داستان از اونجا شروع شد که بازدید سایت من روز به روز رو به افزایش هست ولی در کنارش مشکلات زیادی رو متحمل دارم میشم!!
سایت من وردپرسی هست و بازدیدش روزانه 23 هزار IP یکتا و 55 هزار بازدید کلی.
به دلیل فشار روی CPU های جناب نت افراز دم به دیقه اخطار میاد که CPU جون نداره افزونه کش رو نصب کنید.
افزونه سوپر کش با پلاگین های آمار مشکل داره و وقتی نصبش کنم آمارگیر فوت میکنه!!
نصبش هم نکنم اخطار میدن.
ماهانه 29 هزار تومان پرداخت میکنم اما خیلی اذیت میکنند.
میخواستم ببینم از دوستان کسی هست که یه هاست بی نقص و قدرتمند با پشتیبانی عالی بهم معرفی کنه؟
این مشخصات سایت بنده هست:
CMS وردپرس
پهنای باند مصرفی حدود 500 گیگابایت و بیشتر (هاستیگ ها نوشتند نامحدود اما همه اش کشکه! و بازم حسابش میکنند)
فضا حدود 15 گیگ
بازدید روزانه 23 هزار آی پی
میخوام سرعت سرور بالا باشه و انقدر گیر الکی داده نشه.
حاضرم تا 60 هزار تومان در ماه هزینه کنم.
در حال حاضر دارم به i-whost مذاکره میکنم اما فکر میکنم اونا موافقت نکنند با این هزینه که اگر نکنند میجبورم افزونه سوپرکش رو نصب کنم و باز نت افراز ضعیف بسر کنم.
منتظر پاسخ های مفید هستم.
لطفا PM ندید و توی همیجا پاسخ بدید چون به خاطر PM های زیادی که ارسال میشه پاسخ نمیتونم بدم.
shivahost
May 20th, 2013, 14:14
دوست عزیز شما افزونه های آمارگیر وردپرس را حذف کنید و از سرویس گوگل و و بگذر در کنار هم استفاده کنید. پر مصرفترین افزونه های وردپرس همین آمارگیر ها هستند.
پس از حذف آمارگیر در صورت تمایل با مبلغ ماهانه 70 هزار تومان سایت شما را میزبانی می کنیم. تنظیم افزونه های کش و .... هم خودمان برای شما انجام می دهیم.
ممکن است در صورت دادن بلوک تبلیغاتی مورد نظر ما در سایت خود تخفیف قابل توجهی بدهیم.
دوست عزیز شما افزونه های آمارگیر وردپرس را حذف کنید و از سرویس گوگل و و بگذر در کنار هم استفاده کنید. پر مصرفترین افزونه های وردپرس همین آمارگیر ها هستند.
پس از حذف آمارگیر در صورت تمایل با مبلغ ماهانه 70 هزار تومان سایت شما را میزبانی می کنیم. تنظیم افزونه های کش و .... هم خودمان برای شما انجام می دهیم.
ممکن است در صورت دادن بلوک تبلیغاتی مورد نظر ما در سایت خود تخفیف قابل توجهی بدهیم.
من اصلا نیازی به آمارگیر ندارم. فقط میخوام تعداد بازدید پست ها نشان داده شود. همین
آمارگیر سایت من وبگذر هست. منظورم از آمارگیر نمایش میزان بازدید از پست ها، پربازدیدترین پست ها و... هست.
من از افزونه PostView استفاده میکنم.
چون وقتی افزونه کش نصب بشه دیگه PostView کار نمیکنه
shivahost
May 20th, 2013, 14:18
من از افزونه PostView استفاده میکنم.
بدترین افزونه وردپرس هست! شاید با غیر فعال کردن آن همین سرویس فعلی شما هم جوابگو باشد!
DeluxePC
May 20th, 2013, 14:19
بدترین افزونه وردپرس هست! شاید با غیر فعال کردن آن همین سرویس فعلی شما هم جوابگو باشد!
خب به جاش چی استفاده کنم؟
shivahost
May 20th, 2013, 14:21
خب به جاش چی استفاده کنم؟
هیچی! این افزونه ها کوئری های دیتابیس ایجاد می کنند که در سایت های پربازدید فقط دردسر ایجاد می کنند.
DeluxePC
May 20th, 2013, 14:22
خب پس سایت هایی مثل میهن دانلود و دانلودها برای نمایش میزان بازدید، از چی استفاده میکنند؟
راه حل بدید.
shivahost
May 20th, 2013, 14:26
خب پس سایت هایی مثل میهن دانلود و دانلودها برای نمایش میزان بازدید، از چی استفاده میکنند؟
راه حل بدید.
سرور کاملا اختصاصی
DeluxePC
May 20th, 2013, 14:31
سرور اختصاصی ماهانه چقدر در میاد؟
shivahost
May 20th, 2013, 14:41
سرور اختصاصی ماهانه چقدر در میاد؟
خوبش بالای 300 تومان.
syncronet
May 20th, 2013, 14:43
آماری که ارایه کردین در مورد هاستتون جالب هست. اگر که اشتباه نکنم شما در حال حاضر از سرویس الماس 1 نت افراز استفاده می کنید (ماهیانه ۲۹۰۰۰ تومان). تا اونجابیکه من الان چک کردم در مشخصات این سرویس در سایت این هاستینگ حداکثر بازدید روزانه این سرویس 15 هزار IP هست. ولی شما الان با 23 هزار IP از سرویسشون استفاده می کنید بعد تازه از نظر شما هاست ضعیفی هستند در حالیکه ظاهرا سایت شما با وجود 50 درصد اضافه مصرف اعلام شده از مشخصات سرویس هنوز در حال میزبانی شدن هست. در مورد افزونه Postviews هم حق با دوستان هست اگر قصد دارید بدون حذف کردن این افزونه سایت پربازدید داشته باشید بهتر هست قید هاست اشتراکی رو بزنید و از سرور اختصاصی استفاده کنید (چون کوئری های این افزونه وحشتناک سنگین هستند و برای کارایی درست این افزونه می بایست قید افزونه های کش رو بزنید که این خودش یعنی مصرف منابع بیشتر برای یک سایت پربازدید).
dertgtr
May 20th, 2013, 15:21
انجمن (http://www.webhostingtalk.ir/forum.php)
بخش آموزشی (http://www.webhostingtalk.ir/f5/)
هاست اشتراکی (http://www.webhostingtalk.ir/f9/)
سوالات و مشکلات (http://www.webhostingtalk.ir/f58/)
یک هاست قدرتمند معرفی کنید. از بلاتکلیفی خسته شدم.
جای مناسبی درخواست ندادید اینجا نمیشه افر داد در بخش درخواست هاست پست بزنید در خدمتیم
i-whost
May 20th, 2013, 15:22
در بخش آموزش تاپیک زدید
parsvps
May 20th, 2013, 15:48
سلام
در بخش درخواست هاست اشتراکی تاپیک بزنید تا به شما افر مناسبی بدهیم
rapfather
May 20th, 2013, 15:50
در خدمتیم
شا اول یه لوگو درست حسابی برا سایتت بساز بعد به فکر میزبانی از سایت پربازدید باش
shahintak
May 20th, 2013, 18:07
شا اول یه لوگو درست حسابی برا سایتت بساز بعد به فکر میزبانی از سایت پربازدید باش
اجازه دخالت در این امور ندارین
حد کلام خودتون بدونین
bargh4ever
May 20th, 2013, 18:18
با سلام
1 هفته بهتون تست میدیم.
rapfather
May 21st, 2013, 01:36
اجازه دخالت در این امور ندارین
حد کلام خودتون بدونین
سایت پربازدید یعنی چندسال زحمت و..........
مشخصا اگر چنین سایتهایی رو شما میزبانی کنید بعد مدتی زحمت شخص مورد نظر به باد میره
کسی میاد آفر برا سایت پربازدید میده که قالبش ریپ نباشه و حداقلش یکم خرج سایت خودش کرده باشه که شما این جداقل هارو هم ندارید
من تو امور شما دخالت نکرد فقط خواستم کمکی به دوستون کرده باشم که بعدا پشیمون نشه
hassan5099
May 21st, 2013, 01:44
داستان از اونجا شروع شد که بازدید سایت من روز به روز رو به افزایش هست ولی در کنارش مشکلات زیادی رو متحمل دارم میشم!!
سایت من وردپرسی هست و بازدیدش روزانه 23 هزار IP یکتا و 55 هزار بازدید کلی.
به دلیل فشار روی CPU های جناب نت افراز دم به دیقه اخطار میاد که CPU جون نداره افزونه کش رو نصب کنید.
افزونه سوپر کش با پلاگین های آمار مشکل داره و وقتی نصبش کنم آمارگیر فوت میکنه!!
نصبش هم نکنم اخطار میدن.
ماهانه 29 هزار تومان پرداخت میکنم اما خیلی اذیت میکنند.
میخواستم ببینم از دوستان کسی هست که یه هاست بی نقص و قدرتمند با پشتیبانی عالی بهم معرفی کنه؟
این مشخصات سایت بنده هست:
CMS وردپرس
پهنای باند مصرفی حدود 500 گیگابایت و بیشتر (هاستیگ ها نوشتند نامحدود اما همه اش کشکه! و بازم حسابش میکنند)
فضا حدود 15 گیگ
بازدید روزانه 23 هزار آی پی
میخوام سرعت سرور بالا باشه و انقدر گیر الکی داده نشه.
حاضرم تا 60 هزار تومان در ماه هزینه کنم.
در حال حاضر دارم به i-whost مذاکره میکنم اما فکر میکنم اونا موافقت نکنند با این هزینه که اگر نکنند میجبورم افزونه سوپرکش رو نصب کنم و باز نت افراز ضعیف بسر کنم.
منتظر پاسخ های مفید هستم.
لطفا PM ندید و توی همیجا پاسخ بدید چون به خاطر PM های زیادی که ارسال میشه پاسخ نمیتونم بدم.
سلام خودتان یه وی پی اس بگیرید و دایرکت ادمین لایف تایم
بهترین گزینه هست
shahintak
May 21st, 2013, 01:56
سایت پربازدید یعنی چندسال زحمت و..........
مشخصا اگر چنین سایتهایی رو شما میزبانی کنید بعد مدتی زحمت شخص مورد نظر به باد میره
کسی میاد آفر برا سایت پربازدید میده که قالبش ریپ نباشه و حداقلش یکم خرج سایت خودش کرده باشه که شما این جداقل هارو هم ندارید
من تو امور شما دخالت نکرد فقط خواستم کمکی به دوستون کرده باشم که بعدا پشیمون نشه
شما دارین به من و همکاران من که در پشتیبانی سایت تلاش میکنن توهین میکنن و سایت مارو زیر سوال میبرین
یک نفر پیدا کنین که از سرعت پاسخگویی پشتیبانی یا از کیفیت هاست ناراضی باشه مشتری ها ما 60% از این انجمن هستن
یک نفر پیدا کنید که در این مدتی که با ما بودن یک مگ از اصلاعات سایتشون پاک شده باشه یا به خاطر اشتباه ما از دست رفته باشه
مشتری داشتیم 5 روز پشت سر هم بک آپ 24 ساعت پیش خواستن دادیم
این رو برای همان دوستانی که شما گفتن میگم هر 24 ساعت از تمامی سایت ها در 3 هارد متفاوت بک آپ گرفته میشه از تمامی هاست ها ایران ،کانادا ، آمریکا و هاست آلمان خودمون که ارائه میدیم
برای شخصیت خودتون احترام قائل باشین اگر دارین
این بحث هم اگر ادامه و باز هم به سایت مارو زیر سوال ببرین طور دیگری با شما برخورد خواهیم کرد
DeluxePC
May 21st, 2013, 10:15
اینجا چه خبره؟ اصلا معلوم نیست به حرف کی گوش کنم. طرز جواب دادن ها، نحوه برخورد و....... از اون طرف نت افراز دم به دیقه اخطار و قطعی و..... عجب گیری کردیم. کسی نیست به یازی ما برسه؟ ضمنا من مفصل به i-whost توضیحات رو ارسال کردم گفتند چند ساعت دیگه جواب میدیم. الان رفتم گفتم جواب من چی شد؟ تازه میگن دوباره درخواستتون رو ابلاغ کنید. رفتم دوباره ابلاغ کنم دیدم کلا اکانت من پاک شده بود و اصلا لاگین نمیکرد که دوباره بپرسم. هیچ معلوم نیست چی به چیه و چه خبره. ضمنا دیدم یکی از دوستان نوشته الماس 1 استفاده میکنی و دو فورت و نیمت هم باقیه. خدمتت باید بگم که الماس 2 هم توانایی کشش سایت من رو نداره وگرنه نیازی به گفتن شما نبود که بخوام ارتقاء بدم. اینجا معلوم نیست کی راست میگه کی دروغ میگه. کمکککککککککککک
Ashkankamangar.ir
May 21st, 2013, 10:21
دوست عزیز خودتونو تو دردسر نندازید
خوتون انگار عاشق دربدر شدنید
استاد ما یعنی مجید زمانی به شما آفر دادند
خب همونو خریداری کنید
parsvps.net
DeluxePC
May 21st, 2013, 10:29
دوستان مجید زمانی کیه؟
Ashkankamangar.ir
May 21st, 2013, 16:48
دوستان مجید زمانی کیه؟
آقای مجید زمانی
parsvps.net
paradiseserver
May 21st, 2013, 17:26
استاد مجید زمانی کارشون عالی هست از ایشون تهیه کنید
gozal2
May 25th, 2013, 21:08
من از ایشون خرید کردم وبسیارراضی هستم از ایشون
shahintak (http://www.webhostingtalk.ir/member/29238/) www.webhost84.org (http://webhost84.org/)خدا به کارو کسبش خیرو برکت بده
gozal2
May 25th, 2013, 22:24
من حقیقتو گفتم حالا جریان شمارو خبر ندارم ببخشید شرمنده نمیدونستم ناراحت میشین
Faraz4u
May 25th, 2013, 23:45
من پیشنهاد میکنم شما وی پی اس بگیری خیالت راحت باشه
om!d-D
May 26th, 2013, 01:06
سرویس از xlhost آمریکا با کیفیت خوب براتون یه پلن جدا ایجاد میکنیم که متناسب بازدید شما منابع رو افزایش بدیم و هزینه اضافی هم نخواهید بدید . سرویس ارزون نمیدیم با توجه به سایتتون ، اما تا جایی که بشه میتونید منابع مورد نیازتون رو تامین کنید..
با بخش فروش تماس بگیرید ، ضمن پیشنهاد برای غیرفعال سازی افزونه مربوطه
مشخصات سرویس ها:
امنیت
سرعت
اطمینان خاطر
مجهز به Anti Sheller CXS
بکارگیری هاردهای پرسرعت SSD به جای هاردهای معمولی
بکاپ گیری روزانه/هفتگی و ماهانه در سرور مجزا
مجهز به Antivirus , Exploit Scanner , Firewall
میزبانی بر روی وب سرور Litespeed
دیتاسنتر معظم XLhost آمریکا(یکی از پایدارترین دیتاسنترهای دنیا)
مانیتورینگ شبانه روزی و 24 ساعته کلیه سرویسها
سیستم عامل لینوکس ابری Cloudlinux
هفت روز گارانتی عودت وجه
آپتایم 99.99 درصد
کنترل پنل cPanel
انتقال رایگان سایتها
پهنای باند و کلیه امکانات نامحدود
پرداخت آنلاین و تحویل فوری | | پشتیبانی دوشیفت کاری با ایمیل ، چت آنلاین ، تیکت و تلفن || دارای نماد اعتماد الکترونیکی
قیمتهای استثنایی ضمن تضمین کیفیت سرویس ها با بیش از سه سال سابقه درخشان:
جزئیات پنل های میزبانی وب لینوکس استاندارد | روز وب.کام (http://www.roozweb.com/hosting) هاست لینوکس استاندارد
جزئیات هاستهای لینوکس حرفه ای | روز وب.کام (http://www.roozweb.com/prohosting) هاست لینوکس حرفه ای
جهت مشاوره و درخواست فقط از طریق سایت روزوب اقدام نمایید(ممکن است درخواست شما در این تاپیک توسط ما دیده نشود)
فال
May 26th, 2013, 10:27
حوصله ی نوشتن نداشتم اما وقتی یکی مثل خودمو می بینم دوس ندارم مثل من بدبختی بکشه سر هاست و سرور مجازی مزخرف
رسانگار یک هاستینگ کاملا شناخته شده و معتبر هست (در این انجمن هم آفر دارن، آقای صالحی) من تا الان ازشون ناراضی ندیدم نه اینجا نه جاهای دیگه
با سخت افزار بروز ( هارد ssd و ... ) و نرم افزار و پشتیبانی عالی و از همه مهمتر
پلن های سایتهای پربازدید دارای سی پنل (11.3) هستند (به نظر من توو این رنج از vps هم بهتر هستند از لحاظ کیفیت و قیمت)
من خوشم میاد که حرص و طمعکار نیستند، کاربلد هستند و قیمت هاشونم علرغم کیفیت درجه یکشون واقعا منصفانه هست
من نه آفر هستم نه هاست فروش، دنبال تبلیغات این و اون نباش، بگرد اگه ناراضی با دلیل منطقی پیدا کردی ازشون هاست نگیر
DeluxePC
May 26th, 2013, 12:25
هزینه برای شما ارسال شده که اطلاع دادید زیاد هست حالا چطور در پست اول ذکر کردید تا 60 جای سوال دارد
هفته اخیر یک جابجایی داشتیم و عضویت و تیکت هم بسته بوده شما چطور عضو شدید جای سوال دارد
در خدمتیم پیشنهاد دوستان بررسی کنید ما هم ارسال کردیم
قصد پاسخ به شما رو نداشتم اما وقتی شما از همین الان دارین به من اتهام میزنید چه برسه سایتم رو منتقل کنم روی هاست شما و بعد یه مشکلی پیش بیاد و بگید مشکل از خودتون هست و جای سوال دارد!!
قبلش بگم که در حال حاضر سایت من روی سرور پارس وی پی اس هست.
اما اینکه گفتید چظور عضو شدم. بنده آرشیو پاسخ های همکاران شما در ایمیلم هست و با سند میتونم ثابت کنم که قبل از پاک کردن اکانت من، در سایت شما عضو شده بودم!!
بازم جای سوال هست بفرمائید تا پاسخ بدم.
DeluxePC
May 26th, 2013, 12:26
من پیشنهاد میکنم شما وی پی اس بگیری خیالت راحت باشه
خواستم VPS بگیرم گفتند که باید هزینه لایسنس CPanel رو بدید که به صرفه نیست.
DeluxePC
May 26th, 2013, 12:32
حوصله ی نوشتن نداشتم اما وقتی یکی مثل خودمو می بینم دوس ندارم مثل من بدبختی بکشه سر هاست و سرور مجازی مزخرف
رسانگار یک هاستینگ کاملا شناخته شده و معتبر هست (در این انجمن هم آفر دارن، آقای صالحی) من تا الان ازشون ناراضی ندیدم نه اینجا نه جاهای دیگه
با سخت افزار بروز ( هارد ssd و ... ) و نرم افزار و پشتیبانی عالی و از همه مهمتر
پلن های سایتهای پربازدید دارای سی پنل (11.3) هستند (به نظر من توو این رنج از vps هم بهتر هستند از لحاظ کیفیت و قیمت)
من خوشم میاد که حرص و طمعکار نیستند، کاربلد هستند و قیمت هاشونم علرغم کیفیت درجه یکشون واقعا منصفانه هست
من نه آفر هستم نه هاست فروش، دنبال تبلیغات این و اون نباش، بگرد اگه ناراضی با دلیل منطقی پیدا کردی ازشون هاست نگیر
خیلی ممنون که وقت گذاشتید و نوشتید.
من از کجا میتونم لیست سرویس های این شرکت رو ببینم؟
DeluxePC
May 26th, 2013, 17:36
برای سفارش باید عضو بشیم؟ چون وارد این صفحه نمیشه:
http://www4.rasanegar.com/hosting/high-traffic.html
delta
May 26th, 2013, 19:49
آقای صالحی (رسانگار ) 100 درصد تایید میشوند.. بعد هاست دل سایتهای بزرگ رو ایشون پشتیبانی میکنند.. خود ما هم سایتمون که پربازدید هست و ایشون میزبانی میکنه و انصافا خوب بوده..قیمتش کمی بالاست اما برای رضایت داشتن و راحتی خیال میصرفه...
پردازش ابری | هاست ابری | سرور اختصاصی | سرور مجازی | طراحی و گسترش نرم افزار (http://www4.rasanegar.com/)
DeluxePC
May 26th, 2013, 19:52
آقای صالحی (رسانگار ) 100 درصد تایید میشوند.. بعد هاست دل سایتهای بزرگ رو ایشون پشتیبانی میکنند.. خود ما هم سایتمون که پربازدید هست و ایشون میزبانی میکنه و انصافا خوب بوده..قیمتش کمی بالاست اما برای رضایت داشتن و راحتی خیال میصرفه...
پردازش ابری | هاست ابری | سرور اختصاصی | سرور مجازی | طراحی و گسترش نرم افزار (http://www4.rasanegar.com/)
دوست عزیز منم میخوام با قیمت ها و سرویس های ایشون آشنا بشم اما سایتشون معلوم نیست چطوریه. مثلا اینجا هیچی نیست:
رسانگار : هاست پربازدید - میزبانی سایت پربازدید - میزبانی سایت ترافیک بالا ، سرور سایت پربازدید (http://www4.rasanegar.com/%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%BE%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%AF%DB%8C%D8%AF.h tml)
delta
May 26th, 2013, 20:54
دوست عزیز منم میخوام با قیمت ها و سرویس های ایشون آشنا بشم اما سایتشون معلوم نیست چطوریه. مثلا اینجا هیچی نیست:
رسانگار : هاست پربازدید - میزبانی سایت پربازدید - میزبانی سایت ترافیک بالا ، سرور سایت پربازدید (http://www4.rasanegar.com/%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%BE%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%AF%DB%8C%D8%AF.h tml)
سمت چپ قسمت حساب کاربری اول باید عضو بشید..عضو شدید یک قسمت قابل مشاهده میشه به نام سرویس ها.. میتونید انواع سرویس هاشون رو ببینید..
m2n
May 26th, 2013, 21:14
خیلی ممنون که وقت گذاشتید و نوشتید.
من از کجا میتونم لیست سرویس های این شرکت رو ببینم؟
دوست عزیز توجه کنید که ایشون فقط کنترل پنل سرویس رو در نظر گرفتن و اعلام رضایت کردن.
bargh4ever
May 26th, 2013, 21:42
با سلام
در خدمتیم با آفر
فال
May 28th, 2013, 10:31
رسانگار (http://portal.rasanegar.com/aff.php?aff=037)
از بالا در منوی پشتیبانی و پاسخگویی (اولین منو از سمت چپ) پورتال کاربران رو بزن، توو صفحه جدید وسط صفحه سفارش هاست رو یزن
فال
May 28th, 2013, 10:36
دوست عزیز توجه کنید که ایشون فقط کنترل پنل سرویس رو در نظر گرفتن و اعلام رضایت کردن.
عزیزم من نگفتم از حرفه ای بودن و کیفیتشون راضی هستم؟؟؟ تازه میگی لیلی زنه یا مرده؟!!
ضمن اینکه کنترل پنل سی پنل میدونی یعنی چی؟ میدونی برای لایسنس سی پنل توو سرور مجازی باید ماهی 60 تومن پول بدی؟ میدونی اگه سی پنل نداشته باشی چقدر باید با کنترل پنلای دیگه ور بری؟ معلومه که پنلش واسه ی من و واسه ی همه ی کسایی که حرفه ای هستن چقدر مهمه!
این از اون حرفا بودا ...!
DeluxePC
May 28th, 2013, 10:38
رسانگار (http://portal.rasanegar.com/aff.php?aff=037)
از بالا در منوی پشتیبانی و پاسخگویی (اولین منو از سمت چپ) پورتال کاربران رو بزن، توو صفحه جدید وسط صفحه سفارش هاست رو یزن
بله دیروز دیدم. قیمت هاشون 2 برابر هست!!
فعلا که روی پارس vps هستم اما ظاهرا پهنای باندش نمیکشه و هنوز 1 هفته نشده به نصف رسیده!!
دنبال یه هاست دیگه هستم.
parsvps
May 28th, 2013, 11:16
اما ظاهرا پهنای باندش نمیکشه و هنوز 1 هفته نشده به نصف رسیده!!
منظور شما از این قسمت چی بود .
DeluxePC
May 28th, 2013, 11:17
منظور شما از این قسمت چی بود .
منظور بنده این هست که یک سوم از پهنای باند سایتم رفته.
توی نت افراز نامحدود بود و فقط مشکل cpu داشتم که هی میگفتند اورلود شده.
TukaNet
May 28th, 2013, 11:23
دوست گرامی برای هر چیزی باید بهای اون رو بپردازید
وقتی مصرف شما بالاست باید سرویس مناسب بگیرید و سرویس مناسب هم هزینه خوش رو داره !
به قول معروف پنیر مجانی فقط داخل تله موش پیدا میشه !
DeluxePC
May 28th, 2013, 11:25
دوست گرامی برای هر چیزی باید بهای اون رو بپردازید
وقتی مصرف شما بالاست باید سرویس مناسب بگیرید و سرویس مناسب هم هزینه خوش رو داره !
به قول معروف پنیر مجانی فقط داخل تله موش پیدا میشه !
اگر نت افراز مشکل cpu نداشت تا ابد اونجا میذاشتم بمونه چون پهنای باند نامحدود میداد.
پهنای باند هزینه الکی هست. حاضر بودم به جای پهنای باند برای پردازشگر قوی تر هزینه کنم.
parsvps
May 28th, 2013, 11:25
حتما مصرف پهنای باند دارید بی دلیل که پهنای باند شما مصرف نمی شود . سایت پربازدید و پر مصرف پهنای باند بالا هم مصرف میکند . سرور هاست شما از سی پیو 32 هسته ای برخوردار است
DeluxePC
May 28th, 2013, 11:26
در صورت تمایل در خدمتیم با پشتیبانی تماس بگیرید
قبلا مفصل با شما pm ای صحبت کردم که شما هم قیمت هاتون بالا هست.
من پهنای باند نامحدود میخوام. کدوم شرکت داره؟
DeluxePC
May 28th, 2013, 11:27
حتما مصرف پهنای باند دارید بی دلیل که پهنای باند شما مصرف نمی شود . سایت پربازدید و پر مصرف پهنای باند بالا هم مصرف میکند .
من عکس های سایتم رو Hotlink کردم اما احتمالا پلن 4 شما نمیتونه سایت من رو میزبانی کنه و به احتمال فراوان مجبور به تعویض هاست خواهم شد.
parsvps
May 28th, 2013, 11:35
اگر به دنبال پهنای باند نامحدود هستید و می توانید هزینه بیشتری کنید . با بخش فروش مکاتبه کنید .
DeluxePC
May 28th, 2013, 11:37
اگر به دنبال پهنای باند نامحدود هستید و می توانید هزینه بیشتری کنید . با بخش فروش مکاتبه کنید .
هزینه تا چقدر اضافه میشه؟
من 300 گیگ بیشتر میخوام الان 500 هست. میخوام بشه 800
البته رتبه الکسای سایت من 380 هست و میتونم با درج بنر از هزینه کم کنم؟
shivahost
May 28th, 2013, 11:44
همانطور که قبلتر هم گفته بودیم اگر افزونه های مشکل دار مثل آمارگیر ها و
PostView را بی خیال بشوید با هزینه ماهانه 70 هزار تومان در خدمتیم. البته با توجه به رتبه الکسای سایت شما ممکنه بر اساس مصرف منابع قیمت تا 120 تومان هم افزایش پیدا کند.
DeluxePC
May 28th, 2013, 11:48
همانطور که قبلتر هم گفته بودیم اگر افزونه های مشکل دار مثل آمارگیر ها و PostView را بی خیال بشوید با هزینه ماهانه 70 هزار تومان در خدمتیم. البته با توجه به رتبه الکسای سایت شما ممکنه بر اساس مصرف منابع قیمت تا 120 تومان هم افزایش پیدا کند.
بنده افزونه آمارگیر ندارم و از وبگذر استفاده میکنم. حذف افزونه PostView مساوی هست با حذف بعضی بخش های سایت مثل پربازدیدترین مطالب و میزان بازدید از یک مطلب.
بنابراین هر شرکتی که با شرایط سایت من سازگار هست میتونه پیشنهاد بده.
بیشتر از 120 تومن هم نمیتونم هزینه کنم.
i-whost
May 28th, 2013, 11:53
بنده افزونه آمارگیر ندارم و از وبگذر استفاده میکنم. حذف افزونه PostView مساوی هست با حذف بعضی بخش های سایت مثل پربازدیدترین مطالب و میزان بازدید از یک مطلب.
بنابراین هر شرکتی که با شرایط سایت من سازگار هست میتونه پیشنهاد بده.
بیشتر از 120 تومن هم نمیتونم هزینه کنم.
بخش آموزشی! تازه دیدیم پست ها حذف می کنیم
DeluxePC
May 28th, 2013, 11:56
پس مشکل شما با هزینه که اطلاع دادیم چه بوده؟ (:|
بخش آموزشی! تازه دیدیم پست ها حذف می کنیم
شما پهنای باند محدود میدید. من محدود نمیخوام. مثل نت افراز نامحدود باشه اما پردازندی بالای 80% در اختیارم قرار بده.
گفتم که اگر ناچار باشم مجبورم به هاست شما بیام اگر شرایط فراهم شد.
اون تیتر درشت منظورتون چیه؟
i-whost
May 28th, 2013, 11:59
شما پهنای باند محدود میدید. من محدود نمیخوام. مثل نت افراز نامحدود باشه اما پردازندی بالای 80% در اختیارم قرار بده.
گفتم که اگر ناچار باشم مجبورم به هاست شما بیام اگر شرایط فراهم شد.