ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : كسي از OnlineNIC دامنه ثبت مي كنه

sazsaz
May 21st, 2013, 11:50
عزيزان من نزديك به بيست دامنه دارم كه ديگه خسته شده ام
جايي كه ثبت كرده ام هر روز به خاطر درامد بيشتر يه حربه اي استفاده مي كنه متاسفانه نمي تونم حرفي هم بزنم چون پنلي از دامنه ها ندارم هر جه هست توي whmcs هست چند بار هم بهشون گفتم كسي جوابگو نبوده
الان براي تغيير دوتا آي پي مي گه بايد شما پول واريز كنيد
براي قفل كردن دامنه مي گه 10 تومن بايد واريز كنيد
حتي تغيير دي ان اس هم بايد پول بديم
من مونده ام با اين پول ها بعضي ها به كجا خواهند رسيد
من مونده ام دامنه اي كه 45 تومن ثبت كردم مالكش هستم يا نه
عزيزان هر كس دامنه از OnlineNIC فروش داره من انتقال بدم به اونجا
عزيزان خواهش مي كنم همه جا دامنه ثبت نكنن
تو را به حضرت عباس به همه اعتماد نكنيد

rominait
May 21st, 2013, 11:56
سلام
خوب شما مي تونيد در پنل خودتان ثبت كنيد
چه دامنه ir كه مي توانيد در شناسه نيك خود درخواست كنيد ثبت شود .
و چه دامنه هاي جهاني كه مي توانيد دامنه را با پنل دريافت كنيد.

چه دامنه ملي ir و چه جهاني خواستيد درخدتمتيم
دامنه آي آر را در شناسه خودتان ثبت مي كنيم و براي دامنه هاي جهاني پنل ارائه مي كنيم.

shivahost
May 21st, 2013, 12:02
می توانیم براتون با پنل کامل در resellerclub دامنه های شما را ثبت کنیم.

amirizadi
May 21st, 2013, 12:13
عزيزان من نزديك به بيست دامنه دارم كه ديگه خسته شده ام
جايي كه ثبت كرده ام هر روز به خاطر درامد بيشتر يه حربه اي استفاده مي كنه متاسفانه نمي تونم حرفي هم بزنم چون پنلي از دامنه ها ندارم هر جه هست توي whmcs هست چند بار هم بهشون گفتم كسي جوابگو نبوده
الان براي تغيير دوتا آي پي مي گه بايد شما پول واريز كنيد
براي قفل كردن دامنه مي گه 10 تومن بايد واريز كنيد
حتي تغيير دي ان اس هم بايد پول بديم
من مونده ام با اين پول ها بعضي ها به كجا خواهند رسيد
من مونده ام دامنه اي كه 45 تومن ثبت كردم مالكش هستم يا نه
عزيزان هر كس دامنه از OnlineNIC فروش داره من انتقال بدم به اونجا
عزيزان خواهش مي كنم همه جا دامنه ثبت نكنن
تو را به حضرت عباس به همه اعتماد نكنيد

در انلاین نیک پنل داریم

nivdata.com
May 21st, 2013, 12:22
دوست عزیز در online nic سالهاست که دامنه ثبت کرده و می کنیم . هیچ وقت هم هزینه ای بابت این چیزا نگرفتیم. ای دی آنلاین نیکمون هم مال 10 سال پیش هست . اگر تمایل داشتین در خدمتتون هستیم.

XHTML
May 25th, 2013, 12:54
به نظر من دامنت ها رو ترانسفر کن همه رو گو ددی و راحت شه پنل قدرتمندی هم برای اینجور چیزا داره
خیالتم راحت پرداختشم بگو یکی از دوستات و پرداختگر ها انجام بده

ekhtesasi
May 25th, 2013, 14:15
شما می تونید دامنه ها رو با استفاده از هندل نیک خودتون که پس از ثبت نام در irnic بهتون داده میشه داخل شناسه خودتون و به نام خودتون ثبت کنید.که اگر شما فقط هندل نیکتون رو به ما بدین بقیه کارا رو ما براتون انجام می دیم
هاستینگ اختصاصی - لیست سرویس‌ها (http://portal.ekhtesasi.com/cart.php?a=add&domain=register)

موفق باشید

nivdata.com
May 25th, 2013, 22:36
شما می تونید دامنه ها رو با استفاده از هندل نیک خودتون که پس از ثبت نام در irnic بهتون داده میشه داخل شناسه خودتون و به نام خودتون ثبت کنید.که اگر شما فقط هندل نیکتون رو به ما بدین بقیه کارا رو ما براتون انجام می دیم
هاستینگ اختصاصی - لیست سرویس‌ها (http://portal.ekhtesasi.com/cart.php?a=add&domain=register)

موفق باشید

دوست من چند وقته که ایرنیک دامنه بین المللی ثبت می کنه؟ ایشون میگن online nic نه ir nic