توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یه مشکل جدی با hetzner
esultanzada
May 17th, 2013, 06:25
سلام دوستان، من دو هفته میشه یه سرور ex4 از هتزنر خریداری کردم، روش وی ام ویر راه انداختم، در این مدت 10 12 بار اتومات سرور دون شد و مجبور شدم که از روبوت برم ریست بدم تا پس بالا بیاد، به بخش سپورت شان هم دادم که هاردور چک کنند ، گفتن مشکلی نیست.
دوستانی که با هتزنر کار کردن لطفا بگید که مشکل از کجاست باید چیکار کنم ؟
irpdf
May 17th, 2013, 10:38
سلام دوستان، من دو هفته میشه یه سرور ex4 از هتزنر خریداری کردم، روش وی ام ویر راه انداختم، در این مدت 10 12 بار اتومات سرور دون شد و مجبور شدم که از روبوت برم ریست بدم تا پس بالا بیاد، به بخش سپورت شان هم دادم که هاردور چک کنند ، گفتن مشکلی نیست.
مجازی ساز که نصب کردین ناقص نصب شده.
دوباره نصب کنید، موقع نصب هم بزارید دیتااستورهاتون حذف نشه.
click-server
May 17th, 2013, 11:03
همین جوری نمیشه گفت از برنامه هست !
event وی ام ور رو نگاه کن ببین چه اتفاقی میفته براش . بعد میشه بهتر نظر داد .
irpdf
May 17th, 2013, 11:06
همین جوری نمیشه گفت از برنامه هست !
event وی ام ور رو نگاه کن ببین چه اتفاقی میفته براش . بعد میشه بهتر نظر داد .
همینجوری نگفتم.
تجربه چندساله کار با هتزنر هست.
compiler
May 17th, 2013, 11:21
سرور شما باید به صورت حرفه ای بررسی بشه
در صورت تمایل با دریافت هزینه مشکل رو بررسی و ریشه یابی میکنیم
hassan5099
May 17th, 2013, 11:26
سلام بروی سرور چقدر vps دارید
esultanzada
May 17th, 2013, 21:48
سرور شما باید به صورت حرفه ای بررسی بشه
در صورت تمایل با دریافت هزینه مشکل رو بررسی و ریشه یابی میکنیم
ميشه هزينه رو ذكر كنيد؟
esultanzada
May 17th, 2013, 21:55
همینجوری نگفتم.
تجربه چندساله کار با هتزنر هست.
دوست عزيز اين امكان ميره كه وي ام وير كه هتزنر براي ما نصب كرده با سخت افزار سرور سازكار نباشه و باعث بشه كه كامل سرور دون بشه؟ يا اينكه مشكل از ساخت وي بي اس هاي داخل وي ام وير باشه؟
esultanzada
May 17th, 2013, 22:29
سلام بروی سرور چقدر vps دارید
سلام ٤ تا وي بي اس دارم
hassan5099
May 17th, 2013, 22:44
سلام ٤ تا وي بي اس دارم
عزیز یکی یکی از vpsها را خاموش کن
احنمال داره یکی از vps ها مشکل داره
من قبلا همین مشکل را داشتم
یکی از vps ها باعث میشد سرور هنگ کنه
delta
May 17th, 2013, 23:02
عزیز یکی یکی از vpsها را خاموش کن
احنمال داره یکی از vps ها مشکل داره
من قبلا همین مشکل را داشتم
یکی از vps ها باعث میشد سرور هنگ کنه
اینو منم تایید میکنم برای منم پیش آمده بود.. یکی یکی چک کن ببین کدومش مشکل داره..
babelirani
May 17th, 2013, 23:30
با سلام
ما هم 4 ماه بر روی این دیتاسنتر به دلیل مشکلی که یکی از عزیزان در هنگام نصب مجازی ساز پیش اوردن درگیر بودیم
شما اول از گزینه ای که دوستان بهتون گفتم که VPS هارو تک تک خاموش کنید اگه در این حالت درست نشدن VMware هنگ میکنه که در این حالت باید مجازی ساز دوباره نصب بشه
esultanzada
May 20th, 2013, 13:15
یکاری که کرده بودم تمام رم رو تقسیم کرده بودم بین تمام وی پی اس هام، بعد از اینکه توصیه شما دوستان رو خواندم رم رو کم کردم، و این کار باعث شد سه روز سرورم دون نشه که همین الان دوباره دون شد، الان دوستان باید وی پی اس رو برای چه مدتی خاموش نگه دارم تا متوجه بشم مشکل از همون بوده ؟ چون روی وی پی اس وبسایت های مشتری هام است و نمیتونم برای مدت زیادی خاموش بزارم.