توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور اختصاصی شیرترانیکس - کدام دیتا سنتر ؟
Hooramin
May 14th, 2013, 05:55
سلام خدمت دوستان
شیر ترانیکس یک اسکریپت جامعه مجازی هست
بنده یک سایتی دارم با ورژن2 این اسکریپت (قبلاً پست در این باره زیاد دادم) میخوام براش یک سرور اختصاصی با قیمت 250 و سقف سقفش 300 بگیرم
بهترین آفری که پیدا کردم از دیتا سنتر ovh بوده با این مشخصات :
cpu i5 3570S
4 TB hard
16 gb ram
bw unlimited
قیمت : 50 دلار در دیتا سنتر نوشته که نمیدونم چرا میگن 300 هزار تومان!
اگر آفری بهتر از این پیدا میشه تا قیمت 65 دلار بفرمایید
میخوام از خود دیتا سنتر بخرم ...فکر نمیکنم هزینه پی پال یا کارت های دیگه به اندازه هزینه ای باشه که شرکت های ایرانی ماهیانه روش میکشند..
و اینکه نظرتون در مورد دیتا سنتری که پیشنهاد میدین رو هم ذکر کنید ...
ممنون
compiler
May 14th, 2013, 06:25
سلام خدمت دوستان
بنده یک سایتی دارم با ورژن2 این اسکریپت (قبلاً پست در این باره زیاد دادم) میخوام براش یک سرور اختصاصی با قیمت 250 و سقف سقفش 300 بگیرم
cpu i5 3570S
4 TB hard
16 gb ram
bw unlimited
میخوام از خود دیتا سنتر بخرم ...فکر نمیکنم هزینه پی پال یا کارت های دیگه به اندازه هزینه ای باشه که شرکت های ایرانی ماهیانه روش میکشند..
و در نهایت با توجه به مدیریت شده بودن سرور 50 هزار تومان سود زیادی نیست!! در واقع هزینه مدیریت سروره . شما سرور اختصاصی و مجازی دیگری هم که از ما خریداری کردید هر 2 کاملا و 100% مدیریت شده بوده . این هم مثل بقیه
و در نهایت با توجه به مدیریت شده بودن سرور 50 هزار تومان سود زیادی نیست!! در واقع هزینه مدیریت سروره . شما سرور اختصاصی و مجازی دیگری هم که از ما خریداری کردید هر 2 کاملا و 100% مدیریت شده بوده . این هم مثل بقیه
آقا بابک اون که اصلاً حرفی توش نیست ، سرویسی که به من دادید عالی هست !
یه وقت سو تفاهم نشه از حرف من
من اینجا میپرسم شاید کسی آفری سراغ داشته باشه و راجع به آفری که شما دادین هم نظر دیگرانو بدونم که اگه ازین بهتر نیست زود تر تهیش کنم ...
TukaNet
May 14th, 2013, 07:02
سلام آفر زیر رو از کولوکیشن خودمون در شیکاگو ارائه میکنم
توجه کنید که شبکه کلا در اختیار ما هست و در مورد ابیوز میتونیم کاملا مدیریت داشته باشیم و پورت یا پروتکل های مورد نظر شما رو بلاک کنیم
در ضمن در صورتی که قصد دارید برای مدت زیادی سرویس رو تمدید کنید بفرمایید تا آفر خاصی رو خدمت شما ارائه کنم
CPU Model : Dual Intel® Xeon® Processor E5430 - more (http://ark.intel.com/Product.aspx?id=33081)
Memory (GB) : 12 GB DDR2 ECC Registered Memory
Hard Drive (GB) : 1 X 500 GB SATA Enterprise Hard Drive
Uplink Port : 100 Mbps Dedicated Uplink
Bandwidth (GB) : 5 TB Premium Bandwidth
IP : ( One /29 VLAN ) 5 Usable IP Addresses
Price : $79.99/Month
█ سرورها آماده تحویل هستند و به محض خرید تحویل داده می شوند
█ تمامی سرورها مجهز به اینترفیس IPMI و نیازی به KVM جداگانه ندارند
█ سیستم عامل یا مجازی ساز مورد نیاز کاربر به صورت رایگان نصب می شود
█ برای اطلاعات بیشتر یا تغییر در آپشن سرورها با دپارتمان فروش (http://www.tukanet.net/billing/tickets/new/) تماس حاصل نمایید
Hostpolis
May 14th, 2013, 07:21
سلام
تعداد زیادی از سایت های شیرترانیکس رو ما هاست میکنیم چه بصورت هاست اشتراکی چه بصورت سرور کلاستر مثل دنبالر.
اگر تمایل داشتید میتونم وقت مشاوره رایگان براتون بگذارم تا با کمک یکی از اعضای شیرترانیکس فارسی براتون سرور آماده کنیم.
(شیرترانیکس فارسی هم توسط قسمتی از تیم ما پشتیانی میشه در ضمن)
AvalinHost
May 14th, 2013, 11:16
سلام
با هزینه 250 تومان ماهیانه سرور اختصاصی با کنترل پنل دایرکت ادمین در اختیارتون قرار میدیم.
اگر خواستین تماس بگیرین.
برای چندین سایت شیرترانیکش انجام دادیم.
موفق باشید.
XHTML
May 14th, 2013, 11:22
سلام خدمت دوستان
cpu i5 3570S
4 TB hard
16 gb ram
bw unlimited
ممنون
میتونم این سرور رو با 270تومن تهیه کنم +مدیریت سرور(تتظیمات سرور هم رایگان هست)
nginxweb
May 14th, 2013, 12:01
به نظر بنده ار دیتاسنتری مثل هتزنر یا دیتاشیک خریداری کنید هم کیفیت مناسب هستش و هم قیمت به صرفه خواهد بود