PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

صفحه ها : 1 2 [3]

amin7x
August 2nd, 2013, 20:03
freelancer.com

ضمنا اینجا همونطور که می بینین همه از مشخصات ایرانی شاکی اند

میشه بگید چه کارهایی انجام بدم ، که خطرش کمتر بشه؟

من امدم ثبت نام کنم ولی گفت ما به کشور شما خدمات نمیدیم.

camelian77
August 2nd, 2013, 21:07
یه کشور دیگه بزنید. ضمنا سایتتون هم بالا نمیاد.

amin7x
August 3rd, 2013, 00:15
یه کشور دیگه بزنید. ضمنا سایتتون هم بالا نمیاد.

کشورم با حساب پی پالم یکی باشه؟
این سایت ویزاکارت هم قبول میکنه؟

پ.ن : سایت به زودی راه اندازی میشه درحال تست نهایی هستم. (امضا ویرایش شد)

camelian77
August 3rd, 2013, 03:19
نمی دونم

serverfire
August 3rd, 2013, 14:22
معلومه که نمی دن. اینجا این کار پولشویی ئه و عاقبت خیلی سختی داره + مالیات که پوست آدم رو می کنه. من بیشتر تو این فکر بودم که اکانت شما رو با پول توش بخرم.

اگر می تونید مشکل پول داخل اکانت رو حل کنید ، من 1700 دلار مجودی دارم . ممنون میشم کمک کنید

serverfire
August 3rd, 2013, 14:25
فقط ۱کار میشه کرد اونم اینکه به ساپورت درخواست تغییر کشور بدین ببینید چی جواب میدن البته با آی پی غیر ایران.

تست کردم میگن ، اول باید از لیمیت در بیای

serverfire
August 3rd, 2013, 14:28
به نظر من هیچ لزومی نداره که با سیستم مالی خودش کار نکنن، فقط باید مراقب باشن. اگه از طریق سیستم مایل استون کار نکنن، دیگه فید بک هم نمی تونه بگیره.
دیگه از پیپل که بد تر نیستن.
در بدترین حالت هم که حساب ساسپند بشه، با مدرک کشور دیگه میشه از تعلیق دراوورد، مثل همین دوستمون که کشورش رو تایلند زده بود و بعد از اینکه با آی پی ایران وارد شده بود
حسابش معلق شد، ولی به محض دادن مدارک، حسابش دوباره باز شد.

همین الان که خیلی ها مثل من مبالغ بالا تو حسابشون گیر کرده چون از ایران بوده ، معلوم نیست که سر چه چیز دیگه ای دوباره اینطوری بشه .

ولی فکر میکنم کار کردن با خارج از سیستم مالی فری لنسر هم امکان گرفتن فیدبک باشه ، باید مشتری انتخاب کنه پروژه تموم شده ، یک چنین چیزی

Tehranshahr
August 3rd, 2013, 19:47
تست کردم میگن ، اول باید از لیمیت در بیای
چه بد! پس عملا نمیشه کاری کرد تا خودشون بالاخره مشکلو حل کنن.

ولی فکر میکنم کار کردن با خارج از سیستم مالی فری لنسر هم امکان گرفتن فیدبک باشه ، باید مشتری انتخاب کنه پروژه تموم شده ، یک چنین چیزی
تا وقتی پول کامل تو سیستم منتقل نشه فیدبک نمیشه گرفت.

serverfire
August 3rd, 2013, 20:25
چه بد! پس عملا نمیشه کاری کرد تا خودشون بالاخره مشکلو حل کنن.

تا وقتی پول کامل تو سیستم منتقل نشه فیدبک نمیشه گرفت.

من نمیخوام انرژی منفی بدم ولی ، من برای یک دانشگاه اروپایی اقدام کردم ، بعد با ایرانی بودن به مشکل خوردیم ، بعد مسئول دانشگاه خیلی پیگیر بود من بتونم وارد بشم ، بعد مشخص شد ؛ هر اورگانی که با یک شرکت امریکایی کار می کنه قانون اینکه باید تائید هویت بگیره از اشخاص که دقیقا مشابه فری لنسر بود ، قبض ، یک عکس که تائید کنه ، و کارت ملی (ترجمه فارسی رو گفتم ) .
و در کل این قانونی هست که تازه دارن اجرایی میکنن ، تو این چند ماه گذشته و فکر نکنم به این سادگی و به زودی عوض بشه ( حداقل یک سال آینده درصورتی که ایران حرکتی بزنه و تحریم ها ورداشته بشه )

اگر دوستان راه حلی دارن ارائه بدن تا تست کنیم ، من حتی تحدید کردم وکیل میگیریم شکایت میکنن ولی جواب خواصی ندادن !
من احتمالا از استرالیا وکیل میگیرم و نتیجه رو اینجا اعلام میکنم .

camelian77
August 3rd, 2013, 23:39
اگر می تونید مشکل پول داخل اکانت رو حل کنید ، من 1700 دلار مجودی دارم . ممنون میشم کمک کنید

الان دارم رو اکانت یکی از دوستان کار می کنم اجازه بدید تموم بشه، اگر درست شد نتیجه رو اینجا رو اعلام می کنم و دونه دونه شروع می کنیم به کمک کردن به دوستان

epsi1on
August 4th, 2013, 11:05
لیمیت اکانت من برداشته شد!!!!!!!!!!!!!
پ.ن: خوابم یابیدارم؟؟؟؟!
پ.ن2: یه راه پیدا کردم که از طریق freemarket میشد پول رو با دادن 42% فی به فریلنسر منتقل کرد، 270 دلار منتقل کردم ولی 140 دلار به مقصد رسید. کاش زودتر مشکل حل میشد...
پ.ن3: در نظر داشتم وقتی موفق شدم پول رو از فریلنسر در بیارم، بیام اینجا بگم که همه دوستان استفاده کنن.
پ.ن4: اگر واسه شما هم لیمیتش شیفت شده پیشنهاد میکنم هر چه زودتر پولهاتون رو خارج کنید.

serverfire
August 4th, 2013, 11:44
لیمیت اکانت من برداشته شد!!!!!!!!!!!!!
پ.ن: خوابم یابیدارم؟؟؟؟!
پ.ن2: یه راه پیدا کردم که از طریق freemarket میشد پول رو با دادن 42% فی به فریلنسر منتقل کرد، 270 دلار منتقل کردم ولی 140 دلار به مقصد رسید. کاش زودتر مشکل حل میشد...
پ.ن3: در نظر داشتم وقتی موفق شدم پول رو از فریلنسر در بیارم، بیام اینجا بگم که همه دوستان استفاده کنن.
پ.ن4: اگر واسه شما هم لیمیتش شیفت شده پیشنهاد میکنم هر چه زودتر پولهاتون رو خارج کنید.

اکانت شما از ایران بود و چیکار کردید ممنون میشم بگید

فکر میکنم اون راهی که پیدا کردید راه حل خوبی هست ولی درصد بالای از دست میره !
منظورت از لیمیت شیفت شده یعنی چی ؟

epsi1on
August 4th, 2013, 11:48
اکانت شما از ایران بود و چیکار کردید ممنون میشم بگید

فکر میکنم اون راهی که پیدا کردید راه حل خوبی هست ولی درصد بالای از دست میره !
منظورت از لیمیت شیفت شده یعنی چی ؟
دقیقا هیچ کاری نکردم! خود به خود لیمیتش شیفت شد (منظورم اینه که لیمیتش برداشته شد) و درست شد!!!
بله درصد بالاییش از دست میره. ولی تنها و تنها راه هست که من تونستم پیدا کنم. به نظرم 57% از پول بهتر از 0% از پوله :)

serverfire
August 4th, 2013, 12:01
دقیقا هیچ کاری نکردم! خود به خود لیمیتش شیفت شد (منظورم اینه که لیمیتش برداشته شد) و درست شد!!!
بله درصد بالاییش از دست میره. ولی تنها و تنها راه هست که من تونستم پیدا کنم. به نظرم 57% از پول بهتر از 0% از پوله :)

کشورتون چی بود ایران ؟ چه مدارکی داده بودید ، شاید خبر خوبیه و مشکل لیمیت رفع بشه خوب میشه مستقیم بدون کم کردن درصد منتقل کرد

epsi1on
August 4th, 2013, 12:11
کشورتون چی بود ایران ؟ چه مدارکی داده بودید ، شاید خبر خوبیه و مشکل لیمیت رفع بشه خوب میشه مستقیم بدون کم کردن درصد منتقل کرد

کشورم ایران بود، انشالله که به زودی مشکل همه دوستان حل میشه.
قبل یبار اکانتم لیمیت شده بود و ازم مدرک خواسته بودن، منم چون دانشجو بودم براشون یه مدرک اشتغال به تحصیل فرستادم (امکان تهییه پاسپورت برام موجود نبود). غیر از اون مدرکی نفرستادم

serverfire
August 4th, 2013, 12:18
کشورم ایران بود، انشالله که به زودی مشکل همه دوستان حل میشه.
قبل یبار اکانتم لیمیت شده بود و ازم مدرک خواسته بودن، منم چون دانشجو بودم براشون یه مدرک اشتغال به تحصیل فرستادم (امکان تهییه پاسپورت برام موجود نبود). غیر از اون مدرکی نفرستادم

شما چند وقت تو حالت بررسی بود اکاننتون ، یعنی مدارک رو فرستاده بودی ، زده بود در حال بررسی ؟

بعد لطف می کنی لینک اکانتت رو بدی من یک چکی بکنم

epsi1on
August 4th, 2013, 12:23
شما چند وقت تو حالت بررسی بود اکاننتون ، یعنی مدارک رو فرستاده بودی ، زده بود در حال بررسی ؟

بعد لطف می کنی لینک اکانتت رو بدی من یک چکی بکنم
قضیه لیمیت شدن اول برای حدود 1 سال پیش هست. دفعه پیش اکانتم همزمان با بقیه دوستان لیمیت شد.
این لینک اکانتم:
https://www.freelancer.com/u/epsi1on.html?

-------- edited
اکانت دوست عزیزمون Locust هم انگار لیمیتش برداشته شده (اگه مربوط به قبل نبوده باشه). یادمه توی چند پست پیش دنبال سیمکارت مالزی بودن.
https://www.freelancer.com/u/Locust.html

serverfire
August 4th, 2013, 12:35
قضیه لیمیت شدن اول برای حدود 1 سال پیش هست. دفعه پیش اکانتم همزمان با بقیه دوستان لیمیت شد.
این لینک اکانتم:
https://www.freelancer.com/u/epsi1on.html?

-------- edited
اکانت دوست عزیزمون Locust هم انگار لیمیتش برداشته شده (اگه مربوط به قبل نبوده باشه). یادمه توی چند پست پیش دنبال سیمکارت مالزی بودن.
https://www.freelancer.com/u/Locust.html

خیلی عالیه ، ایشالله ماله همه حل بشه و از لیمیت در بیان ، من که هنوز زده در حال بررسی ، شما و آقای Locust هم کشور ایران هست

خیالم راحت شد ، پس اگه حل بشه دیگه با سیستم خود فری لنسر هم میشه پول رو منتقل کرد

epsi1on
August 4th, 2013, 12:37
خیلی عالیه ، ایشالله ماله همه حل بشه و از لیمیت در بیان ، من که هنوز زده در حال بررسی ، شما و آقای Locust هم کشور ایران هست

خیالم راحت شد ، پس اگه حل بشه دیگه با سیستم خود فری لنسر هم میشه پول رو منتقل کرد
بله اگر بشه که خیلی خوب میشه. از $400 من تونستم فقط حدود $200 رو بگیرم و بقیش حیف و میل شد :)

amin7x
August 4th, 2013, 13:45
برای ثبت نام من باید هم با ای پی غیر ایرانی برم جلو؟

این ارور رو میده موقع ثبت نام:

We regret to inform you that this service is currently unavailable in your region.

epsi1on
August 4th, 2013, 14:05
برای ثبت نام من باید هم با ای پی غیر ایرانی برم جلو؟

این ارور رو میده موقع ثبت نام:

We regret to inform you that this service is currently unavailable in your region.

ظاهرا که باید با آیپی غیر ایرانی برید جلو :)
دوستان برای تغییر هویت اکانت به کس دیگه به نظرتون چیکار بکنم؟

mst_ab
August 4th, 2013, 22:56
من نتونستم مدارک لازم رو جور کنم، به همین دلیل بیخیال اکانتم شدم.
امروز دیدم که پروفایلم باز شده ولی وقتی لاگین می کنم مینویسه:
your account is suspended

و دیگه نمیشه هیچ کاری کرد.

epsi1on
August 4th, 2013, 23:33

احتمالا همین بلا داره سر اکانت منم میاد. فقط نمیدونم چرا فعلا لیمیتش برداشته شده!!!
امیدوارم تا قبل از Withraw شدن دلارهام ساسپند نشه :)

serverfire
August 5th, 2013, 09:10

شما چیکار کردید مگه ؟ چه مدارکی خواستن ، خوب شما زده بودید از ایران هستید چه طوری مدارک جدید فرستادید وقتی در حال بررسی بودید ؟ اینطوری که من متوجه شدم شما دنبال ارسال مدارک از کشور دیگه ای بودید و متوجه شدن و شما رو ساسپند کردن

serverfire
August 5th, 2013, 09:12
احتمالا همین بلا داره سر اکانت منم میاد. فقط نمیدونم چرا فعلا لیمیتش برداشته شده!!!
امیدوارم تا قبل از Withraw شدن دلارهام ساسپند نشه :)

اکانت من که باز نشده ، امید وارم مشکل حل بشه

channelplus
August 5th, 2013, 11:34
سلام دوستان. متاسفانه از این جور مشکلات بسیار بوجود امده.
شاید بتونیم با هم کمکی باشیم.
من مقیم آمریکا هستم. در صورتیکه افرادی که باهاشون کار میکنیم تائید بشن.. میتونیم از طریق اکانت یه نفر در اینجا مشتری جلب کنیم. و تصویه حساب های برنامه نویسان هم در تهران
اگر میتونم بگردم فرد مورد نظر رو پیدا کنم.
شاد باشیم.

serverfire
August 5th, 2013, 14:02
سلام دوستان. متاسفانه از این جور مشکلات بسیار بوجود امده.
شاید بتونیم با هم کمکی باشیم.
من مقیم آمریکا هستم. در صورتیکه افرادی که باهاشون کار میکنیم تائید بشن.. میتونیم از طریق اکانت یه نفر در اینجا مشتری جلب کنیم. و تصویه حساب های برنامه نویسان هم در تهران
اگر میتونم بگردم فرد مورد نظر رو پیدا کنم.
شاد باشیم.

سلام ، شما که مقیم امریکا هستید نیازی نیست به کسی مراجعه کنید خدتون می تونید اکانت باز کنید و با برنامه نویس ها داخلی کار کنید .

ولی این نکته رو توجه داشته باشید کسی که اکانت باز میکنه پاسخگو مشتری ها باید باشه ، و ممکنه شما دچار مشکل قانونی هم بشید از نظر پول شوی و انتقال پول به ایران

mst_ab
August 5th, 2013, 14:04
شما چیکار کردید مگه ؟ چه مدارکی خواستن ، خوب شما زده بودید از ایران هستید چه طوری مدارک جدید فرستادید وقتی در حال بررسی بودید ؟ اینطوری که من متوجه شدم شما دنبال ارسال مدارک از کشور دیگه ای بودید و متوجه شدن و شما رو ساسپند کردن

من کلاً از زمانی که لیمیت شدم، هیچ مدرکی ندادم. یک گواهینامه بین المللی سفارش دادم که معلوم نیست تو پست گم شد(!)، برای تعویض کشور هم هنوز درخواستی نداده بودم، تازه می خواستم اقدام کنم برای وریفای و ... که اکانتم ساسپند شد...

channelplus
August 5th, 2013, 14:09
سلام ، شما که مقیم امریکا هستید نیازی نیست به کسی مراجعه کنید خدتون می تونید اکانت باز کنید و با برنامه نویس ها داخلی کار کنید .

ولی این نکته رو توجه داشته باشید کسی که اکانت باز میکنه پاسخگو مشتری ها باید باشه ، و ممکنه شما دچار مشکل قانونی هم بشید از نظر پول شوی و انتقال پول به ایران

متشکرم از راهنمایی خوبت. و شما په کمکی میتونی تو این زمنیه بکنی؟

serverfire
August 5th, 2013, 14:59
متشکرم از راهنمایی خوبت. و شما په کمکی میتونی تو این زمنیه بکنی؟
من در خدتم شما به فرمائید چه کمکی نیاز دارید ، یک ایمیل بزنید به ali@serverfire.net

serverfire
August 5th, 2013, 15:06
من کلاً از زمانی که لیمیت شدم، هیچ مدرکی ندادم. یک گواهینامه بین المللی سفارش دادم که معلوم نیست تو پست گم شد(!)، برای تعویض کشور هم هنوز درخواستی نداده بودم، تازه می خواستم اقدام کنم برای وریفای و ... که اکانتم ساسپند شد...

پشتبانی نگفته دلیل ساسپند شدن شما رو ؟ پول هم تو حساب بود ؟ پروژه در حال انجام چی ؟

mst_ab
August 5th, 2013, 15:40
پشتبانی نگفته دلیل ساسپند شدن شما رو ؟ پول هم تو حساب بود ؟ پروژه در حال انجام چی ؟

نه، از پشتیبانی سوالی نپرسیدم که جواب بدن. پول بـــــود، ولی هر چی بود تی شرت خریدم (که فک کنم اون رو هم نفرستادن، الکی بهم گفتن فرستادیم) پروژه درحال انجام فقط یه پروژه 100 دلاری بود که 40 دلارش رو گرفته بودم. یعنی 60 دلار از دست دادم.
هفته پیش ایمیل زدن گفتن با شماره پیگیری فلان براتون فرستادیم، می تونید تو سایت نگاه کنید پیگیری کنید که تی شرت ها کجاست. یه هفته بعد بهشون ایمیل زدم که سایت به من میگه اصلاً چنین بسته ی پستی وجود نداره، ایمیل زدن که ما عذر خواهی می کنیم، چند روز دیگه صبر کنید تا سیستم هامون آپدیت بشه(!) حالا نزدیک 1 هفته هست که فهمیدم حتی تی شرت هم نمیفرستن ایران. این قدر اعصابم به هم ریخته میخوام مدیر عامل فری لنسر رو خفه کنم... :109: منم بی اعصاب...:d

serverfire
August 5th, 2013, 16:42
نه، از پشتیبانی سوالی نپرسیدم که جواب بدن. پول بـــــود، ولی هر چی بود تی شرت خریدم (که فک کنم اون رو هم نفرستادن، الکی بهم گفتن فرستادیم) پروژه درحال انجام فقط یه پروژه 100 دلاری بود که 40 دلارش رو گرفته بودم. یعنی 60 دلار از دست دادم.
هفته پیش ایمیل زدن گفتن با شماره پیگیری فلان براتون فرستادیم، می تونید تو سایت نگاه کنید پیگیری کنید که تی شرت ها کجاست. یه هفته بعد بهشون ایمیل زدم که سایت به من میگه اصلاً چنین بسته ی پستی وجود نداره، ایمیل زدن که ما عذر خواهی می کنیم، چند روز دیگه صبر کنید تا سیستم هامون آپدیت بشه(!) حالا نزدیک 1 هفته هست که فهمیدم حتی تی شرت هم نمیفرستن ایران. این قدر اعصابم به هم ریخته میخوام مدیر عامل فری لنسر رو خفه کنم... :109: منم بی اعصاب...:d

چیزی که من متوجه شدم اینکه به دلیل اینکه تلاش کردید سیستم مالیشون رو دور بزنید ساسپند شدید ، به پرسید شاید این دلیل رو بهتون بگن .
اکانت شما تو موقعی که درخواست خرید تیشرت رو داید حالت لیمیت بوده ، درسته که تو خرید تی شرت نگفتن به شما که نمی تونی بخری ، ولی متوجه شدن شما میخوایی یکجوری پول هارو زنده کنی ، حالا به هر دلیلی شما لیمیت شدی ، خوب مسئله که هست با پشتیبانی حرف بزن و بگو جریان چی بوده ، به احتمال زیاد مشکلت رو حل میکنن

Tehranshahr
August 5th, 2013, 22:13

کد پیگیری پستی دادن؟ اگر بله تو همین سایت رهگیری پست ایران هم بزنی میگه کجاست چون به سیستم بین المللی وصله.
در ضمن بسته از استرالیا حدودا ۳هفته ای میرسه ایران.

mst_ab
August 5th, 2013, 22:16
نه فک نکنم، این رو به من دادن:

Hi Mostafa,

Your t-shirt was already sent, your tracking number is RA023933031SG. Please allow 6-10 days for the delivery. You may track your item at http://www.posten.se/en/Pages/Track-and-trace.aspx
Best regards

mst_ab
August 5th, 2013, 23:36
کد پیگیری پستی دادن؟ اگر بله تو همین سایت رهگیری پست ایران هم بزنی میگه کجاست چون به سیستم بین المللی وصله.
در ضمن بسته از استرالیا حدودا ۳هفته ای میرسه ایران.

اِ ! راس میگی! اومده! الان تو سایت رهگیری مرسوله پستی | صفحه جستجو (http://tntsearch.post.ir) زدم، دیدم اومده ایران! چه خوب! پس مشکلی نیست، انشاءالله میرسه...

Tehranshahr
August 6th, 2013, 19:07
اِ ! راس میگی! اومده! الان تو سایت رهگیری مرسوله پستی | صفحه جستجو (http://tntsearch.post.ir) زدم، دیدم اومده ایران! چه خوب! پس مشکلی نیست، انشاءالله میرسه...

به سلامتی :)

Parti_Baz
August 7th, 2013, 14:09
اقا من از کجا بفهمم اکانتم لیمیت شده همونطور که قبلا گفتم با یک نفر تو فری لنسر حرف زدم ایشون پروژه منو قبول کردن وبعد از پرداخت هزینه رو به پی پال یکی از دوستام انتقال دادن امروز هم ازش سوال کردم گفت منم از فری لنسر پولو گرفتم مشکلی نبوده

karaoke
August 7th, 2013, 19:29
دوستانی که اکانتشون رفع لیمیت شده آیا بعد از رفع لیمیت توانسته اند از حساب برداشت کنند؟

eabdp
August 8th, 2013, 08:10
دوستان اکانت من به شکل بسیار جالبی رفع لیمیت شده، در ضمن سیستم اکسچنج ارزش هم تغییر کرده و پیپالش هم فی نمی گیره، من به اکانت پی پال خودم که دفعات پیش نیز بهش پول واریز کرده بودم، درخواست خارج کردن پول دادم، تا ببینیم چی میشه. در ضمن قبلش هم یک تی-شرت سفارش دادم. ما که از کار این فریلنسر سر در نیاوردیم! ولی به هر حال به همه شما توصیه می کنم که بیش تر از 100 دلار در این حساب نگه ندارید که اگر یک وقت هم دری به تخته خورد و پرید زیاد ناراحت نشید. در مورد پی پال هم من از سیستم epay.ir استفاده می کنم که خیلی سرویس خوبی می دن خودشون هم دلار رو نقد می کنن. به همه پیشنهاد می کنم.

onlymaj
August 8th, 2013, 11:27
دوستان اکانت من به شکل بسیار جالبی رفع لیمیت شده، در ضمن سیستم اکسچنج ارزش هم تغییر کرده و پیپالش هم فی نمی گیره، من به اکانت پی پال خودم که دفعات پیش نیز بهش پول واریز کرده بودم، درخواست خارج کردن پول دادم، تا ببینیم چی میشه. در ضمن قبلش هم یک تی-شرت سفارش دادم. ما که از کار این فریلنسر سر در نیاوردیم! ولی به هر حال به همه شما توصیه می کنم که بیش تر از 100 دلار در این حساب نگه ندارید که اگر یک وقت هم دری به تخته خورد و پرید زیاد ناراحت نشید. در مورد پی پال هم من از سیستم epay.ir استفاده می کنم که خیلی سرویس خوبی می دن خودشون هم دلار رو نقد می کنن. به همه پیشنهاد می کنم.

یعنی چی ؟ مدارک داده بودید ؟ اگر بلی ازکجا بود ؟
یعنی داریم ؟ یعنی میشه ؟

:64::64::64:

mst_ab
August 8th, 2013, 13:58
اکانت شما مال ایران بوده؟

در ضمن تی شرت هام رسید! ، 14500 پول گمرک ازم گرفت :(

eabdp
August 9th, 2013, 22:39
یعنی چی ؟ مدارک داده بودید ؟ اگر بلی ازکجا بود ؟
یعنی داریم ؟ یعنی میشه ؟

:64::64::64:

بله از خود ایران، بدون هیچ مدرکی، کاملا به صورت غیر منتظرانه، تنها دو نکته می تونه وجود داشته باشه: 1) من فقط به 2 اکانت پی پال پول واریز می کردم 2) من اکثر اوقات با آی پی ایران وارد می شدم. در ضمن این هم پروفایل Ehsan1988 | Freelancer.com - .NET,Adobe LiveCycle Designer,AutoCAD,Brain Storming,Brochure Design (http://www.freelancer.com/u/Ehsan1988.html)

ولی فکر می کنم این شاید به تغییر سیستم اکسچنج مربوط باشه، چون اکسچنج قبلا خیلی راحت بود. از دلار به هر ارز دیگری می تونستی تبدیل کنی، الآن فقط به دلار میشه تبدیل کرد، شاید خودشون یک فکرایی برای پول شویی کردن

یک حدس دیگه هم می زنم، شاید موضوع مربوط به شکسته شدن ***** سایت بوده. قبل از اون همه با آی پی های دیگه وارد می شدن، بعد یک دفعه دیدن که یک آی پی ناشناس (ایران) هست که همه از اون وارد می شن، شک کردن که اینجا کجاست دیگه ؟ اما بعد که تحقیق و تفحص کردن دیدن اینجا یکی از تمدن های با قدمت دنیا است که بیش از 3000 سال قدمت داره، این جا کره مریخ یا قبایل بدوی نیست، این ها هم آدمن، They are not aliens :101:

چه میدونیم ما. می گن خارج همه چیز شفاف سازیه، اما لااقل فریلنسر در استرالیا که هنوز این مساله رو برای ما شفاف نکرده

به هر حال اگر همۀ اکانت ها درست شد، پیشنهاد من اینه که یک گردهمایی در تهران داشته باشیم، اگر تیشرت های فریلنسری هم داشته باشیم که چه بهتر و بعدش عکسش رو هم بفرستیم B-)

mst_ab
August 9th, 2013, 22:45
بله از خود ایران، بدون هیچ مدرکی، کاملا به صورت غیر منتظرانه، تنها دو نکته می تونه وجود داشته باشه: 1) من فقط به 2 اکانت پی پال پول واریز می کردم 2) من اکثر اوقات با آی پی ایران وارد می شدم. در ضمن این هم پروفایل Ehsan1988 | Freelancer.com - .NET,Adobe LiveCycle Designer,AutoCAD,Brain Storming,Brochure Design (http://www.freelancer.com/u/Ehsan1988.html)

ولی فکر می کنم این شاید به تغییر سیستم اکسچنج مربوط باشه، چون اکسچنج قبلا خیلی راحت بود. از دلار به هر ارز دیگری می تونستی تبدیل کنی، الآن فقط به دلار میشه تبدیل کرد، شاید خودشون یک فکرایی برای پول شویی کردن

یک حدس دیگه هم می زنم، شاید موضوع مربوط به شکسته شدن ***** سایت بوده. قبل از اون همه با آی پی های دیگه وارد می شدن، بعد یک دفعه دیدن که یک آی پی ناشناس (ایران) هست که همه از اون وارد می شن، شک کردن که اینجا کجاست دیگه ؟ اما بعد که تحقیق و تفحص کردن دیدن اینجا یکی از تمدن های با قدمت دنیا است که بیش از 3000 سال قدمت داره، این جا کره مریخ یا قبایل بدوی نیست، این ها هم آدمن، They are not aliens :101:

چه میدونیم ما. می گن خارج همه چیز شفاف سازیه، اما لااقل فریلنسر در استرالیا که هنوز این مساله رو برای ما شفاف نکرده

به هر حال اگر همۀ اکانت ها درست شد، پیشنهاد من اینه که یک گردهمایی در تهران داشته باشیم، اگر تیشرت های فریلنسری هم داشته باشیم که چه بهتر و بعدش عکسش رو هم بفرستیم B-)

یعنی شما اصلاً هیچ مدرکی نفرستادی؟
با پشتیبانی تماسی نداشتی؟
تا حالا برداشت کردی؟

eabdp
August 14th, 2013, 13:12
یعنی شما اصلاً هیچ مدرکی نفرستادی؟
با پشتیبانی تماسی نداشتی؟
تا حالا برداشت کردی؟

اکانت دوباره لیمیت شد، قبل از هر گونه برداشتی :-s:(، با این حال من قبلش نه مدرکی فرستاده بودم، نه با پشتیبانی تماس گرفته بودم
مثل اینکه مثه شما باید بزنیم تو تجارت تی شرت!

karaoke
August 14th, 2013, 13:22
خود به خود لیمیت شد این دفعه یا درخواست برداشت از حسابی چیزی کردید و بعدش لیمیت شد؟

serverfire
August 14th, 2013, 13:57
خود به خود لیمیت شد این دفعه یا درخواست برداشت از حسابی چیزی کردید و بعدش لیمیت شد؟

الان قسمت تائید هویت از شما مدارک میخواد ، به هیچ وجه مدارک ایرانی نفرست ، که فایده ای نداره ، توسط مدارک یک شخص خارج از ایران که هویت واقعی داره تائید هویت کن

bestdeveloper
August 14th, 2013, 14:07

میدونید فاصله زمانی از روز درخواست مدارک (لیمیت شدن) تا ساسپند شدن چند روز شد؟ خیلی مهمه

بچه ها من یک مدرک جعلی آماده کردم که اگه از کشور مورد نظر بتونن بررسی کنن مشخص میشه که جعلیه (آدرس و صاحب حساب بانک). بنظرتون این مدرک بفرستم یا نه؟ با توجه به اینکه راهی وجود نداره و حدود 4000 دلار توحسابم هست.

من که راه حل دیگه ای (به جز تی شرت :-w) به ذهنم نمیرسه. حالا از دوستان اگر تجربه مدرک جعلی دارید راهنمایی کنید.
لطفا از این سایت لینک مستقیم به فریلنسر ندید (مخصوصا پروفایلتون) چون به شدت ریفر هارو چک میکنند و ترجمه متن فارسی هم که راحته.

bestdeveloper
August 14th, 2013, 14:09
اکانت دوباره لیمیت شد، قبل از هر گونه برداشتی :-s:(، با این حال من قبلش نه مدرکی فرستاده بودم، نه با پشتیبانی تماس گرفته بودم
مثل اینکه مثه شما باید بزنیم تو تجارت تی شرت!

شما که دیر شد ولی برای بقیه دوستان اگر اکانت بدون دلیل باز شد حتما اول مشخصات اکانت و شماره تماس اکانت به یک کشور دیگه و شخص واقعی غیر ایرانی تغییر بدید و بعد از این درخواست پول بدید و حتما با آی پی همان کشور باشه.

mst_ab
August 14th, 2013, 19:00
میدونید فاصله زمانی از روز درخواست مدارک (لیمیت شدن) تا ساسپند شدن چند روز شد؟ خیلی مهمه
دقیق نمی دونم، از روی تاریخ پست هایی که توی این تاپیک زده شده میشه فهمید. حدود 2 ماه شد.

hmaleki
August 14th, 2013, 19:35
سلام به همه
من هم مدتی است بخاطر کنکور خانه نشین بودم شروع کردم در فری لنسر به کار
اولین برداشتم مشکلی نداشت ولی دومی که 3 روز پیش ثبت کردم امروز من را لیمیت کردند
فقط 2 تا مدرک می خواد ادرس و ای دی
من گذر نامه ندارم ولی خدمت رفتم
امروز هم رفتم بانک سفارش 1 صورت حساب لاتین دادم گفتن فردا با ادرس من حاضر می شود
در مورد شماره تلفن هم اگر کسی پی پال داره از اسکایپ بجز چند کشور مثل سویس{من می خواستم از سویس بگیرم نشد} از بقیه میشه شماره گرفت
من هیچ خطایی هم نکردم
ولی بر داشت اخریم 750$ بود که مسدود شد
2 تا احتمال میدم
ببینید بچه ها
من چند تا از تاپیک ها شما را از دیشب خواندم
اکثرا واسه کسایی اتفاق افتاده که پول بالای 500 داشتن یا بالای 500 می خواستن منتقل کنن
داخل بدجت ها رو ببینید
اگه پروژه بالای 500 انجام بدی بهت 1 بدجت میده!!!
پس زیر 500 رو پول حساب نمی کنه و معلوم نیست طرف می خواد کار کنه, یا نه
و وقتی واقعا اکانتت 500 تا بیشتر کار کرد دچار مشکل میشی

به نظر من قوانین رو فقط رو اونهایی اعمال می کنن که دارن کار می کنن
ببینید فری لنسر می خواد این بازار رو در جهان به نام خودش بزنه
داره رقیب هاشو میخره
و احتیاج داره نشون بده من بزرگترینم
واسه همین جلوی ایجاد اکانت یا چند پروژه رو نمی گیره اما به موقش که برسه و تو بخوای سود کنی سنگ جلوی پات میندازه

من راه حل قطعی دارم
تو دوره لیسانس رو کلود کامپیوتینگ کار کردم
الان دارم 1 روبات درست می کنم رو سرور کلود تو امریکا
ویندوز سرور 2008
تنها راه اینه که ما 1 سرور رو اجاره کنیم
واسه هر کدوممون 1 یوزر
بدون دغدغه از هر کامپیوتری به سرور خودمون وصل شیم از اونجا با پی پال کار کنیم فقط میمونه اینکه وقتی از لیمیت در اومدیم دیگه بروزر ما فری لنسرو باز نکنه
فقط از طریق سرور با فری لنسر و پی پال ارتباط بگیریم
انگار تو امریکا هستیم
هیچ کس به هیچ شیوه ای نمی تونه رد یابی کنه چون ریموت سرور هست و سرور کلوده
مثل روشی که هکر ها واسه کارای خاصشون استفاده می کنن
100% جواب میده فقط میمونه سرعت که ما مردهای اب دیده دایال اپ 46 هستیم
لطفا همه بخونن و نظر بدن
سلام خاص خدمت مصطفی عباس نژاد- و ام صبوری:67:
ببینید این روش تست شده هست همه بخونن و نظر بدن
من منتظر اینم که این مسله رو واسه همیشه حل کنیم
حسین

hmaleki
August 16th, 2013, 10:07
سلام
لطفا این را هم نگاه کنید
پیغام اکانت من عوض شده در صفحه لیمیت
Please be aware of Australian and UN country sanctions. We regret to inform you that we are unable to send funds to sanctioned countries

Sanctions: United Nations and Bilateral Sanctions (http://www.dfat.gov.au/un/unsc_sanctions/)

اینطور که معلومه اکانتهای ایران دیگه پول نمی تونن بگیرین
لطفا شما ها که کشورتونو عوض کردین نظر بدین
توانستید پول خارج کنید یا نه
از چه ****** یا وی پی ان استفاده کردید
من انتظار داشتم خیلی ها جواب بدهند ولی کسی همکاری نکرده تا امروز

karaoke
August 16th, 2013, 10:33
من چندین بار تا به حال گفتم که حاضرم هر نوع همکاری که از دستم بر میاد انجام بدم. موضوع اینجاست که هیچ حرکتی اینجام نشده و قرار هم نیست انجام بشه چون کسی هیچ مشارکتی نکرده. حتی خود استارتر تاپیک هم علاقه ای برای مشارکت و همکاری نداره. فقط موندم اون نظرسنجی رو واقعاً با چه انگیزه ای درست کرده!!!
این موضوع پیروی از قوانین تحریمی سازمان ملل که دولت استرالیا هم به اون پیوسته البته کارو پیچیده و سخت میکنه. اما به هر صورت مشکلی نیست که نشه حلش کرد. دوستانی که کمکی از دستشون بر نمیاد لطفاً آیه یاس هم نخونن.

hmaleki
August 16th, 2013, 10:38
من چندین بار تا به حال گفتم که حاضرم هر نوع همکاری که از دستم بر میاد انجام بدم. موضوع اینجاست که هیچ حرکتی اینجام نشده و قرار هم نیست انجام بشه چون کسی هیچ مشارکتی نکرده. حتی خود استارتر تاپیک هم علاقه ای برای مشارکت و همکاری نداره. فقط موندم اون نظرسنجی رو واقعاً با چه انگیزه ای درست کرده!!!
این موضوع پیروی از قوانین تحریمی سازمان ملل که دولت استرالیا هم به اون پیوسته البته کارو پیچیده و سخت میکنه. اما به هر صورت مشکلی نیست که نشه حلش کرد. دوستانی که کمکی از دستشون بر نمیاد لطفاً آیه یاس هم نخونن.
سلام
خوب نظر شما چی هست
شما ایران هستید؟
این سوال رو لطفا کسی پاسخ بده
تا حالا کسی بعد از لیمیت شدن و تغییر کشور توانسته است دوباره برداشت کند و لیمیت نشود؟

m.sabouri
August 16th, 2013, 11:18

سلام.

hmaleki
August 16th, 2013, 11:24
سلام.
سلام
اکانت من هم بلوکه شده
حالا باید چی کار کنیم
در پست قبل متن بلوک را هم زده ام
کشور را عوض کنم
یا مدارک بفرستم

hmaleki
August 16th, 2013, 11:35
سلام
اکانت من هم بلوکه شده
حالا باید چی کار کنیم
در پست قبل متن بلوک را هم زده ام
کشور را عوض کنم
یا مدارک بفرستم
با عرض سلام دوباره
اگر امکان دارد بفرمایید دلار هایتان را چطور به ریال تبدیل می کنید,
با پیام خصوصی اسم شرکت یا کسی که دلار را به او می فروشید و قابل اعتماد هم هست بیان کنید
اگر ثابت با کس یا کسان خاصی کار می کنید

m.sabouri
August 16th, 2013, 11:48
قبلش میشه من از شما بپرسم چرا به من سلام خاص رسوندین؟

hmaleki
August 16th, 2013, 11:51
قبلش میشه من از شما بپرسم چرا به من سلام خاص رسوندین؟
الانم دوباره سلام مخصوص به شما دارم
بخاطر اینکه اکانت شما را در فری لنسر دیده ام
همین
منظوری نداشتم

mst_ab
August 17th, 2013, 19:48
من یه ایمیل به کانتکت فری لنسر زدم که دارم ایران رو ترک می کنم و به دبی میرم، برای اینکه اکانتم از حالت ساسپند خارج بشه و بتونم کار کنم باید چه روندی رو پی بگیرم.
بعد از یک ساعت اکانت من دوباره از حالت ساسپند به لیمیت تغییر حالت پیدا کرد.

از دوستان کسی هست که توی کار مدارک اوستا باشن؟! و ما بتونیم از قدرت فتوشاپشون استفاده کنیم؟

علیکم السلام!

hmaleki
August 17th, 2013, 20:12
من یه ایمیل به کانتکت فری لنسر زدم که دارم ایران رو ترک می کنم و به دبی میرم، برای اینکه اکانتم از حالت ساسپند خارج بشه و بتونم کار کنم باید چه روندی رو پی بگیرم.
بعد از یک ساعت اکانت من دوباره از حالت ساسپند به لیمیت تغییر حالت پیدا کرد.

از دوستان کسی هست که توی کار مدارک اوستا باشن؟! و ما بتونیم از قدرت فتوشاپشون استفاده کنیم؟

علیکم السلام!
سلام اقا مصطفی خوب هستی,
اقا دیدید این برداشتن پرچم دردسر ساز شد
فکر نکنم این راه فتوشاپ زیاد خوب باشه
اگه لو بره حتما اکانت ما رو میبندند
شایدم ازمون شکایت بابت جعل مدرک کنند .
فکر کنم این راه تغییر کشور خوب هست ولی نه با جعل مدرک
اگر اقای صبوری لطف کنند توضیح بدهند که چطور مشکل خودشان را حل کردند شاید برای ما هم چراغ راه باشد!
چون ایشان در پست های قبل گفته بودند که مشکلی شبیه مشکل ما داشته اند
من الان اکانتم لیمیت هست
ایا با مدرک ایرانی جلو بروم یا مدارک مربوط به کشور دیگر
گذر نامه هم ندارم
ترجمه کارت ملی یا شناسنامه و صورت حساب انگلیسی که از خود بانک دریافت کرده ام مهر و موم شده
لطفا عزیزان تجربیات خودتان را به من هم انتقال بدهید
اگر با مدارک ایرانی از لیمیت خارج بشود
سریع کشورم را عوض خواهم کرد
چون الان نمی شود از طریق تلفن وری فای کرد
بهتر است از کشور های کمتر توسعه یافته برای وریفای استفاده کنیم که احتمال پیگیری کمتر باشد یا کشور هایی مثل امریکا؟
5 روز است که لیمیت شده ام
لطف کنید راهنمایی کنید
ارادتمند :39:

mst_ab
August 17th, 2013, 20:16
سلام اقا مصطفی خوب هستی,
اقا دیدید این برداشتن پرچم دردسر ساز شد
فکر نکنم این راه فتوشاپ زیاد خوب باشه
اگه لو بره حتما اکانت ما رو میبندند
شایدم ازمون شکایت بابت جعل مدرک کنند .
فکر کنم این راه تغییر کشور خوب هست ولی نه با جعل مدرک
اگر اقای صبوری لطف کنند توضیح بدهند که چطور مشکل خودشان را حل کردند شاید برای ما هم چراغ راه باشد!
چون ایشان در پست های قبل گفته بودند که مشکلی شبیه مشکل ما داشته اند
من الان اکانتم لیمیت هست
ایا با مدرک ایرانی جلو بروم یا مدارک مربوط به کشور دیگر
گذر نامه هم ندارم
ترجمه کارت ملی یا شناسنامه و صورت حساب انگلیسی که از خود بانک دریافت کرده ام مهر و موم شده
لطفا عزیزان تجربیات خودتان را به من هم انتقال بدهید
اگر با مدارک ایرانی از لیمیت خارج بشود
سریع کشورم را عوض خواهم کرد
چون الان نمی شود از طریق تلفن وری فای کرد
بهتر است از کشور های کمتر توسعه یافته برای وریفای استفاده کنیم که احتمال پیگیری کمتر باشد یا کشور هایی مثل امریکا؟
5 روز است که لیمیت شده ام
لطف کنید راهنمایی کنید
ارادتمند
حسین ملکی:39:

خیلی ها الان مدرک ایرانی فرستادن و هیچ اتفاقی نیفتاده. کلاً مطمئن باش با ایرانی ها کار نمی کنن دیگه.

hmaleki
August 17th, 2013, 20:33
خیلی ها الان مدرک ایرانی فرستادن و هیچ اتفاقی نیفتاده. کلاً مطمئن باش با ایرانی ها کار نمی کنن دیگه.
خوب الان من تلفن ایرانی وریفای کردم
چطور مدارک خارجی بفرستم
تازه تیشرت رو هم به ادرس ایران سفارش دادم!!!
کارم تمومه؟
میشه بهشون بگیم من میخوام برم مثلا ارمنستان یا امریکا
با شماره اونا وری فای کنیم؟
ادرسو چی کار کنیم؟

kamkar
August 17th, 2013, 21:09
Payment24.biz

بخش افتتاح حساب پی پال رو ببینید.
فکر کنم اینجوری بتونید یه کاری کنید.

آدرس تو امارات میده + قبض آب و برق و ریموت اونجا
یه ویزای فیزیکی هم گیرتون میاد، حساب پی پال هم حتما دارید...

کمکتون میکنه؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

hmaleki
August 17th, 2013, 21:57
Payment24.biz

بخش افتتاح حساب پی پال رو ببینید.
فکر کنم اینجوری بتونید یه کاری کنید.

آدرس تو امارات میده + قبض آب و برق و ریموت اونجا
یه ویزای فیزیکی هم گیرتون میاد، حساب پی پال هم حتما دارید...

کمکتون میکنه؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
من تازه وارد هستم
لینک بدهید لطفا

mst_ab
August 18th, 2013, 03:04
سلام
من تازه وارد هستم
لینک بدهید لطفا

لینک دادن دیگه:
خرید و فروش دلار پی پال و ویزا ، انجام خریدهای اینترنتی | payment24 (http://www.Payment24.biz)

هزینه های سایت نسبتاً بالاست...

hmaleki
August 18th, 2013, 10:54
سلام
مصطفی ممنون
برای ای پی این را چک کنید
newipnow.com
خیلی مطمن است
مجانی هم دارد
ولی 1 مدل دارد 5$ در ماه

hmaleki
August 18th, 2013, 16:30
لینک دادن دیگه:
خرید و فروش دلار پی پال و ویزا ، انجام خریدهای اینترنتی | payment24 (http://www.Payment24.biz)

هزینه های سایت نسبتاً بالاست...
سلام
نظرت در مورد این پست چی هست
http://www.webhostingtalk.ir/f172/65789/
hn.maleki
منو تو اسکایپ اضافه کن
یکم سوال خصوصی داشتم

mst_ab
August 18th, 2013, 17:16
سلام
نظرت در مورد این پست چی هست
http://www.webhostingtalk.ir/f172/65789/
hn.maleki
منو تو اسکایپ اضافه کن
یکم سوال خصوصی داشتم

متأسفانه دسترسی به اسکایپ ندارم. بیزحمت کاری داری، همین جا پیام بفرست.

hmaleki
August 18th, 2013, 17:23
سلام
واقعا امیدی هست
کسی هست که تونسته باشه کاری بکنه؟
بعضی ها دیدم تو فری لنسر کشورشونو عوض کردن
الان تو شرایط من چی کار کنم بهتر است
پاسپورت بگذاریم؟
برای ادرس ؟

m.sabouri
August 18th, 2013, 18:37
مشکل من توسط یکی از اعضای Account Security که به طرز خیلی جالبی آشنا از آب دراومد حل شد و متاسفانه کمکی از من برای بقیه ساخته نیست.
پیشنهاد می کنم در صورتی که راه حلی پیدا کردین در سایت های elance.com و odesk.com هم ثبت نام کنید که در صورتی که تو یکی از سایت ها دوباره به مشکل خوردین درآمدتون کامل قطع نشه از این جور کارها. اگه از مدرک جعلی استفاده می کنین به نظرم هیچ ضرری هم نداره که تو یک سایت حتی بیشتر از یک اکانت درست کنید!

hmaleki
August 18th, 2013, 18:58
مشکل من توسط یکی از اعضای Account Security که به طرز خیلی جالبی آشنا از آب دراومد حل شد و متاسفانه کمکی از من برای بقیه ساخته نیست.
پیشنهاد می کنم در صورتی که راه حلی پیدا کردین در سایت های elance.com و odesk.com هم ثبت نام کنید که در صورتی که تو یکی از سایت ها دوباره به مشکل خوردین درآمدتون کامل قطع نشه از این جور کارها. اگه از مدرک جعلی استفاده می کنین به نظرم هیچ ضرری هم نداره که تو یک سایت حتی بیشتر از یک اکانت درست کنید!
سلام
اقای صبوری این صحبتهای شما یعنی گذرنامه ایرانی مشکل داره؟
ادرس رو میشه با 1 حساب جدید تو 1 کشور دیگه و صورتحساب و اینها حل کرد ولی گذر نامه رو چی؟
پیشنهاد شما چی هست
ما تو odesk هم اکانت داشتیم که همین بلا سرش اومد
خوب اگه شما کس دیگه ای در این فروم یا جای دیگه میشناسید که به روشی که ما هم بتوانیم استفاده کنیم مشکلش را حل کرده است به ما هم معرفی کنید
نظر من این است که فری لنسر فقط می خواهد بگویید ما کاربر ایرانی نداریم
و نمی خواهد پیگیری شدیدی بکند, چون برای خودش به صرفه تر است که ما کار کنیم تا ما را بلوکه کند
در هر صورت لطف کنید
هر کسی را که می شناسید مقیم ایران هست به هر روشی که اکانت را از لیمیت خارج کرده است و می خواهد کمک کند ما را هم در جریان بگذارید
بعد از خارج شدن از لیمیت بسرعت کشور خود را عوض خواهیم کرد

hmaleki
August 20th, 2013, 09:59
سلام
لطفا هر کس وری فای کرده این سوال را جواب بدهد بالاخره پاسپورت ایرانی یا شناسنامه ایرانی ترجمه شده مشکل را برطرف می کند با ادرس خارج از کشور یا نه!
ممنون از وقتتان

onlymaj
August 20th, 2013, 12:09
دوستان الان بنده این رو دیدم. دیگه رسما اعلام کردند :
Please be aware of Australian and UN country sanctions. We regret to inform you that we are unable to send funds to sanctioned countries.
http://www.dfat.gov.au/un/unsc_sanctions/

mst_ab
August 20th, 2013, 12:10
آره، من اینو دیده بودم.
"we are unable to send funds to sanctioned countries"
یعنی دیگه بیخیال ایران و آدرس ایران و تلفن ایران و .... بشیم.

hmaleki
August 20th, 2013, 12:14
آره، من اینو دیده بودم.
"we are unable to send funds to sanctioned countries"
یعنی دیگه بیخیال ایران و آدرس ایران و تلفن ایران و .... بشیم.

سلام
خوب بچه ها راه حل چی هست؟
شما همه 1 چیز رو می گید که فقط ایران رو بیخیال
لطفا راه حل
ادرس که 100% ایران راه نداره
فقط کسایی که تونستن کاری بکنن ایا مدرک شناسایی ایرانی هم مشکل داره یا نه؟
هویت ایرانی هم تحریم شده یا فقط ادرس ایرانی تحریم شده؟

mst_ab
August 20th, 2013, 12:15
سلام
خوب بچه ها راه حل چی هست؟
شما همه 1 چیز رو می گید که فقط ایران رو بیخیال
لطفا راه حل
ادرس که 100% ایران راه نداره
فقط کسایی که تونستن کاری بکنن ایا مدرک شناسایی ایرانی هم مشکل داره یا نه؟
هویت ایرانی هم تحریم شده یا فقط ادرس ایرانی تحریم شده؟

نه دیگه! با یک ایرانی که تو خارجه که کاری ندارن! با خود کشور ایران مشکل دارن.

hmaleki
August 20th, 2013, 12:19
نه دیگه! با یک ایرانی که تو خارجه که کاری ندارن! با خود کشور ایران مشکل دارن.
یعنی الان شناسنامه ترجمه شده یا گذرنامه ایرانی بگذاریم حله؟
راستی از این به بعد که با ادرس غیر ایران بخوایم کار کنیم
کار حساس میشه
اگه 1 لحظه وی پی ان قطع بشه
ای پی لو میره
باید ریموت دستکاپ یا سرور استفاده کنیم؟

hmaleki
August 20th, 2013, 12:38
سلام
خوب حالا تصمیم چی هست
لطفا هر کس که مشکل مثل ما داره نظر بده
فردا پس فردا هست که اکانت ها تماما ساسپند یا بن بشن
هر چه زودتر باید اقدام کنیم بهتر است

philip_ja
August 21st, 2013, 20:21
از همون روز اول که این تاپیک ایجاد شد مشخص بود بی نتیجه خواهد ماند. کلا ایرانی جماعت برای کارگروهی آفریده نشده ( البته به دوستان جسارت نشه ولی خوب واقعیته )
ایرانی = خودخواه و زیرآب زن

onlymaj
August 21st, 2013, 23:59
از همون روز اول که این تاپیک ایجاد شد مشخص بود بی نتیجه خواهد ماند. کلا ایرانی جماعت برای کارگروهی آفریده نشده ( البته به دوستان جسارت نشه ولی خوب واقعیته )
ایرانی = خودخواه و زیرآب زن

چرا اینقدر ناراحت ؟

amin7x
August 23rd, 2013, 14:06
سلام دوستان

اگه میشه به این تاپیک من هم جواب بدید.

http://www.webhostingtalk.ir/f118/89628/

باتشکر

rabolf
August 27th, 2013, 19:49
دوستان اینو نگاه کنید !!!
Removed !
سه نفر ایرانی رو الآن لیست میکنه، با عکس !! ظاهراً پروفایلشون اکتیوِه .

karaoke
August 27th, 2013, 20:02
دوستان اینو نگاه کنید !!!

سه نفر ایرانی رو الآن لیست میکنه، با عکس !! ظاهراً پروفایلشون اکتیوِه .

مگه قرار نشد از این تاپیک به فریلنسر لینک ندید؟!!!!!!

karaoke
August 27th, 2013, 20:33
دلیل اینکه قرار شد لینک ندیم این بود که یکی از دوستان گفت که فریلنسر به شدت ریفررها رو چک میکنه و ترجمه محتویات تاپیک هم به سادگی امکان پذیره.
در مورد لینکی هم که گذاشته بودید عرض کنم خیلی بیشتر از 3 تا پروفایل ایرانی فعال هست. شما در جستجوتون نتظیم کرده بودید که فقط پروفایل های آنلاین رو نشون بده.
خلاصه اینکه تا زمانی که کسی درخواست برداشت پول نکنه کاری به کارش ندارن. مشکل از زمانی شروع میشه که درخواست برداشت از حساب بدی که البته ظاهراً دیگه اون هم برای اکانت های فعال امکان پذیر نیست و پیغام میده که به کشور شما پول نمیفرستیم.

rabolf
August 27th, 2013, 21:14
اینکه بازم جای شکرش باقیه اگه اکانت ها رو باز کنن ولی نزارن پول برداشت کنیم. اینجوری یه مقدار پول تو حساب نگه میداریم برای کمیسیون فریلنسر و به کارفرما میگیم پول رو مستقیم بریزه به حساب. البته نه اینکه عالی باشه ولی بازم خوبه. البته اگه باز کنن !!

centralhop
September 14th, 2013, 16:50
فروش سیم کارت 2 شماره ای انگلستان/آمریکا تعداد فقط 27 عدد

http://www.webhostingtalk.ir/f172/91928/index2.html

hadipro
September 14th, 2013, 20:30
دوستانی که برای ورفای نمودن حسابشون احتیاج به شماره تلفن دارند میتونیم این سرویس رو در اختیارشون قرار بدیم:

این شماره ها آنلاین فعال شده و در دسترس شما قرار میگیرند لذا سیم کارت نیستند و هزینه پستی هم ندارند.
در حال حاضر شماره های آمریکا- کانادا - انگلستان دارای کمترین هزینه معادل 20000 تومان میباشند.
شماره های خریداری شده در قبال دریافت هزینه اضافی قابل تمدید و استفاده برای ماههای بعدی هستند.

لطفا" برای اطلاع از جزییات سرویس این لینک رو مطالعه بفرمایید: http://www.webhostingtalk.ir/f172/61395/?highlight=

تصاویری از حساب ورفای شده فری لنسر:

http://upcity.ir/images2/40093454491277027465.pnghttp://upcity.ir/images2/20435403964136585628.png

hadipro
September 14th, 2013, 20:45
برای عزیزانی هم که حسابشون در فریلنسر لیمیت شده و در صدد برطرف نمودن آن میباشند میتونیم امکانات زیر رو ارائه کنیم:

1- شماره تلفن ثابت با قابلیت ورفای کردن حساب
2- صورتحساب بانکی- قبض تلفن- برق- ...

مدت زمان فعالسازی شماره تلفن 2-24 ساعت کاری و تهیه مدارک 3 روز کاری میباشد. لطفا" جهت دریافت جزییات بیشتر و سوالات احتمالی پی ام بفرستید و یا با آیدی یاهو - اسکایپ در ارتباط باشید.

با احترام :54:

serverfire
October 2nd, 2013, 13:06
کسی از دوستان تونست پولش رو خارج کنه ؟

من هنوز دو هزار دلار دارم که گیر کرده ، با پرداخت هزینه حاضرم خارجش کنم

rabolf
October 2nd, 2013, 13:56

نمیشه به جوری (مثلاً با شکایت کارفرما) پول رو به کارفرما برگردونی بعد ازش بخوای پولو مستقیم برات بریزه به حسابت ؟

serverfire
October 2nd, 2013, 14:06
از چندین کارفرما هست ، وقتی هم پول ریلیز شده دیگه خیلی غیر ممکنه اینکارو کرد ، فکر نکنم کارفرما ها راضی بشن ، بازم ممنون از پیشنهادتون

hadipro
October 2nd, 2013, 14:54
میتونید ازشون در خواست کنید تا پول رو به حساب بانکی یک شخص مقیم آمریکا واریز کنند. اگر این امر امکان پذیر باشه میتونیم طبق شرایطی که برای حسابهای لیمیت شده پی پال داریم عمل کنیم به این صورت که مبلغ رو در حساب بانکی خودمون دریافت و معادل ریالی رو پس از کسر کارمزدهای مربوطه بعد از 10 روز به حساب شما در ایران واریز کنیم.

لازم به توضیح هست که امکان ارائه حساب بانکی برای هر حساب فری لنسر به طور جداگانه و قابلیت ورفای آن وجود داره.

serverfire
October 2nd, 2013, 15:04
میتونید ازشون در خواست کنید تا پول رو به حساب بانکی یک شخص مقیم آمریکا واریز کنند. اگر این امر امکان پذیر باشه میتونیم طبق شرایطی که برای حسابهای لیمیت شده پی پال داریم عمل کنیم به این صورت که مبلغ رو در حساب بانکی خودمون دریافت و معادل ریالی رو پس از کسر کارمزدهای مربوطه بعد از 10 روز به حساب شما در ایران واریز کنیم.

لازم به توضیح هست که امکان ارائه حساب بانکی برای هر حساب فری لنسر به طور جداگانه و قابلیت ورفای آن وجود داره.

اصلا به هیچ وج از خود سایت امکان انتقال به هیچ نوع حسابی نیست ، میگن باید از لیمیت در بیاین ، بعد برای لیمیت هم نوشته مدارک در حال بررسی هست !
جواب درستی هم نمیدم

e4lyas
October 2nd, 2013, 16:53
تاپیک رو من چند وقتی بود دنبال نمی کردم .. برای بیرون اومدن از لیمیت چه راهکاری رو پیدا کردید ؟
نیاز به ساخت مجدد اکانت هست و یا راهکار دیگه ای ؟

ممنون

saeidza
October 3rd, 2013, 00:17

سلام
من ایتالیا هستم، اگر حساب بانکی با iban و swift خواستی یا شماره تماس یا هر اطلاعات دیگه‌ای که کمک میکنه پولت آزاد میشه ، به من بگو ، ضمن اینکه دلارهارو هم میتونم ازت بخرم.

serverfire
October 3rd, 2013, 09:51
تاپیک رو من چند وقتی بود دنبال نمی کردم .. برای بیرون اومدن از لیمیت چه راهکاری رو پیدا کردید ؟
نیاز به ساخت مجدد اکانت هست و یا راهکار دیگه ای ؟

ممنون

الان تنها راه حل ایجاد اکانت جدید با هویت غیر ایرانی هست .

serverfire
October 3rd, 2013, 10:03
سلام
من ایتالیا هستم، اگر حساب بانکی با iban و swift خواستی یا شماره تماس یا هر اطلاعات دیگه‌ای که کمک میکنه پولت آزاد میشه ، به من بگو ، ضمن اینکه دلارهارو هم میتونم ازت بخرم.

این لطف شما رو می رسونه ، مسئله شماره حساب و اینها نیست به تنهایی ، من حتی مشخصات خواهرم هم دادم که استرالیا هست ولی اتفاقی تیوفتاد .

در زمینه خرید دلار ، من الان دارم با اکانت دیگه ای کار میکنم ، به چه صورت هست ، به قیمت روز می خرید ؟ امکان داره یه ایمیل به بنده بزنید ؟ ali@serverfire.net ?

ممنون

silverboyir
October 15th, 2013, 21:47
من هم موقع تسویه اکانتم لیمیت شد
من توی همین سایت payment24 که چند صفحه پیش معرفی شده بود ، اکانت پیپال گرفتم
الان که اکانتم بلاک شده برای مدارک خواسته شده ، پسپورت رو فرستادم، به همراه قبضی که مال امارات بود

بعد از چند روز جواب دادن و گفتن قبض قبوله ولی اسکن پاسپورت ناقصه ، و عکسی که گرفتی از خودت باید همراه همین قبض باشه
به این سایت گفتم که اصل قبض رو لازم دارم ، ولی گفت نمی تونیم بفرستیم
حالا باید پرینت بگیرم و جعلی بفرستم ، اما پشتیبانیش گفت که فایده نداره ، اینا رو که بفرستی بعدش میگند صفحه پاسپورتت که اقامت دوبی رو گرفتی ( یه همچین چیزی گفت !! ) رو باید بفرستی بعدش هم یه قبض دیگه

حالا موندم چیکار کنم!

از طرفی الان یه پروژه 400 تایی از یه آشنا دستمه ، بنظرتون یه اکانت دیگه بسازم و با یه سیم کارت امارات ثبتش کنم ، بعد ایمیل پیپال رو عوض کنم و دوباره برای این اکانت ثبتش کنم ؟ و بعدش بگم پروژه رو کنسل کنه و با اکانت جدید بده بهم ؟
اکانت جدید دیگه لیمیت نمیشه ؟

dreamdata
October 15th, 2013, 22:22
پشتیبانیش گفت که فایده نداره ، اینا رو که بفرستی بعدش میگند صفحه پاسپورتت که اقامت دوبی رو گرفتی ( یه همچین چیزی گفت !! ) رو باید بفرستی بعدش هم یه قبض دیگه

این موضوع صحت داره متاسفانه - تنها اگر پاسپورتتون ایرانی نباشه تا این مرحلش براتون تمام شده میبود اما وقتی پاسپورتتون ایرانیه میگن صفحه پاسپورتی که تشریف بردید دبی رو اسکن کنید
صفحات پاسپورت رو ببینید - صفحات رو به روی همند - یعنی شما برید دوبی حتی برگردید مهر خروج میخوره - پس دو صفحه رو به روی هم مهر خورده - یکی ورود یکی خروج باز کارتون نمیشه .

silverboyir
October 19th, 2013, 21:35
دوستان برای تغییر کشور در اکانتی که لیمیت نشده چه مدارکی لازمه؟

karaoke
November 24th, 2013, 08:58
دوستان با توافقی که امروز بین ایران و غرب رخ داد و عقب نشینی ایران و در نتیجه عدم افزایش تحریم ها تا اطلاع ثانوی ، به نظرتون چقدر این احتمال وجود داره که شرایط به نفع کاربرای ایرانی فری لنسر تغییر کنه و مشکلات فعلی بر طرف بشه؟ فقط برداشت شخصیتون رو بگید لطفاً.

به نظر خود من ، حل و فصل این مشکل در گرو رفع کامل تحریم های پولی و بانکی هستش. اگه بعد از 6 ماه ، توافق مضاعف رخ بده این احتمال خیلی زیاده که تا 6 الی 9 ماه دیگه تحریم های بانکی هم کاهش پیدا کنه و مشکل کاربرای ایرانی نه فقط با این سایت بلکه با خیلی سایت ها و موسسات از جمله پی پال حل بشه که در اینصورت همه بدون دردسر میتونن از داخل کشور ایران و با هویت ایرانی حساب پی پال داشته باشند.

arc1o0
November 24th, 2013, 10:19
بنده به مذاکرات خوشبین نیستم، لکن آن را رد هم نمی کنم!

mst_ab
November 25th, 2013, 16:37
پیپل که باز نمیشه، مطمئن هستم، چون ربطی به تحریم های اخیر (ناشی از برنامه ی هسته ای ایران) نداره، ایران هم جزء سازمان تجارت جهانی نیست هنوز.
فری لنسر هم به دلیل قوانینی که خودش داره ایران رو تحریم کرده، قوانین استرالیا برای مبارزه با تروریسم... با این اوصاف بنده خیلی خوشبین نیستم، مگر اینکه یک گروه جمع بشیم و از فری لنسر خواهش کنیم قاچاقی و زیر میزی ما رو راه بده! :)

karaoke
November 25th, 2013, 17:05
آقا خیلی هم دیگه بدبین نباش. من منظورم لغو اخیر تحریم ها نبود. منظورم این بود که اگه در ادامه ، مثلاً چند ماه دیگه ، همه تحریم ها به خصوص تحریم های شورای امنیت و تحریم های بانکی و مالی لغو بشه ، چه دلیلی وجود داره که سایتی مثل فری لنسر ایرانی ها رو راه نده؟!!!
اون قانون ضد تروریسم استرالیا که شما میگی تابعی از تحریم های بین المللی علیه ایرانه که شورای امنیت وضع کرده. همه اینا به هم مربوطه.

milad-engineer
November 25th, 2013, 17:09
دوستان اکانت من لیمیت شده و از من مدارک میخواهد کپی درایور لایسنس از اینجور چیز ها
من با آیپی فرانسه عضو شدم
کسی هست که بدونه چجور این مشکل رو میشه حل کرد؟

mst_ab
November 25th, 2013, 21:14
من که از خدام هست که همه چی درست شه، از وقتی فری لنسر اکانت های ایرانی ها رو بسته، من وضعیت اقتصادیم از این رو به این رو شده، وضعیتم واقعاً داغون شده... ولی تا وقتی تحریم ها بخواد کلاً برداشته بشه من و شمایی نموندیم که تو فری لنسر کار کنیم! برای نوه ها و نتیجه هامون شاید باز بشه! :d

metalancerx
December 2nd, 2013, 01:01
از دوستان تا حالا با مشکل لیمیت تو فریلنسر برخورد کرده ؟
برداشته لیمیت کرده مدارک می خواد حالا مدارک خاجی دادم تا دو سه روز دیگه معلوم می شه با آی پی ایران هم که نمی شه لاگین کرد >:p

کسی مدارک خارجی خواست من دارم

mst_ab
December 2nd, 2013, 03:19
از دوستان تا حالا با مشکل لیمیت تو فریلنسر برخورد کرده ؟
برداشته لیمیت کرده مدارک می خواد حالا مدارک خاجی دادم تا دو سه روز دیگه معلوم می شه با آی پی ایران هم که نمی شه لاگین کرد >:p

کسی مدارک خارجی خواست من دارم
از چه کشوری؟

karaoke
December 2nd, 2013, 07:00
چه مدارکی و از چه کشوری؟

metalancerx
December 2nd, 2013, 15:14
از چه کشوری؟

پاسپورت با فیش تلفن Bill سوئد استرالیا بنگلادش فرانسه انگلیس

karaoke
December 2nd, 2013, 15:50

بی زحمت شرایط رو برام ارسال کنید. ممنون

metalancerx
December 2nd, 2013, 16:23
بی زحمت شرایط رو برام ارسال کنید. ممنون

ارسال شد.

چند اکانت وریفای شده پرفکت مانی هم برای فروش موجود هست اگر کسی خواست

mst_ab
December 2nd, 2013, 17:07
الان من میخوام یه اکانت تازه باز کنم، ولی جدیداً شماره تلفن همراه هم باید وارد بشه و وریفای پیامکی بشه، این کار رو هم می تونید انجام بدید؟

metalancerx
December 2nd, 2013, 17:12
الان من میخوام یه اکانت تازه باز کنم، ولی جدیداً شماره تلفن همراه هم باید وارد بشه و وریفای پیامکی بشه، این کار رو هم می تونید انجام بدید؟

بله

mst_ab
December 2nd, 2013, 17:31
بله

هزینه های تمامی سرویس هایی که می تونید برای باز کردن یک حساب جدید فری لنسر + یک حساب پیپل یا پرفکت در اختیار بنده بذارید، برای بنده پخ کنید.
ممنون.

centralhop
December 2nd, 2013, 19:18
سیم کارت امریکا انگلیس من دارم خواستی بگو

saeidza
December 5th, 2013, 19:10
با سلام
دوستانی که بصورت فری‌لنسر کار میکنند، نیاز به نقد کردن پولشون دارن،‌من میتونم با کمترین هزینه اینکار رو براتون انجام بدم
نقد کردن به طریقه Western Union هست با کارمزدی بسیار کمتر از Paypal
17119

اگر کارفرمای شما داخل اروپا باشه هزینه انتقال پول بصورت آنلاین کمتر از ۲ یورو خواهد بود.
این هم Proof Email ارسال پول به ایمیل
17120

برای اطلاعات بیشتر پ.خ کنید.

iutalireza12
December 14th, 2013, 23:11
لطفا شرایط و جزئیات uk را برای من ارسال کنید .
باتشکر

metalancerx
December 14th, 2013, 23:53
لطفا شرایط و جزئیات uk را برای من ارسال کنید .
باتشکر

سلام دوست عزیز ارسال شد

----------------------
مدارک واقعی و جدید موجود از کشورهای سوئد . استرالیا . بنگلادش . فرانسه . انگلیس . هند و نروژ هستند و هیچ مسئولیتی بعد از فروش متوجه ما نیست چراکه عموما از این مدارک جهت وریفای در سیستم هایی استفاده می شود که ایران در آن تحریم و یا مسدود می باشد و نکته قابل توجه درصد موفقیت وریفای در مدارکی که دستکاری می شوند 1 درصد است

فروش اکانت های وریفای شده پرفکت مانی
فروش اکانت های Solid Trust Pay وریفای شده بزودی ....
سرویس لایک فیس بوک هر 5 هزار لایک فقط 100 هزار تومان

YM:metalancer

karaoke
December 15th, 2013, 09:49
اگه کسی (اکانت وریفای شده فریلنسر) + (مدارک) داره من خریدارم.

metalancerx
December 30th, 2013, 03:44
تا حالا کسی اکانت فریلنسرش رو وریفای کرده با مدارک ؟
تو قسمت وریفای سه مرحله داره که اولی مشخصات رو با پاسپورت و دومی آدرس رو با قبض و سومی می بایست یک عکس باشه که آی دی کارت یا پاسپورت تو دست باشه و چهره هم نشون داده بشه نه ؟

xxxman
December 30th, 2013, 04:32
برای شماره تماس یک شماره اختصاصیی از اسکایپ بخریید

mst_ab
December 30th, 2013, 12:57
برای شماره تماس یک شماره اختصاصیی از اسکایپ بخریید

امکانش هست که از هر کشوری که میخوایم شماره بگیریم؟

xxxman
December 30th, 2013, 16:13
یه چندین کشوریی است
من استرالیا دارم
انگلیس استرالیا المان سعودیه امریکا فرانسه و یه 3 تا کشورد دیگه بود یادم رفت
در صورت نیاز میتونم براتون تهه کنم

metalancerx
December 31st, 2013, 02:19
امکانش هست که از هر کشوری که میخوایم شماره بگیریم؟

یک اکانت اسکایپ بسازین و قیمت خرید شماره برید لیست کشورها رو می بینید ضمنا تو گوگل جستجو کنید سرویس پولی و غیر پولی زیاده برای فوروارد اس ام اس یا تماس

metalancerx
December 31st, 2013, 02:27
اگه کسی (اکانت وریفای شده فریلنسر) + (مدارک) داره من خریدارم.

من مدارک کامل جهت وریفای دارم پاسپورت + قبض + مهمترین قسمت اینکه عکسی باشه که چهره و در دست بودن پاسپورت نشون داده بشه این هم دارم همه واقعی برای آلبانی هست برای کشورهای دیگه هم موجوده به جز گزینه سوم
خودم دنبال وریفایش نرفتم

Techno Pars
January 4th, 2014, 04:45
سلام به همه ی دوستان.
من حدود 20 صفحه از این تاپیک رو خوندم اما بالاخره نفهمیدم مشکل freelancer با آدرس ایران هست یا IP ایران !
من همین الان یک اکانت باز کردم و ایمیل و شماره تلفن و پی پال و کردیت کارتم رو وریفای کردم.هیچ جایی هم وجود نداشت که از من بخواد پاسپورت یا اسکن کردیت کارت یا هیچ داکیومنتی ارسال کنم.
این بحث ارسال داکیومنت بعد از لیمیت شدن هست؟
دوستانی که به مشکل برخوردند امکان این رو دارند که موجودی اکانتشون رو به اکانت دیگری انتقال بدند؟ اگر این امکان وجود داره شاید با اکانت من بشه پول این دوستان رو دریافت کرد.
اون دوستانی هم که یا اکانت جدید باز کردند و یا اکانت قبلی خودشون رو با هر روشی مجددا اکتیو کردند و در زمینه دریافت پول مشکل دارند من می تونم با اکانت پی پالم پولشون رو دریافت کنم و به قیمت روز بهشون ریال پرداخت کنم.اکانت پی پال ما مربوط به شرکت ماست که خارج از ایرانه.

دوستانی که تمایل به همکاری دارند از طریق پ خ در تماس باشند.

پیام بازرگانی : کسی از دوستان برنامه نویس مسلط به php و آشنا با whmcs سراغ نداره؟ :-) چون من قصدم از ساخت اکانت توی freelancer پست کردن یک پروژه در این رابطه بود.

hrdn
January 6th, 2014, 02:05
سلام به همه ی دوستان.
من حدود 20 صفحه از این تاپیک رو خوندم اما بالاخره نفهمیدم مشکل freelancer با آدرس ایران هست یا IP ایران !
من همین الان یک اکانت باز کردم و ایمیل و شماره تلفن و پی پال و کردیت کارتم رو وریفای کردم.هیچ جایی هم وجود نداشت که از من بخواد پاسپورت یا اسکن کردیت کارت یا هیچ داکیومنتی ارسال کنم.
دوستانی که به مشکل برخوردند امکان این رو دارند که موجودی اکانتشون رو به اکانت دیگری انتقال بدند؟ اگر این امکان وجود داره شاید با اکانت من بشه پول این دوستان رو دریافت کرد.
اون دوستانی هم که یا اکانت جدید باز کردند و یا اکانت قبلی خودشون رو با هر روشی مجددا اکتیو کردند و در زمینه دریافت پول مشکل دارند من می تونم با اکانت پی پالم پولشون رو دریافت کنم و به قیمت روز بهشون ریال پرداخت کنم.اکانت پی پال ما مربوط به شرکت ماست که خارج از ایرانه.

پیام بازرگانی : کسی از دوستان برنامه نویس مسلط به php و آشنا با whmcs سراغ نداره؟ :-) چون من قصدم از ساخت اکانت توی freelancer پست کردن یک پروژه در این رابطه بود.
مشکل زمانی شروع میشه که دلار به حساب شما بیاد و شما بخوای اون دلار رو Withdraw کنی. هم با آدرس ایران مشکل دارن و هم با آی پی ایران

Mohsen.b
January 6th, 2014, 03:03
سلام به همه ی دوستان.
من حدود 20 صفحه از این تاپیک رو خوندم اما بالاخره نفهمیدم مشکل freelancer با آدرس ایران هست یا ip ایران !

توضیحات پروژه رو برام پ.خ کن تا چک کنم. برای سرویس خودمون من چندتا کدنویسی واسه whmcs داشتم.

rabolf
January 7th, 2014, 14:11
دوستانی که تو سایت پول دارن و اکانتشون basic نیست برید downgrade کنید چون این نامردا ماهانه اکانتتون رو تمدید میکنن و از موجودیتون کم میکنن تا بالانستون صفر بشه. بالاخره شاید بتونید یه روزی پولو بکشید بیرون

karaoke
January 7th, 2014, 14:17
ممنون از تذکرتون. کسی اقدام تازه ای کرده اینجا؟

ameri
January 24th, 2014, 14:59
سلام
اکانت من هم ۲ روز پیش لیمیت شده بود. الان لاگین کردم که پاسپورت و ... آپلود کنم دیدم 595 دلار از حسابم کم شده و بالانسم شده منفی 47 !!!
ترنسکشن هارو چک کردم دیدم همش reversal به کارفرماییه که اکانتش لیمیت شده!
خیلی واقعا جالبه. بازم دم پیپال گرم وقتی آدمو لیمیت می کنه موجودی رو بالا نمی کشه :))
یک تیکت هم در باره لیمیت شدن زده بودم که بدون پاسخ بسته شده!
درسته 600 دلار مبلغ زیادی نیست ولی من برای همین مبلغ هم یکی دو ماه وقت گذاشته بودم :(

ameri
January 24th, 2014, 16:18
Looool
چون اکانت کارفرما مشکل داشته پول رو از حساب من کم کردن! جالبه که اگه یه پروژه 500 دلار بوده و من بابتش 50 دلار فی پرداخت کردم (مجموعا 450 دلار به من دادن) باز همون 500 تا رو کم کردن یعنی من نتنها هیچ پولی نگرفتم بلکه 100 دلار هم ضرر کردم :))))))

hello there,

thank you for contacting freelancer.com support desk.

The payments you had from your employer '************' for the projects below were reversed to their freelancer.com account.

1. ***************************vps - ****473
2. **************************ost - ****481
3. *******************ers - ****952
4. *********sed - ****344

we can only reinstate the reversed payments once your employer settles their account issue.

Since this is being already handled by the proper department, we cannot go further into details.

I also suggest that you ask your employer to contact us directly; so we can assist them in settling their account issue the soonest possible time. As an extension of our support, we have written to your employer on your behalf. Kindly use this ticket id for your reference: Zea-***-*****.

mst_ab
January 24th, 2014, 17:48
اینا همشون یه سری آدمای خنگن که فقط بلدن بگن بر اساس قوانین فلان کار رو کردیم و موفق باشید!
چون میدونن دستمون به جایی نمیرسه این کارا رو می کنن، باید پیله کنی و رو مغزشون راه بری تا جواب بده، هر کی که حرف غیر منطقی زد، براش توضیح بده و بگو که میخوای با فرد بالا دستش صحبت کنی، اون بالاتریا یکم عقل و شعور دارن

ameri
January 24th, 2014, 17:53
اینا همشون یه سری آدمای خنگن که فقط بلدن بگن بر اساس قوانین فلان کار رو کردیم و موفق باشید!
چون میدونن دستمون به جایی نمیرسه این کارا رو می کنن، باید پیله کنی و رو مغزشون راه بری تا جواب بده، هر کی که حرف غیر منطقی زد، براش توضیح بده و بگو که میخوای با فرد بالا دستش صحبت کنی، اون بالاتریا یکم عقل و شعور دارن

به قول دوستان واقعا اینا آبدارچین :d
من یه تیکت زدم 4~5 تا سوال نوشتم جلوی هر سوال هم شماره زدم.
الان دیدم برام جواب اومده میگه فلان سوال مربوط به دپارتمان ما نمیشه! خوب عزیزم شما بقیه سوالا رو جواب بده من اون سوال رو از دپارتمان مربوطهش می پرسم! واقعا پشتیبانیش ضعیفه.

diablop
February 4th, 2014, 21:08
سلام دوستان
می خوام سعی کنم بخشی از درامدهای فریلنسریمو بردرام. توصیه ای برای لیمیت نشدن دارین؟ از شماره تلفنی در خارج هم استفاده می کنم.

Tehranshahr
February 5th, 2014, 18:53
سلام
اکانت من هم ۲ روز پیش لیمیت شده بود. الان لاگین کردم که پاسپورت و ... آپلود کنم دیدم 595 دلار از حسابم کم شده و بالانسم شده منفی 47 !!!
ترنسکشن هارو چک کردم دیدم همش reversal به کارفرماییه که اکانتش لیمیت شده!
خیلی واقعا جالبه. بازم دم پیپال گرم وقتی آدمو لیمیت می کنه موجودی رو بالا نمی کشه :))
یک تیکت هم در باره لیمیت شدن زده بودم که بدون پاسخ بسته شده!
درسته 600 دلار مبلغ زیادی نیست ولی من برای همین مبلغ هم یکی دو ماه وقت گذاشته بودم :(

کارفرمای شما کلاهبرداری کرده از فری لنسر به این صورت که وقتی پروژه تموم شده رفته به پی پال یا بانکش شکایت کرده پولارو کشیده بیرون فری لنسر هم اکانتشو لیمیت کرده پولا رو هم از شما پس گرفته.

شما اگه باهاشون مکاتبه کنی شاید فی هارو پس بدن ولی پول های برگشت داده شده خیر.

saeidza
February 6th, 2014, 11:06
این فری‌لنسر فقط پول رو به پی‌پال میزنه؟ چون حساب بانکی دارم اگر بخواید میتونم شماره IBAN وSwift بدم واریز کنید ریال بدم بهتون

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

sk8amazing
February 23rd, 2014, 15:42
دوستانی که میخوان تو freelancer یا هرسایتی که وریفای از طریق تلفن میخواد رو انجام بدن من تلفن دایورت شده از انگلیس میفروشم و خودم هم چندین اکانت فری لنسر تلفنی وریفای کردم . هزینه ۲۰ هزار تومان .

ameri
February 23rd, 2014, 23:57
دوستانی که میخوان تو freelancer یا هرسایتی که وریفای از طریق تلفن میخواد رو انجام بدن من تلفن دایورت شده از انگلیس میفروشم و خودم هم چندین اکانت فری لنسر تلفنی وریفای کردم . هزینه ۲۰ هزار تومان .
اگر کسی خواست من میتونم با 5 هزار تومان تهیه کنم

ameri
February 24th, 2014, 00:14
کارفرمای شما کلاهبرداری کرده از فری لنسر به این صورت که وقتی پروژه تموم شده رفته به پی پال یا بانکش شکایت کرده پولارو کشیده بیرون فری لنسر هم اکانتشو لیمیت کرده پولا رو هم از شما پس گرفته.

شما اگه باهاشون مکاتبه کنی شاید فی هارو پس بدن ولی پول های برگشت داده شده خیر.
خوشبختانه کارفرما 600 دلار از حساب خودش برام واریز کرد :-)
برای لیمیت حساب هم پاسپورت و قبض برق ارسال کردم. حالا میگن کپی روادید بدید :))

milad-engineer
February 24th, 2014, 00:21

دوست عزیز
پ.خ رو چک کنید.

aminhosseiny
March 4th, 2014, 02:24
دوستان الان یک راه مطمئن برای دریافت پول از فری‌لنسر وجود داره؟ چطور میشه پول را جابجا کرد و موفق هم شد؟؟

eabdp
March 17th, 2014, 11:50

سلام. من قبلا عضو فریلنسر بودم تا لیمیت شد. الآن می خوام یک اکانت جدید باز کنم و از vps استفاده کنم. vps در انگلیس هست. واقعا می تونید با 5 هزار تومان این کار رو انجام بدید. اگر ممکنه با من هماهنگ کنید. خیلی ممنون.

karaoke
March 17th, 2014, 13:54
به هیچ وجه توصیه نمیشه که برای ساخت اکانت جدید از کشورهایی مثل انگلیس ، آمریکا ، استرالیا ، کانادا استفاده کنید.
بهتره کشورهای کمتر توسعه یافته مثل مالزی ، تایلند ، ویتنام ، سنگاپور ، و ... انتخاب بشن. اینطوری احتمال گیر افتادنتون کمتره.

saeidza
March 17th, 2014, 14:29
سلام. من قبلا عضو فریلنسر بودم تا لیمیت شد. الآن می خوام یک اکانت جدید باز کنم و از vps استفاده کنم. vps در انگلیس هست. واقعا می تونید با 5 هزار تومان این کار رو انجام بدید. اگر ممکنه با من هماهنگ کنید. خیلی ممنون.

مطمئنا لیمیت میشید دوباره، من مدارک اقامتیمو دادم دقیقا یک ماه طول کشید تا وریفای بشه...

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

karimi57
March 24th, 2014, 17:16
من اکانت
وریفای شده لازم دارم
کسی هست؟
اکانت داریم وریفای نشده
شرایط + قیمت
karimi760 @ gmail

vahid67
December 13th, 2015, 01:21
سلام دوستان
من 2 سال پیش یک اکانت ساختم ولی استفاده نمیکردم تا همین چند روز پیش که دوباره رفتم توی سایت و یک پروژه هم تونستم بگیرم... تمام مشخصات من ایران بود ولی برای تایید شماره تلفن دیدم که ایران نداره همینجوری فقط برای تست شماره یکی از دوستان رو توی آلمان دادم و کد تایید رو وارد کردم... بلافاصله کشور به آلمان تغییر کرد ولی مدارک معتبر آلمانی نمیتونم براشون بفرستم ... من بصورت کامل میتونم اکانت رو از طریق یکی از افوام نزدیک توی کانادا تایید کنم و کاملا هم مورد اعتماد من هستند، الان شماره ایشون رو زدم و کد جدید رو وارد کردم ولی میگه برای ادامه و تغییر شماره به مدارک معتبر نیاز هستش ... الان اگر من گواهینامه رانندگی رو براشون بفرستم مشکل حل میشه یا باز دوباره داستان داره ؟

metalancerx
December 13th, 2015, 04:13
سلام دوستان
من 2 سال پیش یک اکانت ساختم ولی استفاده نمیکردم تا همین چند روز پیش که دوباره رفتم توی سایت و یک پروژه هم تونستم بگیرم... تمام مشخصات من ایران بود ولی برای تایید شماره تلفن دیدم که ایران نداره همینجوری فقط برای تست شماره یکی از دوستان رو توی آلمان دادم و کد تایید رو وارد کردم... بلافاصله کشور به آلمان تغییر کرد ولی مدارک معتبر آلمانی نمیتونم براشون بفرستم ... من بصورت کامل میتونم اکانت رو از طریق یکی از افوام نزدیک توی کانادا تایید کنم و کاملا هم مورد اعتماد من هستند، الان شماره ایشون رو زدم و کد جدید رو وارد کردم ولی میگه برای ادامه و تغییر شماره به مدارک معتبر نیاز هستش ... الان اگر من گواهینامه رانندگی رو براشون بفرستم مشکل حل میشه یا باز دوباره داستان داره ؟
توفریلنسر اگر کشور رو بخوایید تغییر بدید که نیاز هم هست وریفای تلفن رو مجدد انجام بدید از شما مدارک با وریفای هویت می خوان . ممکنه گواهینامه کافیشون نباشه و چون دارید آی پی رو هم عوض می کنید ازتون بخوایید سه مرحله وریفای رو انجام بدید که شامل وریفای نام با پاسپورت هست دومین وریفای سخت تره چون باید پاسپورت رو دستتون بگیرید و یک کد رو روی کاغذ با نام فریلسنر بنوسید و از خودتون عکس بگیرید درمرحله سوم دو تا مدارک برای وریفای آدرس نیاز دارند تاره بعدش باید منتظر بمونید تایید می کنند یا می گن از اول یا ایمیل می زنن در مورد دلیل تغییر کشور ازشما سوال می کنن
اکانت آلمانی وریفای شده خواستید درخدمتم

vahid67
December 13th, 2015, 08:08
در مورد مدارک که مشکلی ندارم ... حالا زدم ببینم چی میشه

payment24
December 13th, 2015, 12:31
متاسفانه شرایط وریفای کردنشون خیلی سخت شده و حتی بعضی اکانت ها رو با وجود ارسال مدارک رد کردن در هر صورت دوستان اگر درآمدی از این سایت و سایت های مشابه مثل elance دارن با قیمت خرید اسکناس نقد می کنیم

vahid67
December 22nd, 2015, 08:58
دوستان کسی در مورد مالیات برای در آمد از این سایت اطلاعات داره که چطور محاسبه میشه ؟ برای مثال برای کسی که تمام اطلاعاتش یه شهروند کانادا هستش...

majid-f
December 25th, 2015, 21:13
سلام به همه دوستان.

چند دقیقه پیش یک درخواست کانکشن لیننکداین از مت بری مدیر عامل فری لنسر دریافت کردم. اول خواستم بدون پذیرش درخواست یک پیغام برای ایشون بفرستم اما دیدم باید اکانتم رو به غیر رایگان ارتقا بدم تا بتونم براش پیغام بفرستم. در هر حال درخواست رو قبول کردم و بعد براش یک پیغام فرستادم که چرا اکانت ایرانی ها رو بستین. از دوستان دیگه کسی مورد مشابهی داشته؟

serverfire
February 2nd, 2016, 10:07
دوستان طبق این لینک http://dfat.gov.au/international-relations/security/sanctions/sanctions-regimes/iran/pages/iran.aspx باید الان تحریم های فریلنسر برای اکانت های ایرانی برداشته شده باشه .

میل که زدم چنین جوابی دادن

Hi Alireza,

Thank you for contacting Freelancer.com Support.

We cannot confirm whether the international restriction for the country of Iran was lifted as of the moment.

We will update you once we have new information on this matter.

Thank you for your understanding.

دوستان میشه میل بزنن و ‍پیگیری کنن تا شاید بتونیم اکانت های قبلی رو باز کنیم .

majid-f
February 2nd, 2016, 14:22
دوستان طبق این لینک http://dfat.gov.au/international-relations/security/sanctions/sanctions-regimes/iran/pages/iran.aspx باید الان تحریم های فریلنسر برای اکانت های ایرانی برداشته شده باشه .

میل که زدم چنین جوابی دادن

Hi Alireza,

We cannot confirm whether the international restriction for the country of Iran was lifted as of the moment.

We will update you once we have new information on this matter.

Thank you for your understanding.

دوستان میشه میل بزنن و ‍پیگیری کنن تا شاید بتونیم اکانت های قبلی رو باز کنیم .

سلام به همه دوستان.

با دیدن پست دوستمان «سرورفایل» با اتاق بازرگانی ایران و استرالیا تماس گرفتم و خانمی که جواب دادند گفتند استرالیا کمی کند عمل می کند و باید صبر کنیم. ایشان گفتند یک راه دیگر برای پیگیری این است که یک وقت ملاقات با رئیس اتاق میتوانند بدهند تا مطلب را با ایشان در میان بگذاریم تا با سفیر استرالیا مطرح کنند. برای این کار یک نامه دارم تهیه میکنم که پیشنویس آن را در اینجا میتوانید ببینید:

https://docs.google.com/document/d/1K2z-HgPsvR-6z5k4bzPi30TGxCdkY09i_EeR_W1BmMc/edit?usp=sharing

در نامه یک تعداد عدد و تاریخ هست که موقتا یک چیزی وارد کرده ام و باید اصلاح شود. از دوستان اگر کسی میتواند کمک کند و مقادیر درست را بگوید ممنون می شوم.

در ضمن من به شخصه مبلغ کمی موجودی داشتم و علاقه ای هم به فعالیت مجدد در سایت ندارم. اما دلم می خواهد سایت وادار به پرداخت موجودی همه ما، چه کم و چه زیاد بشود. برای همین حاضرم باز هم وقت بگذارم و پیگیری کنم. اما اگر کسی از دوستان علاقه و انگیزه بیشتری برای پیگیری دارد و می خواهد به جلسه حضوری برود خوشحال میشوم یا ایشان را همراهی کنم یا زحمت را خودشان تقبل کنند. اگر کسی هست اطلاع بدهد.

برای ملاقات حضوری یک چیز که لازم است به همراه داشته باشیم اسامی دوستانی است که حسابشان مشکل پیدا کرده. لطفا اسامی را اعلام کنید. در هر حال اگر نهایتا حرکتی انجام شد نتیجه را همینجا به اطلاع همه می رسانم.

serverfire
February 2nd, 2016, 15:04
سلام به همه دوستان.

با دیدن پست دوستمان «سرورفایل» با اتاق بازرگانی ایران و استرالیا تماس گرفتم و خانمی که جواب دادند گفتند استرالیا کمی کند عمل می کند و باید صبر کنیم. ایشان گفتند یک راه دیگر برای پیگیری این است که یک وقت ملاقات با رئیس اتاق میتوانند بدهند تا مطلب را با ایشان در میان بگذاریم تا با سفیر استرالیا مطرح کنند. برای این کار یک نامه دارم تهیه میکنم که پیشنویس آن را در اینجا میتوانید ببینید:

https://docs.google.com/document/d/1K2z-HgPsvR-6z5k4bzPi30TGxCdkY09i_EeR_W1BmMc/edit?usp=sharing

در نامه یک تعداد عدد و تاریخ هست که موقتا یک چیزی وارد کرده ام و باید اصلاح شود. از دوستان اگر کسی میتواند کمک کند و مقادیر درست را بگوید ممنون می شوم.

در ضمن من به شخصه مبلغ کمی موجودی داشتم و علاقه ای هم به فعالیت مجدد در سایت ندارم. اما دلم می خواهد سایت وادار به پرداخت موجودی همه ما، چه کم و چه زیاد بشود. برای همین حاضرم باز هم وقت بگذارم و پیگیری کنم. اما اگر کسی از دوستان علاقه و انگیزه بیشتری برای پیگیری دارد و می خواهد به جلسه حضوری برود خوشحال میشوم یا ایشان را همراهی کنم یا زحمت را خودشان تقبل کنند. اگر کسی هست اطلاع بدهد.

برای ملاقات حضوری یک چیز که لازم است به همراه داشته باشیم اسامی دوستانی است که حسابشان مشکل پیدا کرده. لطفا اسامی را اعلام کنید. در هر حال اگر نهایتا حرکتی انجام شد نتیجه را همینجا به اطلاع همه می رسانم.

ممنون از پیگیری . حساب ما حدود دو هزار دلار توش گیر کرده و چون پروفایل خوبی هم بود ارزش تلاش کردن براش رو داره .

من تاریخ هارو می تونم بهتون بگم

به نظرتون اتاق کاری ازش برمیاد ؟ تشکر از شما

majid-f
February 5th, 2016, 12:38
اینطور که مشخصه دیگه دوستان کاملا قطع امید کردن و حتی در حد جواب دادن به یک پست و اعلام اسم برای یک پیگیری توسط شخص دیگه هم وقت نمیزارن. با این حساب بهتره من هم کاسه داغ تر از آش نباشم. موفق باشین همگی.

serverfire
February 5th, 2016, 13:13
اینطور که مشخصه دیگه دوستان کاملا قطع امید کردن و حتی در حد جواب دادن به یک پست و اعلام اسم برای یک پیگیری توسط شخص دیگه هم وقت نمیزارن. با این حساب بهتره من هم کاسه داغ تر از آش نباشم. موفق باشین همگی.

ممکنه دوستان هنوز متوجه آخرین پاسخ ها نشدن . من دارم پیگیری میکنم این قضیه رو حتی در حد شکایت قانونی در استرالیا هم اقدام میکنم

ameri
February 16th, 2016, 21:36
سلام دوستان
تونستید به جایی برسید؟

serverfire
February 16th, 2016, 21:55
سلام دوستان
تونستید به جایی برسید؟

بله حل شد ولی اکانت بسته شد

mst_ab
February 19th, 2016, 19:23
حل شد؟
یعنی الان میشه دوباره با حساب های جدید تو فری لنسر شروع به کار کنیم؟

serverfire
February 19th, 2016, 19:59
حل شد؟
یعنی الان میشه دوباره با حساب های جدید تو فری لنسر شروع به کار کنیم؟

در حال حاضر خیر . اکانت من هم بستن . اگه هی بهشون پیغام بدیم شاید باز کنن به زودی ایران رو

mst_ab
February 19th, 2016, 20:09
در حال حاضر خیر . اکانت من هم بستن . اگه هی بهشون پیغام بدیم شاید باز کنن به زودی ایران رو

من همین چند هفته پیش پیام دادم، اینم جوابشون:

We are sorry to inform you that Freelancer.com account is not available in your country. There is no definite time on when this limit will be removed.

We wish you the best luck on your other endeavors.

If you have any other concerns, please bookmark our Help Center (https://www.freelancer.com/support) and contact us via live chat from that page for immediate assistance. Just provide the ticket ID so we can follow the conversation from there.

---
Regards,
Crystal N.
Freelancer.com Support

serverfire
February 19th, 2016, 20:27
نظر من اینکه بازار ایران براشون صود خوبی داره و به زودی دوباره با ایران کار میکنن

besthosti.com
February 20th, 2016, 03:09
اگر کسی مشکلی با تایید شناسه خودش داشت من می تونم کمک کنم.

mst_ab
February 21st, 2016, 11:14
اگر کسی مشکلی با تایید شناسه خودش داشت من می تونم کمک کنم.

از یک کشور دیگه مدارک میدین؟
مدارک ساختگی هست؟
امکان وریفای سیم کارت (برای تأیید شناسه) از همون کشور موجود هست؟
آی پی؟
میشه کمی توضیح بدین... و البته هزینش...

barbie28
February 21st, 2016, 12:06
سوالات دوستمون سوالات منم هست ممنون میشم مخصوصا هزینه رو شفاف بگین و آیا اگر اکانت پیش آمد مشکلی براش جوابگو هستید؟

vahid67
March 12th, 2016, 00:27
دوستانی که فعالیت دارن اخیرا پول برداشت کردند ؟ من همیشه با ip کانادا وصل میشم به سایت و اکانتم هم وریفای شده با هویت کانادایی معتبر هستش ... چند درصد احتمال این هستش که قضیه رو بفهمن و اکانت من رو بلاک کنن ؟چون مثل اینکه کامپیوتری که باهاش کانکت میشیم رو هم چک میکنن... من اولین برداشتم رو زدم که با توجه به تاخیر برای اولین برداشت زده تاریخ 17 یا 18 مارس ... حالا نمیدونم قطعی هستش یا باز ممکنه مشکلی پیش بیاد ...

mst_ab
March 12th, 2016, 00:35
دوستانی که فعالیت دارن اخیرا پول برداشت کردند ؟ من همیشه با ip کانادا وصل میشم به سایت و اکانتم هم وریفای شده با هویت کانادایی معتبر هستش ... چند درصد احتمال این هستش که قضیه رو بفهمن و اکانت من رو بلاک کنن ؟چون مثل اینکه کامپیوتری که باهاش کانکت میشیم رو هم چک میکنن... من اولین برداشتم رو زدم که با توجه به تاخیر برای اولین برداشت زده تاریخ 17 یا 18 مارس ... حالا نمیدونم قطعی هستش یا باز ممکنه مشکلی پیش بیاد ...
اگه آی پی اکی باشه، حساب پی پل اکی باشه، پروژه هایی که انجام میدی درست باشه و هیچ چیز مشکوکی نباشه، هیچ اشکالی پیش نمیاد. این که میگی کامپیوتری که باهاش کانکت میشی رو چک می کنن، فقط آی پی رو می تونن چک کنن و مرورگری که باهاش وصل میشی و یه سری چیزهای جزئی مثل رزولوشن سیستم... خود سیستم رو که نمی تونن چک کنن

- - - Updated - - -

مدارک از کجا آووردی؟ و آی پی؟ امکان این وجود داره که برای فرد دیگه ای هم تهیه کنی؟ چقدر هزینه داره؟

vahid67
March 12th, 2016, 09:08
مدارک واقعی هستند - خیر امکانش نیست

Ider
March 23rd, 2016, 22:16
سلام
بهتره یه سرور مجازی روی اون مرورگر نصب کنی و از طریق اون بری.. اگه تا الان همینطوری رفتی احتمالا لو رفتی

Ider
April 8th, 2016, 22:47
دوستان توی این پروسه وریفای وقتی که اخر bank statement میخواد احیانا زنگ نمیزنه بانک استعلام بگیره که ایا ما شخص واقعی هستیم یا نه ؟

mst_ab
May 8th, 2016, 03:08
دوستان به نظرتون سایت liuxnet.com مورد اعتماد هست؟ برای خرید سیم کارت مالزی؟

Ider
May 8th, 2016, 13:57
دوستان من وقتی میخوام با پی پال فریلنسر رو وریفای کنیم میگه باید credit card وارد کنی ...(حساب پی پال منم با یه حساب بانکی وریفای شده)
قضیه چیه؟

mst_ab
May 8th, 2016, 17:52
قبلاً که credit card نمیخواست، فقط پی پل بود، یعنی چند تا آپشن داشت، یکی از آپشن هاش پی پل بود.
شما چطوری عضو شدی؟ مدارک از کجا آووردی؟

Ider
May 8th, 2016, 19:09
قبلاً که credit card نمیخواست، فقط پی پل بود، یعنی چند تا آپشن داشت، یکی از آپشن هاش پی پل بود.
شما چطوری عضو شدی؟ مدارک از کجا آووردی؟
من همون پی پال رو انتخاب کردم. بعدش میره تو یه صفجه پی پال اونجا کردیت کارت میخواد!

mst_ab
May 8th, 2016, 20:02
من همون پی پال رو انتخاب کردم. بعدش میره تو یه صفجه پی پال اونجا کردیت کارت میخواد!

شاید اجباری نباشه، نگاه کنین skip و اینجور چیزا داره یا نه...
پس چقدر بد شد، من تازه میخواستم یه حساب جدید باز کنم...

Raymvnd
May 9th, 2016, 13:38
درود دوستان من...
من مثل مرد میگم سایت هایی که همیشه ایران تحریم کرده اصلا فعالیت نکنید...
چرا آنقدر مجبورید فعالیت کنید که همش پول در اونجا گیر کنه...
اگه این سایت بره آمریکا ثبت بشه و تغییر مکان بده برای همیشه ایران رو تحریم می کنه مثل تم فارست که اصلیت استرالیا هستش...
دست بردارید که برای خودتون دردسر درست می کنید...
این گونه سایت های فری لنسر توی اینترنت زیاده که پیدا کنید که حداقل حساب های وبمانی و پرفکت مانی و اوکپی و بیت کوین قبول کنه که بتونید بدون مشکل کشور ایران برداشت کنید....

mst_ab
May 9th, 2016, 13:47
درود دوستان من...
من مثل مرد میگم سایت هایی که همیشه ایران تحریم کرده اصلا فعالیت نکنید...
چرا آنقدر مجبورید فعالیت کنید که همش پول در اونجا گیر کنه...
اگه این سایت بره آمریکا ثبت بشه و تغییر مکان بده برای همیشه ایران رو تحریم می کنه مثل تم فارست که اصلیت استرالیا هستش...
دست بردارید که برای خودتون دردسر درست می کنید...
این گونه سایت های فری لنسر توی اینترنت زیاده که پیدا کنید که حداقل حساب های وبمانی و پرفکت مانی و اوکپی و بیت کوین قبول کنه که بتونید بدون مشکل کشور ایران برداشت کنید....

وقتی ما از کشور دیگه ای ثبت نام می کنیم، دیگه چه نگرانی داریم برای اینکه سایت بره کجا ثبت بشه، هر جا باشه، باشه! ما که ایران نیستیم
در ثانی، هیچ کدوم از سایت های فری لنسر دیگه (که شما میگین تو اینترنت زیاده) به اندازه ی فری لنسر پروژه توش نیست به علاوه خیلیای دیگه هم مثل elance و odesk هم آمریکایی هستن و ایران رو قبول ندارن. سایت های ایرانی هم که افتضاح هست... کسی که روزی حدود 200 تومن تو فری لنسر درامدش بوده، دیگه حاضر نمیشه بره تو این سایتای الکی کار کنه...

Raymvnd
May 9th, 2016, 13:55
وقتی ما از کشور دیگه ای ثبت نام می کنیم، دیگه چه نگرانی داریم برای اینکه سایت بره کجا ثبت بشه، هر جا باشه، باشه! ما که ایران نیستیم
در ثانی، هیچ کدوم از سایت های فری لنسر دیگه (که شما میگین تو اینترنت زیاده) به اندازه ی فری لنسر پروژه توش نیست به علاوه خیلیای دیگه هم مثل elance و odesk هم آمریکایی هستن و ایران رو قبول ندارن. سایت های ایرانی هم که افتضاح هست... کسی که روزی حدود 200 تومن تو فری لنسر درامدش بوده، دیگه حاضر نمیشه بره تو این سایتای الکی کار کنه...

منظورت ما که ایران نیستیم یعنی چه؟
عزیزم وقتی توی ایران همه نمی تونن پیگیری پول دریافتی فری لنسر باشن چرا باید کار کنن؟ درسته پول خوبی توش داره ولی ارزش کار کردن نداره طرف توی همین تاپیک که توی حساب 2000 دلار گیر کرده با چه امیدی می خواد پول بکشه بیرون وقتی که تحریم وجود داره...
حتی نگید اونا توی سایت های الکی کار نمی کنن اتقاقا فری لنسرهای خوبی توی اینترنت وجود داره که با ایران کار می کنه....
این فری لنسر استرالیا بره آمریکا مثل تم فارست ایران رو صد در صد تحریم می کنه و معلوم نیست قوانین داخلی اجازه رفع تحریم میده یا نه به این دلخوش نباشید....
من خودم سایت هایی در تحریم ایران قرار دارن اصلا کار نمی کنم چون ارزش نداره که همه روز وقتت برای پول بیرون کشیدن صرف کنی...
ثبت کردن با کشور دیگه هیچ وقت مشکلت حل نمی کنه حتی اگه مدرک ایران باشه و انگلیسی ثبت کنی براساس قوانین استرالیا اونایی مدرک کشور ایران به زبان انگلیسی دارن جز تحریم ها قرار داره ....

mst_ab
May 9th, 2016, 15:36
منظورت ما که ایران نیستیم یعنی چه؟
عزیزم وقتی توی ایران همه نمی تونن پیگیری پول دریافتی فری لنسر باشن چرا باید کار کنن؟ درسته پول خوبی توش داره ولی ارزش کار کردن نداره طرف توی همین تاپیک که توی حساب 2000 دلار گیر کرده با چه امیدی می خواد پول بکشه بیرون وقتی که تحریم وجود داره...
حتی نگید اونا توی سایت های الکی کار نمی کنن اتقاقا فری لنسرهای خوبی توی اینترنت وجود داره که با ایران کار می کنه....
این فری لنسر استرالیا بره آمریکا مثل تم فارست ایران رو صد در صد تحریم می کنه و معلوم نیست قوانین داخلی اجازه رفع تحریم میده یا نه به این دلخوش نباشید....
من خودم سایت هایی در تحریم ایران قرار دارن اصلا کار نمی کنم چون ارزش نداره که همه روز وقتت برای پول بیرون کشیدن صرف کنی...
ثبت کردن با کشور دیگه هیچ وقت مشکلت حل نمی کنه حتی اگه مدرک ایران باشه و انگلیسی ثبت کنی براساس قوانین استرالیا اونایی مدرک کشور ایران به زبان انگلیسی دارن جز تحریم ها قرار داره ....

ظاهراً منظور بنده رو بد متوجه شدین. ببینین الآن بحث این نیست که چطور پولهایی که توی حساب ما ایرانی ها گیر کرده رو خارج کنیم، چون تقریباً این قضیه منتفی هست. بحث اینه که با یک اکانت جدید و با هویت جدید کار رو شروع کنیم. اینکه میفرمایید «این فری لنسر استرالیا بره آمریکا ایران رو صد در صد تحریم می کنه» رو متوجه نمیشم، الآن فری لنسر استرالیا هست و ایران رو صد در صد تحریم کرده! دیگه مهم نیست کجا باشه، با اکانت ایرانی نمیشه توش کار کرد.

اینکه میگین «قوانین داخلی اجازه رفع تحریم میده یا نه به این دلخوش نباشید....» باید عرض کنم که اصلاً کسی به این زودی دلخوش رفع محدودیت ها نیست. به شخصه الآن فقط به دنبال راهی برای باز کردن یه اکانت جدید هستم.
ممنون میشم اگر سایت فریلنسینگ خوبی میشناسین که ایران رو هم تحریم نکرده، معرفی کنید، من و سایر دوستان استفاده کنیم. من خودم یکم گشتم ولی سایت خوبی پیدا نکردم.
ممنون از لطفتون

v4hid.a
May 24th, 2016, 15:02
سلام
من هم همین مشکلات کلی رو دارم و مشتاقم که همفکری کنیم یه کاری کنیم دربارش
خلاصه اینا هرچقدم چیز باشن ما هم ایرانی هستیم واسه هر چیزی یه راهی پیدا میکنیم.. والا
من فکر میکردم مثلا با یه دوست که تو خارج هستش با مشخصات کامل اون ثبت نام کنم و خودم با یه وی پی ان که آی پی اون کشور رو داره فعالیت کنم
به نظرتون چطوره؟

mst_ab
May 24th, 2016, 20:09
سلام
من هم همین مشکلات کلی رو دارم و مشتاقم که همفکری کنیم یه کاری کنیم دربارش
خلاصه اینا هرچقدم چیز باشن ما هم ایرانی هستیم واسه هر چیزی یه راهی پیدا میکنیم.. والا
من فکر میکردم مثلا با یه دوست که تو خارج هستش با مشخصات کامل اون ثبت نام کنم و خودم با یه وی پی ان که آی پی اون کشور رو داره فعالیت کنم
به نظرتون چطوره؟

تنها راهش همینه. منم در حال باز کردن حساب به همین شکل هستم. از کشور امارات. اگر کسی آشنا داره که بتونه کمک کنه، خوشحال میشیم اطلاع بده...

v4hid.a
May 24th, 2016, 23:04
تنها راهش همینه. منم در حال باز کردن حساب به همین شکل هستم. از کشور امارات. اگر کسی آشنا داره که بتونه کمک کنه، خوشحال میشیم اطلاع بده...

من یه آشنا دارم ولی آشنا فامیل نیست یه دوسته
اگر موفق شدم حتما اعلام میکنم اینجا
فقط یه سوال اینکه پی پال واسه افراد زیر 18 سال هم کار میکنه؟

vahid67
June 12th, 2016, 21:55
دوستانی که توی فریلنسر فعال هستند اگر بتونیم باهم همکاری کنیم خیلی راحتتر میتونیم پروژه بگیریم ... اگر تمایل داشتید پ خ بزنید صحبت کنیم...

Raymvnd
June 12th, 2016, 22:23
من یه آشنا دارم ولی آشنا فامیل نیست یه دوسته
اگر موفق شدم حتما اعلام میکنم اینجا
فقط یه سوال اینکه پی پال واسه افراد زیر 18 سال هم کار میکنه؟

نوچ ... پی پال بالای ۱۸ سال اجازه افتتاح حساب داره...

mst_ab
June 13th, 2016, 11:59
دوستانی که توی فریلنسر فعال هستند اگر بتونیم باهم همکاری کنیم خیلی راحتتر میتونیم پروژه بگیریم ... اگر تمایل داشتید پ خ بزنید صحبت کنیم...

صندوق پیامتون پر هست.

vahid67
September 3rd, 2016, 12:07
صندوق پیامتون پر هست.

خالی کردم ... ببخشید دیر جواب دادم نمیدونم چرا ایمیل نوتیفیکشن برام نیومده بود توی این مدت ...

Exlord
September 26th, 2016, 18:13
سلام.
من تونستم پولمو بردارم. البته مبلغش کم بود.سال قبل به پشتیبانی تیکت زدم که چجوری از ایران حسابمو وریفای کنم حالا که تحریما برداشته شده :)) . جواب دادن که تا 24 ساعت وقت داری پولتو برداری بعدش اکانت رو میبندیم @-) . چند روزه پیش با مشخصات خودم اکانت رو وریفای کردم و قبول کردن و درخواست برداشت دادم . روزه بعدش دیدم اکانتمو بستن ولی پشتیبانی به ایمیلم جواب داد و گفتن که واریز موجودی حساب انجام شده .:-*

من یه دوستی تو آمریکا پیدا کردم و باهاش صحبت کردم قبول کرد که حساب رو برام وریفای کنه. ولی میگه 30 درصد باید مالیت بده که من فعلا قبول کردم تا بعدا ببینیم چی میشه.
یکیم تو گوگل سرچ میکردم انو دیدم
http://larsa.ir/product/%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D8%A7%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%AA-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D9%81%D8%B1%DB%8C%D9%84%D9%86%D8%B3%D8%B1-freelancer/
قبلا با مدیر سایت هم صحبت کرده بودم گفته بود 750 میگیره با حساب paypal. الان تو سایت زده 250 خودش و 650 با paypal. کسی میشناسه این سایت رو ؟ معتبره ؟ مدیرشو کسی میشناسه ؟

vahid67
September 26th, 2016, 19:18
سلام.
من تونستم پولمو بردارم. البته مبلغش کم بود.سال قبل به پشتیبانی تیکت زدم که چجوری از ایران حسابمو وریفای کنم حالا که تحریما برداشته شده :)) . جواب دادن که تا 24 ساعت وقت داری پولتو برداری بعدش اکانت رو میبندیم @-) . چند روزه پیش با مشخصات خودم اکانت رو وریفای کردم و قبول کردن و درخواست برداشت دادم . روزه بعدش دیدم اکانتمو بستن ولی پشتیبانی به ایمیلم جواب داد و گفتن که واریز موجودی حساب انجام شده .:-*

من یه دوستی تو آمریکا پیدا کردم و باهاش صحبت کردم قبول کرد که حساب رو برام وریفای کنه. ولی میگه 30 درصد باید مالیت بده که من فعلا قبول کردم تا بعدا ببینیم چی میشه.
یکیم تو گوگل سرچ میکردم انو دیدم
http://larsa.ir/product/%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D8%A7%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%AA-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D9%81%D8%B1%DB%8C%D9%84%D9%86%D8%B3%D8%B1-freelancer/
قبلا با مدیر سایت هم صحبت کرده بودم گفته بود 750 میگیره با حساب paypal. الان تو سایت زده 250 خودش و 650 با paypal. کسی میشناسه این سایت رو ؟ معتبره ؟ مدیرشو کسی میشناسه ؟

این دوستتون که توی آمریکاس چجوری مالیات رو پرداخت میکنه من حسابم رو از کانادا وریفای کردم ؛ نمیدونم داستان مالیاتش چجوری میشه اگه بخواییم 30% هم مالیات بدیم که دیگه چیزیش نمیمونه 30%درصد مالیات + 10-12% خود فریلنسر !! چیزی نمیمونه ...
من با این سایت آشنایی ندارم ولی خود پیپال که نوشته باز میکنن به همراه اکانت فریلنسر دردسر داره اگر با *** وصل بشید اکانت لیمیت میشه ...

Exlord
September 26th, 2016, 20:23
این دوستتون که توی آمریکاس چجوری مالیات رو پرداخت میکنه من حسابم رو از کانادا وریفای کردم ؛ نمیدونم داستان مالیاتش چجوری میشه اگه بخواییم 30% هم مالیات بدیم که دیگه چیزیش نمیمونه 30%درصد مالیات + 10-12% خود فریلنسر !! چیزی نمیمونه ...
من با این سایت آشنایی ندارم ولی خود پیپال که نوشته باز میکنن به همراه اکانت فریلنسر دردسر داره اگر با *** وصل بشید اکانت لیمیت میشه ...

فعلا که وریفای نشده هنوز. دیروز انجام دادن فعلا جوابی نیومده. مالیاتی هم فعلا پرداخت ندشه. ایشون میگفتن که برداشت به حساب ایشون انجام بشه بعد اینا مالیتشو کم میکنن و بعد سهم منو میدن.

vahid67
September 26th, 2016, 20:33
فعلا که وریفای نشده هنوز. دیروز انجام دادن فعلا جوابی نیومده. مالیاتی هم فعلا پرداخت ندشه. ایشون میگفتن که برداشت به حساب ایشون انجام بشه بعد اینا مالیتشو کم میکنن و بعد سهم منو میدن.

من زیاد واریز و برداشت داشتم ... البته من اول میریزیم به پیپال بعد از پیپال میبرم داخل حساب بانکی ... تا الان برداشتی بابت مالیات از اون حساب بانکی نشده ...

Exlord
September 27th, 2016, 11:03
من زیاد واریز و برداشت داشتم ... البته من اول میریزیم به پیپال بعد از پیپال میبرم داخل حساب بانکی ... تا الان برداشتی بابت مالیات از اون حساب بانکی نشده ...

حساب به اسم خودتون وریفای شده ؟ کشور کجا ثبت شده ؟ منم همینجوری از حساب قبلیم برداشتم با سایت payment24 ولی این دوستی که حساب رو برام وریفای کردن میگن که چون کشور آمریکا ثبت شده این سایت freelancer ریپورت میکنه درآمد رو و اگه مالیت ندم بدن به دردسر میافتم.

vahid67
September 27th, 2016, 11:10
حساب به اسم خودتون وریفای شده ؟ کشور کجا ثبت شده ؟ منم همینجوری از حساب قبلیم برداشتم با سایت payment24 ولی این دوستی که حساب رو برام وریفای کردن میگن که چون کشور آمریکا ثبت شده این سایت freelancer ریپورت میکنه درآمد رو و اگه مالیت ندم بدن به دردسر میافتم.

درست میگه ایشون، آمریکا کمی قوانین مالیاتی سختتری داره این رو من وقتی میخواستم اکانت اپل دولوپر برای اپلیکیشن های پولی فعال کنم فهمیدم از هر کشور دیگه ای که باشی باید یه قرارداد مالیات آمریکایی ببندی... ظاهرا اپل قبل از پرداخت خودش مالیات رو برمی داره!!
اکانت و حساب ها به اسم یکی از اقوام در کانادا هستش ... تا الان که مشکلی از بابت مالیات نداشتم من امیدوارم بعدا هم مشکلی پیش نیاد چون اصلا نمی صرفه دیگه بخوام از فریلنسر کار بگیرم ...

mst_ab
October 31st, 2016, 21:30
کسی از دوستان با سایت truelancer.com کار کرده؟

mst_ab
November 4th, 2016, 01:33
من یه اکانت وریفای نشده تو فری لنسر دارم، اگر پروژه بگیرم و پولی تو حساب فری لنسرم بیاد، آیا می تونم یه پروژه مجازی (فرمالیته) درست کنم و پول رو به یه نفر دیگه (کسی از ایران که اکانت فری لنسرش رو وریفای کرده باشه) منتقل کنم؟ با این کار می تونم به طور غیر مستقیم تو فری لنسر کار کنم، بدون اینکه اکانتم رو وریفای کرده باشم...

Exlord
November 4th, 2016, 09:45
من یه اکانت وریفای نشده تو فری لنسر دارم، اگر پروژه بگیرم و پولی تو حساب فری لنسرم بیاد، آیا می تونم یه پروژه مجازی (فرمالیته) درست کنم و پول رو به یه نفر دیگه (کسی از ایران که اکانت فری لنسرش رو وریفای کرده باشه) منتقل کنم؟ با این کار می تونم به طور غیر مستقیم تو فری لنسر کار کنم، بدون اینکه اکانتم رو وریفای کرده باشم...
من تست نکردم تا حالا اینجوریشو. نمیدونم بشه یا نه؟ اگه شد من اکانت وریفای شده دارم، میتونم برداشت کنم.

Raymvnd
November 4th, 2016, 11:03
کسی از دوستان با سایت truelancer.com کار کرده؟

درود...به احتمال زیاد سایت هندی هستش من عضو شدم مشکلی نداشت و شماره ایران وریفا کردم...

mst_ab
November 4th, 2016, 14:58
درود...به احتمال زیاد سایت هندی هستش من عضو شدم مشکلی نداشت و شماره ایران وریفا کردم...

بله، هندی هست، اکثراً کشورهای جنوب شرق آسیا و شمال آفریقا عضو سایت هستن. من هم وریفای کردم، ولی نمیدونم در نهایت پرداخت رو انجام میده یا نه...
به نسبت سایت فری لنسر، پروژه خیلی کم داره، قیمت هاش هم پایین تر هست

- - - Updated - - -

من تست نکردم تا حالا اینجوریشو. نمیدونم بشه یا نه؟ اگه شد من اکانت وریفای شده دارم، میتونم برداشت کنم.

میخواین من میتونم تست کنم، مثلاً 10-20 دلار بریزم به حسابم. بعد یه پروژه اختصاصی برای اکانت شما باز کنم، یه پروژه ساعتی کوچیک. ببینیم میشه یا نه

Raymvnd
November 4th, 2016, 20:52
بله، هندی هست، اکثراً کشورهای جنوب شرق آسیا و شمال آفریقا عضو سایت هستن. من هم وریفای کردم، ولی نمیدونم در نهایت پرداخت رو انجام میده یا نه...
به نسبت سایت فری لنسر، پروژه خیلی کم داره، قیمت هاش هم پایین تر هست

خب پرداختی پی پال هستش ...چون حساب ندارم امتحان نکردم..

mst_ab
November 18th, 2016, 10:32
سلام به همه،
دوستان از کشورهای زیر کدوم برای باز کردن اکانت فری لنسر بهتره (چه از نظر پی پال، چه از نظر خود فری لنسر و محدودیت های قانونی که داره و یا حتی پیدا کردن vps با آی پی اون کشور)

اوکراین
فنلاند
لهستان
سوئد
کانادا

vahid67
November 18th, 2016, 12:26
من اکانتم کانادا هستش مشکل خاصی ندارم ... ولی برای پیپال کلا حواستون باید به ip باشه و بدون *** باید وصل بشید ...
برای خود فریلنسر هم قبل از لاگین با *** حتما ip رو چک کنید که تغییر کرده باشه چون بعضی وقت ها فریلنسر متوجه میشه !!

mst_ab
November 18th, 2016, 12:49
من اکانتم کانادا هستش مشکل خاصی ندارم ... ولی برای پیپال کلا حواستون باید به ip باشه و بدون *** باید وصل بشید ...
برای خود فریلنسر هم قبل از لاگین با *** حتما ip رو چک کنید که تغییر کرده باشه چون بعضی وقت ها فریلنسر متوجه میشه !!

تشکر از جوابتون،
برای پیپل باید بدون vps وصل شم؟؟؟

- - - Updated - - -

شما سرویس VPS یا *** مناسب و با آی پی کانادا، برای خرید سراغ دارین؟
من میخوام با سیم کارت مجازی (که پیامک رو هم ساپورت می کنه) اکانت فری لنسر باز کنم، البته الان سیم کارت اوکراین دارم، ولی متأسفانه هم آی پیش کم گیر میاد، هم پی پل با اوکراین مشکل داره، حساباش دیر وریفای میشه و با سخت گیری های امنیتی... تا همین چند وقت پیش هم اصلاً امکان دریافت وجه نبود، فقط می تونستی از حساب اوکراین پول واریز کنی به حساب دیگه

vahid67
November 18th, 2016, 17:57
تشکر از جوابتون،
برای پیپل باید بدون vps وصل شم؟؟؟

- - - Updated - - -

شما سرویس VPS یا *** مناسب و با آی پی کانادا، برای خرید سراغ دارین؟
من میخوام با سیم کارت مجازی (که پیامک رو هم ساپورت می کنه) اکانت فری لنسر باز کنم، البته الان سیم کارت اوکراین دارم، ولی متأسفانه هم آی پیش کم گیر میاد، هم پی پل با اوکراین مشکل داره، حساباش دیر وریفای میشه و با سخت گیری های امنیتی... تا همین چند وقت پیش هم اصلاً امکان دریافت وجه نبود، فقط می تونستی از حساب اوکراین پول واریز کنی به حساب دیگه

سایت برداشته ستاره گذاشته ... نوشته بودم که با V P N اصلا وصل نشید چون بلافاصله بلاک میشه ... با VPS هم ریسک داره ولی ریسکش خیلی کمتر هستش ... خود سایت فریلنسر هم با V P N قبل از باز کردن حتما چک کنید که IP تغییر کرده باشه مثلا چک کنید که یوتیوب باز میشه یا خیر...
من خودم برای پی پال اصلا کانکت نمیشم اگر هم بشم اول با TeamViewer وصل میشم به کامپیوتر دوستان...
کلا برای پیپال کانادا خوب هستش اولش یه مدت اکانت رو محدود نگه میداره نقل و انتقال پول رو ولی بعد از مدتی که حساب کار کنه محدودیت ها رو برمیداره ... البته من یکبار اون اوایل لیمیت شدم...
در مورد سیم کارت مجازی که فرمودید توی کانادا اطلاعاتی ندارم ولی اوکراین رو پیشنهاد نمیکنم برای پیپال چون کشور آرومی نیست و ممکنه در آینده بلاک بشه ... حساب یکی از دوستانم که ترکیه بود بعد از اون قضایای کودتا بلاک شد حالا نمیدونم دوستان دیگه هم که از ترکیه بودن این مشکل رو دارن یا نه...
جسارتا فیلد کاری شما چیه ؟

mst_ab
November 18th, 2016, 20:51
سایت برداشته ستاره گذاشته ... نوشته بودم که با V P N اصلا وصل نشید چون بلافاصله بلاک میشه ... با VPS هم ریسک داره ولی ریسکش خیلی کمتر هستش ... خود سایت فریلنسر هم با V P N قبل از باز کردن حتما چک کنید که IP تغییر کرده باشه مثلا چک کنید که یوتیوب باز میشه یا خیر...
من خودم برای پی پال اصلا کانکت نمیشم اگر هم بشم اول با TeamViewer وصل میشم به کامپیوتر دوستان...
کلا برای پیپال کانادا خوب هستش اولش یه مدت اکانت رو محدود نگه میداره نقل و انتقال پول رو ولی بعد از مدتی که حساب کار کنه محدودیت ها رو برمیداره ... البته من یکبار اون اوایل لیمیت شدم...
در مورد سیم کارت مجازی که فرمودید توی کانادا اطلاعاتی ندارم ولی اوکراین رو پیشنهاد نمیکنم برای پیپال چون کشور آرومی نیست و ممکنه در آینده بلاک بشه ... حساب یکی از دوستانم که ترکیه بود بعد از اون قضایای کودتا بلاک شد حالا نمیدونم دوستان دیگه هم که از ترکیه بودن این مشکل رو دارن یا نه...
جسارتا فیلد کاری شما چیه ؟

آهان، الان متوجه شدم، دوستان با VPS وصل میشن برای پیپل مشکلی براشون پیش نیومده، اگر اکانت پیپالم لیمیت بشه کاری نمی تونم بکنم، چون مدارک واقعی ندارم از کانادا.
آره برای اوکراین من خودم مردد بودم و به همین خاطر اصلاً پیگیرش نشدم.
من تقریباً میشه گفت همه کار می کنم! از برنامه نویسی تحت ویندوز (مجموعه دات نت/ #C و VB.NET) و تحت وب (PHP و MySQL) گرفته تا کارهای گرافیک (Photoshop و Illustrator)...
ولی کاری که تقریباً میشه گفت توی فری لنسر بیشتر از همه انجام دادم و با اون کار شناخته میشم، باز کردن CAPTCHA هست، یعنی پردازش تصویر و OCR. و البته scraping با PHP. شاید بیشتر از 20 مورد CAPTCHA decoding انجام دادم (تو اکانت قبلی که بلاک شد)
اینا یه چند تا نمونه کار هست:

watergems.ir/projects/captcha_demo/01_offgamers_com/trainer/
watergems.ir/projects/captcha_demo/02_russianpost_ru/trainer/
watergems.ir/projects/captcha_demo/03_freelancer_ddfborg_300$/trainer/
watergems.ir/projects/captcha_demo/04_auto_ru/trainer/

البته الان دو تا پروژه از فری لنسر گرفتم، که هر دو نفر رو مجاب کردم خارج از سیستم فری لنسر برام پول واریز کنن. یکی تبدیل کد VBA به #C، یکی online SVG editor.

vahid67
January 15th, 2017, 22:55
سلام دوستان
کسی در مورد سایت peopleperhour.com اطلاعاتی داره ؟ درصدهاش , واریز به حساب , مالیات و ...

feelgood
December 25th, 2017, 16:47
با سلام خدمت همه دوستان
من مدتی که دنبال یه حساب فریلسنر هستم، خیلی هم گشتم متاسفانه تا بحال موفق به وریفای نشدم
دوستان اگه راهی میان بر سراغ دارن یا شخص مطمینی رو سراغ دارن که بتونه کمک کنه در این خصوص، ممنون میشم راهنمایی کنن.
متشکرم

vahid67
December 25th, 2017, 16:55
من چند ماهی هستش که اکانتم رو بستم پروژه بدرد بخور نیست خیلی وقته توی اون سایت (حداقل توی فیلد کاری من) حدود سه سال پیش خوب بود ...

feelgood
December 25th, 2017, 16:58
واقعیتش من با اکانت وریفای شده چندتا مصاحبه خوب داشتم اما بخاطر مشکلاتی که تو اکانتم بود، به مشکل خوردم، شما راهی بنظرتون میرسه که مطمین باشه و بتونم یه حساب کاربری بی دردسر و مطمین باز کنم؟
vahid67
December 25th, 2017, 17:04
مطمن ترین راه این هستش که از اقوام براتون اون طرف باز کنن... من خودم همین کار رو کردم...
البته اگر کسی رو ندارید قبلا سایت Payment24 کار وریفای اکانت انجام میداد الان خبر ندارم...

feelgood
December 25th, 2017, 17:08
نه متاسفانه کسی رو ندارم.
البته یه مدت یه نفر رو از فرانسه پیدا کردم و وریفای هم انجام داد ولی با اینکه از VPS فرانسه هم استفاده میکردم اما چند روز بعدش ایمیل زد گفت دوباره باید وریفای کنی که چون دیگه به اون شخص هم دسترسی نداشتم شدیدا به مشکل خوردم، چند روز پیش هم دوباره ایمیل زد و گفت تا 45 روز اگه مدارک ندم کلا حسابمو میبند:-<
همه سایت های ایرانی از جمله همین payment24 رو سر زدم متاسفانه به بن بست خوردم
ممنونم از پاسختون

vahid67
December 26th, 2017, 06:50
نه متاسفانه کسی رو ندارم.
البته یه مدت یه نفر رو از فرانسه پیدا کردم و وریفای هم انجام داد ولی با اینکه از VPS فرانسه هم استفاده میکردم اما چند روز بعدش ایمیل زد گفت دوباره باید وریفای کنی که چون دیگه به اون شخص هم دسترسی نداشتم شدیدا به مشکل خوردم، چند روز پیش هم دوباره ایمیل زد و گفت تا 45 روز اگه مدارک ندم کلا حسابمو میبند:-<
همه سایت های ایرانی از جمله همین payment24 رو سر زدم متاسفانه به بن بست خوردم
ممنونم از پاسختون

خیلی اهمیتی نداره که با VPS باشی میتونی از یه ***** خوب استفاده کنی من از VPS استفاده نمیکردم ولی هر بار قبل از لاگین IP رو چک میکردم که حتما تغییر کرده باشه ... اما برای برداشت پول حتما از VPS استفاده می کردم نمیدونم چجوری بود که موقع درخواست پول اگه با *** میرفتم بعد از یه مدت اون درخواست لغو میشد!
در کل اگر یکبار همه مراحل verify رو کامل انجام بدید مثل تصویر پاسپورت اون کدی که میگه پرینت بگیر و حتی Location و شماره تماس دیگه نیازی به Verify نیست...

feelgood
December 26th, 2017, 08:40
خیلی اهمیتی نداره که با VPS باشی میتونی از یه ***** خوب استفاده کنی من از VPS استفاده نمیکردم ولی هر بار قبل از لاگین IP رو چک میکردم که حتما تغییر کرده باشه ... اما برای برداشت پول حتما از VPS استفاده می کردم نمیدونم چجوری بود که موقع درخواست پول اگه با *** میرفتم بعد از یه مدت اون درخواست لغو میشد!
در کل اگر یکبار همه مراحل verify رو کامل انجام بدید مثل تصویر پاسپورت اون کدی که میگه پرینت بگیر و حتی Location و شماره تماس دیگه نیازی به Verify نیست...
نمیدونم متاسفانه اینم از بدشانسی من بود، با اینکه وریفای شده بود اما بعد از یه مدتی دوباره خواست وریفای بشه.
ممنون از راهنمایی تون

123ali
December 26th, 2017, 14:40
سلام دوستان
برای اولین بار میخام در سایت فریلنسر ثبت نام کنم .
میخام بدونم چه مدارکی دقیقا بازمه؟ از تو ایران میشه؟ سایتی میشناسید که مدارکو وریفای کنه؟
ممنون

amiraturk
December 8th, 2018, 03:07
در تأیید حرف های ایشون، حساب oDesk بنده هم بسته شد. بهترینشون همین فری لنسره...

حواله / پرداخت‌های ارزی، ویزا کارت و مستر کارت:
* برای استفاده از نرم افزار های خارجی نیاز داری که اکانت های VIP تهیه کنی و بهش نیاز داری ولی نمی تونی خریداری کنی چون ارز و حساب بین المللی نداری ؟

* پولی رو میخوای به کشور دیگه ای حواله کنی ؟

*نیاز به واریز ارزی داری ولی حساب بین المللی نداری و نمیدونی باید چیکار کنی؟

* نیاز به حواله یا دریافت ارز، توسط وسترن یونیون داری؟

* میخوای در سفرهای خارجی از خودپرداز همه کشورها پول بگیری و نیاز به ویزا کارت یا مستر کارت داری؟

* میخوای چیزی بخری یا خدماتی دریافت کنی که در عوض باید ارز خارجی پرداخت کنی، حساب خارجی نداری نمیدونی چطور خدمات یا محصول رو دریافت کنی ؟

اگه هر کدوم از این مشکلات و نیازها رو داری
با مراجعه به سایت Mina Exchange (مینا اکسچنج) به راحتی همه مشکلاتت رو حل کن
https://.Mina-Exchange.com

behnam.zahedi
January 14th, 2019, 19:49
دوستان سلام.من متوجه نشدم که سایت فریلنسر با هویت ایرانی مشکل داره یا آی پی ایران؟یا با آدرس ایرانی؟اگر یه سفر بریم ترکیه یا امارات اونجا میشه اکانت فریلنسر و پی پال قانونی وری فای کنیم؟

anna11
January 21st, 2019, 14:04
سلام،دوستانی که ثبت نام کردن،راضی بودن؟چطور بوده؟

esh
April 29th, 2019, 16:37
سلام دوستان
دوستانی که با سایتهایی کار تایید حساب را انجام داده اند تجربه دارند لطفا اعلام کنند تا دیگران بتوانند سایت معتبر را بشناسند ممنون می شوم.

OMIDTU5
April 29th, 2019, 17:18
دوستان سلام.من متوجه نشدم که سایت فریلنسر با هویت ایرانی مشکل داره یا آی پی ایران؟یا با آدرس ایرانی؟اگر یه سفر بریم ترکیه یا امارات اونجا میشه اکانت فریلنسر و پی پال قانونی وری فای کنیم؟

به سفر نیست . در اکثر سایت ها شما باید مدارک هویتی مانند کارت اقامت و تلفن ثابت و ادرس و حتی قبض به نام خودتون را ارائه بدید . ایرانی بودن جرم نیست معامله با کشور ایران جرمه !

4za
April 11th, 2020, 11:21
سلام

بنده قصد دارم در سایت Freelancer.com شروع به فعالیت نمایم و تعدادی سوال داشتم:

1. آیا این درست است:

[کشور حساب Freelancer] = [کشور حساب PayPal] = [کشور سیم کارت] = [کشور VPS]

و اگر یکیشون با دیگری فرق کنه توی دردسر می‌افتم؟

2. کدام کشور بهتره؟ کدام کشور مالیات کسر نمی‌کنه؟ سیم کارت هر کشوری در ایران قابل استفاده هست؟ ممکنه برای یک کشور VPS پیدا نشه؟ در کدام کشورها حساب میتونه به اسم خودم باشه؟ به نظر خودم آمریکا را انتخاب کنم خوبه، نه؟

3. آیا با سیم کارت مجازی میشه وریفای کرد؟ سیم کارت بین المللی بخرم یا پنل sms؟ آیا برای همه روش‌ها هزینه ماهیانه باید پرداخت کرد؟

4. اگر حساب پی پال به نام خودم نباشد، امکان وریفای حساب فریلنسر وجود خواهد داشت؟

5. چطور از VPS به طور مجانی استفاده کنم؛ راهی که امروز هم کارکنه (غیر از کرک)؟

6. یک فریلنسر بعد از افتتاح حساب چه هزینه‌هایی دارد؟

متشکرم

vahid67
April 11th, 2020, 11:53
سلام

1. آیا این درست است:

2. کدام کشور بهتره؟ کدام کشور مالیات کسر نمی‌کنه؟ سیم کارت هر کشوری در ایران قابل استفاده هست؟ ممکنه برای یک کشور VPS پیدا نشه؟ در کدام کشورها حساب میتونه به اسم خودم باشه؟ به نظر خودم آمریکا را انتخاب کنم خوبه، نه؟

3. آیا با سیم کارت مجازی میشه وریفای کرد؟ سیم کارت بین المللی بخرم یا پنل sms؟ آیا برای همه روش‌ها هزینه ماهیانه باید پرداخت کرد؟

4. اگر حساب پی پال به نام خودم نباشد، امکان وریفای حساب فریلنسر وجود خواهد داشت؟

متشکرم

اصلا و ابدا سمت این سایت نرو سایت های خیلی بهتری هستش مثل Fivver یا UpWork
سایت فریلنسر چیزی جز اعصاب خراب برات نمیازره...

asrhosting
April 12th, 2020, 02:00
سلام

1. آیا این درست است:

متشکرم

fiverr.com
عالیه .

alirad
April 12th, 2020, 15:04
دوستان حساب Fiverr رو چه جوری باید وریفای کنیم ؟
مدارک رو از کجا بیاریم ؟
عکس سلفی با مدارک در دست هم میخواد ؟
حتما باید با VPS وصل بشیم یا با *** پولی هم میشه ؟