آقا خسته شدم از اينكه چهار روزي يكبار هاست عوض كردم!
واقعا" اوضاع هاستينگ افتضاح هست.
خلاصه مطلب اينكه من يك سايت دارم كه روزي ممكنه 1000 تا بازديد كننده داشته باشه و روزي هيچ بازديد كننده اي.
يك هاست عالي ميخوام با پشتيباني توپ و عالي نه از اينها كه ميگي حالتون چطور هست ميگن تيكت كنيد تا تو تيكت بگيم حالمون خوي هست يا نه !
خلاصه حرفه اي ها آفر بدن.
با تشكر فراوان.
ارادتمند شما.
با سلام
1. شما بهتره روی سرور مجازی بروید اگر 1000 انلاین همزمان دارید.
2. اتفاقا حرفه ای ها فقط تیکتینگ هستند تلفنی هیچ حرفه ای وقت پشتیبانی نداره. بزرگترین دیتاسنتر های جهان هم تلفنی پشتیبانی نمیکنند مگر با خرید پشتیبانی تلفنی و دریافت کد کال مخصوص، و این هم به دو دلیل هست :
الف: نبودن وقت برای هر یوزر به صورت تلفنی
ب : داشتن مدرک در قبال کاری که برای یوزر انجام میشود.
2. اتفاقا حرفه ای ها فقط تیکتینگ هستند تلفنی هیچ حرفه ای وقت پشتیبانی نداره. بزرگترین دیتاسنتر های جهان هم تلفنی پشتیبانی نمیکنند مگر با خرید پشتیبانی تلفنی و دریافت کد کال مخصوص، و این هم به دو دلیل هست :
ارادتمند سجادیه
یا حق
با سلام و تشکر.
دوست عزیزم شما تا چیزی رو 100% نمی دونین لطف کنید نظر ندید !
الان یکی از دوستان فوق حرفه ای همین انجمن به من pm داده بیا هاست بگیر شماره موبایل دائم مستقیم خودش رو داده میگه هر موقع از شبانه روز خواستین تماس بگیرین.
برای اطلاعات بیشتر با ای دی یاهو من در تماس باشد :
yahoo ID: *********
کیفیت شعار نیست
om!d-D
May 18th, 2013, 18:00
امنیت
سرعت
اطمینان خاطر
مجهز به Anti Sheller CXS
بکارگیری هاردهای پرسرعت SSD به جای هاردهای معمولی
بکاپ گیری روزانه/هفتگی و ماهانه در سرور مجزا
مجهز به Antivirus , Exploit Scanner , Firewall
میزبانی بر روی وب سرور Litespeed
دیتاسنتر معظم XLhost آمریکا(یکی از پایدارترین دیتاسنترهای دنیا)
مانیتورینگ شبانه روزی و 24 ساعته کلیه سرویسها
سیستم عامل لینوکس ابری Cloudlinux
هفت روز گارانتی عودت وجه
آپتایم 99.99 درصد
کنترل پنل cPanel
انتقال رایگان سایتها
پهنای باند و کلیه امکانات نامحدود
پرداخت آنلاین و تحویل فوری | | پشتیبانی دوشیفت کاری با ایمیل ، چت آنلاین ، تیکت و تلفن || دارای نماد اعتماد الکترونیکی
قیمتهای استثنایی ضمن تضمین کیفیت سرویس ها با بیش از سه سال سابقه درخشان:
جزئیات پنل های میزبانی وب لینوکس استاندارد | روز وب.کام (http://www.roozweb.com/hosting) هاست لینوکس استاندارد
جزئیات هاستهای لینوکس حرفه ای | روز وب.کام (http://www.roozweb.com/prohosting) هاست لینوکس حرفه ای
جهت مشاوره و درخواست فقط از طریق سایت روزوب اقدام نمایید(ممکن است درخواست شما در این تاپیک توسط ما دیده نشود)
ADMlN
May 18th, 2013, 18:13
با سلام و تشکر.
دوست عزیزم شما تا چیزی رو 100% نمی دونین لطف کنید نظر ندید !
الان یکی از دوستان فوق حرفه ای همین انجمن به من pm داده بیا هاست بگیر شماره موبایل دائم مستقیم خودش رو داده میگه هر موقع از شبانه روز خواستین تماس بگیرین.
نمی دونم اسم ببرم یا نه ؟
الان این آقا حرفه ای نیست ؟
آماتور هست ؟
با اون هاستیگ بزرگ.
با تشکر مجدد.
بله 100% حرفه ای نیستند
اولا ایشون حتما دفتر ندارند که شماره موبایل میدن
دوما خوب فکر کنید اگه ایشون فقط 200 تا یوزر داشته باشه که بخواد تلفنی کارها راه بندازه چقدر باید وقت صرف کنه؟
سوما حرفه ای یا آماتور نداره کلا برای برخی کارها که مربوط به سرویس دهی میشه حتما باید تیکت دهید (حتی پیتیبانی آن لاین هم نه) تا درخواست شما بصورت مکتوب و قابل اتکا ثبت شده باشه
Dr.Saeid
May 18th, 2013, 18:17
بله 100% حرفه ای نیستند
اولا ایشون حتما دفتر ندارند که شماره موبایل میدن
دوما خوب فکر کنید اگه ایشون فقط 200 تا یوزر داشته باشه که بخواد تلفنی کارها راه بندازه چقدر باید وقت صرف کنه؟
سوما حرفه ای یا آماتور نداره کلا برای برخی کارها که مربوط به سرویس دهی میشه حتما باید تیکت دهید (حتی پیتیبانی آن لاین هم نه) تا درخواست شما بصورت مکتوب و قابل اتکا ثبت شده باشه
با سلام.
شما لطفا".....
هم دفتر دارند هم شماره ثابت دارند هم خیلی حرفه ای تر از شما هستند.
200 تا یوزر هم ندارند چندین برابر دارند !
فوق العاده هم مشهورند که اگر الان بگم کپ می کنید.
به خواسته خودشون نام نمی برم.
شما لطفا فرافکنی نکنید.
با تشکر.
qwqwerer
May 18th, 2013, 18:18
دیباوب هاست (http://www.*****************)
i-whost
May 18th, 2013, 18:19
با سلام.
شما لطفا".....
هم دفتر دارند هم شماره ثابت دارند هم خیلی حرفه ای تر از شما هستند.
200 تا یوزر هم ندارند چندین برابر دارند !
فوق العاده هم مشهورند که اگر الان بگم کپ می کنید.
به خواسته خودشون نام نمی برم.
شما لطفا فرافکنی نکنید.
با تشکر.
خوب بگید دوست عزیز خوشحال می شیم اشنا بشیم
لطفا cms و ادرس سایت قرار بدید در پ.خ که نگفتید فی سبیل الله هم که افر نمیشه داد دوست عزیز
musicayob
May 18th, 2013, 18:30
با سلام
ارادتمند سجادیه
یا حق
نگفته که 1000 تا انلاین گفته (ممكنه 1000 تا بازديد كننده داشته) در روز
MehrganWeb
May 18th, 2013, 18:46
با سلام
کاربر گرامی به 3 نکته توجه شما رو جلب میکنم:
1- ابتدا از شما تقاضا داریم تاپیک نظرات مشتریان ما را که لینک آن در امضاء بنده موجود است مشاهده نمایید!
2- اگر به دنبال هاست حرفه ای هستید باید حرفه ای فکر کنید و حرفه ای هزینه کنید
3- آفر شما در سایت ما موجود است شما میتوانید از طریق تلفن ها و ایمیل های روابط عمومی ما در ارتباط باشید
تلفن تماس : 01745835779
ایمیل بخش فروش : order@mehrganweb.com
ارسال تیکت به بخش فروش میزبانی : بخش کاربری « مهرگان وب » - ارسال درخواست (http://mehrganweb.com/my/submitticket.php?step=2&deptid=11)
پلان های قدرتمند ( حرفه ای ) مهرگان : بخش کاربری « مهرگان وب » - سبد خرید (http://mehrganweb.com/my/cart.php?gid=4)
شما نیز میتوانید با بخش فروش ما از طریق ارتباط انلاین درون سایت در ارتباط باشید
عصر خوبی برای شما آرزومندیم
موفق باشید
سلام دوست من . پارس وی پی اس دات نت رو پیشنهاد میکنم . پارس وی پی اس و اقای زمانی کاملا شناخته شده و میزبان سایتهای مهم و زیاد و پر بازدید و پر مصرفی هستن و مورد تایید بسیاری از اساتید...
پارســ وی پی اس | سرور مجازی | هاست لینوکس | هاست دانلود | هاست ویندوز | سرور اختصاصی (http://parsvps.net/)
dertgtr
May 18th, 2013, 19:42
سلام
پکیج های زیر از رسانگار مخصوص سایت های پربازدید هست با هارد SSD
ارائه شده توسط تکنولوژی پردازش ابری روی سرورهای با توان پردازشی بالا و هارد دیسک های های فوق سریع SSD
ویژه میزبانی وب سایت های پر بازدید و با تعداد زیاد درخواست صفحات و پایگاه داده
400 هزارتومن 20 روزه پیش از من گرفته که سرور اختصاصی بده... هیچی آقا پولو خورد رفت.. الانم می گه بهت پولی بده کار نیستم
فردا می خوام برم فتا شکایت کنم... اگه کسی شرایط مشابهی داره برای شکایت قضایی توی پی . ام با من هماهنگ کنه
با سلام.
شما فتا شكايت كن البته با مدرك !
ديگه كارت نباشه.
چوب تو آستينش مي كنن !
با تشكر.
shamimi
May 28th, 2013, 15:21
تجرب۵ ساله و مداوم در این امر
ایران هاستینگ\برترین ارائه کننده هاست ـ سرور های مجازی ـ اختصاصی ـ دامین (http://www.irhost.org)
پشتیبانی از سایت های خبری و حرفه ای
400 هزارتومن 20 روزه پیش از من گرفته که سرور اختصاصی بده... هیچی آقا پولو خورد رفت.. الانم می گه بهت پولی بده کار نیستم
فردا می خوام برم فتا شکایت کنم... اگه کسی شرایط مشابهی داره برای شکایت قضایی توی پی . ام با من هماهنگ کنه
سلام
قصد دخالت ندارم
چون مورد مشابهی داریم
2 مورد رو بهتون میگم
1- از فتا پیگیری کنید باید کفش اهنی بپوشید
2- برید از دادسرا اقدام کنید اونا ارجاع میدن پلیس فتا!
موفق باشید
barghost
May 28th, 2013, 18:55
باسلام
در خدمتم از برگ هاست
پشتیبانی از راه 4 تلفن شبانه روزی و از راه یاهو شبانه روزی از راه تیک و پشتیبانی سایت با چت روم سایت از ساعا ت های 7 الی 24 در خدمت شما هستیم
برای آفر خوب برای شما که پربازدید هم هست می تونید از لینک زیر افر ها و تعرفه های خودتون ببنید در صورتی که آفر مورد نظر شما نبود لطفا تماس بگیرید باتشکر
http://my.barghost.ir/cart.php?gid=8
shamimi
May 28th, 2013, 18:58
سلام
قصد دخالت ندارم
چون مورد مشابهی داریم
2 مورد رو بهتون میگم
1- از فتا پیگیری کنید باید کفش اهنی بپوشید
2- برید از دادسرا اقدام کنید اونا ارجاع میدن پلیس فتا!
موفق باشید
نمی دونم درست می گن یا نه !فقط همش دنبال ارزون نباشید یا سرور یا امکانی که فول باشه با قیمت پایین
ختما درباره ما را بخوانید در سایت ها :)
موفق باشید
server2013
May 28th, 2013, 19:25
با سلام خدمت همه دوستان عزيز.
آقا خسته شدم از اينكه چهار روزي يكبار هاست عوض كردم!
واقعا" اوضاع هاستينگ افتضاح هست.
خلاصه مطلب اينكه من يك سايت دارم كه روزي ممكنه 1000 تا بازديد كننده داشته باشه و روزي هيچ بازديد كننده اي.
يك هاست عالي ميخوام با پشتيباني توپ و عالي نه از اينها كه ميگي حالتون چطور هست ميگن تيكت كنيد تا تو تيكت بگيم حالمون خوي هست يا نه !
خلاصه حرفه اي ها آفر بدن.
با تشكر فراوان.
ارادتمند شما.
با سلام
اگر به پشتیبانی هم از طریق تلفن و هم از طریق تیکت نیاز دارید ، در خدمتیم.
با شماره 09375443163 تماس بگیرید.