ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نرم افزار وی ای پی برای ویندوز

amirwwe
May 21st, 2013, 17:16
با سلام
دنبال نرم افزاری برای دانلود ویژه در ویندوز هستم که بشه اکانت ساخت . اکانت اتوماتیک در تاریخ مشخص شده پاک شه
و امکانات مانند محدودیت سرعت و کانکشن و پهنای باند و ...
لطفا اگر رایگان یه همچین نرم افزار / اسکریپتی برای ویندوز هست بگین یا اگر کسی طراحی میکنه قیمت بده
ممنونb-)

hesam_vala
May 21st, 2013, 19:41
شما سرور ویندوز دارین یا هاست ویندوز ؟

amirwwe
May 21st, 2013, 19:44
ویندوز سرور ۲۰۰۳

hassan5099
May 21st, 2013, 19:46
سلام از طریق ftp
این هم اموزش
http://dl.videoplus.ir/ftp.flv

hesam_vala
May 21st, 2013, 19:51
راه ساده ترش اینه که Xampp نصب کنین ، تو اینترنت یا همین انجمن جستجو کنین میتونین ببینین چطوری میشه باهاش کار کرد میتونم بگم ساده ترین و راحتترین نرم افزار در این مورد هست

amirwwe
May 21st, 2013, 19:54
من میخام قابلیت ساخت اکانت داشته باشه و اتوماتیک اکسپایر شه

amirwwe
May 21st, 2013, 19:55
تاریخم میشه تعیین کرد ؟

hesam_vala
May 21st, 2013, 19:56
همه امکاناتی که شما میخوای تو xampp هست به راحتی میشه اکانت ساخت دسترسی معرفی کرد وقت اکسپایر شدن تعریف کرد و ...

amirwwe
May 21st, 2013, 20:00
ژمپ کار کردم به عنوان لوکال هاست اما والله یه همچین امکاناتیو ندیدم

p30pdf
May 21st, 2013, 20:31
با سلام
دنبال نرم افزاری برای دانلود ویژه در ویندوز هستم که بشه اکانت ساخت . اکانت اتوماتیک در تاریخ مشخص شده پاک شه
و امکانات مانند محدودیت سرعت و کانکشن و پهنای باند و ...
لطفا اگر رایگان یه همچین نرم افزار / اسکریپتی برای ویندوز هست بگین یا اگر کسی طراحی میکنه قیمت بده
ممنونb-)

سلام عرض ادب و خسته نباشید دوست گرامی در صورت تمایل میتونید با آیدی یاهو بنده که در زیر قرار میدم تماس داشته باشید میتونم شما رو راهنمایی کنم با تشکر.
ارادتمند : مسلم فلاح نیت My Yahoo ID : info.p30pdf

hesam_vala
May 21st, 2013, 20:53
امکان ساخت کاربر و گروه کاربری تو xampp هست و حتی میتونین براشون محدودیت سرعت هم تعریف کنین اگه لازمه خودم بهتون میگم از کجا ولی زمان اکساپیر شدن رو هم دیدم ولی الان یادم نمیاد کجاست

1000iran
May 21st, 2013, 22:43
امکان ساخت کاربر و گروه کاربری تو xampp هست و حتی میتونین براشون محدودیت سرعت هم تعریف کنین اگه لازمه خودم بهتون میگم از کجا ولی زمان اکساپیر شدن رو هم دیدم ولی الان یادم نمیاد کجاست
دوست عزیز اگر محبت کنید بگید یه دنیا ممنون میشم