توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کدام هاستینگ تایید می شود ؟
Web4
May 20th, 2013, 22:14
سلام از موارد زیر کدام هاستینگ تایید می شود
:79:
1- روبینا سرور
2- پارس پک
3- irwebco
4- ایران دیتا هاست
اگر دوستان هاستینگ دیگری مد نظرشون هست و نماد تایید داره و سابقه درخاشنی هم داره اینجا افر بدن
downloaddl
May 20th, 2013, 22:20
آبتین وب
ای وب هاست یک روزه مشکل پیدا کرده اما عالیه
تی سرور (tobaserver) عالی هست فقط یکم پشتیبانیشون ضعبفه
یو اس آ هاست هم 3 ماه هست که جم کرده اما وقتی بود عالی بود
پارس پک واقعااااااا عالی هست همه چی تمومه
پارس وی پی اس دات نت ... چندین ساله مشنری هاست اشتراکیشون هستیم .... عالی هستن....
sarinoo
May 21st, 2013, 00:20
1- روبینا سرور
2- پارس پک
3- irwebco
4- ایران دیتا هاست
اگر دوستان هاستینگ دیگری مد نظرشون هست و نماد تایید داره و سابقه درخاشنی هم داره اینجا افر بدن
بنده قبلاً مشتری پارس پک بودم و خیلی خدمات خوبی داشتند اما الان خودم سرور دارم و هاست ارائه می دهم.اگر دوست داشتید خوشحال می شوم از هاستینگ ما استفاده نمایید.
khanihost.com
May 21st, 2013, 00:45
شیوا هاست. ولت سرور .انلاین سرور ..روبینا سرور
---سرور دهنده های هستن که عالی کار میکنن ;;)
Azarin Web
May 21st, 2013, 00:48
البته اینا رو هم قدیم تجربه کردم خیلی عالی بودن، الانم فکر کنم عالی هستن.
با پارس پک کار کردیم تایید میشن
MehrganWeb
May 21st, 2013, 10:31
سلام
روبینا سرور تایید میشه!
شما میتونید نظرات مشتریان ما رو در تاپیک درون امضاء مشاهده کنید
موفق باشید
تلفن : 01745835779
در کنار بزرگان وب پارسی همراه ما باشید!
paradiseserver
May 21st, 2013, 10:34
ولت سرور ( دانبال گردی تایید میشود )
Web4
May 21st, 2013, 18:27
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::: Up :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::
Bullet-Vps.us
May 21st, 2013, 18:39
1- روبینا سرور
2- پارس پک
3- irwebco
4- ایران دیتا هاست
irwebco و روبینا سرور تایید میشن .
shg.ir هم خیلی وقت پیش باهاشون کار کردیم حداقل 3 سال پیش ولی جناب امیر توحیدی مدیرش کاملا تایید میشه واقعا مردِ منصف و خوبیه .
hesam_vala
May 21st, 2013, 19:37
سایت های روبینا سرور ، ولت سرور و رسانگار (http://portal.rasanegar.com/cart.php) تایید میشن از لحاظ همه چیز حرف ندارن
liveserver
May 21st, 2013, 19:47
در داخل تاپیک های افر هاشون ...نظرات مشتریانشون رو جویا شید.
rasivell
May 21st, 2013, 23:22
راستش ما كه خسته شديم توي سه روز گذشته 3 تا شركت عوض كرديم همه يا با وردپرس كانفيگ نبودن و يا انيكه داوون ميدشن همه ، توي اين ليستي كه شما دادي هم 2 تاش دقيقا جز اونا هستن!! چي بگم!!
الانم نشستيم ذل زديم به مانيتور منتظر معجزه هستيم به خدا نميدونم چيكار كنم از كي بگيريم!!! پارس پك معركه بود ولي نميدونم چرا اونام همش داوون ميشد سرورشون! با وردپرس اصلا كانفيگ نيست هاستشون ! دنبال يه هاستم كه فقط كارش وردپرس باشه و بس !
shivahost
May 21st, 2013, 23:25
راستش ما كه خسته شديم توي سه روز گذشته 3 تا شركت عوض كرديم همه يا با وردپرس كانفيگ نبودن و يا انيكه داوون ميدشن همه ، توي اين ليستي كه شما دادي هم 2 تاش دقيقا جز اونا هستن!! چي بگم!!
الانم نشستيم ذل زديم به مانيتور منتظر معجزه هستيم به خدا نميدونم چيكار كنم از كي بگيريم!!! پارس پك معركه بود ولي نميدونم چرا اونام همش داوون ميشد سرورشون! با وردپرس اصلا كانفيگ نيست هاستشون ! دنبال يه هاستم كه فقط كارش وردپرس باشه و بس !
بیایید آخرین میزبان شما باشیم.
rasivell
May 21st, 2013, 23:45
بیایید آخرین میزبان شما باشیم.
چقدر شيرينه اين حرفتون .... برا ما شده يه آرزو! يه گروه جوون كه الان اين اروز رو دارن ، پيدا شدن اخرين ميزبان.. اگر باشه با چيزي بغير پول جبران ميكنيمش!
چقدر شيرينه اين حرفتون .... برا ما شده يه آرزو! يه گروه جوون كه الان اين اروز رو دارن ، پيدا شدن اخرين ميزبان.. اگر باشه با چيزي بغير پول جبران ميكنيمش!
اولا اینکه هر چقدر پول بدهید همانقدر آش می خورید! کیفیت خوب و پشتیبانی خوب برای ما هزینه دارد و شما هم باید هزینه آن را بپردازید.
ثانیا گران ندیده اید! پس ببینید: Windows 2008R2 Webhosting - میزبانی وب ویندوز 2008 (http://www.iranhost.com/Webhosting/)
rasivell
May 21st, 2013, 23:57
نه اينطور نيست.. شما به پر بازديد هاي بزرگ هم ميگي 70 ، به اوني كه مثل ما با 30 گيگ پهنا و 2 گيگ فضا و 11 تا يوزر حداكثر انلايني هم ميگيد 70 .. درسته خرج داره و بايد داده بشه ولي نه چند برابرش. ميدونيد مديريت فروش ميگه كه سود تو تعداده و نه در ميزان...! نميشه از يه نفر با اين بازديد 70 گرفت و بعد پلن تمام فول امكاناتتون هم 70 باشه! شما گفته مارو در نظرت داشته باش يه تغيري تو پلانت بده ببين چي ميشه فروشت! ما با اعتباري كه داريم خودمون همينجا ميشيم جارچي شما! 10000 تا مثل ما هست كه كارش لنگه و شما قيمت فول امكاناتت 70 تومانه در حالي كه ميشه يه تجديد نظر بكني و به ماهم اون تعم امنيت و كيفيتي كه ازش گفتيد رو بچشوني... فردا هم كه 20 هزار بازديد شد 2000 هزار بازم كنارتون باشيم و خودش بشه بزرگ ترين تبليغ. دور انديشي....
چي بگم كه دلم پره ....
shivahost
May 22nd, 2013, 00:01
نه اينطور نيست.. شما به پر بازديد هاي بزرگ هم ميگي 70 ، به اوني كه مثل ما با 30 گيگ پهنا و 2 گيگ فضا و 11 تا يوزر حداكثر انلايني هم ميگيد 70 .. درسته خرج داره و بايد داده بشه ولي نه چند برابرش. ميدونيد مديريت فروش ميگه كه سود تو تعداده و نه در ميزان...! نميشه از يه نفر با اين بازديد 70 گرفت و بعد پلن تمام فول امكاناتتون هم 70 باشه! شما گفته مارو در نظرت داشته باش يه تغيري تو پلانت بده ببين چي ميشه فروشت! ما با اعتباري كه داريم خودمون همينجا ميشيم جارچي شما! 10000 تا مثل ما هست كه كارش لنگه و شما قيمت فول امكاناتت 70 تومانه در حالي كه ميشه يه تجديد نظر بكني و به ماهم اون تعم امنيت و كيفيتي كه ازش گفتيد رو بچشوني... فردا هم كه 20 هزار بازديد شد 2000 هزار بازم كنارتون باشيم و خودش بشه بزرگ ترين تبليغ. دور انديشي....
چي بگم كه دلم پره ....
خیر اینطور نیست، سایت هایی پربازدید که الکسای زیر 1000 ایران هستند با هزینه 120 هزار تومان ماهانه میزبانی می کنیم و اگر سرور کشش نداشته باشد میزبانی نمی کنیم.
سایت هایی با الکسای بین 2000 و 1000 معمولا روی پلان 70 تومانی میزبانی می شوند و دیگر سایت ها روی پلان های معمولی.
البته باز هم بستگی به اسکریپت سایت و مصرف آن دارد که با مالک سایت ها به توافق می رسیم.
سایت شما چیست؟
ameri
May 22nd, 2013, 00:03
تمامی دوستانی که در این تاپیک پست دارن تایید میشن :x
rasivell
May 22nd, 2013, 00:05
/
خيلي سخت گير هستيد....
وردپرس.
سلطان هاستينگي كه توي 8 سال فعاليتمون ديديم اين سايته: mizbanwp.com حيف حيف و باز حيف كه ايميلاشون چند وقته اسپم ميشه و درست نميشه با اينكه اي پي هاي كل شركت رو عوض كردن! قيمت عاالي ، كيفيت عاالي ، يه بار نشد داوون بشه به خدا! ماهي يه بار ميرفتيم تو پنل و پولو واريز ميكرديم و يه تيكت ميزديم: خداقوت ميگفتيم.. نوش جونشون با اينكه پلن هاشون هم قيمت عااالي دارن ، اي پي اختصاصي با پشتيباني عالي بهمون ميدادن با ماهي 14 تومان! الانم اگر از ايميل چشم پوشي كنيم باز ميريم اونجا ولي تمام مكاتبات ما با ايميل اصلي سايته info - support و.. - توقع قيمت پايين نداريم ولي واقعا منصف بودن و فقط وردپرس كار ميكنن فقطط الحق كه تخصص دارن تست و روي ماهشون رو از همينجا ميبوسيم.
.
RoobinaServer
May 22nd, 2013, 01:12
/
خيلي سخت گير هستيد....
وردپرس.
سلطان هاستينگي كه توي 8 سال فعاليتمون ديديم اين سايته: mizbanwp.com حيف حيف و باز حيف كه ايميلاشون چند وقته اسپم ميشه و درست نميشه با اينكه اي پي هاي كل شركت رو عوض كردن! قيمت عاالي ، كيفيت عاالي ، يه بار نشد داوون بشه به خدا! ماهي يه بار ميرفتيم تو پنل و پولو واريز ميكرديم و يه تيكت ميزديم: خداقوت ميگفتيم.. نوش جونشون با اينكه پلن هاشون هم قيمت عااالي دارن ، اي پي اختصاصي با پشتيباني عالي بهمون ميدادن با ماهي 14 تومان! الانم اگر از ايميل چشم پوشي كنيم باز ميريم اونجا ولي تمام مكاتبات ما با ايميل اصلي سايته info - support و.. - توقع قيمت پايين نداريم ولي واقعا منصف بودن و فقط وردپرس كار ميكنن فقطط الحق كه تخصص دارن تست و روي ماهشون رو از همينجا ميبوسيم.
.
نمیخواستم در این تاپیک نظری بدم ولی خب نشد.
ببخشید دیگه نه 70 تومان نه 14 تومان شما.
فقط هزینه آیپی اختصاصی که به شما دادند اگر ایران و پارس انلاین باشه 10 تومنه ماهانه - تبیان و ... باشه حداقل 5 تومان هست.
خارج کشور هم 5 تا 10 تومان هست.
بعد هزینه هاستتون چی ؟
بنده نمیدونم سایت شما چی هست و چه جوری هست اما فکر کنم باید سنگین باشه. (البته به اون 11 تا آنلاین نمیاد سنگین باشه ولی به اون ترافیک 20-30 گیگ در ماه میاد ،اطلاعات دقیق ندادید و ندارم)
ولی اگر فرض بر نیمه سنگینم بکنیم هاست اگر برای این سایت با ماهی 5 تا 10 تومان و پشتیبانی 24 ساعته بخواهید واقعا ظلمه سود میزبان این وسط کجا هست ؟ :) خودتان اگر باشید چنین کاری میکنید ؟ :-| 8-|
با آمدن هر یک هاست روی سرور امنیت سرور کمتر میشود و در نتیجه پشتیبانی بیشتر میشود حالا بماند منابع سرور مصرف میشه و هزینه های دیگری هم در کار هست برای میزبان مطمئن باشید هاستینگی که در حالت عادی کار بکنه و بودجه ای از جایی نداشته باشد و همه چی نرمال پولی براش تمام بشه برای ادامه کارش جوری قیمت میده که بتواند دوام بیاورد.
باز هم میگم نمیخواستم نظر بدم ولی 14 تومان واقعا ظلمه و نشد چیزی نگم :)
یا حق
shivahost
May 22nd, 2013, 01:25
ببخشید دیگه نه 70 تومان نه 14 تومان شما.
همکار عزیز، پلان ویژه پربازدید ماهانه 70 هزار تومانی ما برای سایت هایی است که هیچ هاستینگ دیگری آن را میزبانی نمی کند! و کانفیگ vps یا vds هم برای آنها با قیمت پایینتر در نمیاد. مصرف به مراتب بالایی دارند و اگر روی این پلان قادر به میزبانی نباشند باید بفکر سرور اختصاصی باشند.
البته این پلان ویژه پربازدید تا 20 گیگ فضا دارد و بعدا برای هر 5 گیگ اضافه 5 هزار تومان به آن اضافه می کنیم. همچنین در صورت حجیم شدن دیتابیس و مصرف منابع بیشتر بصورت توافقی هزینه ماهانه 120 هزار تومان تعیین می شود. و اگر کشش نداشته باشیم مطمئن باشید سایت باید به سرور اختصاصی برود.
RoobinaServer
May 22nd, 2013, 01:34
همکار عزیز، پلان ویژه پربازدید ماهانه 70 هزار تومانی ما برای سایت هایی است که هیچ هاستینگ دیگری آن را میزبانی نمی کند! و کانفیگ vps یا vds هم برای آنها با قیمت پایینتر در نمیاد. مصرف به مراتب بالایی دارند و اگر روی این پلان قادر به میزبانی نباشند باید بفکر سرور اختصاصی باشند.
البته این پلان ویژه پربازدید تا 20 گیگ فضا دارد و بعدا برای هر 5 گیگ اضافه 5 هزار تومان به آن اضافه می کنیم. همچنین در صورت حجیم شدن دیتابیس و مصرف منابع بیشتر بصورت توافقی هزینه ماهانه 120 هزار تومان تعیین می شود. و اگر کشش نداشته باشیم مطمئن باشید سایت باید به سرور اختصاصی برود.
100% در ارائه سرویس شما شکی نیست. چون ما هم تو کار هستیم و میدونیم چی به چیه و هر کسی متناسب با پنلی که در اختیار کاربر میگذاره قیمتی میگذاره.
یا حق
sniper000man
May 22nd, 2013, 01:49
با سلام
ایران دیتا هاست نزدیک دو سال هست میشناسمش ویه جورای رفات دارم باهاش پسر گلیه خودم شاهد بودم نزدیک 600 خرج کرد که دیتا مشتریاش برگرده یه سرور مشرک داشتیم یه بلایی سرش اومد نزدیک 600 خرجش شد از نظر فنیم تاییدش میکنم تازگیا هم یه سرور 64 کور از یس اپ گرفتن فکر کنم سایتهاشونو رو اون میزبانی میکنن پسر گلیه پوریا
با تشکر
iranistar
May 22nd, 2013, 03:00
abtinweb.com
خیلی عالی بوده تا الان
هرچی سایت داشتم بردم روی سرور این شرکت
rasivell
May 22nd, 2013, 18:31
نميدونم چرا يا لحن من مشكل داره و يا مساله چيز ديگه ايه تا سرويس ميخوام و يا چيزي ميگم سريع در برابرم موضع ميگرن ، بدبختيه ها باور كنيد خريد هم ميرم سكوت ميكنم هر چي ميگه نه تخفيف ميخوام نه چيزي!!
من يه مثال زدم دوستان و الا 14 تومان الان يه پفك نمكي هم نميدن! اينجا تاپيك معرفي سرويس خوبه منم اون سايتو معرفي كردم بريد بپرسيد ببينيد ميده يا خير بنده هم كريمي هستم بگيد ايشون همچين ادعايي كرده ببينيد دروغه يا راست!
نميگم 14 كسي بده من فقط يه حرف زدم و توضيح دادم ! مگه ايشون گفتن 70 تومان ما داديم؟؟ كه حالا 14 تومان رو ايشون بگيرن! سرويس ما فكر نكنم از ماهي ديگه 20 تومان حالا 4 الي 5 تومان بالاتر پايين تر ، بخواد گرفته بشه ، 30 گيگ فشا داريم چون يه 4 تا دونه عكس بيشتر رو هاست هست كه لود ميشه ، 11 تا درعااالي ترين حالت يورز انلاين داريم! 2 گيگ فضا ميخوايم ولي كلا 200 مگابايت كل سايت ماست! اي پي اختصاصي ميخوايم چون روي مساله اي تمركز داريم كه نياز به اي پي اختصاصي داره و كيفيتتش رو اين تضمين ميكنه! 20 هزار بازديد داريم چون مقاله هامون طوريه كه هر كي مياد از مقاله سال 88 ما ميخونه تا همين ديروزيه! پس بازديد ميره بالا! حالا شما حساب كن ببين ظلم به ماست يه بخوايم 30 پول هاست بديم مثلا در حالي كه 25 سرور مجازي ميدن حالا مديريتش هم از پسش بر ميام تا حدودي چون 2 تا ديگه سررو داريم ، و يا نه همون حدودا 20 الي 25 هاست بگيريم! ببين ما داره بهمون ظلم ميشه يا قيمت ها تنده
shivahost
May 22nd, 2013, 18:42
نميدونم چرا يا لحن من مشكل داره و يا مساله چيز ديگه ايه تا سرويس ميخوام و يا چيزي ميگم سريع در برابرم موضع ميگرن ، بدبختيه ها باور كنيد خريد هم ميرم سكوت ميكنم هر چي ميگه نه تخفيف ميخوام نه چيزي!!
من يه مثال زدم دوستان و الا 14 تومان الان يه پفك نمكي هم نميدن! اينجا تاپيك معرفي سرويس خوبه منم اون سايتو معرفي كردم بريد بپرسيد ببينيد ميده يا خير بنده هم كريمي هستم بگيد ايشون همچين ادعايي كرده ببينيد دروغه يا راست!
نميگم 14 كسي بده من فقط يه حرف زدم و توضيح دادم ! مگه ايشون گفتن 70 تومان ما داديم؟؟ كه حالا 14 تومان رو ايشون بگيرن! سرويس ما فكر نكنم از ماهي ديگه 20 تومان حالا 4 الي 5 تومان بالاتر پايين تر ، بخواد گرفته بشه ، 30 گيگ فشا داريم چون يه 4 تا دونه عكس بيشتر رو هاست هست كه لود ميشه ، 11 تا درعااالي ترين حالت يورز انلاين داريم! 2 گيگ فضا ميخوايم ولي كلا 200 مگابايت كل سايت ماست! اي پي اختصاصي ميخوايم چون روي مساله اي تمركز داريم كه نياز به اي پي اختصاصي داره و كيفيتتش رو اين تضمين ميكنه! 20 هزار بازديد داريم چون مقاله هامون طوريه كه هر كي مياد از مقاله سال 88 ما ميخونه تا همين ديروزيه! پس بازديد ميره بالا! حالا شما حساب كن ببين ظلم به ماست يه بخوايم 30 پول هاست بديم مثلا در حالي كه 25 سرور مجازي ميدن حالا مديريتش هم از پسش بر ميام تا حدودي چون 2 تا ديگه سررو داريم ، و يا نه همون حدودا 20 الي 25 هاست بگيريم! ببين ما داره بهمون ظلم ميشه يا قيمت ها تنده
اگر شما حدود 10 آنلاین نهایتا دارید شاید پلان 2 گیگ 11 هزار تومانی ما هم جوابگو باشد. چون سایت شما پربازدید محسوب نمی شود!
سایت شما چیست که بررسی کنیم؟ آمار وبگذر دارید؟
rasivell
May 22nd, 2013, 19:07
اگر شما حدود 10 آنلاین نهایتا دارید شاید پلان 2 گیگ 11 هزار تومانی ما هم جوابگو باشد. چون سایت شما پربازدید محسوب نمی شود!
سایت شما چیست که بررسی کنیم؟ آمار وبگذر دارید؟
پ. خ شد
(قبل ااز پارس پك داشتيم فقط كانفيگ هاستشون با وردپرس سازش نداشت با دوست خوبم اقاي عليرضا مجيدي (يك پزشك) صحبت كردم اونم مثل من هم عقيده بود از اونجا رفتيم ، الان شيطون داره باز وسوسه ميكنم بريم اونجا!شايد درست شده باشه :59: )
Web4
May 22nd, 2013, 19:20
من از خیلی ها خواستم بخرم ولی {چون فایل های کم حجم حداکثر 4 مگابایت} توی هاست اصلی اپلود میکنم . قبول نمیکنن
پارس پک هم دیدم. قوانین جالبی ندارند (:|
shivahost
May 22nd, 2013, 19:30
پ. خ شد
همچین نوشتید پ خ شد فکر کردم جواب سوالات ما را در مورد آمار وبگذر و سایتتون پ خ کردید!
rasivell
May 22nd, 2013, 19:41
همچین نوشتید پ خ شد فکر کردم جواب سوالات ما را در مورد آمار وبگذر و سایتتون پ خ کردید!
ببخشيد ما توي پرشين تولز خيلي فعاليت داريم و اونجا اين مرسومه... عادته!! ما يه چيز خيلي خاص و كاستومايز و ميشه گفت اختصاصي واسه امارمون داريم كه اگر در ميليون يكي اشتباه كنه طراحش رو ميكشم ! :d پس وبگذر رو مبنا قرار نميديم: صداقت!! ما ميخوايم كار كنيم قرار نيست به كسي دروغ بگيم ، چرا بيام بازديدي كه هست رو الكي كم بگم 4 روز ديگه خودم به مشكل بخورم؟؟ ما كارمون كاملا 2*2=4 تاس ! يعني رو حساب كتاب و كاملا روان، اقا سايت شما رشد كرده انتقالش بديد به هاست بالاتر: جواب ما : چشم! و همينطور هم از طرف مقابل انتظار داريم يعني هر چي ميخوايد بپرسيد امار ميديم بهتون ، تخدي از اون شد شكنجه با شما!
(فرا ديتا گفته ميزباني ميكنيم فعلا با سرعتي اهسته دارن پاسخ ميدن ببينيم به كجا ميرسه ! كاش يه جا باشه اولين و اخرين بشه)
RayanDade
May 22nd, 2013, 19:46
خیلی جالبه باید اسم این انجمن رو بزاریم وب هاست جنگ
آخر صفحه هر تاپیک رو نگاه کنیم یه بحث و مشکلی هست.
بهتره یکم بیخیال باشیم شاید یکی حرفی میزنه از روی منظور نباشه و هرچی سر زبونش میاد میگه نباید تا یه چیزی میشه طوری رفتار کنیم که طرف مقابل به طرفمون جبهه بگیره.
البته ما کوچیک همتون هم هستیم قصد توهین و ... به هیچ شخصی نداشتیم نظر شخصی بود
به امید روزی خوش
seecurity
May 22nd, 2013, 21:40
هاست ایران با کیفیت خواستید در خدمتیم
zio
May 26th, 2013, 03:04
چه جالب اگه من میخواستم از شیوا هاست بخرم و سایتمو ببرم روش باید 70 میدادم ولی از پردیس هاستینگ 16 گرفتم و سی پی یو اختصاصی داده اند فضا 10 و پهنا 250 گیگ.
و سی پی یو همش روی صفر هست !
به نظرم از جاهایی هاست بخرید که سابقشون زیاد هست ودلیل این که اروزن میدن یوزرهاشون زیاد میشه هر روز به احتمال براشون میصرفه....
shivahost
May 26th, 2013, 03:17
چه جالب اگه من میخواستم از شیوا هاست بخرم و سایتمو ببرم روش باید 70 میدادم ولی از پردیس هاستینگ 16 گرفتم و سی پی یو اختصاصی داده اند فضا 10 و پهنا 250 گیگ.
و سی پی یو همش روی صفر هست !
به نظرم از جاهایی هاست بخرید که سابقشون زیاد هست ودلیل این که اروزن میدن یوزرهاشون زیاد میشه هر روز به احتمال براشون میصرفه....
ما به شما قیمت دادیم؟ در حالی که اصلا نمی دانیم سایت شما چیست؟
پلان های میزبانی ما از ماهانه 2500 و 8000 و 11000 و .... و 25000 و 70000 تومان هست و بسته به سایت شما پلان انتخاب میشه.
می تونستید از iranhost.com هم بخرید که سابقه بسیار بیشتری از پردیس هاستینگ دارند ولی قیمت هاشون : Windows 2008R2 Web Hosting Features - امکانات میزبانی وب ویندوز 2008 (http://www.iranhost.com/webhosting/detail.aspx)
در هر صورت امیدوارم از سرویسی که تهیه کردید راضی باشد چون ایشان هم همکار محترم ما هستند.
zio
May 26th, 2013, 03:29
ما به شما قیمت دادیم؟ در حالی که اصلا نمی دانیم سایت شما چیست؟
پلان های میزبانی ما از ماهانه 2500 و 8000 و 11000 و .... و 25000 و 70000 تومان هست و بسته به سایت شما پلان انتخاب میشه.
می تونستید از iranhost.com هم بخرید که سابقه بسیار بیشتری از پردیس هاستینگ دارند ولی قیمت هاشون : Windows 2008R2 Web Hosting Features - امکانات میزبانی وب ویندوز 2008 (http://www.iranhost.com/webhosting/detail.aspx)
در هر صورت امیدوارم از سرویسی که تهیه کردید راضی باشد چون ایشان هم همکار محترم ما هستند.
هیچ کس قیمتی که ایران هاست زده به اون اندازه پول نداره بده کسایی میتونن بدن که درامد دارن از سایتشون.... یا بچه پولدارن... :d
من فقط قیمتاتونو گفتم یکم بالاست....
انشاالله شماهم روز به روز پیشرفت کند الانم جزء بهترین ها هستید :53: