توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : downgare مای اس کیو ال از 5.6 به 5.5
sadeght
May 15th, 2013, 16:00
من می خواهم mysql5.6 را کلا حذف کنم و به 5.5 تغییر بدم چکار کنم که حذفش کنم کلا 5.6 رو و اطلاعات هم مشکلی پیش نیاد.
May 15th, 2013, 16:33
باید از مسیر زیر
/usr/local/directadmin/custombuild
فایل options.conf را ویرایش و نسخه mysql را برروی 5.5 بزارید و پس از ذخیره , با استفاده از دستور build mysql نسخه 5.5 را نصب کنید .
البته لازم به ذکر هست که پس از آپگرید/دانگرید mysql نیازمند rebuid کردن php هم هستید .
sadeght
May 15th, 2013, 16:55
باید از مسیر زیر
/usr/local/directadmin/custombuild
فایل options.conf را ویرایش و نسخه mysql را برروی 5.5 بزارید و پس از ذخیره , با استفاده از دستور build mysql نسخه 5.5 را نصب کنید .
البته لازم به ذکر هست که پس از آپگرید/دانگرید mysql نیازمند rebuid کردن php هم هستید .
نسخه فعلی 5.6 هست مشکلی ندارد به 5.5 تغییر پیدا کند ؟
HugeServer
May 15th, 2013, 20:39
* توصیه میکنم از تمامی دیتابیس ها dump تهیه کنید در آپگرید معمولا مشکلی پیش نمیاد ولی در دانگرید احتمال ایجاد مشکل زیاد هست.
موفق باشید
iMohsen
May 15th, 2013, 22:09
در همون فایل options.conf یک آپشنی هست که به صورت پیش فرض true هست و قبل از انجام هر عملیاتی از کلیه دیتابیس ها بک آپ میگیره خود دایرکت ادمین
معمولا در دانگرید اگر دیتابیسی ساخته شده باشد که feature خاصی از نسخه 5.6 رو استفاده کرده باشه , ممکنه ممشکل پیش بیاد که بعد با repair احتمال رفعش هست .
sadeght
May 15th, 2013, 22:10
در همون فایل options.conf یک آپشنی هست که به صورت پیش فرض true هست و قبل از انجام هر عملیاتی از کلیه دیتابیس ها بک آپ میگیره خود دایرکت ادمین
معمولا در دانگرید اگر دیتابیسی ساخته شده باشد که feature خاصی از نسخه 5.6 رو استفاده کرده باشه , ممکنه ممشکل پیش بیاد که بعد با repair احتمال رفعش هست .
من الان به 5.6 برگردوندم هنگام ریستارت خطای بالا را می دهد چکار کنم ؟
sadeght
May 15th, 2013, 22:41
MySQL server PID file could not be found! [FAILED]
Starting MySQL.The server quit without updating PID file (/var/lib/mysql/server3[root@server3 custombuild]# [FAILED]