توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : محدود سرعت دانلود بر روی ویندوز سرور 2008
gupi
May 17th, 2013, 05:16
سلام دوستان
من تازه با این انجمن آشنا شدم و به نظرم جالب اومد.
یه مشکلی دارم که امانم رو بریده !
یه سری حمله به سرورم شده که باعث شده تعداد زیادی آی پی و روبات از سرورم دانلود کنند با سرعت 1-2-3-...-10-15 مگابایت در دقیقه ، که هم سرعت سرور من رو کم کرده و هم باعث شده بندویچ من تمام شه !
تا حالا نزدیک به 50 تا آی پی بلاک کردم ولی خب فایده آنچنانی نداشته ! چون بعضی از اونها اسم دارن و یا به جای نقطه (.) خط تیره دارن (-) و نمیشه اونا رو بلاک کنم
حالا میخوام ببینم راهی هست که مثلا بیشتر از سرعت 150-200 کیلوبایت نتونن دانلود کنند ؟
و یا اگه راه های دیگه هست لطفا راهنمایی کنید
نمونه آی پی ها :
109.78.86.97
و
41
و
*****1
و
41-184-49-210
و
vodafone
ممنون میشم کمکم کنید ، واقعا نیاز دارم
با تشکر
gupi
May 18th, 2013, 03:54
سلام مجدد
دوستان کسی نیست بتونه کمکی به من کنه ؟
یا حداقل بگه چطور میشه کاری کرد که فقط آی پی های ایرانی دانلود کنند ؟
ویندوز سرور 2008 - iis 7
با تشکر
farsitools
May 28th, 2013, 22:54
نصب و كانفيگ كريو را پيشنهاد مي كنم
nginxweb
May 28th, 2013, 23:05
سلام مجدد
دوستان کسی نیست بتونه کمکی به من کنه ؟
یا حداقل بگه چطور میشه کاری کرد که فقط آی پی های ایرانی دانلود کنند ؟
ویندوز سرور 2008 - iis 7
با تشکر
بوسیله kerio winroute firewall میتونید روی ایپی ها محدودیت کامل ایجاد کنید تا مختص نمایید به آیپی های خاص و...
اطلاعات کامل:
Kerio WinRoute Firewall (http://manuals.kerio.com/kwf/en/)
bigman1990
May 28th, 2013, 23:57
نیاز به نصب کریو نیست خود iis بسیار کامل هست ویندوز خودتون رو حتما اپدیت کنید تا iis هم اپدیت بشه سپس بوسیله ی خود iis سرعت و تعداد کانکشن هارو محدود کنید!
وارد پنل iis بشید وب سایت خودتون رو انتخاب کنید از سمت راست صفحه گزینه advanced setting رو انتخاب کنید از داخل پنجره باز شده میتونید پهنای باند و تعداد کانکشن هارو محدود کنید.
SmartService
May 29th, 2013, 23:48
پلاگین داره برای این کار iis
gupi
June 10th, 2013, 08:44
سلام مجدد من کارهایی که گفته بودید رو انجام دادم ولی بازم نشد که نشد ! از خود iis لیمیت کردم ولی واسه همه اعمال شد و سرعت دانلود به 13 کیلوبایت رسید و به اجبار برداشتم حتی آی پی رو عوض کردم ولی بازم به دقیقه نکشید و دوباره این آی پی ها شروع به دانلود کردن کسی راه حلی داره ؟ یا کسی میتونه این مشکل رو تضمینی حل کنه ؟ ( هزینه هم تقدیم میکنم ) با تشکر
bigman1990
June 10th, 2013, 10:35
دوست عزیز سرعت رو بر اساس byte per second باید وارد کنید به عکس زیر دقت کنید :
13753
دقت کنید تعداد کانکشن های کل سرور رو هم میتونید محدود کنید اما اگر میخواید ip هارو بلاک کنید یا از حملات تکذیب سرویس (ddos) جلوگیری کنید نرم افزار microsoft webplatform که رایگان هم هست نصب کنید در قسمت جستجو به دنبال Dynamic IP Restrictions بگردید و نصبش کنید کار کردن باهاش بسیار سادست.
موفق باشید
gupi
June 10th, 2013, 11:03
دوست عزیز سرعت رو بر اساس byte per second باید وارد کنید به عکس زیر دقت کنید :
دقت کنید تعداد کانکشن های کل سرور رو هم میتونید محدود کنید اما اگر میخواید ip هارو بلاک کنید یا از حملات تکذیب سرویس (ddos) جلوگیری کنید نرم افزار microsoft webplatform که رایگان هم هست نصب کنید در قسمت جستجو به دنبال Dynamic IP Restrictions بگردید و نصبش کنید کار کردن باهاش بسیار سادست.
موفق باشید
خیلی ممنون
Dynamic IP Restrictions رو نصب کردم ولی نه چیزی روی دسکتاپ اومد و نه توی منوی استارت ، لطفا کمی بیشتر راهنمایی کنید
مرسی
bigman1990
June 10th, 2013, 12:45
برای استفاده از Dynamic IP Restrictions باید وارد iis بشین وبسایت مورد نظر رو انتخاب کنید و اگر در عکسی که در پست قبلی دادم نگاه کنید icon مربوط به Dynamic IP Restrictions در کنترل پنل iis میادش میتونید انتخابش کنید ( داخل عکس ردیف بالا از سمت راست سومین ایکن ) کار باهاش بسیار ساده هستش!
موفق باشید
gupi
June 10th, 2013, 14:08
برای استفاده از Dynamic IP Restrictions باید وارد iis بشین وبسایت مورد نظر رو انتخاب کنید و اگر در عکسی که در پست قبلی دادم نگاه کنید icon مربوط به Dynamic IP Restrictions در کنترل پنل iis میادش میتونید انتخابش کنید ( داخل عکس ردیف بالا از سمت راست سومین ایکن ) کار باهاش بسیار ساده هستش!
موفق باشید
انجام شد ولی همچنان حملات ادامه داره :(
mobin96
June 10th, 2013, 18:56
درود
دوست عزيز ممكن است كه روي پورت ديگري دارند به شما اتك مي دهند به اين صورت كه يك پكت با حجم كم به طرف سرور شما مي فرستند و در مقابل سرور شما پكت هايي با حجم زياد رو به آي پي ارسال كننده مي فرسته كه باعث ميشه آپلود سرور شما شديدا زياد بشه و ترافيك سرور شما هدر بره و ....
در صورتيكه مطمئن هستيد كه بر روي پورت 80 يا 443 كه IIS استفاده مي كند دارند به شما اتك مي دهند،شما همانطور كه دوستان گفتند مي توانيد در IIS در Maximum Bandwidth،Advanced Setting رو بطور مثال بر روي 262144 قرار بديد كه در اينصورت مجموع سرعت دانلود و آپلود هر آيپي از پورت 80 و 433 روي 256 كيلوبايت بر ثانيه محدود مي شود و ديگر فكر نمي كنم با اين محدوديت فشاري به پورت وارد شود و هم چنين ترافيك زيادي مصرف بشود،مگر اينكه شخص مقابل حرفه اي عمل كند و اسكريپت هاي خاص بنويسد و روي سرور هاي مختلف با آي پي هاي مختلف بريزد كه همه با هم شروع كنند به دانلود يك فايل (مثلا) از وب سرور شما كه به سرور فشار بياد،در اون صورت قضيه فرق مي كند.
در پناه حق
marmoz
August 5th, 2013, 20:40
maximum concurrent روی چند مناسب تره ؟
gupi
August 6th, 2013, 06:36
دوستان به نظر من اصلا از iis استفاده نکنید !
من کلا بیخیالش شدم و ftp نصب کردم ! دقیقا مثل iis هست و همینطور طریقه لینک دادن و غیره
تنها فرقش اینه که به جای http اولش ftp هست
واقعا محشره خیلی راضیم ازش و راحت هم میشه واسش محدودیت گذاشت !