سلام دوستان
من یه سرور از جایی گرفتم و حدودا نزدیک 600 هزار تومان کانفیگ های مختلف روش انجام شده (مهمترینش سرور ناد 32 هستش)
حالا این آقا قیمت سرورهاشو اصلا پایین نیاورده (رم 1 گیگ ماهیانه 45000 تومان)
حالا من میخوام برم از جایی دیگه خرید کنم به فروشنده میگم بکاپ سرور رو میخوام (با هزینه) اماایشون اصلا قبول نمیکنه و میگه به هیچ وجه بکاپ داده نمیشود.
حالا میخواستم اساتید محترم بهم کمک کنن و بگن چجوری از سرور بکاپ بگیرم
خیلی از نرم افزار ها از جمله آکرونیس رو هم تست کردم جواب نگرفتم و وقتی بکاپ رو میریزم روی سرور جدید دیگه بالا نمیاد.
منتظر راهنمایی شما اساتید محترم هستم
ممنون
ضمنا من از آذرآنلاین سرویس گرفتم
azaronline.com
MehrganWeb
May 23rd, 2013, 09:00
سلام
دلیل انتقال چیست؟
ایا کیفیت بدی داره؟
alihadian2
May 23rd, 2013, 19:24
هم هزینه سرورها و هم پشتیبانی
danitfk
May 23rd, 2013, 19:26
یکطوری باید باهاشون کنار بیاید تا از vps شما template بگیرند.
alihadian2
May 24th, 2013, 01:27
اصلا این کار رو انجام نمیده حتی با هزینه !
موندم دیگه چی کار کنم
hassan5099
May 24th, 2013, 01:42
اصلا این کار رو انجام نمیده حتی با هزینه !
موندم دیگه چی کار کنم
سلام
از کجا گرفتید؟
liveserver
May 24th, 2013, 17:08
دوست گرامی بفرمایید از کجا سرویس دارید...
سرویس دهنده موظف است یه تمپلیت در صورت نیاز به شما بده...
xoex
May 24th, 2013, 17:34
سرویس دهنده رو بگید تا بقیه بشناسند و ازشون سرویس نگیرن تا درس عبرتی بشه براشون
MagicVps.Com
May 24th, 2013, 17:50
سلام دوستان
من یه سرور از جایی گرفتم و حدودا نزدیک 600 هزار تومان کانفیگ های مختلف روش انجام شده (مهمترینش سرور ناد 32 هستش)
حالا این آقا قیمت سرورهاشو اصلا پایین نیاورده (رم 1 گیگ ماهیانه 45000 تومان)
ممنون
مگر دلیلی داشته یا چطور شده که باید سروهاشون اروزن میکرده که ارزون نکرده میشه بگید
اگر بخطار دیدین قمیتهای که داره توی فورم اعلاممیشه هست بخونید موارد یکه نوشتم
همچنین این سرورها که داریید میبنید میدن 20 تومن 15 تومن و 25 تومن برید ببندی داخل تاپیک هاشو.ن چه جنگو دعوای هست و چقدر ناراضی توی هر پست کلی پست حذف شده دلیلشهم اینکه که مشکل داشتن فقط به به و چه چه ها باقیممونه توی تاپیک انتقادات همه حذف میهش و بهشون میگن باید بردی بخش انتقادت بزنید توی بخش انتقادات هم باید حداثل 100 تا پچست داشته باشن تا بتونند تاپیک بزنند یا اینکه باید مدراک بفرستند برای مدیر که تایید کنه مدیر و مدیر تاپیک بزنه طرف هم بخیال میشه و میره قید اون 15 یا 20 تومن میزنه
این بوده حکایت سروهای ارزون و همچنیین هر گرد که گردو نیمشه ببنید دیتا سنترهاشونهم کجا هستند ببنید
هر گرونی دلیل بر خوب بودن ینتس هر اروزنی هم دلیل بد بودن نیتس و لی 80% ارزون فورشها اروزنی بیحسابو کتاب و بیکیفت هست
قمیت سور اصل یمشخصه قمیت پلانها هم مشخصه بشیند اول حساب کنید ببندی این قمیتها شدنی هستند اگر شدنی هست با چه شرایطی و ایا واقعا اون شاریط بوده که این قیمتها شده یبا قضیه چیز دیگر هست
در کل من نه فورشنده یمشناسم نه خریدار فقط جهت روشن سازری بود این مواردی که گفتم
موفق باشید
Faraz4u
May 24th, 2013, 17:54
دوست گرامی بفرمایید از کجا سرویس دارید...
حرفایی میزنید شما
اصلا فروشنده موظف نیست به کسی template بده
danitfk
May 24th, 2013, 17:56
مگر دلیلی داشته یا چطور شده که باید سروهاشون اروزن میکرده که ارزون نکرده میشه بگید
همچنین این سرورها که داریید میبنید میدن 20 تومن 15 تومن و 25 تومن برید ببندی داخل تاپیک هاشو.ن چه جنگو دعوای هست و چقدر ناراضی توی هر پست کلی پست حذف شده دلیلشهم اینکه که مشکل داشتن فقط به به و چه چه ها باقیممونه توی تاپیک انتقادات همه حذف میهش و بهشون میگن باید بردی بخش انتقادت بزنید توی بخش انتقادات هم باید حداثل 100 تا پچست داشته باشن تا بتونند تاپیک بزنند یا اینکه باید مدراک بفرستند برای مدیر که تایید کنه مدیر و مدیر تاپیک بزنه طرف هم بخیال میشه و میره قید اون 15 یا 20 تومن میزنه
این بوده حکایت سروهای ارزون و همچنیین هر گرد که گردو نیمشه ببنید دیتا سنترهاشونهم کجا هستند ببنید
هر گرونی دلیل بر خوب بودن ینتس هر اروزنی هم دلیل بد بودن نیتس و لی 80% ارزون فورشها اروزنی بیحسابو کتاب و بیکیفت هست
قمیت سور اصل یمشخصه قمیت پلانها هم مشخصه بشیند اول حساب کنید ببندی این قمیتها شدنی هستند اگر شدنی هست با چه شرایطی و ایا واقعا اون شاریط بوده که این قیمتها شده یبا قضیه چیز دیگر هست
موفق باشید
آقای کیانی بهتر نیست قبل از اینکه پست ارسال کنید یک بررسی انجام بدید مشکل دستوری نداشته باشه؟:53:
هر سرویس دهنده ای قوانین خاص خودش ُ داره و میتونه بر اساس اون عمل کنه ؛ وظیفه ای نیست
Bullet-Vps.us
May 24th, 2013, 17:59
موفق باشید
با اینکه با سه تا خط آخر سرطان گرفتم :d (توهین نباشه میدونم مشکل از کیبورد هست یا اینکه تند نوشتین)
اما ایشون کاملا درست میگن اگه میدونین کیفیت سرور هاش خوبه و شما که 600 تومن خرج کانفیگ کردی برای سرورت هم خرج بیشتر کن که مطمئن تر باشی .
اما بر هر حال سرویس دهنده واقعا سرویس دهنده باشه باید بده بکاپ از سرورتون .
afrateam
May 24th, 2013, 19:39
سلام
من اطلاعی در مورد مجازی سازی ندارم
اما دوستان حرفه ای بنظرتون با VMware vCenter Converter نمیتونن یه کپی از سرور داخل وی پی اس و بدون نیاز به سرویس دهنده بگیرن ؟
hassan5099
May 24th, 2013, 20:25
سلام
من اطلاعی در مورد مجازی سازی ندارم
اما دوستان حرفه ای بنظرتون با VMware vCenter Converter نمیتونن یه کپی از سرور داخل وی پی اس و بدون نیاز به سرویس دهنده بگیرن ؟
سلام فقط از یوزر روت میشه کپی گرفت
alihadian2
May 27th, 2013, 13:41
من از آذرآنلاین سرویس گرفتم
azaronline.com
liveserver
May 27th, 2013, 14:19
حرفایی میزنید شما
اصلا فروشنده موظف نیست به کسی template بده
دوست عزیز در مواقع ضروری باید بده !