناسند و هم مسیر پیشرفت شما هموارتر می شود
در رابطه با نصیحت اول موافقم و متوجه این مشکل هم شدم نمونش هاست دی ال بود که سره مسایل خیلی مسخره تموم کرد
در رابطه با نصیحت دوم و با توجه به حرف سایر بچه ها شایدم تابستون شروع نکنم چون ۳ ماه تابستون الکی خرج سرور و دامین میکنم و کسی هم اعتماد نمی کنه بهتره که همون پاییز شروع کنم !
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــ
ای بابا اوایل فکر می کردم با بودجه پایین هم میشه شروع کرد اما ...
kamkar
May 24th, 2013, 14:13
فعلا در تابستون سرور مجازی ارزون بخرید.
فروش نداشته باشید. حتی اطلاعات مهم خودتون هم روش نگه ندارید. فقط باهاش کار کنید تا یاد بگیرید.
به لطف تابستون سرورهای ارزون زیاد پیدا میشه.
Witch King
May 24th, 2013, 20:44
آره یه جا دیدم ماهانه ۱۲ تومن ۲۰ گیگ سرور مجازی میدادن با رم ۵۱۲ ممنون از تمام کسایی که تو این انجمن بهم کمک کردن میشه یه کم در مورد ساخت یک سرور مجازی یا اختصاصی و کامپیوتر شخصی یه توضیحاتی بدید ؟ البته برا یادگیری میخوام نه ساخت وبسایت
novahost
May 25th, 2013, 01:22
با برنامه virtualbox کار کن
om!d-D
May 25th, 2013, 01:50
کار زیاده ، این کار مال یه عده آدم خدازده است که شب تا صبح بشینند پای سیستم و آخر دست هم یه تشکر خشک و خالی که نمیگیرند هیچ همه عالم و آدم ازشون طلبکارند :) (البته شامل همه نمیشه) منتها سابقه دار و بی سابقه ، حرفه ای و غیرحرفه ای نمیشناسه و اینجور آدما همیشه به تور آدم میخورند
شما اگر علاقه دارید خوبه ، میتونید یاد بگیرید ، اما برای هاستینگ یک چیز دیگر هم نیاز دارید ..... یک عدد اعصاب فولادین (به خصوص در فصل تابستان)
haftsepehr
May 25th, 2013, 02:31
کار زیاده ، این کار مال یه عده آدم خدازده است که شب تا صبح بشینند پای سیستم و آخر دست هم یه تشکر خشک و خالی که نمیگیرند هیچ همه عالم و آدم ازشون طلبکارند :) (البته شامل همه نمیشه) منتها سابقه دار و بی سابقه ، حرفه ای و غیرحرفه ای نمیشناسه و اینجور آدما همیشه به تور آدم میخورند
شما اگر علاقه دارید خوبه ، میتونید یاد بگیرید ، اما برای هاستینگ یک چیز دیگر هم نیاز دارید ..... یک عدد اعصاب فولادین (به خصوص در فصل تابستان)
این فصل تابستان و خوب اومدی ... :102:
Witch King
May 25th, 2013, 15:17
با برنامه virtualbox کار کن
از این مجازی ساز سیستم عامل دیگه ؟
خب من vmware نصب کردم یعنی از قبل داشتم کار باهاش رو هم بلدم