ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب سیستم عامل یا نرم افزار کرک بر روی سرور های خارجی

payamkh59
May 21st, 2013, 00:27
با سلام

من یک سوال داشتم در مورد سرور های خارجی و اون اینکه اگر روی این سرور ها سیستم عامل کرک شده یا مثلاً ESX با سریال غیر معتبر نصب بشه آیا ممکنه که مشکلی پیش بیاد ؟؟ و کلاً روال به چه شکل است آیا همان شرکت مثل leaseweb نصب ESX و... را انجام می ده یا خودمون انجام می دیم؟ اگر ممکن است در مورد معتبر بودن سریال سیستم عامل و نرم افزار ها روی سرور های خارجی توضیح بدید این رو هم بگم که من یک مقدار تاره کار هستم

با تشکر

hassan5099
May 21st, 2013, 01:15
با سلام

من یک سوال داشتم در مورد سرور های خارجی و اون اینکه اگر روی این سرور ها سیستم عامل کرک شده یا مثلاً ESX با سریال غیر معتبر نصب بشه آیا ممکنه که مشکلی پیش بیاد ؟؟ و کلاً روال به چه شکل است آیا همان شرکت مثل leaseweb نصب ESX و... را انجام می ده یا خودمون انجام می دیم؟ اگر ممکن است در مورد معتبر بودن سریال سیستم عامل و نرم افزار ها روی سرور های خارجی توضیح بدید این رو هم بگم که من یک مقدار تاره کار هستم

با تشکر
سلام

6- از ایجاد مباحث مربوط به وارز - نال (null) - کرک (crack) - هک - اتک (حمله) مربوطه خودداری کنید .

Domain
May 21st, 2013, 02:12
در مورد ویندوز بعضی از dc ها سخت گیر هستند ولی در مورد esx تا به حال چیزی نشنیدم.