توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تخمین قدرت وی پی اس
iMIZBAN
February 15th, 2010, 22:52
سلام خدمت همه دوستان .
بنده تا حالا با سرور اختصاصی کار کردم و تقریبا در زمینه وی پی اس و قدرتش تجربه ای ندارم .
قراره از یه شرکت خارجی ( هلند ) یه وی پی اس با این مشخصات برای یکی از دوستانم بگیرم که سایت دانلود داره .
گفتم قبلش یه مشورت با شما بکنم و یکم اطلاعات بدست بیارم .
CPU : 2.0 GHZ
Ram : 512 MB
Hard : 50 GB ( البته نوع هارد رو نمی دونم ولی تاثیرش خیلی هم زیاد نیست فقط همینجوری گفتم این رو هم بدونید )
قیمت هم چیزی در حدود ماهیانه 40 دلار هست و براش مهم نبود قیمت چقدر باشه .
کنترل پنل هم سی پنل گرفتیم .
می خواستم بدونم با این مشخصات و نصب اسکریپت پی اچ پی نیوک بر روی سرور حدودا تا چند تا آنلاین میشه پشتیبانی کرد ؟
اگر که اسکریپت وردپرس باشه چی ؟
ممنون میشم کمک کنید .
موفق باشید .
Woshka
February 16th, 2010, 04:52
از یه ددیکیت celeron 1.7 256mb ram کمتر
agarb98
February 16th, 2010, 07:19
با سلام سی پی یو یکم کمه واسه سایت دانلود.
در ضمن با این مشخصات اگه باشه قیمتش خیلی بالاست.
من با این مشخصات میدم بهتون 18 هزار تومان قصد من خرید کردن از من نیست بلکه گفنم قیمت دستتون
من با این مشخصات میدم بهتون 18 هزار تومان قصد من خرید کردن از من نیست بلکه گفنم قیمت دستتون باشه.
هر شخص يا شرکتی برای وقت و اعتباری که داره يک ارزشی قائل هستش!
شما حق نداری اينطوری قيمت و بازار رو خراب کنی!
ايشون حتما ميتونن صلاح خودشون رو تشخيص بدند و سابقه فعاليت و کارشون هم کم نيست که شما ميای اينطوری بهشون قيمت ميدی!
قطعا خودشون و همه دوستان با تجربه دليل اين اختلاف قيمت ها رو ميدونن و اونايي هم که نميدونن با تجربه و گذشت زمان خواهند فهميد!
---------- Post added at 01:24 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------
سلام خدمت همه دوستان .
بنده تا حالا با سرور اختصاصی کار کردم و تقریبا در زمینه وی پی اس و قدرتش تجربه ای ندارم .
قراره از یه شرکت خارجی ( هلند ) یه وی پی اس با این مشخصات برای یکی از دوستانم بگیرم که سایت دانلود داره .
گفتم قبلش یه مشورت با شما بکنم و یکم اطلاعات بدست بیارم .
Cpu : 2.0 ghz
ram : 512 mb
hard : 50 gb ( البته نوع هارد رو نمی دونم ولی تاثیرش خیلی هم زیاد نیست فقط همینجوری گفتم این رو هم بدونید )
قیمت هم چیزی در حدود ماهیانه 40 دلار هست و براش مهم نبود قیمت چقدر باشه .
کنترل پنل هم سی پنل گرفتیم .
می خواستم بدونم با این مشخصات و نصب اسکریپت پی اچ پی نیوک بر روی سرور حدودا تا چند تا آنلاین میشه پشتیبانی کرد ؟
اگر که اسکریپت وردپرس باشه چی ؟
ممنون میشم کمک کنید .
موفق باشید .
قراره دانلود ها هم از همين سرور انجام بشه !
برای دانلود هر چه قدر رم بيشتر باشه بهتر هستش!
نميشه مقدار آنلاين بودن رو تخمين زد اما فکر کنم استفاده از وردپرس خيلی بهتر از پی اچ پی نیوک جواب بده!
---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------
من با این مشخصات میدم بهتون 18 هزار تومان قصد من خرید کردن از من نیست بلکه گفنم قیمت دستتون باشه.
ببخشيد اون وقت شما هم با cpanel ميديد ماهی 18 هزار تومن ؟
چون قيمت cpanel فقط ماهی 10 دلار هستش حداقل. اگر در جریان باشيد که قطعا هستيد!
IFACO.Net
February 16th, 2010, 13:40
پی اچ پی نیوک خیلی بهتر از وردپرس از لحاظ فشار به سرور هست ، مخصوصا که بعضی افزونه های وردپرس شدیدا به سرور فشار وارد می کنند
اگه رم یک گیگ بگیرید بهتر هست
agarb98
February 16th, 2010, 13:54
هر شخص يا شرکتی برای وقت و اعتباری که داره يک ارزشی قائل هستش!
شما حق نداری اينطوری قيمت و بازار رو خراب کنی!
ايشون حتما ميتونن صلاح خودشون رو تشخيص بدند و سابقه فعاليت و کارشون هم کم نيست که شما ميای اينطوری بهشون قيمت ميدی!
قطعا خودشون و همه دوستان با تجربه دليل اين اختلاف قيمت ها رو ميدونن و اونايي هم که نميدونن با تجربه و گذشت زمان خواهند فهميد!
---------- post added at 01:24 pm ---------- previous post was at 01:19 pm ----------
قراره دانلود ها هم از همين سرور انجام بشه !
برای دانلود هر چه قدر رم بيشتر باشه بهتر هستش!
نميشه مقدار آنلاين بودن رو تخمين زد اما فکر کنم استفاده از وردپرس خيلی بهتر از پی اچ پی نیوک جواب بده!
---------- post added at 01:26 pm ---------- previous post was at 01:24 pm ----------
ببخشيد اون وقت شما هم با cpanel ميديد ماهی 18 هزار تومن ؟
چون قيمت cpanel فقط ماهی 10 دلار هستش حداقل. اگر در جریان باشيد که قطعا هستيد!
عزیز من فقط قیمت وی پی اس گفتم به پنلها اشاره ای نکردم عزیز
ولی با تشکر که تذکر دادین.
amiri113
February 16th, 2010, 14:03
عزیز من فقط قیمت وی پی اس گفتم به پنلها اشاره ای نکردم عزیز
ولی با تشکر که تذکر دادین.
خوب ايشون گفتند اون vps اي که شده 40 تومان با cpanel هستش!
شما گفتی 18 تومن! خواستم بدونم چطوری هستش که با cpanel شده 18 تومن!
ضمن اينکه به نظر من هدف انحراف تاپيک بود! والا زمانی که کسی راهنمايي ميخواد بايد راهنمايي کرد نه بازاريابی!
agarb98
February 16th, 2010, 14:18
خوب ايشون گفتند اون vps اي که شده 40 تومان با cpanel هستش!
شما گفتی 18 تومن! خواستم بدونم چطوری هستش که با cpanel شده 18 تومن!
ضمن اينکه به نظر من هدف انحراف تاپيک بود! والا زمانی که کسی راهنمايي ميخواد بايد راهنمايي کرد نه بازاريابی!
عزیز این وی پی اس 18 تومانی با سی پنل من میدم 32 هزار
در ضمن هدف من بازاریابی نبود بلاکه این بود که قیمتشون کمی گرونه
اگه پشتیبانی خوبی بدن باز هم نمیشه این قیمت داد قبول دارید
Arashdn
February 16th, 2010, 14:29
اتفاقا قیمت شما بیش از اندازه اروزنه
قیت نرمال بره این سرور 20 الی 30 تومنه
LoveLife
February 16th, 2010, 14:30
حدود 300 تا 400 تا !
سی پی یو بیشتر کم می یاری !
تو مشتری هام داشتم
amiri113
February 16th, 2010, 14:34
اگه پشتیبانی خوبی بدن باز هم نمیشه این قیمت داد قبول دارید
چرا نميشه!
چون شما ارزون ميديد بقيه هم بايد ارزون بدند!
شايد شما برای وقتی که ميزاريد ارزش کمتری قائل باشيد (وقت برای پشتيبانی و راه اندازی) اما عموما شرکت هایی که واقعا شرکتند برای کار خودشون سود متعارفی قائل هستند و هزينه هاشون هم شخصی نيست و شرکتی هستش!
اجازه بديد اين تاپيک و تاپيک های مشابه روال عادی خودشون رو پيش ببرند! ايشون در مورد قيمت سوالی نداشتند. قطعا دنبال کيفيت برتر برای کارشون هستند!
اما شما اول اومدی يک علامت سوال بزرگ ايجاد کردی که 18 تومن! خوب مشتری ای که نميدونه ميگه اه 18 تومن پس من از فلانی بگيرم! بعد مياد تو کار وارد ميشه ميبينه اه! اين 18 تومنيه فلان چيز رو نداره! فلان چيزش درست کار نميکنه و ....
سعی کنيد موضوع ها رو بی دليل به انحراف نکشيد.
مطمئن باشيد کسی که ميخواد خريد کنه (مخصوصا اين دوستمون) خودشون قبل از خريد در مورد کيفيت و قيمت تحقيق لازم رو ميکنن!
agarb98
February 16th, 2010, 14:58
چرا نميشه!
چون شما ارزون ميديد بقيه هم بايد ارزون بدند!
شايد شما برای وقتی که ميزاريد ارزش کمتری قائل باشيد (وقت برای پشتيبانی و راه اندازی) اما عموما شرکت هایی که واقعا شرکتند برای کار خودشون سود متعارفی قائل هستند و هزينه هاشون هم شخصی نيست و شرکتی هستش!
اجازه بديد اين تاپيک و تاپيک های مشابه روال عادی خودشون رو پيش ببرند! ايشون در مورد قيمت سوالی نداشتند. قطعا دنبال کيفيت برتر برای کارشون هستند!
اما شما اول اومدی يک علامت سوال بزرگ ايجاد کردی که 18 تومن! خوب مشتری ای که نميدونه ميگه اه 18 تومن پس من از فلانی بگيرم! بعد مياد تو کار وارد ميشه ميبينه اه! اين 18 تومنيه فلان چيز رو نداره! فلان چيزش درست کار نميکنه و ....
سعی کنيد موضوع ها رو بی دليل به انحراف نکشيد.
مطمئن باشيد کسی که ميخواد خريد کنه (مخصوصا اين دوستمون) خودشون قبل از خريد در مورد کيفيت و قيمت تحقيق لازم رو ميکنن!
عزیز صحبت من اصلا در این رابطه نیست که از من خرید کن بلاکه این هست که قیمت خوب باشه در
ضمن
شما تا حالا از من سرویس نگرفتین که بفهمین ساپورتم خوبه یا نه .
عزیز ما شرکتی نیستیم و یه تیم هستیم ه این خاطر قیمتهامون ارزونه در ضمن ضرر نمیدیم که ارزون بدیم
با تشکر
amiri113
February 16th, 2010, 15:55
شما تا حالا از من سرویس نگرفتین که بفهمین ساپورتم خوبه یا نه .
آقا باور کنيد هر کس قبل از خريد در مورد قيمت تحقيق ميکنه! اما ايشون سوالشون اصلا قيمت نبود!
قيمت از پارامتر های مختلفی بدست مياد!
بعدشم مگه 32 تومن و 40 تومن چقدر اختلاف دارند که شما ميگی اين قيمت خیلی بالاست و قيمت شما خیلي پايين!
شما که به قول خودتون نه شرکت هستيد نه چيزی! يعنی اونی که شرکتی کار ميکنه و جای ثابتی داره، تلفنی داره، 4 تا کارمند داره حق نداره 8 تومن گرونتر بده ؟
عين اين ميمونه که شما یک محصول رو از يک دست فروش بخريد يا از يک مغازه دار!
خوب اگر مال دست فروش خراب باشه شما نميتونی خر کسی رو بگيری اما مال مغازه دار رو حداقل ميتونی بری سراغش و بررسی کنی!
شما يک جوری گفتی قيمت ما پايين تره انگار فرقش چندين برابره!
در مورد کیفیت هم نميخوام وارد اين بحث بشم اما معمولا سرچ کردن همه سابقه ها رو مشخص ميکنه! :)
با تشکر
علی امیری
---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:52 PM ----------
در هر حال من معتقدم بيان اينطور جملات باعث انحراف تاپيک ميشه!
مثلا يک تاپيک با عنوان تخمین قدرت وی پی اس به تاپيک تخمین قیمت وی پی اس جابجا ميشه و به جای بحث های فنی ، بحث های بيخودی رد و بدل ميشه که باعث از بين رفتن هدف اصلی فارم ميشه!
iMIZBAN
February 16th, 2010, 16:44
سلام خدمت همه دوستان .
نمی دونم چرا دوستان همه چیز رو درخواست هاست و وی پی اس و ... می بینند و می خوان سریع آفر بدن .
از نظر کیفیت دیتا سنتر هم من تا حالا با کارو ، آی وب ، کاناکا ، ورد استریم ، لیسوب و ایکس ال هاست کار کردم و از نظر کیفیت و امنیت و سرعت کاملا با اینا آشنا هستم .
کارو : سرعت 95 از 100 - کیفیت 100 از 100
آی وب : سرعت 100 از 100 - کیفیت 100 از 100
کاناکا : سرعت 50 از 100 - کیفیت 70 از 100
ورد استریم : سرعت : 80 از 100 - کیفیت 80 از 100
لیسوب : سرعت 80 از 100 - کیفیت 70 از 100
ایکس ال هاست : سرعت 90 از 100 - کیفیت 90 از 100
این وی پی اس قرار بود از یه شرکت تقریبا قوی هلندی تهیه بشه .
ولی تصمیم عوض شد چون یه اکانت تست دادن به ما و تقریبا میشه گفت از نظر امنیت از 100 میشه 50 داد .
به خاطر همین از این منصرف شدیم و تصمیم بر این شد که از کارو بگیریم .
وی پی اس های کارو از نظر امنیت و کیفیت حرف ندارند فقط یکم مشکل کپی رایت بود که اونم با یه روش هایی میشه دورش زد .
و الآن هم حدود 5 ساعت هست که وی پی اس به ما تحویل داده شده و اطلاعاتش هم این هست :
hdd : 150 gb
ram : 1024
cpu : 2 * 2.00 ghz
کاملا هم ایشون راضی هستند و یکم مایه داره و قیمت اصلا براش مهم نبود .
در هر صورت ممنون از کمک های شما دوستان عزیز .
موفق باشید .