توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فرق CGI با Suphp و بالا رفتن لود سی پیو
Yas-Host
May 21st, 2013, 06:35
با سلام
مشکلی که اخیرا واسه ما پیش اومده اینه که لود سی پیو میره بالا و اونم به شدتی که هیچ کس تا بحال ندیده و باعث دان شدن سرور میشه که باید ریست بدیم
حتی تا 500ghz هم لود میره بالا (بعضی وقتا)
خیلی وقتا هم روی 11 یا 19 یا 22 هست!!
حالا وقتی که سرور رو ریست میکنیم از کنسول دقیقا یک ارور warring به ما میده اینقدر سریع هم رد میشه که متوجه ارورش نمیشی!
یکی از دوستان میگه که روی CGI تنظیم کردم لود اومد پایین ولی من خودم SUPHP رو بیشتر قبول دارم تا FastCGI بدلیل مسائل امنیتی
حالا دوستان شما نظرتون چیه؟
مشکل میتونه از کجا باشه؟
فقط بگم که مشکل از سایت ها نیست!!!
با تشکر
سنجری
majidisaloo1
May 21st, 2013, 10:38
روی سرور مجازی اگر باشه میتونه مشکل از قدرت هارد باشه
باز یک دسترسی بده اگر میخوای من برات یک چک کنم
با تشکر
عیسی لو
Yas-Host
May 21st, 2013, 11:33
روی سرور مجازی اگر باشه میتونه مشکل از قدرت هارد باشه
باز یک دسترسی بده اگر میخوای من برات یک چک کنم
با تشکر
عیسی لو
مرسی از لطفتون
یاهو تشریف بیارید باهم حرف بزنیم!
دوستان نظر دیگه ندارند؟
با تشکر
Yas-Host
May 21st, 2013, 13:44
کسی نیست؟
nginxweb
May 21st, 2013, 14:14
موقعی که Overload میکنه سرورتون با دستور top وضعیت رو ببینید و بررسی کنید ببینید کدام پروسه بیشترین مصرف رو داره که بتونید پیگیری نمایید.
اگر مصرف از آپاچی باشه به بهینه سازی یا استفاده از وب سرورهای قدرتمند تر مشکلتون حل خواهد گردید
majidisaloo1
May 21st, 2013, 15:44
موقعی که Overload میکنه سرورتون با دستور top وضعیت رو ببینید و بررسی کنید ببینید کدام پروسه بیشترین مصرف رو داره که بتونید پیگیری نمایید.
اگر مصرف از آپاچی باشه به بهینه سازی یا استفاده از وب سرورهای قدرتمند تر مشکلتون حل خواهد گردید
همیشه هم اون دستور جواب نمیده مثل همون مشکل من که سی پی یو مصرفی نداشت توی top اما لود روی 70-80 بود که با کانفیگ تیم configserver.com برطرف شد
Yas-Host
May 21st, 2013, 15:47
ولی باید بهتون بگم که اصلا پروسه زیادی نمیزه!!
فقط لود بالاست شدید
که حتی ssh هم باز نمیشه!
یعنی یه وضعیت ...
nginxweb
May 21st, 2013, 15:54
همیشه هم اون دستور جواب نمیده مثل همون مشکل من که سی پی یو مصرفی نداشت توی top اما لود روی 70-80 بود که با کانفیگ تیم configserver.com برطرف شد
نصب لایت اسپید اسمش کانفیگ نیست مجید خان پاک کردن صورت مسئلست
بنده هم میتونستم با litespeed واستون بالا بیارم همونطوری که قبلا کانفیگ کرده بودیم خدمتتون
مسئله اصلی روی اپاچی سرویس بوده که این مشکل پیش اومده است
به هرحال خوشحالم شدم که مشکلتون حل گردیده است
majidisaloo1
May 21st, 2013, 16:01
نصب لایت اسپید اسمش کانفیگ نیست مجید خان پاک کردن صورت مسئلست
بنده هم میتونستم با litespeed واستون بالا بیارم همونطوری که قبلا کانفیگ کرده بودیم خدمتتون
مسئله اصلی روی اپاچی سرویس بوده که این مشکل پیش اومده است
به هرحال خوشحالم شدم که مشکلتون حل گردیده است
فعلا حل نشده
الآن اومده بالا بدون مشل اما کار اصل این هست که میخواهیم این لایت اسپید را پاک کنیم و ورژن جدید را نصب کنیم که با کلود هم سازگاری کامل داشته باشد که دارم سعی میکنم این را پاک کنم که به مشکل با این configserver نخوریم اون ها این ورژن قدیمی رو ببینن داستان میشه:دی
این تجربه ای بود که این سری برام شد و اون این است که زمانی که شما روی لایت اسپید سوئیچ میشین اگر apache مشکل داشته باشد سرورتان به مشکل میخوره که اون هم هرچی تحقیق کردم به نتیجه نرسیدم چرا ! اما بالاخره کشف میکنم