توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مدیریت سرور مجازی
hoomanhpc2
May 22nd, 2013, 20:26
سلام. قصد تهیه سرور مجازی رو دارم. فقط چون تا به حال با سرور مجازی کار نکردم اطلاع چندانی ازش ندارم.
وقتی یک سرور مجازی خریداری کردم تمام مدیریتش به عهده خودم میشه و پشتیبانی هیچ مسئولیتی رو قبول نمی کنه؟ (به جز مسئولیت سخت افزاری)؟
چون بعضی جاها نوشتن سرورها مدیریت نشده هستند.
میشه در این باره کمی توضیح بدین؟
ممنون
novahost
May 22nd, 2013, 20:39
سلام. قصد تهیه سرور مجازی رو دارم. فقط چون تا به حال با سرور مجازی کار نکردم اطلاع چندانی ازش ندارم.
وقتی یک سرور مجازی خریداری کردم تمام مدیریتش به عهده خودم میشه و پشتیبانی هیچ مسئولیتی رو قبول نمی کنه؟ (به جز مسئولیت سخت افزاری)؟
ممنون
بستگی به شرکتی که میخواید سرور رو بگیرید داره.
در حالت عادی تمام شرکت ها سروس را unmange میدن و پشتیبانی داخلی پای خودتون هست و شرکت زمانی موظف هست به شما پشتیبانی بده که دسترسیتون از سرویس قطع شده باشه و یا سرور کارایی لازم را نداشته باشه.
با این حال قبل از خرید حتما بپرسید و ببنید فروشنده راضی میشه به شما پشتیبانی داخل سرور هم بده یا نه
hoomanhpc2
May 22nd, 2013, 21:26
ممنون. شما شرکتی رو سراغ دارید که سرورهاش خوب باشن و همینطور مدیریت شده؟
novahost
May 22nd, 2013, 22:04
بسته به نوع کاری که میخوای کنی متفاوت هست
یکی میاد برای ***** شن میگیره یکی برای هاستینگ یکی برای سایت خودش یکی برای آپلود و دانلود و ....
شما نیازتون چیه؟
omid3rver
May 22nd, 2013, 22:11
ممنون
سلام
برای چه کاری می خواید؟
برای مدیریت سرور مجازی تون می تونید روی ما حساب باز کنید