مال بانک سامان Saman Electronic Payment - صفحه اصلی (http://www.sep.ir) البته اگه حقوقی بخواید که شرکت ثبت شده و حساب به نا شرکت نه اگه حقیقی بخواید که پروانه کسب میخواید بانک ملی هم همین طور باید به خود بانک مراجعه کنید.
lianteam
February 17th, 2010, 14:50
من رفتم بانک باهاشون صحبت کردم اول برام رمز اینترنتی رو فعال کرد گفت بقیش با خودتونه:109:
TukaNet
February 17th, 2010, 14:53
قراره يک سايت بزودی بالا بياد که خودش با بانک ها طرف قرار داده و عضويت توش رايگانه!
درصد هاش هم خیلی کم و بعضی جاها صفره! o:-)
اطلاعات بیشتر ؟!؟!
Arashdn
February 17th, 2010, 15:30
من رفتم بانک باهاشون صحبت کردم اول برام رمز اینترنتی رو فعال کرد گفت بقیش با خودتونه:109:
بره اینکار باید شرکت ثبت شده باشی
amiri113
February 17th, 2010, 15:52
اطلاعات بیشتر ؟!؟!
تقريبا هفته ديگه اين سيستم بالا مياد!
نحوه کارکرد جوری هستش که شما برای دريافت وجه از مشترياتون هيچ درصدی به اين سيستم پرداخت نميکنيد!
انشالا اطلاعات بيشتر هم بعد از راه اندازی!
فقط قراره برای برنامه های پر کاربرد هم ماژول نويسی بشه و ماژول ها آماده بشن!
---------- Post added at 03:52 PM ---------- Previous post was at 03:51 PM ----------
اون رمز اينترنتی وسه خريد اينترنتی هستش!
شما ميخواين فروش اينترنتی داشته باشيد!
بايد با بانک قرار داد ببنديد!
AfraWeb.net
February 17th, 2010, 16:04
در حال حاضر میتونید با این بانک ها کار کنی
ملت ( تنها بانک بدون کارمزد )
سامان
اقتصاد نوین
پارسیان
پاسارگاد
یه سرچ تو اینترنت بزنید اسکریپ های اماده اینها رو پیدا میکنید مخصوصا برای یانک سامان که میتونید استفاده کنید ولی اگر برای هاستینگ میخواهید از سیگما هم میتونید استفاده کنید چون تنظیمات انجام شده در داخل سیستم .
موفق باشید
lianteam
February 17th, 2010, 20:17
میشه یه آموزش کلی هم بدید؟
LoveLife
February 17th, 2010, 20:24
ولی به نظر بنده ! بانک پارسیان خیلی سبک ! سرعت بالا قطعی کم !
البته اگه پولی هم اشتباه کم بشه زودتر بر می گردونه !
Rapid
February 17th, 2010, 20:34
ولی به نظر بنده ! بانک پارسیان خیلی سبک ! سرعت بالا قطعی کم !
البته اگه پولی هم اشتباه کم بشه زودتر بر می گردونه !
كي پد نداره;):-<
only pasargad
Shc
February 18th, 2010, 00:41
من پرداخت آنلاین پارسیان رو به عنوان یک شخص حقیقی راه اندازی کردم.
فرم هایی که میدن رو پر میکنید + اسکن شناسنامه و کارت ملی + نامه رسمی اعلام آی پی + جواز کسب محل فعالیت
جواز کسب محل فعالیت: اگر شرکت هستید یا مغازه دارید خوب معلومه چی رو رو کنید ولی اگر مثلا در منزل فعالیت میکنید،اگر سند به نام خودتونه،اسکن سند کافیه.ولی اگر سند مثلا به نام پدرتون هست باید اسکن سند و نامه پدر که تعیین میکنه شما در این محل اجازه فعالیت دارید.
من چند بار نامه پدر رو نوشتم و پدرم هم امضا کرد گفتند قبول نیست و یه جورایی مشکل داره.دیگه دنبالش نرفتم تا اینکه خودشون بعد 2 ماه همه کارها رو انجام دادند و پین رو ارسال کردند.
جهت شروع هم باید به آدرس pec.ir برید.ثبت نام که کنید خودشون همه راهنماییها رو میکنند.
اون سایتی که میشه باهاش پرداخت آنلاین موقت واسه سایت و وبلاگ درست کرد بانک پاسیروس هست که من قبلا باهاشون کار کردم و اونها هم فقط کارمزد انتقال وجه رو میگرفتند.
آدرس: bank.pacyrus.com
AfraWeb.net
February 18th, 2010, 03:26
در حال حاضر تنها بانکی که کارمزد برای پرداخت ها نمیگره بانک ملت هست . واریز به حساب روزانه می باشد .و نزدیک 4 سال که با این بانک کار میکنیم مشکل خاصی نداشتیم . البته هر چند وقت یکبار سیستم پرداخت را ابدیت میکنند و باید یک سری تنظیمات به برنامه اضافه بشه ولی در کل اگر تراکنش های زیادی دارید این بانک توصیه میشه مثلا برای ما که روزانه بین 1.5 تا 2.5 میلیون تومان تراکنش در پرداخت آنلاین داریم 2 درصد مبلغ زیادی هست که نیازی نمیبینیم به بانک های خصوصی پرداخت کنیم .
100 درصد خصوصی نیست نزدیک 20 درصد از سهام بانک به بخش خصوصی واریز شده است
برای کسب اطلاعات بیشتر با این شماره ها تماس بگیرید : 22743457 شرکت به پراخت ملت .
البته برای راه اندازی سیستم نیاز به مدارک شرکت می باشد ولی این سیستم برای کسانی که تراکنش های زیادی دارند بالای 1 میلیون در روز دارند مناسب هست تراکنش ها بصورت روزانه واریز میشه به حساب پذیرنده . ولی برای کسانی که از فروشگاه یا سیستم های هاستینگ از قبیل سیگما و ..... استفاده میکنند سامان کارایی بهتری داره و راحت تر هست و تنها مشکل همون کارمزدی هست که سامان میگره .
Rapid
February 18th, 2010, 13:24
http://www.donya-e-eqtesad.com/News/1885/v13-02.jpg
اين 24 درصد هم سال بعد واگذار ميشه تنها بانك دولتي بانك ملي هست كه ميمونه
AfraWeb.net
February 18th, 2010, 13:36
http://www.donya-e-eqtesad.com/news/1885/v13-02.jpg
اين 24 درصد هم سال بعد واگذار ميشه تنها بانك دولتي بانك ملي هست كه ميمونه
به نظرتون کدوم یکی از این شرکت ها و سازمان هایی که تو لیست گزاشتید خصوصی هستند ؟
Rapid
February 18th, 2010, 14:13
به نظرتون کدوم یکی از این شرکت ها و سازمان هایی که تو لیست گزاشتید خصوصی هستند ؟
كاري نداريم الان مخابرات هم مثلا خصوصي شده
ولي تامين اجتماعي صندوقها حتي آستان قدس و.... كاملا تجاري هستند و خيلي از اين جور سازمانها سهامداران عمده بانك هاي خصوصي هستند پس بايد بگيم اون بانك ها هم دولتي هستند دولت الان 24 درصد داره كه سال ديگه اونم نداره
AliGhaemia
April 30th, 2010, 23:29
قراره يک سايت بزودی بالا بياد که خودش با بانک ها طرف قرار داده و عضويت توش رايگانه!
درصد هاش هم خیلی کم و بعضی جاها صفره! o:-)
میرید بانک
تقاضای درگاه پرداخت اینترنتی میکنید و بهتون میگن که باید یه حساب عادی داشته باشید تو اون بانک - هر پولیم که مشتریا واریز کنن میاد تو همون حسابی که معرفی میکنید
اگه شرکت باشید باید کپی مدارک شرکت و شناسنامه مدیریت شرکت رو فکس کنید
اگه مغازه دارین باید کپی جواز و کپی شناسنامه صاحب جواز رو فکس کنید
بعدش یه برگه که اکثرا تو سایت بانک بهتون میدن رو پر می کنید که شامل ip سرور نام دومین و ایمیلها هست
حدود 15 روز تا 1 ماه طول می کشه که درگاه رو واستون فعال کنن بعدش بهتون یه مرچنت کد و فایلهای حاوی سورس کدهای راهنمای برنامه نویسی برای اتطال به بانک رو میده
من از بانک سامان گرفتم این مراحلو داشت
alvandi
May 2nd, 2010, 00:25
در حال حاضر تنها بانکی که کارمزد برای پرداخت ها نمیگره بانک ملت هست . واریز به حساب روزانه می باشد .و نزدیک 4 سال که با این بانک کار میکنیم مشکل خاصی نداشتیم . البته هر چند وقت یکبار سیستم پرداخت را ابدیت میکنند و باید یک سری تنظیمات به برنامه اضافه بشه ولی در کل اگر تراکنش های زیادی دارید این بانک توصیه میشه مثلا برای ما که روزانه بین 1.5 تا 2.5 میلیون تومان تراکنش در پرداخت آنلاین داریم 2 درصد مبلغ زیادی هست که نیازی نمیبینیم به بانک های خصوصی پرداخت کنیم .
1.5 تا 2.5 میلیون تومان !!!!! بابا دمت گرم ...
.
.
.
ولی من بعید میدونم
amiri113
May 2nd, 2010, 10:04
1.5 تا 2.5 میلیون تومان !!!!! بابا دمت گرم ...
.
.
.
ولی من بعید میدونم
برای فروش اينترنت معقول به نظر ميرسه!
دقت کنيد که اونجا فروش هاست و دامين نيست!
فروش سرويس adsl و اينترنت هستش!
iranwebwork
May 2nd, 2010, 10:40
در حال حاضر تنها بانکی که کارمزد برای پرداخت ها نمیگره بانک ملت هست
پاسارگاد رو تا اونجایی که میدونم بدون کار مزد هست ، پارسیان هم که خودم استفاده میکنم حدود 1.5 هفته هست کارمزد رو حذف کرده
taghikhani
May 2nd, 2010, 15:25
اگر whmcs نصب کنی ماژول بانک سامانش رو میتونم ارزون بهت بدم
alvandi
May 2nd, 2010, 17:47
برای فروش اينترنت معقول به نظر ميرسه!
دقت کنيد که اونجا فروش هاست و دامين نيست!
فروش سرويس adsl و اينترنت هستش!
ولی من به جز فروش هاست و دامین و سرور چیز دیگه ای ندیدم