توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ثبت رسیلر
aliasadi
May 19th, 2013, 17:58
سلام
دوستان ببخشید می خواستم بدونم چجور میشه رسیلر رو درwhmcsست کرد که تا مشتریپرداخت کرد هاستو بهش بده
هم رسیلر دایرکت ادمین هم سی پنل
لطفا کامل توضیح بدید
مرسی
interhost
May 19th, 2013, 18:35
باید لاینس بخری
Yas-Host
May 19th, 2013, 18:44
با سلام
اولا این اصلا پیشنهاد نمیشه بدلیل اینکه کسی بتونه به whmcs شما دسترسی داشته باشه میتونه به whm هم وارد بشه به راحتی کارای خودشو انجام بده (مشکلی که چندی پیش واسه یکی از هاستینگ های معروف پیش اومده بود)
خوب
شما باید وقتی که دارید اطلاعات محصول خودتون رو انتخاب میکنید قسمت Madule Setting گزینه Cpanel رو انتخاب کنید
سپس جزئیات رو وارد کنید یا نام پکیجی که در whm وارد کردید رو بنویسید.
سپس گزینه Automatically setup the product as soon as the first payment is received رو هم انتخاب کنید.....
و از تب details هم باید
Product Type رو باید بر روی reseller account بزارید.
و اینجا رسیلر شما اضافه شده تنظیمات رو باید در whm انجام بدید یعنی از بخش edit reseller nameservers and privileges تنظیمات کلی یعنی نیم سرور ها و ... انجام بدید.
بازم میگم اینکار اصلا پیشنهاد نمیشه
به اطلاع شما عزیران می رساند در سحرگاه روز پنچشنبه ، نوزدهم اردیبهشت ماه ، وبسایت اصلی شرکت تدبیر سیستم مورد نقوذ قرار گرفته و اطلاعات موجود از کلیه ی سرورهای اختصاصی این شرکت که در پرتال کاربران وجود داشت در دسترس هکر قرار گرفته است.
بروز مشکل جدی (http://www.tadbirserver.com/)
یا حق
aliasadi
May 19th, 2013, 18:54
میشه توضیحات بیشتری بدید من تازه اومدم تو این کار می خوام کاملا بفهمم چی شد
از سیر تا پیاز رو برام بگید لطفا
من نمی خوام سرور رو تنظیم کنم فقط می خوام رسیلر رو ست کنم که تا مشتری هاستو خرید بهشتحویل بده
pedramsistani
May 19th, 2013, 19:00
خدا رحم کنه به اون مشتری :d:d
aliasadi
May 19th, 2013, 19:24
بابا هرکی بلده بگه اصلا هزینشوهم بهم میدم(:|
Yas-Host
May 19th, 2013, 20:29
سلام مجدد
بردار من ببین شما برای اینکار باید در قسمت servers در whmcs اطلاعات سرورتو وارد کنی
حالا ما با این whmcs هایی که مخصوصا همه نال شده استفاده میکنند و امنیت کمتری دارن و دارای باگ هستند.
پس اینکار که اتوماتیک به مشتری تحویل بده اصلا پیشنهاد میشه
راهش هم بهتون گفتم در پست قبلی