ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی و معرفی شرکت برای خرید هاست مناسب سایت وارز

jamelebrons
May 22nd, 2013, 19:37
سلام

من دنبال یه شرکت مناسب هاست برای سایت وارز هستم .

و مهمتر از همه اینکه وریفای های مختلف مثل وریفای پاسپورت و سایر موارد نیازی نداشته باشه .

اگه معرفی کنید شرکتی با همچین مشخصاتی عالی میشه

فضای مورد نیازم حداکثر 10 گیگه ولی پهنای باند بالا می خوام قیمت هرچقدر کمتر باشه بهتر . و اینکه سرویس دهنده با کیفیتی باشه

دوستان من دنبال سایت یا شرکت ایرانی نیستم برای خرید ( حتی اون هایی که هاست هاشون لوکیشن خارج هست ) پس توی پیام خصوصی و اینجا پیشنهاد سایت شخصیه خودتون رو ندید

bronze
May 22nd, 2013, 20:29
برای میزبانی سایت می خواهید ؟ سایت در چه زمینه ای است

وریفای های مختلف مثل وریفای پاسپورت و سایر موارد نیازی نداشته باشه .

برای چه کاری

jamelebrons
May 22nd, 2013, 20:59
سایت دانلود انگلیسی وردپرس هست که لینک های دانلود از آپلود سنتر ها هستن و فایل ها روی هاست نیستن صرفا هاست برای میزبانیه سایته.

نمونش زیاده

hassan5099
May 23rd, 2013, 03:14
سلام

6- از ایجاد مباحث مربوط به وارز - نال (null) - کرک (crack) - هک - اتک (حمله) مربوطه خودداری کنید .

majid.a
May 23rd, 2013, 04:28
سلام میتونم کمکتون کنم با کمترین قیمت

بهم پیام بدین .آدرس سایتم هم در امضا هست

jamelebrons
May 23rd, 2013, 17:49
دوستان من قصد خرید از شرکت ایرانی ( حتی اون هایی که هاست هاشون خارج هستن ) رو ندارم پس خواهشاً نه پیشنهاد سایتتون رو بدید نه پیام بزنید .
صرفا می خوام بدونم که چه شرکت های خارجی این سرویس رو ارائه می کنن .

اگر سایت خارجی معتبر و با مشخصات بالا میشناسید معرفی کنید .
نظرتون راجع به altushost چطوره ؟ کسی داشته از این هاست ؟ مطابق با شرایط من هست یا ساسپند میشه ؟