توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دوستان با تجربه جواب بدن ! درباره دیتاشیک
MR Armin Pelaket
May 17th, 2013, 12:19
سلام
آقا بیشتر سرور های دیتاشیک زده شده out of stock
دوستان با تجربه که از این دیتاسنتر خرید میکنن نمیدونن کی شارژ میکنن سرور هاشونو؟
چقدر طول میکشه؟
XHTML
May 17th, 2013, 15:24
کدوم رو میخوای بگو بزارمت توی نوبت؟:-b بعضی ها رو هم دارن ولی نمی رسن سایتشون رو بروز کنن:)
98M!zban
May 17th, 2013, 15:44
زیاد دیتاسنتر خوبی نیست
majidisaloo1
May 17th, 2013, 15:46
بنده ازشون پرسیدم درباره موجودی گفتند که سایت را به محض اینکه موجودی خالی بشه آپدیت خواهیم کرد
MR Armin Pelaket
May 17th, 2013, 23:51
عزیز منم دقیقا ایمیل زدم
همینو گفتن
گیر دادم تاریخی چیزی بگید که نگفتن
shingo
May 18th, 2013, 00:07
به دلیل اینکه تمامی کاربران از این دیتاسنترمون رو داریم به دیتاسنتر های دیگه منتقل میکنم تا هفته دیگه حدود 4-5 سرور با ایپی های اضافه کنسلی خواهیم داشت درصورت تمایل سرور مورد نظر خودتون رو ارسال کنید ببینیم موجودی داریم یا نه
البته مسئولیتش به خودتون هست و با دیتاسنتر هماهنگ میشه که به پنل همکارای دیگه منتقل کنید
majidisaloo1
May 18th, 2013, 00:09
به دلیل اینکه تمامی کاربران از این دیتاسنترمون رو داریم به دیتاسنتر های دیگه منتقل میکنم تا هفته دیگه حدود 4-5 سرور با ایپی های اضافه کنسلی خواهیم داشت درصورت تمایل سرور مورد نظر خودتون رو ارسال کنید ببینیم موجودی داریم یا نه
البته مسئولیتش به خودتون هست و با دیتاسنتر هماهنگ میشه که به پنل همکارای دیگه منتقل کنید
ابیوز در اون حد نداشتیم چون به همه کاربر ها بعد از تحویل سرور تمامی شرایط ابیوز رو توضیح دادیم.برای 3 سرور کلا ابیوزی نیومده 2 سرور دیگه هم در یک ماه هر کدوم یک ابیوز داشتند
If you agree to suspend the offender immediately, we'd be happy to reinstate the server. Please confirm.
Passport
May 19th, 2013, 19:39
در مورد دیتاسنتر WholeSaleInternet یا همان دیتاشک ،
بنده از Nov 2012 یک سرور از این دیتاسنتر دارم ، ( Dual 5420 ) که به قیمت 59 دلار هست ارائه می کنند.
سرور آپتایمی حدود 99.5٪ درصد داشته ؛ از طرف بنده هم هیچ reboot ای معمولا" انجام نمیشه .
از لحاظ پورت مشکل خاصی ندارم و همینطور ابیوز چون سرور به عنوان وب هاستینگ استفاده میشه.
قبلا" سرور EX4 هتزنر داشتم در مقابل این سرور هزینه 2 برابری کردم براش... اما کیفیت 1/2 این سرور بود.
بغیر از اینکه هتزنر پردازنده i7-2600 داشت و این سرور dual l5420 که performance بهتری از نظر من داشته.
در کل سرورهای این دیتاسنتر برای مجازی سازی پیشنهاد نمیشه.
amirizadi
May 19th, 2013, 20:05
در مورد دیتاسنتر WholeSaleInternet یا همان دیتاشک ،
دیتا شک کلو هست در WholeSaleInternet
WholeSaleInternet جداست از این مجموعه
alireza.076
May 19th, 2013, 20:11
http://www.webhostingtalk.ir/f34/73042/
majidisaloo1
May 19th, 2013, 20:46
بنده چندین بار گفته ام
هیچ دیتا سنتری بد نیست و این فروشندگان ان هست که بد جلوه میدهد
یکی از فروشندگان هم بنده هستم که خودم را هم دور از این حرف نمیبینم
alireza.076
May 19th, 2013, 20:50
بنده چندین بار گفته ام
هیچ دیتا سنتری بد نیست و این فروشندگان ان هست که بد جلوه میدهد
یکی از فروشندگان هم بنده هستم که خودم را هم دور از این حرف نمیبینم
ببخششید نمیفهمم چرا شما انقدر سنگ این دیتاسنتر رو به سینه میزنید؟
majidisaloo1
May 19th, 2013, 20:56
ببخششید نمیفهمم چرا شما انقدر سنگ این دیتاسنتر رو به سینه میزنید؟
چون هیچ بدی ندیدم و از 99 درصد فروشندگاه این دیتا سنتر بیشتر سرور دارم و بدون هیچ حاشیه ای و بزرگان همین انجمن هم از بنده سرویس دارند از همین دیتاشکی که میگین بد است
تنها کسانی مشکل دارند که اطلاعات فنی کمی دارند و یا دیتا سنتر های آمریکایی را با هتزنر مقایسه میکنند که کار صد در صد اشتباهی است
Passport
May 19th, 2013, 21:10
چون هیچ بدی ندیدم و از 99 درصد فروشندگاه این دیتا سنتر بیشتر سرور دارم و بدون هیچ حاشیه ای و بزرگان همین انجمن هم از بنده سرویس دارند از همین دیتاشکی که میگین بد است
تنها کسانی مشکل دارند که اطلاعات فنی کمی دارند و یا دیتا سنتر های آمریکایی را با هتزنر مقایسه میکنند که کار صد در صد اشتباهی است
کاملا" درسته ؛
قوانین اروپایی کجا .. آمریکایی کجا
majidisaloo1
May 19th, 2013, 21:17
کاملا" درسته ؛
قوانین اروپایی کجا .. آمریکایی کجا
ممنون از شما
بنده طبق تجربیات چندین ماهه خودم و چندین 10 نزدیک به 100 سرور خودم میگم(اصلا بحث تعداد برام مهم نیست همین که کاربرام مشکل نداشته باشن از سرم هم زیادی است و حاظرم همین الان سرویس دهیم از این دیتا سنتر را قطع کنم تا کاربرام راضی باشند و مشکلی براشون ایجاد نشه) نه اینکه بگم آره بدهست و فلان و بهمان
ما باید رفتار با طرف مقابلمان را یاد بگیریم به جای اینکه او.ن را با جا های دیگر مقایسه کنیم
alireza.076
May 19th, 2013, 21:47
بععلله، یعنی همهی فروشنده های حرفه ای که در این انجمن تشریف دارند از سطح دانش پایینی برخوردارند و فقط شما اینجا سطح دانشتون تکمیله!
نترس از آن که سر به ...
این هم نمونه تاپیک که مطالعه اش برای افرادی چون شما بد نیست
http://www.webhostingtalk.ir/f14/73553/index6.html#post752837
(http://www.webhostingtalk.ir/f14/73553/index6.html#post752837)عزیز، انقدر خودتون رو بالا ندونید و نزنید توی سر دیگران
اگر هیچ زمانی قیمت پایین با کیفیت بالا وجود داشت منُ خیلی های دیگه آلان اینجا نبودید
اگر قبول ندارید، بنده همین آلان به شما میتوانم سروری ارائه دهم با رم 74 گیگ و سی پی یو 16 هسته و هارد 1ترا پورت 100 نامحدود و امکان ارتقاع تا 1 از آمریکا
+ هر هارد اضافه 1 ترا فقط 15$
فقط به قیمت ماهیانه 120$
اما هیچ تضمینی نمتونم به شما بدم
اگر میبینی که من این آفر رو وارده بازاره ایران نکردم به این دلیل بوده که ضررش به من فروشنده ی سرور مجازی میرسه که رم 256 MB رو میدم 20 تومن، با وارد شدن این سرور ها، آفر رم 2 گیگ ماهی 10 تومن میاد توی سایت
امیدوارم در تفکرتون کمی تجدید نظر کنید
موفق باشید
majidisaloo1
May 19th, 2013, 22:35
بععلله، یعنی همهی فروشنده های حرفه ای که در این انجمن تشریف دارند از سطح دانش پایینی برخوردارند و فقط شما اینجا سطح دانشتون تکمیله!
نترس از آن که سر به ...
(http://www.webhostingtalk.ir/f14/73553/index6.html#post752837)عزیز، انقدر خودتون رو بالا ندونید و نزنید توی سر دیگران
اگر هیچ زمانی قیمت پایین با کیفیت بالا وجود داشت منُ خیلی های دیگه آلان اینجا نبودید
اگر قبول ندارید، بنده همین آلان به شما میتوانم سروری ارائه دهم با رم 74 گیگ و سی پی یو 16 هسته و هارد 1ترا پورت 100 نامحدود و امکان ارتقاع تا 1 از آمریکا
فقط به قیمت ماهیانه 120$
اگر میبینی که من این آفر رو وارده بازاره ایران نکردم به این دلیل بوده که ضررش به من فروشنده ی سرور مجازی میرسه که رم 256 MB رو میدم 20 تومن، با وارد شدن این سرور ها، آفر رم 2 گیگ ماهی 10 تومن میاد توی سایت
موفق باشید
بهتره به خودتان توهین نکنید بنده چنین حرفی را نزدم
شما بدهید اون دیتا سنتر را به بنده و بنده به شما بدون هیچ مشکل سرویس ارائه کنم اگر چنین شرایطی دارد
بنده خودم خریدارش باشم نه شما و کس دیگر بنده هم همین رو گفتم فروشندگان مشکل ایجاد میکنند
خودم خریدازی کنم و شما ببینین چه خبره توی دنیا و نوع دیدگاهتان را عوض کنم
منتظر لینک دیتا سنتر هستم و تا 2 ماه دیگر نهاست ازش سرویس تهیه میکنم(سرور هام رو دارم یک کاری میکنم که تا 2 ماه زمان برای خرید اختصاصی جدید برای خودم ندارم)
Passport
May 19th, 2013, 22:42
نترس از آن که سر به ...
فقط به قیمت ماهیانه 120$
موفق باشید
البته من یادم میاد شما رم 3 -4 گیگابایت هم زیر 30 تومان میدادید و حالا هم کلی شکایت میکنند از کیفیت سرورهاتون.
داخل تاپیک فروشتون هست
alireza.076
May 19th, 2013, 23:15
البته من یادم میاد شما رم 3 -4 گیگابایت هم زیر 30 تومان میدادید و حالا هم کلی شکایت میکنند از کیفیت سرورهاتون.
داخل تاپیک فروشتون هست
میدادم، آلان که نمیدم عزیز، 4 5 ماهه که نمیدهم :)
همچنین، شما جز تعداد مشتری که همان زمان آفری که فرمودید خرداری نمودند و به سن بلوغ هم فکر نمیکنم رسیده باشkد در حال حاظر در تاپیک بنده در حال فحاشی میباشند (تعدادشان نیز بیشتر از 2 3 نفر نیست) خوش بختانه مشتریانی که در حال حاظر از بنده سرویس دارند اهل تشخیص هستند و در این 3 ماههی که بنده در سایت وبهاستینگ تاک که هیچ فعالیتی ننمودم و هیچ مشتری جدیدی هم نداشتیم (بخش فروش غیر فعال بوده) تا آلان سرویس خود را تمدید ننموده در غیر اینصورت بنده نیز آلان اینجا نبودم + خسارتی که برای کاربران قرار داده ام، تا آلان هیچ کسی درخواستی نکرده است زیرا درک میکنند که وقتی یک قطعه مکانیکی مشکل دار میباشد از دست فروشنده خارج میباشد
شما بهتره همین آلان بروید پست آخر را چک کنید ببینید کسی اعتراضی کرد بعد پست بنده؟ :)
فقت جهت شفاف سازی بوده، لطفا بحث تاپیک فروش رو نکشید وسط
موفق باشید
alireza.076
May 19th, 2013, 23:17
بهتره به خودتان توهین نکنید بنده چنین حرفی را نزدم
شما بدهید اون دیتا سنتر را به بنده و بنده به شما بدون هیچ مشکل سرویس ارائه کنم اگر چنین شرایطی دارد
بنده خودم خریدارش باشم نه شما و کس دیگر بنده هم همین رو گفتم فروشندگان مشکل ایجاد میکنند
خودم خریدازی کنم و شما ببینین چه خبره توی دنیا و نوع دیدگاهتان را عوض کنم
منتظر لینک دیتا سنتر هستم و تا 2 ماه دیگر نهاست ازش سرویس تهیه میکنم(سرور هام رو دارم یک کاری میکنم که تا 2 ماه زمان برای خرید اختصاصی جدید برای خودم ندارم)
کم سر دیتاشک داریم میکشیم که این هم میخواهید اضافه نمایید؟!!
majidisaloo1
May 20th, 2013, 13:57
کم سر دیتاشک داریم میکشیم که این هم میخواهید اضافه نمایید؟!!
اگر قادر به ارائه چنین آفری نیستید نیاز به گفتنش نیست
ما هم نترسید رم 256 به تمام کاربرانمان نمیدهیم و فقط به افراد خاص با قیمت 18000 تومان میدهیم که فقط 2 سیستم عامل میتونن داشته باشند
alireza.076
May 20th, 2013, 14:06
اگر قادر به ارائه چنین آفری نیستید نیاز به گفتنش نیست
ما هم نترسید رم 256 به تمام کاربرانمان نمیدهیم و فقط به افراد خاص با قیمت 18000 تومان میدهیم که فقط 2 سیستم عامل میتونن داشته باشند
دوست عزیز، شما کی هستید که بنده بخوام دروغ بگم؟!!
120$ پرداخت نمایید ما به شما سرویس را تحویل بدهیم، تازه وارده انجمن که نیستم بخوام با 120$ بزنم فرار کنم
یه نگاه به تاریخ فعالیت و ... من بنداز بد حرف بزنید لطفا
majidisaloo1
May 20th, 2013, 14:22
دوست عزیز، شما کی هستید که بنده بخوام دروغ بگم؟!!
120$ پرداخت نمایید ما به شما سرویس را تحویل بدهیم، تازه وارده انجمن که نیستم بخوام با 120$ بزنم فرار کنم
یه نگاه به تاریخ فعالیت و ... من بنداز بد حرف بزنید لطفا
حد و حدود خودتان را رعایت کنید و به اندازه درکتان صحبت کنید این نوع صحبت اصلا صحیح نیست
سابقه ما خیلی روشن است و اطلاعاتمان هم معلوم است
بنده حرفم این است فروشندگان مشکل ایجاد میکنند حالا شما میایین سر اول حرف که خودتان بخرید:دی
بهتره تاپیک را قشنگ تر بخونین
alireza.076
May 20th, 2013, 14:28
حد و حدود خودتان را رعایت کنید و به اندازه درکتان صحبت کنید این نوع صحبت اصلا صحیح نیست
سابقه ما خیلی روشن است و اطلاعاتمان هم معلوم است
بنده حرفم این است فروشندگان مشکل ایجاد میکنند حالا شما میایین سر اول حرف که خودتان بخرید:دی
بهتره تاپیک را قشنگ تر بخونین
دوست عزیز، من که سرور نمیخوام!!! من عمرا طرف همچین دیتاسنتر هایی بیام
برای شما عرض کردم که انقدر طرف دیتاشک رو میگیرید. منظورم این میباشد که هیچ وقت قیمت پایین با کیفیت نمیاد، اگر دیتاشک دیتاسنتری به حرف شما مثلا فوق العاده هست، پس باید در سایر دیتاسنتر ها مثل iweb, xlhost, یا حالا هر چی، که قیمتشون 10 برابر دیتاشک هست تختخ بشه دیگه عزیز :)
همچنین عرض کردم سایت دیتاسنتر را پابلیک نمیکنم چون با پابلیک شدن اینگونه سایت ها (مثل دیتاشک که نمونش رو دیدیم) آفر رم 2 گیگ ماهی 10 تومن میاد توی سایت
majidisaloo1
May 20th, 2013, 14:41
دوست عزیز، من که سرور نمیخوام!!! من عمرا طرف همچین دیتاسنتر هایی بیام
برای شما عرض کردم که انقدر طرف دیتاشک رو میگیرید. منظورم این میباشد که هیچ وقت قیمت پایین با کیفیت نمیاد، اگر دیتاشک دیتاسنتری به حرف شما مثلا فوق العاده هست، پس باید در سایر دیتاسنتر ها مثل iweb, xlhost, یا حالا هر چی، که قیمتشون 10 برابر دیتاشک هست تختخ بشه دیگه عزیز :)
همچنین عرض کردم سایت دیتاسنتر را پابلیک نمیکنم چون با پابلیک شدن اینگونه سایت ها (مثل دیتاشک که نمونش رو دیدیم) آفر رم 2 گیگ ماهی 10 تومن میاد توی سایت
هیچ وقت نمیگیم عالی هست و حتی بنده داخل ایران به افرانت یا تبیان با اون ید و بیزای دولتیش نمیگم عالی است
هیچ جایی عالی نیست و با توجه به برداشت هر فرد نظر دهی میشه و سطح اطلاعات و همچنین نیاز هایی که داره و به اون فرد مربوط میشه مثلاا بنده برای دانلود سنتر توی خارج مثلا coloat رو دوست دارم واسه پورت قوی و... اما فردی پوت به کارش نمیاد میگه اوتنجا بده یا اصلا رفتار با دیتا سنتر رو بلد نیست این ها رو نمیشه به پای دیتا سنتر نوشت
بنده همیشه گفتم الآن هم میگم
هیچ دیتا سنتری بد نیست و 99 درصد اوقات فروشنده ها چنین تصوری را برای کاربران ایجاد میکنند و فقط دلیلش این هست که کمکاری هایی که انجام میشه رو بتونن به گردن دیتا سنتر بیاندارند و خیلی راحت میتونن چنین کاری کنند
شما مطمئن باش همون دیتا سنتری هم که شما فقط کک انداختین و چنین چیزی را اگر میدونستین حتما خودتان خرید میکردید حالا باهاش کاری ندارم اون هم بد نیست مگر اینکه شما بدش کنید طبق اتفاقثاتی که برای شما می افتد و این را اطمینان داشته باشید اگر بد بود هیچ وقت زده نمیشد و دوام نمی اورد
اگر از اون دیتا سنتر هم که میگین فکر میکنید به مشکل میخوریم حاظرم این کار را انجام بدهم و حد اقل ضریب پایداریم روی اون دیتا سنتر را 6 ماه قرار میدهم روش نباید حرفی باشد مگر اینکه چنین دیتا سنتری وجود نداشته باشد
این که شما فکرتون به گران فروشی یا ارزان فروشی همکاران است ایدئولوژی شماست که موجب پس رفتتون میشه چون به جای اینکه بیایین کیفیت را افزایش بدهید فکرتون میره به فکر کردن در مورد همکاران و نمیدونم ایجاد هاشیه برای کار خودتان
به جای این که ما وقت بگذاریم کار خودمان را بهتر بکنیم به فکر قیمت همکارا هستیم به خدا بنده حاظرم همکارام سرور رایگان بدهند
اینجوری ارزش فردی کحه سرویس مناسب تر میده خیلی نمو پیدا میکنه و قدرش رو میدونن و مطمئن باشید کاربران بیشتر خواهند شد
وقتی شما کیفیت عالی ارائه بدهید کاربرانتان بیشتر از فردی خواهد شد که کیفیت نداره و با قیمت داره کاربر جمع میکنه
کسی که با قیمت جمع میکنه مطمئن باشین دوام نخواهد آورد دلیلش هم فقط این است که ایشون برای یک ماه یا 2 ماه میفروشد و بعدش کاربر کیفیت را ببینه عاشق چشم و ابروی فروشنده نیست و تمدید نخواهد کرد ولی شما اگر کیفیت مناسب بدهید کاربر حتما تمدید میکنه حتی اگر قیمت شما 10 برابر باشد
هیچ وقت در باره قیمت به این صورت نگاه نکنید
یکی از دوستان لاتین بنده میگه : توی راهی که قدم گذاشتی پر از سگ است اگر قرار باشد برای هر سگی که داره واق واق میکنه وایسیم و سنگ بزنیم از ادامه راه می مونیم و عقب خواهیم ماند
الآن ما هم اگر بخواهیم به قیمت همکاران ایرادی وارد کنیم به خودمان ضرر زده ایم چون وقتمون را سر هیچ و پوچ از دست داده ایم
danitfk
May 20th, 2013, 16:27
دیتا شک کلو هست در WholeSaleInternet
WholeSaleInternet جداست از این مجموعه
دیتاشک دارای Suite و دسترسی فیزیکی به دیتاسنتر هست.
و اتفاقا" کارمندانی مثل Dylan و Jolene که از دیتاشک به WholeSale و بلعکس منتقل شدند.
مدیر دیتاسنتر WholeSale هم که Aron Wandel باشه یکی از اشخاص مهم داخل Kansas City هست که حتی با دیتاسنتر Joes Datacenter داخل Kansas همکای می کنه، (از شبکه زیرساخت گرفته تا تجهیزات تهویه هوا)
hostfire
May 20th, 2013, 17:32
سلام
بنده با دیگر دوستان کاری ندارم
فقط تجربه ی کاری خودم رو عرض میکنم
تا الان حدود 4 تا سرور از این دیتاسنتر داشتیم
پورت شبکه ی نسبتا پایدار و خوبی داره
از cpu های قدرتمندی استفاده میکنه
تنها بدیش اینه که هارد های که استفاده میکنه تقریبا بسیار بسیار استوکه و سرعت خوبی نداره
رو ابیوز ها حساس هستند مرد میخواد باهاش کار کردن
چون سر ابیوز سوم که جواب ندید جا اینکه سرور رو خاموش کنن ترمینیت میکنن خلاص
در کل من راضیم ازشون الانم 1 سرور دارم ازشون عین ساعت داره کار میکنه
تاحالام سرورم ترمینیت نشده